Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

wesley23
8 jaar geleden

hallo alemaal ik zit al van af me 8ste jaar met een raadsel in mijn droomen ken ik met andere geeste praaten ik ben der nu 23 maar ben al van af me 8ste bezig om de begrijpenis achter halen wat geeste betekend in het wit en zwart gekeurt en die ik niet ken ik zie geen gezicht helemaal niks aleen die kleuren ik probeer in een gesprek met ze aan te gaan maar ze knikken aleen met hun hoofd van ja of nee maar ik ben ook zo ver dat ik poorten ken openen van andere mensen de poort naar de onderwereld het klink raar maar ik ken dat sins mijn 8ste jaar ik heb die geest gekregen toen ik die poorten kon sluiten maar ik zit nog met zo veel antwoorden die ik niet ken op lossen met vriendelijke groeten wesley

wesley23
8 jaar geleden

nee meid hier hoef je niet bang voor te zijn zo lang het goed aardig is ken er niks gebeuren ik ken me wel begrijpen hoe je bedoelt ik ben al zo van af mijn 8ste jaar het ken bij jou zijn dat het goed is een van je familie die je wilt beschermen groetje wes

joketje
8 jaar geleden

Beste Erik,

Ik ben 28 jaar en heb in oktober mijn vader verloren aan een ziekte. Ik sta van nature open voor hetgeen wat als paranormaal wordt beschouwd... Sinds mijn papa gestorven is praat ik regelmatig tegen hem. Sinds een tijdje wordt ik echter lastig gevallen, alhoewel ik niet weet of dit slecht bedoeld is voelt het toch niet aan hoe het zou moeten, heb hier geen ervaring mee en weet niet goed wat ervan te denken.
Eerst waren er aanrakingen aan men hoofd in men haar meer specifiek, die onschuldig leken. Ik kan ook niet specifiek zeggen hoe dit voelt, niet echt duidelijk een hand maar een soort gefrutsel. Maar nu lijken die aanrakingen meer op het sexuele, eerst hoofd, dan langs oor, hals en tenslotte krijg ik dan rillingen over heel men rug... Is dit normaal, is hier kwaad mee gemoeid of niet? Ik had zo gehoopt dat dit men papa zou zijn want voor hij gestorven is heb ik hem duidelijk gevraagd om aan men oren te frullen zodat ik wist dat hij er nog zou zijn.. Maar nu lijkt dit toch wat raar??? Interpreteer ik die aanrakingen verkeerd?
In ieder geval echt aangenaam is dat niet, eerst was dit altijd voor het slapen gaan waardoor ik niet in slaap kan vallen maar nu gebeurt doit zelfs overdag ook.

Ik hoop dat je me kan helpen, alvast bedankt.

joketje
8 jaar geleden

anderen mogen uiteraard ook reageren, zou het fijn vinden als iemand me kan helpen...

pride
8 jaar geleden

hoi
ik kan me niet voorstellen dat ik ooit naar bed ben gegaan zonder een angst die niet te verklaren is....
ik heb ooit bij het bed van mijn zus een jonge jongen gezien en jaren later weer, alleen toen woonde ik alleen en was het dit een volwassen man alleen dan wel weer met de zelfde trui aan.
ik heb soms het gevoel dat ik niet alleen ben en krijg dan een soort angst over me heen dit wil ik niet maar het gebeurt vanzelf
als ik ga slapen krijg ik altijd dromen zoals : er word iets door gegeven
: ik word gewaarschuwd
: iemand maakt mij bang hierbij kan ik niet meer bewegen en dan is de angst op zijn ergst
: soms hoor ik geluiden en heb het idee dat ze dan heel hard HEY roepen
: ik droom soms ook alsof ik contact heb met iemand en dan zijn we aan het praten en ben ik in een huis die ik nog nooit gezien heb en alles is zeer tot in de puntjes zichtbaar ik kan ook alles aanraken.
ben in de ochtend altijd moe ook als ik goed heb geslapen...
ik droom vooral over geesten...........waarom? ik zag als klein kind dingen die ik niet kon verklaren en steun heb ik hier niet in gehad...
mijn broer is overleden en over hem droom ik ook veel nu is mijn vraag familie leden willen je toch nooit bang maken maar waarom droomde ik dan dat ik bang werd van hem.....of is het dat de droom over genomen werd. in mijn droom waren meer mensen die dit ook zagen.......ik was enorm bang en werd rillend wakker......ik voel me dan echt vreselijk ik kan met alle eerlijkheid zeggen ik ben doodsbang misschien moet ik proberen om hier mee om te gaan......maar als ik weet dat ik droom kan ik mezelf niet tot kalmte brengen hoe graag ik dit ook wil pfffff wat een verhaal zit er echt mee.....
ben zo bang dat mensen me voor gek verklaren want ja wie GELOOFT ER NOU IN GEESTEN......er zijn weinig mensen waar je verhaal kwijt kunt.
bedankt dat jullie mijn verhaal lezen dat doet me al goed!!

Tant Daisy
8 jaar geleden

hey, je kan er vanaf geraken door je te bekeren. Bidden tot jezus Christus, je zonden belijden en vergiffenis vragen. een bijbel in huis halen ( herziene statenvertaling ) Hem danken omdat hij gestorven is aan het kruis voor onze zonden. En dat blijven doen . Dus bekeren. Spreek uit ervaring. Het kan zijn dat het in het begin 'als je dat doet' het nog iets erger zal worden omdat je kiest voor het licht. ma geloof me, ze gaan rap weg zijn. Grtz.

saartje
8 jaar geleden

Moeten mijn geesten perse in dromen voorkomen ?
want ik begin bang te worden in mijn eigen huis.


Het is enige maanden geleden begonnen.
lampen die soms raar deden. dat was alles. Mijn man steeds de lampen verwisselen . Maar dat helpt niets.

Wij hebben daar niets achter gezocht. Want we geloven in eertste instantie niet in die rare dingen.
Een paar weken later ging midden in de nacht de stofzuiger aan en uit. dit herhaalde zicht 2 x
De eerste keer zei man mijn wat raar. en is uit bed gesprongen om dat ding uit te zetten we hebben een kleintje. dus snel uit zeg maar.
De 2e keer ging hij weer aan dit keer volluit ! Mijn man wist zeker dat hij de eerst keer de stekker er ook uit gehaald had. en de knop stond ook volluit !
Mijn man weer erruit. maar we houden het maar op dat het een techinische fout in de stofzuiger geweest moetzijn . We hebben een nieuwe stofzuiger gekocht.
Nog geen week later ging de over aan. en weer uit gelukkig dus we hoefde ons bed niet uit .
Mischien een elketrische storing in ons huis. ofzow door de verbouwing tegenover ons appartement ?

Maar hier houd het niet bij op.
soms zit ik op de band en dan wordt het aan 1 kant koud. maar dan ook echt heeeeeeeeeeeeeeel koud ijskoud. specifiek aan 1 kant dat het kippenvel aan die ene arm op mijn armen komt.
Ook zie ik soms een schim in keuken naast te tafel staan. heel even maar en dan is het weer weg.
Het stomme is dat '' ik ben christelijk'' als ik een liedje ga zingen , gaat het weg , of er komt een warmte in huis '' en het lijkt wel of dat deze warmte sterker is dan die kou! en voelt het alsof er een heel vertrouwd iemand om me heen is. ook in de gedaante van een schim.
dat is tot nu wel mijn kracht geweest om niet stapel gek te worden. want dat helpt tot nu toe wel].
Maar mijn man inclusief ik beginnen te denken dat ik in theraphie moet of zow. want dit kan helemaal niet zou je zeggen.

ook was de lamp in de gang een tijdje stom aan het doen elke keer als ik de gang in liep. ging de lamp uit.
en als ik alleen was vond ik dat erg eng worden.
tot op een keer toen was het al wat donkerder zou naar bed gaan. dus doe de gang lamp aan .
en de lichten in de huiskamer uit. op moment dat ik de gang in loop , ganglamp weer uit. alles helemaal donker en die kou weer.
ik werd helemaal gek en riep dat ik het zat was, en die stomme lamp het gewoon weer moest doen en ik gek werd of het getreiter zat werd.
en toen sprong de lamp weer aan en sindsdien is de lampstory weer voorbij.
Het stomme is dat wel dat de kou verdween en die warmte het overnam van die kou. en sterker leek te zijn. en ik werd ook gelijk weer helemaal rustig

Nu is het een paar weken rustig geweeest.
of en toe schrik ik wakker omdat tijdens mijn slaap ik opneens gewekt wordt door een schreeuw, en dan ben ik weer wakker.
maar mischien is dat door een droom ofzw , dus ga gewoon weer verder slapen. het helpt dat als ik dat liedje zing '' waar ik later achter kwam via me zusje werd gedraaid op de begravenis van mijn overgrootmoeder. Als ik dat zing voel ik dat iets sterker is dan dat andere en ik rustig kan gaan slapen .
we hebben dus te maken met een beshermengel ?
ik ben chritelijk dus heb op internet al wat dingen opgezocht net en kwam op een beschremengel uit een dierbare die je bijstaat ?
ik weet het klinkt allemaal zo gek

tot dat ik overvallen wordt door rare dromen.
1 van de droom was ; dat ik iemand leerde kennen. heel vertrouwd gezicht en gevoel. hoewel ik het gezicht voor me zie en geen idee heb wie het is.
de eerste keer bij haar was heel gezellig , en we spraken later die week nog eens af . en toen kwam ik bij haar thuis. en sta in haar huiskamer . ze doet al anders. en zegt dat ze me iets wil vertellen ondanks het feit dat we elkaar net kennen. maar toch wil ze het niet.
dat staat er inneens een man voor de achterdeur. ( '' kamer is klein grote raam van glas met bank ervoor.'') en naast de woongedeelte naast grote raam een glazen achterdeur. de man heeft lag haar is oud en draagt het in een straartje. en heeft rare kleding een een geel blouse met een soort van indiaanen jasje er over heen met spijker broek. '' hij komt binnen en kijkt naar mij en begint mij te vertellen dat ik het weten mag. terwijl die vrouw die ik leerde kennen nog NEE schreeuwt , dat doen we niet want dan moet ze hier blijven of ook dood. Ik krijg het gevoel dat ik het hier weg wil. ik geef haar een hand en geef hem een hand. en dan veranderd hij in de DOOD, een groot rond schedel. veel ronder dan normaal met rode ogen kijken me aan .
maar ik ben niet bang , heel raar maar ben niet bang. hij neemt me mee naar de achtertuin het gras gezon op. hij wijst naar het gras.
op een of andere mannier kan ik door het gras heen kijken en zie ik de gedaante van een meisje liggen. met een staartje in de foutus houding.
ik herken ik , ik weet wie het is . alleen kan de vinger er niet opleggen. dan verdwijnt het beeld. ik vraag nog mag ik nog een keer kijken want ik ken haar maar weet even niet meer warvan. maar ik ken haar. ... en dan verdwijnt de hele droom
vraag me niet waarom maar die droom was zoooo realistisch en blijft me tot die dag bij.

Maar na vannacht ben ik echt bang , en wil ik zelfs me kindje laten dopen hoewel ik zeker weet dat het alleen op mij gericht is en niet op mijn man of kindje.
vannacht werd ik weer waker door die schreeuw. en toen zag ik tanden,. witte rare tanden alleen boven tanden trouwen raaar wijd uit elkaar staande tanden. wel rond alleen de voortanden waren echt vierkant zeg maar . leek op een apengebid '' jaah ik weet het het klinkt stom'' het was zo wit dat ik dat vooral gezien heb en de rest van de gedaante niet meer zo ik weet wel dat ik echt wakker was want het bloed gonste door mijn lichaam en dreef van het zweet en me hart heb ik nog nooit zooo hard horen bonzen. dusjaaaah ik was wakker en sliep niet omdat ik daarna ook pas weer heel laat durfde te slapen door me tegen mijn man aan te kruipen en me voor te houden dat het het wijntje van gisteren avond was en ik het me verbeeld.
ik keek nog een keer en toen grijnste het ! en verdween deze grijns omdat het zijn mond sloot. een groote lip kaak , leek weer een beetje op een aap. '' jaah ik weet het !!'''maar was geen aap hoor totaal niet zelfs maar leek een beetje.
de rest was heel donker en heb ik niet gezien.
Mijn man verklaard mij inmiddels voor gek en ik zelf ook ik twijvel aan mezelf want wat ik gezien heb kan ook helmaal niet toch?

ik weet dat het hier alleen over dromen gaat.
maar omdat die inmiddels ook verbonden zijn. ermee. ik weet gewoon neit meer wat te doen ben echt super super bang.

Maar we beginnen nu echt met twijvelen. Het is of een geest of ik wordt gek.

saartje
8 jaar geleden

Hoi HOi ,


ik heb ook gereageerd. onder de naam saartje
ik ben benieuwt of jij reacties heb gehad en er ooit vanaf gekomen heb
want wat jij heb heb ik ook zeg maar


gr ook die angst die me overvalt zeg maar etc etc

femmie
8 jaar geleden

Ik zou het echt helemaal geweldig vinden als er geesten in mijn huis zouden willen blijven,wil ze niet storen maar zijn gewoon welkom,dus blijf maar bij mij hoor ik wil juist niet dat je weg gaat als je dat niet wilt,waarom zou ik dat willen? maar helaas hier gebeurd er nooit iets en ik zie of hoor ook nooit iets,maar van mij mag het,waarschijnlijk is het hier gewoon te saai of benik zoo saai haha dat ze liever ergens anders heen gaan jammer!!!

semir
8 jaar geleden

Jah hallo mensen
ik heb ook echt enorme problemen het is al 4maanden bezig.
Ik wordt wakker rond zo'n 6 uur s'morgens en kan niet meer bewegen ik zie een zwarte man
of soms ook een vrouw die me iets willen wijsmaken of zeggen kheb geen idee wat het is en het is zeer eng

semir
8 jaar geleden

Femmie Hang u op ga touw kopen en hang u op .

rik
8 jaar geleden

ik heb er zelf ook problemen mee gehad dat iemand mij door de kamer sleurde en kneep en dood maakte zelfs maar misschien helpt een dromenvanger bij in iedergeval wel en probeer elke keer weer als je die droom hebt je zelf te beheersen en bedenken hoe je die geest kan verslaan bij mij heeft het echt geholpen

succes

Christina origineel van tweede bericht
8 jaar geleden

sorry was een tijdje niet meer hier geweest. maar beste nina die paragnost heeft met wierrook in alle hoeken van de kamer gestaan en door de kamer heen gelopen, vervolgens heeft ie deze geesten naar het licht gestuurd.hij zei mij dat ik ze heb opgepikt met uitgaan en dat ze me wakker maakte om te feesten.echt raar.ik hoefde die paragnost niet te betalen en het was helemaal weg gelukkig. en ik heb nu al heel lang nergens last meer van gehad groetjes christina

twan
8 jaar geleden

Hallo allen,
`
1. Ik ben als kind wel eens hard geduwt door een geest tijdens ik met speelgoed aan het
spelen was, de geest stopte pas met duwen tot ik op de grond viel hij duwde 3x en steeds harder ben toen naar beneden gerent en heb nix tegen me ouders gezegd. (20 jaar geleden)

2. Ik droom heel realistisch over geesten, de laatste x zat er een vrouw op me bed die me heel zachtjes sloeg met platte hand,
ze lachte erbij en daarna sloegen we elkaar om en om totdat ik wakker werd (1jaar geleden)
3. toen ik wakker was liep er iemand achter mij (duidelijk tehoren) zo duidelijk dat ik riep of er iemand thuis was
later in die morgen werd ik ook aangeraakt op me schouder. (17 mei 2012 gebeurd)

Dit zijn de 3 punten die ik nooit zal vergeten.

Voor de rest wordt ik altijd achterna gezeten door geesten in mijn dromen, krijg zon 5/15 nachtmarries per nacht.
Ik voel altijd koude rillingen en heb het gevoel dat ik nooit alleen ben ik voel duidelijk aanwezigheid en denk altijd dat ik bekeken wordt.
Ik heb Lucide dromen elke dag (dat zijn dromen dat jij weet dat je droomt) ik heb 3 manieren om uit de droom tekomen

1. Op de grond gaan liggen en 5 seconden je ogen dicht houden (dit werkt niet meer)
2. Je ogen hard dichtknijpen en meteen weer open doen en je visuazeren dat je in je bed bent (dat kost zoveel energie dat je duizelig wakker wordt en bijna nix meer ziet kost ongeveer 3/4 seconden dat alles helder beeld wordt)

Natuurlijk gebruik ik dit alleen maar als er geesten in mijn dromen voorkomen

Sinds kort als ik de 2de manier probeer in een droom wordt ik alleen duizilig en zit ik nog steeds in de droom
Nu wordt ik alleen maar wakker door zelfmoord teplegen in een droom dat is 3


Kan iemand mij helpen met mijn eerste 3 punten, en als je verstand van lucide dromen hebt ook daarbij..

Ik dank u zeer..

Groet.

P.s Ik las een van jullie berichten dat er erg veel typfouten op deze site voorkomen, toen ik klaar was met dit verhaal snapte ik me eigen teksten totaal
niet meer en moest alles verbeteren. Wazig maargoed nu is het duidelijk...

8 jaar geleden

hee ik ben een meisje van 13 jaar en ik heb vaker dromen gehad over geesten de eerste keer was toen ik 5 was ik woonde toen nog in een ander huis en de droom ging als volgt: ik lag in bed en in de deuropening stond een oude man (70 jaar oid) en ik keek naar hem en hij keek terug ik was niet bang ofzo die droom had ik een paar nachten achterelkaar ik besloot het te vertellen aab mn moeder die zei dat ik moest zeggen ga weg dit is nu mijn huis ik zei dat in mn droom en ik heb die droom nooit meer gehad. later bleek dat er een man van ouderdom was gestorven in mijn oude huis. Mijn tweede ervaring met geesten in een droom was een stuk enger ik had die droom 2 dagen geleden hij ging als volgt: mijn vader en moeder zaten met 2 vrienden aan een bankje buiten (het was heel donker buiten) ik ging naar binnen en alle lampen waren uit ik wou de lamp aandoen maar voordat ik hem aandeed ging hij uit zichzelf aan ik liep naar de tv en die ging ook uitzichzelf aan ik liep naar buiten en riep mijn moeder (mn vader en de vrienden waren er opeens niet meer) mn moeder en ik liepen naar binnen en we zagen onder de kapstok een lijk liggen , een lijk van mn moeder terwijl mn echte moeder naast me stond. het lijk trok een heel eng gezicht en werd een geest en begon door de kamer te vliegen. mijn moeder verjaagde de geest en deed alle deure op slot. en toen wou de geest naar binnen komen via het kattenluik we konden hem nog net stoppen voordat hij binnenkwam en toen zag ik een flits en werd wakker .weet iemand wat dit zou kunnen betekenen ? x dromenmeisjeX

twan
8 jaar geleden

Hey dragonmeisje,

Ik weet niet hoeveel tijd er tussen die dromen zat.

Droom 1:

Deze droom heb je vaker gehad en het lijkt me dat die oude man goed bij je wou overkomen en je niet bang wou maken.
Dat deed hij op zijn manier en dat heeft gewerkt maar je schonk hem totaal geen aandacht en uiteindelijk schreeuw je maar dta hij uit je huis moet gaan
Als je iets huurt of koopt wil niet zeggen dat het van jou is en waar moet hij naartoe?
Dat brengt die oude man duidelijk dat het op zijn goede manier niet werkt, niet goed schiks dan maar kwaad schiks
En je vertelde ook dat deze man is overleden in dat huis of het van jou is dat weet niemand

Dat verklaard meteen heel droom 2

Hij liet zichzelf zien in een lijk dus hij vertelde dat hij dood is
hij veranderde in jou moeder dat deed hij omdat je anders reageert als hij je moeders vorm aanneemt
daarna trok hij een kwaad gezicht omdat je zei tegen hem ga uit mijn huis
je moeder zette hem buiten het huis dat kwam omdat je in droom 1 vroeg aan je moeder wat je moest doen
ze zei dat je moest zeggen (ga uit mijn huis) dat liet jou moeder zien in droom 2
hij vloog rond omdat hij wanhopig is en je aandacht wil

wat ik/hij je duidelijk wil maken is als volgt

je denkt dus dat droom 1 gestopt is en dat die 70 jarige man weg is nou niet dus
droom 2 is het vervolg van droom 1 maar nu brengt die man het op aan andere manier
Dus mocht je hem weer zijn wees dat wat aardiger tegen hem net als hij tegen jou was in droom 1

nu weet je dat er een verband is tussen die 2 dromen terwijl je dacht dat je droom 1 niet meer terug zou krijgen:P

twan
8 jaar geleden

Dragonmeisje,

EN dan nog 1 ding je vader en je vrienden verdwenen in die droom omdat ze nix met die man(je eerste droom) temaken hebben
Het licht en de tv gingen aan om telaten zien dat het niet jou huis was wat jij kan , kan hij ook

Je moeder stond naast je omdat zij schuldig is in je eerste droom door jou telaten zeggen ga mijn huis uit

Het is echt super duidelijk eigenlijk je zal het nu wel snappen.

je bent niet van die man af hij liet het alleen op een andere manier zien.

hoop je geholpen tehebben

groet..

twan
8 jaar geleden

Lol, ik sprak je aan als dragonmeisje maar het is dromenmeisje.
let er maar niet op er gebeuren gekkere dingen hier.

en als je verhuisd bent is die man je gevolgt omdat hij bij jou door kan komen

succes met je 3de ontmoeting met hem hoe hij je die gaat brengen is nog maar de vraag
je hebt geluk dat dit maar dromen zijn ik zie ze in het echte leven.

wat ik door krijg van die man is dat je naar hem moet luisteren hij doet dit in je dromen
omdat je de realiteit niet aan zou kunnen, maar hij is wel in staat dat wel tedoen.
als er geen andere oplossing meer is. maak hem niet boos en vraag gewoon wat hij wil je hoeft er niet bang voor tezijn
hij heeft geen ziel en geen lichaam hij is zwak...

8 jaar geleden

hee twan echt heel erg bedank voor je reactie ik snap nu eindelijk wat die dromen betekenden. en er zat trouwens ongeveer 8 jaar tussen beide dromen

R en B
8 jaar geleden

Ik wordt ook lastig gevallen en mijn vriendin ook , en met lastig gevallen bedoel ik bij mijn vriendin blauwe plekken en epilepsie achtige aanvallen en ik heb krassen op mijn hele lichaam en die zijn niet veroorzaakt door dieren of iets scherps in mijn bed ik wordt wakker omdat het brand op een bepaalde plek en dan zie ik dat er een krassen zijn vaak drie recht naast elkaar of in een hele rare soort van driehoek ,ook plekken in mijn hand als een soort van beet.
Je zou zeggen dat ik maf aan het worden ben maar dat is jammer genoeg niet zo want dan zou het geloofwaardiger zijn dan als ik iemand vertel wat er gebeurd op dit moment , ik heb alle vreemde objecten uit het huis gedaan , alle dingen die evt niet ok zijn ,zelfs cd's en spellen die demonen of rare texten bezitten.
Nu ik aan het bidden ben gegaan en eigenijk mijn leven aan het veranderen ben en die van mijn vriendin zijn de aanvallen erger geworden ,Het is zelfs zo ver gegaan dat ik een soort van woede aanval kreeg hetgeen totaal niet iets voor mij is , Ik zal de woede aanvallen wel herkennen en ik ben echt niet bang zelfs niet 1 procent want ik heb vertrouwen in mijn schepper en zijn zoon , ik maak mezelf eerder zorgen voor mijn vriendin want die moet eerst leren om onze schepper en zijn zoon te aanvaarden maar dat moet ze geheel zelf doen wel met mijn steun maar ze moet zelf ondervinden dat het verleden enorm veel nagatieve toestanden heeft meegebracht en nu dat wij eigenijk ons leven aan het veranderen zijn krijgen we enorm veel last van deze aanvallen, Als ik mijn mening moet geven over het hele gedoe ben ik de aanvallen wel dankbaar ,het klinkt heel krom maar als mijn vriendin via satan bij onze schepper moet komen dan is het maar zo en heeft hij met zijn domme kop ons een hele dienst bewezen door zijn arrogantie en aanwezigheid van één of meerdere van zijn duistere dienaars. Ik ga niet naar een kerk want ik geloof niet in de kerk maar zoals ergens in Lukas staat beschreven 17:24 ? dat je geen kerk nodig hebt of een gebouw om god te eren maar dat is een persoonlijke relatie.
Ik ben niet bang voor de dood eerder bang voor mijn ziel na de dood en de ziel van mijn partner die nu ook door de aanvallen is gaan beseffen dat er meer is en dat het een ernstige zaak is om bij de hoorns te pakken . Dit gaat niet zonder de hulp van God en zijn Zoon ,en ik heb er eigenlijk alle vertrouwen in ,hoe vreemd dat het ook mag klinken ik ben niet bang en voel mezelf sterk en vast beraden .
Dus je bent niet alleen als het om aanvallen van demonen gaat en de een noemt ze geesten de ander dit en dat ze zullen er hopelijk ooit eens achter komen dat het gewono demonen zijn die jou kapot proberen te maken en dan bedoel ik jou ziel maar een ieder moet zelf maar uitmaken wat hij hier van vindt en denkt zonder gelijk naar een ander te wijzen omdat hij of zij er anders over denkt ,het is een kwestie van wederzijds respect ook al je elkaar niet kent en ook als je niet hetzelfde denkt en doet ,

8 jaar geleden

Ik wou nog iets toevoegen aan het bericht dat ik heb geplaatst over die twee dromen : bij beide dromen was ik niet in mijn eigen huis maar in mijn droom voelde ik me wel heel erg thuis ik besefte pas dat het een plek was die ik nooit eerder had gezien toen ik wakker werd. en nog wat vragen over de droom: had de geest uit mijn droom goede of slechte bedoelingen? en is die geest nu in mijn huis ? in het huis waar ik nu woon is hij namelijk niet overleden (ik ben verhuist bij de eerste droom woonde ik ergens anders) en hoe kan ik er voor zorgen dat ik hem weer tegen kom in een droom of in het echt wil namelijk wel weten waarom hij steeds verschijnt in mijn droom..

8 jaar geleden

ohgod.. wat mijn broertje van 9 jaar net vertelfe is echt ongelofelijk hij zei dat toen hij een keer alleen in de woonkamer was toen het al donker was dat hij achter de computer zat dat ineenkeer de tv aan ging en er was niemand en de afstandsbediening was opeens kwijt mn ouders konden het niet gedaan hebben want die waren naar ee verjaardag van iemand. en mijn broertje zei dat daarna de lichten uit-aan-uit-aan gingen en in mijn droom gingen de lichten ook uitzichzelf aan en de tv ook maar dat dat bij mijn broertje was gebeurt wist ik helemaal niet! (hij had het niemand verteld hij was bang dat niemand hem zou geloven..) en dat gedoe bij mijn broertje was eerder gebeurt dan dat ik die droom hadnn ik krijg nu echt het gevoel dat hier meer mensen zijn dan alleen mijn vader moeder broertje en ik...

twan
8 jaar geleden

Dit bericht gaat naar R en B maar ook naar anderen die willen lerenIk hoop dat ik je niet aanval op een negatieve manier ik vertel je alleen de waarheid wat jij moet gaan doen en wat info, dit geldt voor jou en
niet voor je vriendin, ik probeer te handelen uit alle respect en zal je wat informatie meegeven.

Ik weet niet alles en kan niet altijd de juiste dingen zeggen ik kan je alleen maar de goeie richting op sturen,
de rest moet jij doen.

Bidden voor jou heeft geen zin, god kan niet naar jou luisteren omdat de Heilige geest jou allang verlaten heeft.
Jou ziel is heel zwaar beschadigd en kan niet worden herstelt omdat Jezus je heeft afgeshreven, dat komt omdat jij je eigen leven leid
en je leven niet laat leiden door de HEER (niet god) maar jezus.(dat haal ik uit de woorden die je vertelde... sterk,vastberaden)
Je problemen zullen niet weggaan en het zal als maar erger worden, wat je nu mee maakt stelt allemaal nog nix voor wat er nog gaat komen.
Ik heb gelijke dingen als jou gehad, met blauwe plekken wakker worden en gezien hoe de demonen mijn ziel beheerden.
Die demonen laten jou denken dat je sterk en vast beraden dat doen ze om jou van jezus (dus niet van god) aftestoten.

Dat sterk en vastberadenheid dat is menselijk dat heeft met je hersenen en lichaam temaken,
maar helaas voor de sterke mensen onder ons geldt dit niet in de geestenwereld.
Je ziel is erg zwak, zelfs zo zwak dat je deze erge problemen hebt(je weet wat ik bedoel).
Demonen kunnen nu zelfs je lichaam beschadigen dat komt omdat hun jou ziel al hebben.
Dus je hebt nog geluk, geluk zou je denken jep inderdaad, er komt een dag dat ze zelfs aan je hersenen kunnen komen.
Zodra ze die macht hebben, dan hebben ze pas echt fun. dit leid naar 2 dingen.

1. Gekkenhuis (verloren zielen)
2. Zelfmoord

Waarom zelfmoord omdat een Demon niet de macht heeft om jou te vermoorden, zelfs Satan kan dit niet omdat hij een verloren Engel is
en zijn kracht is ontnomen door god (dus nu wel door god en niet door Jezus)

Maargoed het klinkt allemaal zeer ernstig maar dat is het niet. Ik raad jou het volgende aan
Dit geldt trouwens voor idereen die hetzelfde of soort zelfde problemen heeft.
Dit geldt ook voor moslims, boeddha's en atheist mensen.
----------------------------

"Vader, ik weet dat ik Uw wetten heb gebroken en dat mijn zonden mij van U hebben weggehouden. Het spijt me echt, en ik wil nu van mijn vroegere zondige leven tegenover U weglopen. Vergeef mij alstublieft, en help me om niet meer te zondigen. Ik geloof dat Uw zoon, Jezus Christus, voor mijn zonden stierf, dat Hij uit de dood is opgestaan, leeft, en mijn gebeden hoort. Ik nodig Jezus uit om de Heer van mijn leven te worden, om vanaf vandaag in mijn hart te heersen en te regeren. Zend alstublieft Uw Heilige Geest om mij te helpen U te gehoorzamen, en om voor de rest van mijn leven Uw wil te volbrengen. Ik bid hiervoor in de naam van Jezus. Amen."

Je moet dit wel echt geloven.
Daarnaast zul jij je moeten houden een de regels van God (de 10 geboden)
Deze geboden zijn direct door Mozes (de sleutel naar de hemel) overhandigd aan de mensen
Doe je dat niet dan kom je jezelf snel genoeg tegen.
Maar dan echt hard, zonder genade.

Dit geldt alleen voor jou omdat jou vriendin God en zijn zoon niet erkent.
Jou vriendin moet eerst moeten geloven dat God zijn enigste zoon stuurde naar aarde om voor ons te sterven omdat God van ons houd.
En dat Jezus de enigste levende persoon was die zijn leven perfect invulde zonder zonden, en dat de bijbel
voor idereen geldt behalve voor Jezus.

Ook voor haar is nix telaat zolang ze leeft.
Als ze te eigenwijs is door dit niet te geloven
Zal haar ziel/lichaam door Satan geaccepteerd worden, en door een van de koningen van Hell in de rivier van vuur worden gegooid.
Deze koning heeft 10 of meer horens, een zweep van vuur en aan het uiteinden 7/8 messen/dolken.
In Hell is de pijn 100x erger als op aarde.
Elke zonde heeft een eigen straf in hell dit is het meest unieke in hell...
Als ze niet in Hell geloofd,dan word het aan menselijk kant best grappig.
Want Satan is je grootste vijand...

Over de kerk informatie die je vertelde, moet ik je laten weten.. :::

De Kerk beschermd je idd niet tegen demonen of andere boze machten en andere gebouwen helpen ook niet...

De Kerken zijn gemaakt om je in contact gebrengen met andere gelovigen.
De Kerken zijn gemaakt om je ervaringen te delen.
De Kerken zijn gemaakt naar andere mensen teluisteren en respect tetonen.
De Kerken zijn gemaakt je verhaal te doen waar jij je beter bij voelt.
De Kerken zijn gemaakt om vragen te stellen.
De Kerken zijn gemaakt voor antwoorden tevinden die jou jou helpen.
en zo kan je oneindig veel redenen opnoemen................

Jij/Andere lezers MOETEN geloven in de Kerken in de manier zoals ik ze zojuist bracht.(erg belangrijk)

Jou woede uitbarstingen mogen niet op anderen worden gebruikt.
Anderen mogen er geen last van hebben, doe je dit toch overtreed jij de regels en dit leid tot misleiding....
Zeker in verhouding met dit alles, als jij je vriendin de verkeerde kant opstuurd zal jij ook eeuwig branden.

Leef serieus, het leven is geen spel.
Haat niemand, haten staat gelijk aan moord, zelfs als je dit alleen maar denkt.

en het meest belangrijke wat jij dus niet weet

Jezus is niet alleen de zoon van god, Jezus is de god van alle goden die aarde kent ( God der Goden )
Jezus is de sleutel naar god, Mozes is de sleutel naar de hemel.
Jezus is de HEER voor ons niet god maar Jezus.
Jezus is de leider van alle mensen (niet god, god maakt mensen, jezus leidt ons omdat hij ons de weg naar god duidelijk laat zien.
Alleen christenen weten de weg. (dankzij Jezus)
Jezus is het verbindstuk naar god.

God zal alleen maar luisteren als je bid onder de naam jezus en de heilige geest.
Als Jezus de heilige geest niet naar jou lichaam heeft gestuurd of hem eruit heeft gehaald, zal God je niet horen.

Bij deze bevestig ikzelf dat ik niemand misleid, en niet uit ontwetendheid raad geef...
Dood aan iedereen die niet gelooft in De HEER JEZUS CRHISTUS DE GOD DER GODEN

Remember ---> God vergeeft iedereen zolang je leeft.... en God (niet satan) straft iedereen op een unieke wijze.
Ook satan moet de bevelen van God opvolgen ook al is hij verbannen uit de hemel als Engel...
God bepaald wie er naar de hemel gaat en wie er blijft en ook wie terug gaat naar aarde en herboren wordt
God bepaalt ook wie er naar de Hell gaat (dus niet Satan, de duivel staat onder het command van god.
En op aarde zal Satan de bevelen op moeten volgende van de HEER jezus christus, omdit moment en voor altijd de ruler
of mankind.


Geloof in Satan OMDAT het je grootste vijand is!!..

Groet Twan..

twan
8 jaar geleden

Met name is dit bericht bestemd voor , Neo-nazi, Moslims, Monnikken, etheist, en westerse soldaten....

Uit respect van religie buiten De god der goden, de HEER Jezus christus om zal ik u gaan berichten..
Deze teksten zullen rechtstreeks uit de harten komen van specifieke profeten ,goden en helden die niet aan Jezus eisen voldeden.
En hun spijt willen betuigen aan de mensen die tot zich tot hun toegetrokken voelen....
Toen deze mensen nog leefden handen ze geen idee, ze dachten dat ze alles goed deden maar ze hebben erge spijt van hun daden,
en roepen hun opvolgers op hun toch royaal te blijven door hun NIET tevolgen......

Dit wordt niet verteld uit haat en ook geen misleiding...
Je mag geloven wat je wil geloven, maar dit MOET verteld worden, nogmaals geen haat en doe wat je wil doen.....

Deze berichten komen af van:

Gautama (Mordern warship, Buddha)
Profeet Mohammed (islam)
Goliath ( christian bible )
David ( christian bible )
Aung san ( the revolutionary leader of myanmar )

Hun zielen zijn bevestigd, en hun berichten zijn doorgekomen vanwege 1 reden die door Jezus geaccepteerd is..
Uiteindelijk heb je ook de machtige leiders Napoleon en Adolf Hitler..

Napoleon en Hitler zal geen 1 Engel naar luisteren, omdat deze 2 leiders wisten waar ze meebezig waren en omdat,
hun al gewaarschuwd waren (geen idee hoe en waarom) waarschijnlijk omdat hun zielen ouder waren.
En waarschijnlijk ook omdat ze ondanks hun gewetenheid toch hun taak uitvoerden.
Jezus zal deze 2 laten lijden zonder naar hun teluisteren, voor eeuwig...

De boven genoemde 5 mochten hun woord aan de mensheid en goden vertellen en geluisterd worden.
Mocht je geinteresseert zijn dan zal je het niet nu maar een andere x teweten komen.

Dit einde wordt bevestigd door een ziel met toestemming..
Geen misleiding en geen ontwetenheid.
Iedereen kan gered worden door een plek in de hemel te reserveren, maar wel volgens de wet van god..

groet twan.

R en B
8 jaar geleden

@ Twan
Het gebed dat je toonde dat had ik zelf al opgezegd maar zal het alsnog bidden ,
Bedankt voor jou reactie en de moeite die je heb genomen.
Echter de kerk daar denk ik zelf heel anders over en ik geloof niet in de kerk en ik denk dat dit ook nooit zal gebeuren ook zoals het vaticaan hetgeen geld betekend ik ben van mening dat de paus en enkele andere vorige hun ziel aan de duivel hebben verkocht ,ja dit klinkt bot en misschien totaal waanzin maar ik vertrouw deze figuren dan ook helemaal niet maar ik neem aan dat dit een andere discussie is .
Veel van de leiders van verschillende kerken leven in weelde en rijkdom terwijl er mensen om de hoek dood gaan omdat ze geen 15 dollar hebben voor de arts ik kan zo wel ff doorgaaan dus het vertrouwen in de kerk/geld is Zero.
Maar dat wil niet zeggen dat men geen goed kristen kan zijn of worden en ik ben van mening dat vele kerkbezoekers prima mensen zijn en niets met dit al te maken hebben maar je zal er mij niet zien binnen lopen.
Bv het internet ja het is net zo vervuild al de wereld zelf maar er is wel iets heel positiefs over te zeggen je ontmoet nu kristenen van over de hele wereld zonder kerk voor mij is internet mijn kerk zonder een dikke paus beladen met goud of priester die zijn zakken loopt te vullen over de armoe van zijn bezoekers Of door een ouderling die het niet zo nauw neemt met zedelijke normen en waarden , ik heb dit met eigen ogen gezien en moet ik dan in hun aanwezigheid god aanbidden ? Ja ik ben verdwaald ja God had mij verlaten maar ik heb hem weer gevonden, als hij mij had verlaten dan had hij mij niet geholpen en hij heeft mij geholpen , niet direct en ik heb het gevoel dat ik mezelf moet bewijzen maar ik weet zeker dat ik hulp heb gekregen en sommige zaken kan ik regelrecht een wonder noemen , Ik besef dat ik fout ben geweest en ja ik kijk niet raar op als God had gezegd sorry jongen maar er is te veel gebeurd je heb gekozen voor een ander leven ,ik besef dat ik een enorme zondaar ben geweest en nog ben maar zijn zoon is gestorven zodat wij verlost kunnen worden en gered van een omgeving zoals de hel. Ik ben er heus nog niet maar ik blijf omhoog kijken en om hulp vragen,niet van mensen online daar deel ik slechts mijn gedachten en meningen mee ,maar van God en Jesus want ik heb het gevoel dat ik niets en niemand anders nodig heb , en nee zelfs geen kerk want die is mijn ogen sterk vervuild en ik kan niet opmaken welke wel en welke niet .
Mijn moeder is kristen en die heeft mij als kind laten zien wie god en jezus zijn .Ik bid elke dag voor kracht niet één keer maaar wel tien keer de heilige geest had/heeft mij misschien verlaten maar de hulp die ik op dit moment krijg is onbeschrijfelijk , Wat mijn vriendin betreft ? ik geef haar niet op ,en bij haar blijven wordt misschien onmogelijk maar ik merk dat ze gaat beseffen dat er meer tussen hemel en aarde is en dat de oorlog die tussen goed en kwaad toch ernstig is en ze zei laatst tegen mij dat ze er over aan het nadenken is maar niet gelijk halleloeja wil gaan roepen ik zou het wel doen want wat voor kwaad kan het zei ik nog tegen haar , ik merk weerstand als het over het geloof gaat maar ik weet dat het demonen zijn die haar willen verblinden ,De tijd zal het leren ,Wel enorm bedankt voor jou reactie en wil om te helpen Gods zegen .

Deze discussie is gesloten.