Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

22 juni 2010
Beheerder

heey,

Ik denk eerder dat je een verbeelding heb gehad. Verbeeldingen zijn meestal ook heel eng en omdat je zegt dat het geen dat je een klap gaf een geest was wat niet eens mogelijk is denk ik dat je denk dat je iets geslagen heb. Veel mensen zijn na een verbeelding klaar wakker, en meestal als je een verbeelding heb lijkt alles echt.

Kevin
3 juli 2010

Beste Diana,

Jouw verhaal komt heel erg dicht bij mijn situatie in de buurt. Ook ik heb last van dergelijke verlammingen tijdens de nacht.. Dan heb ik echt het gevoel dat er iets is en ik durf daarna meestal niet meer te slapen. Heb er nooit wat achter gezocht tot na vannacht..

Vannacht was het weer hetzelfde liedje alleen dit keer was het naar mijn gevoel een tikje erger en daarom ben ik nu gaan 'googlen' naar dit soort dingen. Ik was half wakker half aan het slapen. Ik had nog muziek aan en ik zat er lekker naar te luisteren (de muziek komt vaak terug in mijn slaap). Op een gegeven moment ging de presentator van de radio show praten en ik zat er naar te luisteren. Op dat moment wist ik dat ik wakker was. Het enge is dat er op dat moment 'iets' kwam en naar mij zat te kijken. Ik voelde koude rillingen en ik durfde mijn ogen niet open te doen. Ik probeerde het weg te denken maar dat lukte niet. Opeens wist ik dat het iets ging doen en ik hoorde het geluid van de presentator opeens héél hard. Alsof mijn stereo op de hoogste volume stond. Vrijwel meteen daarna verlamde mijn lichaam compleet en probeerde ik mijzelf los te wrikken. Tot dit punt was ik nog heel rustig omdat ik wist wat het was. Helaas werd het voor mij toen erger dan normaal... Ik voelde iets in mijn oor... Een koude wind, als het ware, heel apart. En toen schreeuwde iets héél hard in mijn oren, 6 keer om precies te zijn, het woord 'godverdomme'.. Niet normaal hoe erg ik daar van ben geschrokken. Toen was ik niet rustig meer en ik probeerde mijzelf los te wrikken met alle kracht die ik had, wat gelukkig lukte. Naar mijn gevoel duurde het een eeuwigheid, maar het zal niet langer hebben geduurd dan 1 minuut. Toen ik eenmaal los was en met grote ogen mijn kamer rondkeek besefte ik dat mijn hele lichaam pijn deed en dat ik hartslag van ver boven de 90 had.. Je kan al raden hoe laat het was; 3:54 in de morgen.

Aan de ene kant denk ik; het zal wel niets zijn. Of.. een droom die verkeerd uitpakt.. Maar door dat 'godverdomme' en die koude wind ben ik bang dat het iets meer kan zijn..

Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Ik heb er totaal geen ervaring mee en ik ben nu, hoe zielig het ook klinkt, best wel bang om in mijn eigen kamer te gaan slapen vanavond.

In ieder geval bedankt voor de reactie, wie dan ook... Ik hoor het graag!

Groetjes,
Kevin

Melanie
16 juli 2010

Hallo Lin-Lee,

Ik heb er zelf niet echt ervaring met dromen waarin iemand dood gaat, dus ik ga ook niet doen alsof ik dat wel heb.

Ik heb wel eens te maken met geesten, maar ik ben 14 dus heb niet echt de beslissing genomen me er in te gaan verdiepen.
Wat ik eigenlijk wel heel erg graag zou willen.
Tot dit forum, raak ik wel heel geboeid!
Dus ben ik begonnen met dingen op te zoeken, zo ook over die droom van jou.

En ik denk dat je niet al te bang hoeft te zijn.
Dromen over de dood betekenen in heel weinig gevallen dat er echt iemand dood gaat.
Meestal zeggen ze alleen maar, dat er iets in het diepst van onze ziel in leven word gehouden, wat eigenlijk zou moeten verdwijnen.
Deze dromen zijn de hulp van het onbewuste om de levensweg een andere richting te geven, en het gevaar, dat ons bedreigd, te ontwijken.
De droom kan ook het afsluiten van een levensperiode betekenen.
De dromen kondigen veranderingen in je leven aan, iets nieuws wat komt waarop we ons geestelijk moeten voorbereiden. (In dit geval misschien wel de baby op komst is vanwege je zwangerschap! ;-) Ik merk namelijk dat er meer vrouwen komen op dit forum waar er iets raars gebeurt tijdens hun zwangerschap.)
Want iedereen kent de term na dood komt ook weer leven.
Dus maak je vooral niet ongerust, je droom heeft er waarschijnlijk helemaal niet mee te maken dat er ook echt iemand dood gaat. Je hoeft er niet bang voor te zijn.

Als je er nog steeds niet zeker over bent, of ik het misschien niet helemaal duidelijk heb uitgelegd.
Is hier een link voor je, dit is een van de vele site's waar ik dus ben gaan zoeken om me er meer in te gaan verdiepen.
Hopelijk heb ik je kunnen helpen!Groetjes, Melanie1 keer bewerkt. De laatste keer was 16 juli 2016 door Sheherazade.

Melanie
16 juli 2010

Hallo,

Eerder heb ik een antwoord gegeven op de vraag van Li-Nee, maar zou graag nu even mijn verhaal kwijt willen.
Ik ben me er zelf wel van bewust dat ik wel eens dingen zie, dingen die ik of wel of juist niet kan verklaren.
Ik weet ook zeker dat ik geesten kan zien, horen, of hun aanwezigheid voelen.
Ik ben dus pas 14 en ik vond het eigenlijk altijd best wel eng er aan toe te geven, ik wou het niet maar toch krijg ik het heel soms wel.
En ik denk dat ik er te jong voor ben en het niet aan kan.
Veel mensen verklaren me dan ook voor gek als ik het ze vertel en heel veel andere ook weer niet, die hebben het zelfde dat wel 'iets' kunnen zien.
Maar ik stel me er niet echt altijd voor open.
Eigenlijk wil ik dat wel heel graag, maar als ik het probeer, en hoe hard ik dat ook probeer, het blijft weg.
Ik had er nooit meer mee willen doen dan nu ik dit forum heb ontdekt.
Ik wil het heel graag verder ontwikkelen en me er in verdiepen maar ik heb geen idee hoe en zonder hulp zal ik ook niet veel verder komen.
Dat ik het kan weet ik wel, maar iemand ik wil het graag verder ontwikkelen, dus als iemand daarmee kan helpen, heel graag!

Het begon al toen ik heel klein was.
Een jaar of, 2/3 denk ik, ik herinner alles nog heel goed. Dat is het vage ervan, ik herinner me alles nog!
Ik woonde in een heel erg oud huis, en mijn bed stond in een kleine kamer. Naast de deur met uitzicht op het raam. Ik durfde nooit naar bed.
Elke avond als ik moest gaan slapen was er nog niks aan de hand.
Toen ik uiteindelijk in bed lag en mijn ouders weg waren naar beneden werd het eng.
Elke nacht kwam er een man op mijn bed zitten.
Wat het onnatuurlijke daar van was is dat hij het voormaat had van een kabouter.
Heel erg raar klinkt dit voor een geest, het was een geest, echt dat weet ik zeker maar kan zo klein wel? Toch was hij echt!
Er hing een kwade sfeer rond hem en hij schreewde elke nacht tegen me dat ik moet ophoepelen, weggaan.
Het was zijn kamer, zijn bed, zijn huis en als ik niet snel weg ging zou hij me wat aan doen!
(Nu weet ik wel beter dat een geest dat niet kan, maar ik was 2, wat doe je er aan...)
Elke avond vluchten ik bij mijn ouders in bed. En toch moest ik elke nacht weer naar me eigen bed. Proberen, misschien was hij er niet meer of mijn verbeelding dachten ze.
En weer kwam hij terug. Ben je nog niet weg?? Zorg dat je verdwijnt begrepen??
Mijn ouders vertelde ik van het verhaal en het werd zo erg elke dag dat mijn ouders nu wel snapte dat het geen verbeelding was en werden mijn ouders ongerust en een speciaal iemand heeft laten komen die het huis zou zuiveren en die man naar het licht te sturen. Daarna heb ik nooit meer last gehad.
Ben daarna nog 2 keer verhuist, maar met veel tijd er tussen. - - Mijn ouders hebben nog meer van dat soort verhalen over me toen ik klein was, en zeggen dat ze nu zeker weten dat ik daar altijd al gevoelig voor ben geweest.
Al helemaal als kind. - - Op de basisschool zag ik als ik me goed concentreerde schaduwen rond mensen die andere bewegingen maakt dan de mensen zelf, toch waren het hun schaduwen, en kleuren, hun aura of spirit werd me vertelt.
En leraar op school kon de spirit's van mensen lezen aan de kleuren die om hen heen hing. - - En ik heb een keer een onbekend iemand op bezoek gehad in mijn droom, een soort van beschermengel. Die vertelde me dat ik goed moest oppassen. En dat ik niet bang moest zijn omdat 'zei' bij me was. - - Soms krijg ik ook het gevoel dat ik dingen hoor die er niet zijn, of me bekeken voel. Maar dat komt door mijn vriendin, ze voelde zich al een paar dagen bekeken, overal waar ze was, behalve buiten.
Niemand voelde het als ze bij vriendinnen was behalve zij, totdat ik ij haar kwam en ik het ook leek te voelen. - - Nu in huis valt vaak het licht zomaar uit en dan weer aan. Beneden of boven. Maar vreemd genoeg alleen als ik er bij ben.
Dit hoeft dan niet perse een geest te zijn hoor, kan ook wind of weet ik het.
Ik heb aan veel mensen gevraagd of ze het zelfde hebben als mij, dat altijd als ik opsta (dat is alleen in mijn eigen huis) dat ik dan duizelig word en het een moment zwart voor mijn ogen word. Het trekt wel weer bij maar het gebeurt steeds vaker!

Kan iemand sommige van deze dingen misschien verklaren??
En als iemand kan helpen met het verder ontwikkelen of iemand dit dit soort dingen ook wel eens heeft,zeg het dan plz, heel graag wil ik weten of ik niet de enige en met sommige van deze dingen.

Ik weet dat dit geen droom is, maar ik wil nou wel eens weten hoe het allemaal zit, en ik wil me er graag verder in verdiepen en er beter in worden dingen vaker te kunnen zien.

Groetjes, Melanie

Simon
22 juli 2010

Hoi ik ben simon en ben een kind van 11. laast was ik tv met me moeder aan het kijken en zag ik een man bij de trap staan. ik schrok me dood ik dacht een inbreker ofzo eerst.
me moeder keek en ze zag niks. later was die weg. in de nacht had ik me moeders camera gebruikt en rond gekeken en ik zag een flits dus ik pauzerde het en zag een schaduw van een vrouw ik liet het aan me moeder zien en zei je kan geesten zien. de volgende dag werd ik wakker door gehuil dus ik keek naar de trap het was een kind van mij leeftijd!
ik schrok me rot ik tikte hem aan. en hij draaide zich om.. ik zag het ze grote rode duistere ogen. ik rende de trap af en viel op de grond. me moeder zei waarom ben je nog wakker ik huilde. en me moeder zei wat is er, ik zei dat ik van de trap afgevalen was. en me moeder vroeg hoe dat kwam en toen had ik het verteld. en nuu zie ik heel veel geesten help mensen soms maar tog ben ik bang: me buurvrouw deed raar maakte de raam kapot mijn moeder had der gestopt door haar hand op der hoof te doen.

22 juli 2010

Als je dit niet (meer) wilt, zorg dan dat je lucide gaat dromen. Google dat maar!

liesd
1 augustus 2010

ik heb overlaatst een droom gehad dat ik met een vriendin van een trein viel in een supermarkt en mijn vriendin was plots mijn nicht , ze was getraumatiseerd en ik was dat ook + ik was verbrand in mijn hele gezicht , we moesten dan naar een vrouw gaan in die supermarkt en ik moest wachten want mijn nicht was appart aan het babbelen met die vrouw , ik liep ondertussen rond in die supermarkt , ik zie allemaal mensen winkelen en plots verschijnen er veel oude geesten in de supermarkt , ze zitten achter mij en ik wil naar de vrouw lopen maar de geesten houden me tegen , dan zie ik de geest van mijn 5 jaar overleden oma , eindelijk mag ik binnen bij de vrouw en mijn nichtje gaat , nog altijd getraumatiseerd , naar buiten en die vrouw was een lang verhaal aan het vertellen , maar wat weet ik niet meer precies , ik mag weg bij die vrouw en ik zie allemaal geesten bidden rond een palmboom? ik snap hier niets van kan iemand mij helpen?

Robert
12 augustus 2010

Hallo allemaal,

Er zijn verschijnselen bij jullie die ik zelf herken, maar geen last van heb, omdat ik ze de baas ben. Ik heb zelf namelijk veel dingen meegemaakt en veel verdriet gezien bij anderen. Het belangrijkste waar ik altijd op focus is liefde en het goede doen in het leven. En als ik iets slechts gedaan heb dan denk ik erover na en heb ik spijt en belangrijk ik vergeef ook mezelf. Ik denk dat veel mensen bang zijn dat ze slecht zijn en het zelfvertrouwen dan kwijtraken. Wanneer je dan openstaat voor geesten en je bent bang ervoor en je hebt geen zelfvertrouwen dan is het soms erg vervelend. Ik heb zelf ook wat mensen geholpen met deze problemen. Ik zorg er altijd voor dat ze eerst het zelfvertrouwen terugvinden en zelf leren te vergeven. Daarna kan je pas sterk genoeg zijn om ook deze angst te overwinnen. Die angst maakt je ook kwetsbaar. Het is dus belangrijk om jezelf goed te leren kennen en bepaalde boosheid los te laten. Leef vanuit liefde.

Ik heb zelf eigenlijk ook een vraag aan de helderzienden hier. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Ik ben erg benieuwd hoe ik mijn gave verder kan uitbouwen. Ik zal vertellen wat ik tot nu toe kan en heb meegemaakt op dat gebied. Toen ik klein was begon het al ik kon gewoon hele gesprekken voeren en ik zag mensen lopen in mijn slaapkamer. Sommige waren wel eng en ik heb me daarom rond mijn 9de/10de jaar ervoor afgesloten. Ik wilde er niks meer mee te maken hebben. Ik kon vanaf toen ook veel beter slapen, want daarvoor kon ik nooit slapen. Ze hielden me altijd wakker en ik durfde niet slapen, omdat ze me aankeken de hele tijd. Ik denk dat ik rond mijn 9de jaar sterk genoeg was om te zeggen dat ze me met rust moeten laten. Daarna heb ik er eigenlijk nooit zo meer bezig gehouden. Ik kwam op het verkeerde pad terecht en op een gegeven moment heb ik een soort begeleiding gehad die heel goed voelde. Ik had geen opleiding en geen werk, maar in een paar jaar tijd heb ik een studie afgerond in een hele andere richting met zeer hoge cijfers, had ik goede banen en heel veel vrouwen achter me aan. Alles zat me mee. Ik ben me er ook meer in gaan verdiepen en tot mijn verbazing kwamen er steeds meer dingen door. Nu trek ik eigenlijk heel vaak mensen aan die veel problemen hebben en zij vertellen mij alles. Ze zeggen ook altijd het voelt heel vertrouwd bij jou en ik krijg ook allemaal signalen door, woorden, emoties en deze vertaal ik dan om deze mensen te helpen. Zo weet ik soms dingen die ik niet had kunnen weten. Daarnaast voel ik precies waar mensen, planten en dieren zijn. Ik voel ze als energiestromen en zie(voel) ze zelfs met mijn ogen dicht. Dit wordt ook steeds sterker. Ik geloof ook dat iedereen en alles met elkaar verbonden is op aarde. Vandaag heb ik zelfs iemand geholpen via het internet en ik kreeg informatie door om deze persoon te helpen. Ik sta alleen soms perplex ervan. Ik weet ook niet wat ik ermee aan moet.

Wat betreft geesten ik kan ze alleen voelen als energiestroom en ik zie ze niet meer. Gisteren had ik wel dat de deur dichtging zomaar en ook in bed voelde ik aanwezigheid. Ik vind dat altijd vervelend. Als ik in bed lig wil ik gewoon slapen, dus ik heb gezegd en nu wegwezen. Ik wil slapen. Als je wilt praten kom dan morgen overdag maar praten. En ik zeg ook altijd ga naar het licht het is veilig. Als je wilt ga daarnaartoe al je zonden worden vergeven. En ik denk altijd aan mijn opa die mij steunt of beschermt. Hoe je het ook wilt noemen.

Verder heeft mijn ex abortus gepleegd zo een 7 jaar terug en ik voel soms dat ik zoon zou hebben die zo af en toe eens langskomt. Ik was namelijk tegen de abortus, maar ja.

Ik hoop dat iemand mij kan vertellen hoe ik meer kan hiermee. En wat andere helderzienden, paranormaal begaafde mensen vinden van mijn ervaringen en hoe zij daar mee om zijn gegaan? Of dat ik misschien gewoon mazzel heb gehad. Ik vertrouw namelijk nog niet echt op die gave denk ik. Als ik eerlijk ben, maar begin wel erin te geloven.

Mijn moeder en mijn zus kunnen ook geesten zien en mijn moeder kan ook praten ermee. Mijn vader ziet ze niet, maar voelt ze en helpt ook mensen met inzichten. Hij krijgt ook weleens informatie door. We weten eigenlijk allemaal niet wat we ermee moeten doen. Het is de laatste jaren ook sterker geworden. Lijkt wel of we allemaal op aarde aan het veranderen zijn.

12 augustus 2010

Robert,

Misschien moet je een keer een brief aan Derek Ogivile sturen.
Hij weet dingen van overledenen die niemand kan weten.

Als je geluk hebt dan kan hij je helpen beter te worden,
hij heeft ook deze stadia gezeten.

MvG DiscoverDreams

knuffellady26
14 september 2010

Ik lag zondagavond een beetje te piekeren. Terwijl ik heel moe was kon ik niet slapen. Ik kon me draai niet vinden. In 1 keer verscheen er een meisje. Ze vloog naar mijn bed en ging daar staan. Ze had een kort haar, ik denk dat ze een jaar of 8 was, roze jurkje en strik in haar, zwarte lakschoentjes en kante witte schoentjes. Ik ben niet van geesten maar op de manier dat ze verscheen was heel eng en ik schreeuwde het totdat mijn vriend mijn schudde en mijn trooste. Ik heb echt liggen huilen een kwartier lang omdat ik nou niet wist of ik wakker was of niet. Heel erg frusterend. Ik ben niet bang voor geesten en vindt het juist intressant. Ik geloof ook dat er gewoon meer is tussen hemel en aarde. Ik heb dit wel meer, maar nou zag ik kleuren in plaats van zwarte schimmen op de muur of achter het rolgordijn. Kan iemand me misschien helpen???!!!

mary-kate
23 september 2010

ik heb dit ook vaak ik word in me slaap weggesleurd uit bed en er gebeurt van alles
ook voel ik dan aanwezigheid van een geest
ik heb ook een keer glaasjegedraait en heb na dat last gehad dat ik overal schimmen zag en lichtflitsen
het is nu al een tijdje weg maar dus sinds dat weg is heb ik last van die rare dromen

ook een tip voor iedereen:
als het gebeurt in je slaap moet je even een tijdje wakker blijven het helpt bij mij want inderdaad als je daarna gelijk weer in slaap valt dan gebeurt het weer
ik hoop dat iemand mij kan helpen en anders ga ik gewoon een keertje langs bij een paragnost
want ik vind het keer op keer weer verschrikkellijk eng !

Ron
3 oktober 2010

Ik heb dergelijke dingen meegemaakt met dromen en geesten verschijningen vanaf mijn 10de.
Bang ben ik er altijd wel voor geweest maar je moet je angst proberen te over winnen !!

Een droom of verschijning heeft duidelijk echt een betekenis in al mijn jaren ook al verdiep ik me
er niet in af ben ik er niet/nooit actief mee bezig geweest.
Zelf ben ik een nuchter persoon op dit gebied en sluit alle toeval eerst uit zoals wind (toch/deuren/ramen)
flitsen (autoverlichting/sirenelamp) enz.

Echter heb ik de volgende dingen meegemaakt, ik probeer het kort te omschijven en te verklaren
wat ik in het echt heb meegemaakt in mijn ervaringen om zodoende jullie te helpen met jullie
zoek tochten af verklaringen en redenen waarom het jou overkomt.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
In de nacht liep ik van mijn kamen naar de wc waar ook de deur van de kamer is en altijd open staat.
Zomaar vanuit het niets is de woonkamer gevuld met rook, meerder keren dus totdat ik de kamer echt inkeek.
Dit bleek een mijn opa te zijn die mijn wou groeten, hij keek me aan en knikte met zijn hoofd maar me
en had een sigaar in zijn hand.
Ik vermoed dat hij zijn groet had gedaan om te laten weten dat hij was over gegaan naar een nieuw leven.

In de trappengang voelde ik steeds een nare koude trillingen in de ronding van de trap.
Ik had een vermoedde dat zich daar een persoon zich had opgehangen, dit had ik nagevraagt bij de vrrige bewooners
die mij dus ook bevestigde dat dit ook inderdaad klopte vele jaren geleden.

Steeds zelfde droom hebben en de (hoofd) persoon heeft geen gezicht omdat deze ik nooit in het echte leven had gezien:
Bleek een overleden zus te zijn als kind zijnde van mijn moeder, echter had nooit iemand over haar gesproken!
Eenmaal over deze droom te hebben gepraat is de droom over gegaan, de overleden zus had op deze manier duidelijk
gemaakt dat ze niet vergeten mocht worden via mij.

Een goede vriendin van mij had ook een droom waarbij ze in het bos werd achtervolgt door een clown en was daar steeds bang
voor en durfte hierdoor ook haast niet meer te slapen.
Niemand nam haar sirieus maar ik wel, en vertelde haar als het lukte niet meer weg te rennen in de droom en pen of
papier naast haar te houden om alle details op te schrijven wanneer ze wakker werd!
Een paar weken later had ze weer die droom heeft gedaan wat ik haar had verteld.
Wat bleek.... het was een oom van haar die begin van haar eerste droom ook in het echt die week was overleden en haar
probeerde te bereiken om afscheid te nemen (Later kreeg ze dan ook het bericht te horen uit de familie).

Met mijn korte echte verhaaltjes probeer ik dan ook aan te geven dat het niet de vorm/situatie is die belangrijk is (want die creeer je zelf)
maar de aanwezige persoonen in je droom met wat ze doen is belangrijk is....hier zit een boodschap in die je zelf moet raden en zoals
ik ervaren heb is het de trekken van de karakter van de oveledenen persoon of persoon die of afstand gewoon leeft.
Meestal zijn het dan ook dierbare mensen uit de familie kringen of goedde vrienden.

Ik heb vele ander ervaringen gehad maar dan ben ik te lang bezig.

Dus aan DOENJA
Probeer in je kringen na te gaan wie er misschien is overleden en zich bezig hield met een loop sport of misschien wel adhd had.
Vraag je omgeving naar een persoon die heel erg actief was of nog is die jou heel erg graag wil zien of wat wil vertellen
de ander 2 personen kunnen misschien wel beste vrienden(inen) zijn die altijd samen zijn of waren.


Succes!

lovely (19)
5 oktober 2010

Hallo allemaal,
Ik heb vandaag iets raars meegemaakt, ik heb een dochtertje ?an 2 maanden oud.
Ik was der melk aam het geven en ze was de hele ochtend heel erg onrustig.
Nou eindelijk viel ze in slaap naast me en ik d8 eindelijk kan k ook ff slapen. Toen k bijna
In slaap viel voelde k een hand die voorzichtig mijn hand vast hield.k schrikte op het moment
Wakker.eerst d8 k me vriend maar nee hij was aaan het werk dus hij kon et niet zijn.
Van de gedachten schrok k me wakker en opeens voelde ik een andere hand op me borsten
Het leek alsof die gene me borsten aan het strelen was. K wilde me telefoon grijpen om me vriend
Te bellen maar ik kon niet bewegen. Ik deed me mond open maar er kwam er geen geluid uit.
Ik begon in me hoofd te bidden en opeens was het weg.
Ik vindt dat heel erg raar en ben er heel erg bang voor.
Kan het ook zijn dat ze iets met me dochterje kunnen iets kwaads ofzo?
Groetjess

Een bang meisje
31 oktober 2010

Ik droom de laatste tijd elke nacht over geesten, demonen en dat ik bezeten ben of achterna word gezeten door de dood.
Ik heb van een site dat het dit betekend:

Wanneer je droomt over demonen, symboliseert dit onwetendheid, negativiteit, nood of je eigen duistere kant. Een dergelijke droom waarschuwt ook voor overdaad en dat lustgevoelens niet overhand mogen krijgen over je goede oordeel. Als gevolg hiervan zou je fysieke en geestelijke gezondheid namelijk hieronder te lijden kunnen krijgen.

Maar ik heb het idee dat het meer is dan dit.
Ik zie ook elke dag schimmen, dingen die lijken op geesten of demonen. Een vriend van mij ziet het soms ook, laatst liepen we met zijn 3en over straat, en mijn vriend en ik hoorde allebei dingen, en we zagen een soort demoon. Die andere vriendin die erbij was zag niets.
Ik ben bang dat deze demonen / geesten iets van me willen.
Ook slaapwandel ik de laatste tijd vaak, dan doe ik vreemd volgend mijn vader.
Ik ga dan vaak in een hoek staan, huilen of gewoon heel lang staan. Net als ik een horrorfilm!
Echt heel eng!
Kan iemand mij hiermee misschien verder helpen?

Als iemand mij hiermee wil helpen, of eventueel tips heeft.
Kan je dan misschien mailen naar dit emailadres dat ik hiervoor speciaal heb aangemaakt :
helpmijmetmijnengedromen@gmail.com

Kevichkovil
4 november 2010

Ik lees veel verhalen over een man met een lange zwarte jas en een zwarte hoed.best vaag dat allemaal verschillende mensen het over de zelfde persoon hebben.
En dat over het op eens verlamd zijn heb ook iets gelezen dat het missien betekend dat je uit je lichaam treed.
Ma wat ik de laatst heb mee gemaakt is niet is egt vaag.ik d8 dat ik geen geesten kon zien alleen voellen.
Ik lag in bed op het punt om te gaan slapen.Op eens staat er een figuur helemaal in het zwart langs mijn bed. En ik zie een beeld als ok ik film aan het kijken was langs het figuur verschijnen. En ik zie iemand een ander zijn hoofd afhakken en het hoofd valt en het begint opnieuw en weer en weer zo de hele tijd door ik doe de lamp aan is er niks lamp uit is het er weer ik zeg dat ie alsjeblieft weg moet gaan. Ik denk dat ik een koeppel van wit licht om me heen heb ma dat hielp ook niet.
Ma dat was de eerste keer dat ik thuis er last van heb want we hadden een paar maander er voor ons huis laten reinigen enzo. en op mijn kamer zat niks.En op de kamer van m'n broertje en zusje zat blijkbaar een psygiche(ofso iets) gestoorde geest. En ik slaap nu op die kamer en doen gebeurde dit. Ma bij ons in het dorp zit ook zo'n winkeltje voor paranormale dingen.Heb ik na gevraagd en wat je er tegen kon doen enzo
Geesten komen op de ''zwakste'' af net zoals een pestkop op school ook op de zwakste af gaan. Ma je moet juist zeggen dit wil ik niet. of een spiegel denkenen dat de achterkant naar jou staat en die spiegellende kant naar die gene staat(werkt ook bij egte mensen)zo dat wat ze bij jou willen doen terug gaat naar hun zelf gaat.

groetjes kevichkovil(kevin)
15 jaar

l
18 november 2010

ik weet niet zo goed wat het is..
maar ik werd wakker 6uur smorgens mn zoontje huilen..
ben ik hem gaan halen en lekker bij me in bed gelegd en nog heerlijk
geslapen TOT mn laatste droom.. een droom waarin ik 4x werd gestikt..
en in mn droom lagen ik en mn zoontje precies het zelfde als in het echt..
ik moest brullen om adem te krijgen .

WAT IS DIT?????

ook vonden wij een fotolijstje van mn zoontje op de grond een aantalen dagen geleden

groetjes

Maarten
19 november 2010

(Bericht verwijderd wegens reclameren)1 keer bewerkt. De laatste keer was 26 november 2010 door feneaux.

my problem
2 december 2010

deze week dus maandag de 29ste was ik en mijn vriendinnen aan het praten over geesten en de dinsdag moesten we naar de keuken om pannen terug te brengen van te koken maar we trokken aan de deur en de deur was gesloten dus gingen we er naast de deur was ook gesloten maar op dat moment ging die gesloten deru vanzelf open en ze was gesloten dat vonden we raar maar we zochten er niks achter dus lieten we het met gerust en dan liepen ik en axel in de gang.
het licht flikkerde en ging uit axel wou het licht aansteken maar het ging niet dus vroegen we aan de juf om het licht aan te steken en dat ging wel.
we vonden dat heel raar.
maar dan liepen axel en ik terug in de schoonheidszorg en er waren weer 2 deuren er was een deur waar we handoeken moesten leggen maar naast die deur was er nog een deur en axel stond er tegen en ik deed die deur open om de handdoeken erin te leggen.
en dan gingen we weg en de deur ging weeral vanzelf open en nuj denken wij dat we achtervolgt zijn maar we weten niet wat we ermee moeten doen

milu
2 december 2010

Lichaam wordt overgenomen door geest in m'n droom :(

Dit is de droom:
Ik zit beneden op de grond met mijn zoontje te spelen en opeens zie ik bij de gangdeur een schaduw langsvliegen. Mijn hond bedenkt zich geen moment en gaat er grommend achteraan naar boven toe. Ik pak op dat moment mijn zoontje op en ga richting de trap om te kijken of alles wel goed gaat.. geen idee waarom ik erheen ga. Op dat moment komt de schaduw ineens vanuit de woonkamer op mij en m'n zoontje af. Ik begin te roepen naar m'n hond maar die is nog boven en hij heeft een beetje moeite om van de trap af te komen.
De schaduw wil in mij komen en ik verzet mij uit alle macht... mijn zoontje houd ik stevig tegen me aangedrukt met m'n ogen dicht probeer ik een muur om ons heen te vormen in mijn gedachten... echt geen idee hoe ik hierbij kom maar het werkt wel.... tot dat het niet meer werkt en de schaduw mij binnendringt.
Op dat moment voel ik dat mijn eigen geest niet uit mijn lichaam wordt geduwd maar wordt onderdrukt, naar beneden gedrukt alsof er iemand op mij is gaan zitten. Ik voel me ineens ook heeeel erg zwaar.
Ik roep nog steeds naar mijn hond en ik hoor mijn stem steeds verder en verder weg ebben totdat ik mezelf bijna niet meer hoor....... en de schaduw zegt 'de baby' ik weet de preciese woorden niet omdat ik geen woorden heb gehoord maar ze heb gevoeld...

Wij voelen trouwens ook vaak een kwade aanwezigheid in de kamer van ons zoontje...

lous
13 december 2010

Heb zelf ook veel onverklaarbare dingen meegemaakt en herken veel dingen,

Laatst op een nacht kon ik niet slapen, ik heb een jonge kat die bij me onder de deken kroop, en ik zei; heeei.... tegen me kat.
Het duurde een hele tijd voordat ik een beetje in dommelde maar echt slapen kon ik niet, je hebt je ogen wel dicht maar je voelt je niet ontspannen of slaperig.
Plotseling hoorde ik een fluisterende stem zachtjes zeggen; heeei..
Ik deed me ogen open en ik dacht wie zei dit? Echt ik sliep niet, Heel vreemd want achteraf was dat wel iets wat ik tegen me kat had gezegd.
Ik vind dit wel eng, vooral als je zeker weet dat je dit niet zelf was, dat weet ik wel heel zeker.
Anders kan ik wakker slapen, beetje vreemd. Wie of wat kan dit zijn geweest en waarom zei die dan hetzelfde als ik? Wie weet hier een antwoord op?

lous
13 december 2010

Hallo,

Ik reageer hier even op, omdat ik ook altijd heel allert ben op me zoontje, of er geen kwaad in zijn kleine kamertje zit, heb als kind zelf dingen ervaren daar word je niet vrolijk van.
Soms word ik snachts wakker en dan denk ik aan mijn zoon en op het moment dat ik aan hem denk, maakt hij ook een geluid, ik denk dat jij ook een heel sterke band hebt met jou zoon.
Die geest in je droom kan ook je geweten zijn he? Misschien maak jij je ook wel veel zorgen ofzo, en in je onderbewustzijn om je zoon, misschien vind je van jezelf dat je hem niet
de aandacht geeft door drukte of voel jij je heel beschermend tegenover je zoon, dat is heel normaal, maar waarschijnlijk heb je een heel hechte band met je zoon.
Dromen kunnen je ook wijzen op dingen, misschien niet meteen iets verontrustends.

groetjes lous.

kaylee
22 december 2010

hoi iedereen, ik heb nu voor de 2e keer een nachtmerrie gehad over geesten. en dan niet zo een beetje ook. ik ben er gelukkig niet bang voor, want ik sta er vaker mee in contact. ik kan met mijn gids praten, naja ik denk dat het mijn gids is. ik heb van kleins af aan al dat ik mensen zie staan enzo dus vandaar. naja ik vroeg me dus af waarom ik nu opeens zulke dromen krijg?

Ashana
9 januari 2011

Heee lieve mensen,

Ik heb al sinds mijn 12e last van hele nare dromen/werkelijkheid?
Ik weet dat ik niet echt slaap of eigenlijk heel licht in slaap. En als ik die droom heb weet ik eigenlijk ook wel een beetje dat het
allemaal zich wel NU afspeelt en ben ik gewoon bij bewustzijn.
Maar ik zal hem uitleggen.

Op mijn 12e had ik deze droom:

Ik hoorde allemaal geheig en was verschrikkelijk bang, het leek allemaal zo echt!
Ineens werd mijn deken van mijn lichaam afgerukt. De gordijnen waaide heel hard open en ik hoorde allemaal stemmen. Maar kon ze heel vaag verstaan.
Ik kreeg een hele zware druk over mijn hele lichaam, ik wou mij wakker schudden, maar mijn lichaam was verlamd, het deed een verschrikkelijke
pijn die druk. Ik wou meteen wakker worden omdat ik de pijn niet meer kon verdragen. uiteindelijk lukte mij dat, ik was echt verschikkelijk bang. En
wist dus meteen dat er meer was. Ik had daar dus 3 weken erge last van elke nacht weer.
Ik was echt verschrikkelijk bang,.

Op mijn 13e begon het weer, ik voelde weer de druk over mijn lichaam en gehijg in mijn oren en enge dromen, en als ik wakker wordt dan zie ik dus geesten! het is altijd na zo`n droom. Ik wordt gewoon verlamd in die droom en het doet zo ontzettend veel zeer.
Vanacht had ik het dus weer maar toen voelde ik dus in mijn droom al heel de tijd een soort van druk op mijn hoofd en nek ( alsof er iemand heel dicht bij je in je aura komt) Echt een heel rare druk. En toen ik wakker werd had ik het nog maar niet meer zo heel erg en toen keek ik goed en toen zag ik een vrouw een oudere vrouw met een grote bril op. En ze keek nogal boos naar mij.
Ik kende haar niet.
Ik heb ookal een keer een lachend meisje gezien in de hoek van mijn kamer.
Een man die op mijn kast zat met rood en wit gestreepte shirt aan.
Een vrouw die naar mij wou slaan met de bezem ( Ze was razend! )
En nog veel meer.
Ik heb al heel lang hier geen last meer van gehad, na vanacht weer. Ik baalde er een beetje van.
Want ik dacht dat het over was.

Weten jullie wat dit is?
Ik wordt soms ook uit mijn lichaam gehaald!
Echt heel raar allemaal.

9 januari 2011

7 november 2005 is mijn vriend R. overleden door een bizar auto ongeluk. ik heb daarna 1 keer een droom gehad over hem. Ik was mijn zusje van school aan het halen en toen stond hij te wachten in een witte auto. Ik liep naar hem toe en zei tegen hem: Wat doe jij nu hier? Je was toch dood?? waarop hij vroeg of ik met hem meeging een rondje rijden. dat deed ik en toen werd ik wakker. Nu heb ik gisteren een hele vreemde droom gehad.. Ik was ergens ( weet echt niet waar) En opeens stond R. voor me. We gaven elkaar wel 50 kusjes totdat ik zei: R, dit kan echt niet.. Ik heb nu een relatie met Y. Hij keek toen heel verdrietig en ik zei hem: Jij was degene die wegging.. Toen zei hij me dat hij even met wat vrienden wegging. Ik bleef waar ik was, mijn nieuwe vriend was in hetzelfde huis in een andere kamer. R. ging weg en na even alleen te hebben gezeten, bedacht ik mezelf en nam de hond (deze hond heb ik 5,5 jaar geleden gekregen van R) mee en ging op zoek naar R.. Kon hem alleen nergens vinden en toen schrok ik wakker.

Ik heb heel sterk het gevoel dat hij heel veel bij me is, als ik douche, knipperd de lamp, zeg ik dan, R, hou eens op.. Dan stopt de lamp met knipperen.. (ik heb het zelfs op camera) Als ik het over hem heb met een goede vriendin wat overigens zijn nichtje is, dan komt opeens het nummer op de radio die ik bij zijn uitvaart heb laten spelen. Dat liedje is R&B en kwam op een trance-zender...
Zo zijn er nog heel veel andere dingen gebeurd die ik niet kan verklaren..

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik naar een medium geweest. Ze wist me dingen te vertellen over het ongeluk, over dat het hem spijt, dat ik een fijne relatie zou krijgen met een goede vriend van hem. Dat kon ik toen niet geloven maar nu blijkt dat toch waar te zijn. Y. was namelijk een goede vriend van R.

Ik wil heel graag weten of hij wel snapt dat hij dood is en of dit een teken is dat hij nog steeds veel bij me is. Alleen weet ik geen naam van het medium waar ik 4 jaar geleden geweest ben. En vind het toch wel heel moeilijk om een betrouwbaar medium uit te kiezen aangezien het hier om mijn overleden vriend gaat waar ik nog steeds veel verdriet en vragen over heb..


Ik hoop dat er iemand reageerd!

Groetjes, Honey

Martina
9 januari 2011

Berste Honey,

Ik denk, als ik zo eerlijk tegen je mag zijn, dat jij nog steeds geen definitief afscheid van R hebt kunnen nemen. Dat zouden dus ook die dromen kunnen betekenen.
Jij moet hem loslaten en dan zal hij ook niet meer in jouw dromen verschijnen. Ergens trekt jij toch steeds naar hem toe en hou jij hem hier in het nu, terwijl hij verder moet. Hij zal zo nu endan misschien in jouw buurt komen, maar niet om je lastig te vallen door middel van knipperen met lichten/lampen, maar meer om te kijken hoe het gaat.
Zodra hij merkt dat je niet meer zoveel aan hem denkt en dat het goed met je gaat, zul je dat ook zeker merken.
Ik zou zeggen, laat hem los, bedank hem voor zijn liefde en zeg dat het goed zo is...

Hoop dat je hier aan wat hebt en wens je veel sterkte toe...

Groetjes
Martina

Deze discussie is gesloten.