Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

ANNE
13 jaar geleden

Ik heb een paar weken geleden een enge droom gehad, en vraag me nog steeds af wat het betekent.
Ik lig in mijn eigen bed en eigen slaapkamer. Ik wordt lastig gevallen door een soort kwade geesten. Maar ik zie geen verschijningen, ik voel alleen kracht. Ik word uit bed gesleurd en op de grond geperst. Daarna mijn hele kamer doorgeduwd en vervolgens sta ik op de overloop. In mijn droom ben ik op dit moment doodsbang en gedraag me redelijk hysterisch. Dan word ik van de trap geduwd door een bepaalde kracht, en ik knal keihard met mijn gezicht op de tegels. Ik voel de kou en de vreselijke pijn aan mijn gezicht. Hierna schrik ik wakker. Ik heb vaker gedroomd dat het leek of ik lastig werd gevallen door iets met kwade bedoelingen. en als kind droomde ik altijd dat ik van de trap sprong.

Heeft iemand enig idee wat het betekent? Normaal trek ik eigen conclusies uit dromen maar ik vind deze heel erg eng en vraag me af of het ook een akelige betekenis heeft.

Alvast bedankt.

christina
12 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde.en dacht dat ik er vanaf was,nu woon ik net in een andere huis.wordt ik geschud in me droom.wil ik er uit komen kan in me lichaam niet bewegen maar probeer ik er uit te komen.tot het lukt..val ik weer in slaap krijg ik hetzelfde.3 keer.en ik heb het zelfde maar dan op een andere manier.ook meegemaakt een paar jaar geleden.toen werd ik wakker geschud door dat ik in me slaap geslagen werd en toen dat niet lukte meerdere keren werd ik geestelijk onder stroom gezet...toen heeft een paragnost het weg gehaald die zij dat er geesten bij me waren ben bang dat dat nu weer zo is..

Eliza
12 jaar geleden

Dit is heel herkenbaar,alleen heb ik inmiddels geleerd dat dit slaapverlammingen zijn.En in de medische theorie worden je ervaringen weergegeven als hallucinaties,waar ik ook nogal mijn twijfels over heb..

marian
12 jaar geleden

hallo ik ben marian en woon in een klein oud huisje. ik woon er nu al 6maand.laatste maand heb ik juist hetzelfde als jullie voor. ik weet niet wat ik mee maak.maar voel wel aanwezigheden van mensen en stemmen in mijn droom. er waren eens 2 manne die binne kwamen en de trap opliepe en af. daarna kwam 1man naast me zitte en begon me te wiegen ook ik had bang en wist niet wat te doen. daarna was het een man en vrouw. mijn laatste droom nu hielde ze me tegen om naar mijn vriend te gaan die zat buiten. ik wist dat ik sliep en probeerde me wakker te krijgen wat me niet lukte kem geschreeuwt . ze hebben het alleen op mij gemunt .niet op men vriend. hij vertelde mij dit ook meegemaakt te hebbe en zei da ge moest zeggen in u eigen dit is mijn wereld niet. manman wat is dit toch?

Rick Van Huffelen
12 jaar geleden

wat ik heb meegemaakt in men droom is


ik droomde dat ik zelf in men kamer was waar ik in sliep dat ik recht op zitte en zie ik naar men kast staan daar 3 donker geschaduwde mannen die op elkaar leken en van schrik riep ik BOL AF! en die mannen kwamen alle 3 tergelijke tijd met u wijvin,ger naar mij maar echt brut ze hadden me geraakt op men borstkas en ik schiet wakker en ik heb een HELSE PIJN OP DE PLEK WAAR ZE IN MIJN DROOM ME HEBBE GERAAKT dit is echt eng

12 jaar geleden

Ik denk dat jullie je er niet al te veel over na moeten denken. Het is heel apart natuurlijk om dit soort dingen mee te maken. Waar jullie op moeten letten is of het goed of slecht voelt. Bij geesten heb je altijd een bepaald gevoel. Probeer dat gevoel zo objectief mogelijk naar voren te halen. Dus niet je eigen gevoel, maar het gevoel dat de geesten uitstralen, de energie, is die goed of slecht.

Een droom is altijd te beinvloeden. Zodra jij weet dat je droomt, kan je hem sturen. Zorg dat je je mannetje staat, straal zelfvertrouwen uit en kom zeker over. Wedden dat ze je niks maken.

Over geesten kan ik je alles vertellen. Over dromen en geesten minder. Wat ik lees is vooral kwaad, maar het kan ook heel erg goed zijn dat ze om aandacht vragen. Voelt het bekend. Misschien zijn het wel bekenden van je. Zie je bekende dingen. Zijn allemaal details waar je in een droom op moet letten. Probeer gewoon echt niet bang te zijn, maar blijf bij jezelf.

Groetjes Wendy

Nina
12 jaar geleden

''toen werd ik wakker geschud door dat ik in me slaap geslagen werd en toen dat niet lukte meerdere keren werd ik geestelijk onder stroom gezet...toen heeft een paragnost het weg gehaald die zij dat er geesten bij me waren ben bang dat dat nu weer zo is..''

Dag Christina,

Ik verschoot toen ik dit las. Ik was bang in het donker en toen ik doorhad dat dit komt omdat ik soms de aanwezigheid voel van geesten, is die in de kamer naast mijn slaapkamer me ook beginnen lastig vallen. Verschillende malen dat ik me niet meer kon bewegen, 1 keer serieus wakker geschud. Ik was zo bang dat ik niet meer durfde slapen. Ik ben 3 dagen niet meer boven geweest. Die elektrische schokken in mijn hoofd heb ik ook meegemaakt.
Ik heb dan eens zelf een zuivering gedaan met salie en witte kaarsen en ben me beginnen stellen tegen 'hem'. Dat hij mij met rust moest laten, dat ik niet voor hem kon doen. Na een tijdje ging het over maar ik voelde nog steeds dat hij daar was. Ik ben nu ook verhuisd en heb al 2 maal een hand op mijn zij gevoeld, ook nog als ik wakker werd.

Sommige zijn goed, sommige zijn zelf bang en zoeken hulp bij ons. Zelf de angst overwinnen is een grote stap. Als wij hen niet toelaten invloed te hebben op ons, kunnen ze het ook niet.

Wat heeft die paragnost dan gedaan?

Groetjes, Nina.

Jordi
12 jaar geleden

Hallo medemensen.
Ik ben jordi 18 jaar en heb sins de dood van mijn vader een jaar geleden de zelfde problemen.
ik word wakker in me bed (In me slaap) en kan me niet meer bewegen het voeld of al me spieren verkrampt zijn en voel de aanwezigheid van anderen (Geesten).
ik heb ze maandelijks maar sins de laaste 4 keer kan ik zegge dat ik droom.
zodra ik het gevoel krijg weet ik in me droom dat het nep is en herhaal ik dat en maak zelfs grapjes en laast heb ik besloten sins het toch een droom is dat ik kan vliegen.
en plots veranderd de "echte kamer" waar ik in lig in een steeds fantasierijke omgeving en ben ik weer echt aan het dromen.

ik weet nog steeds niet of ik nou buiten me lichaam treed,
of dat het echte geesten zijn,
of dat in een of andere Twillight Zone zit.

Ik ben in iedere geval "Blij" dat meer mensen het zelfde probleem hebben en dat ik niet de enige ben.

xXx
Jor
het advies dat ik kan geven, zeg als je echt wakker ben dat je droomt zo vaak mogelijk en zodra je, je enge droom weer heb herken je het misschien en kan je ook doen wat je wil.
Misschien zijn het wel Sexy geesten, je weet het nooit Hahaha.

noa
12 jaar geleden

ik heb het gevoel dat je m oet uitkijken met trappen en dat je goed moet opletten voordaT JE SLAAPT dit kan je zeggen voordat je slaapt:o mijn god help me alsjeblieft voor de slechte en kwade geesten dag en nacht amen! dat kan je zeggen en je word hopelijk misschien dan gehholpen en als er iets is van nieuws van wat ik heb gezegd dat je moest doen en het werkte mail me dan even liefst noa

sammy
12 jaar geleden

Vaak voel je een electrische energie als een deken over je lichaam hen . Je kunt dit tegenhouden door jezelf te sluiten. Vaak overkomt je dat net voor het wakker worden. Het gevoel dat je opgesloten zit in je lichaam als je wakker wordt en je niet kunt bewegen kan op verschillende manieren verklaard worden. De ene zegt dat het een normal verschijnsel is, maar ik denk persoonlijk dat je geest terugkomt van een andere dimensie. Je kunt dit ook leren, maar je moet dat enkel proberen onder deskundig toezicht. Als je merkt dat je niet meer van deze energieopstoten afkomt, kun je het beste proffesionele hulp inschakelen en het laten verwijderen. Je kunt het ook uittesten om entiteiten op te sporen in je huis. Blijf kijken en rondlopen totdat je de energie voelt. Pasop het hoeft niet altijd en negatieve energie te zijn. Het kan ook beschermend werken. Vaak waarschuwen ze je ook als je je bijna verslaapt of zo. Let er maar eens op je hoort een ondefineerbaar geluid dat je wakker maakt. Een klik een slag, iets. Als die energie je uit je slaap houdt denk dan aan met alle liefde die je in je hebt aan mensen die je leifhebt. Liefde is het beste wapen en beschermt je. Als het weer duister aanvoelt en je energie opslokt, laat het dan deskundig verwijderen of gebied het om weg te gaan,. Je kunt er ook mee praten alsje wilt. Je zult woorden opvangen en je kunt vragen stellen. Het enige dat je hooguit kunt zien is een soort schaduw. Vaak klein en aan de grond. Maar nogmaals let op als je contact zoekt. Als je het echt wilt en net voordat je in slaap valt met volle liefde aan een overledene denkt, heb je grote kans om ongeveer 4 uur later een electrisch geladen aanwezigheid te voelen. Je kunt er zover in gaaan zodat je zelfs uit je lichaam kunt treden en je ziet dan prachtige kleuren en je krijgt het gevoel dat je vliegt. Zielen zien er dan uit als kleine grijze bolletjes, vaak met groenachtige kleuren. Maar nogmals dit is geen spel, de geestewereld is een wereld die met rust gelaten wil worden, maar bij een onoverkomelijk probleem zullen ze je altijd helpen, maar dat zal je enkel overkomen indien je met alle liefde die je in je hebt hun in zeer hoge nood om raad vraagt. Dit zal zich uiten door een wit licht dat in je slaap volledig rond je heen dwaalt en je als het ware door elkaar rammelt. Nadien zul je een gevoel van grote opluchting kennen. Op een bepaalt moment ga je ook beseffen of het een droom was of niet. Want alles zal zich altijd afspelen in een schemerzone. Misschien heb je hier iets aan, maar vooral droom zacht.

Marlena
12 jaar geleden

Ik ben gespecialiseerd in het verwijderen van geesten uit huizen.
Als jullie last hebben van geesten en je wilt ze laten verwijderen, kijk dan eens op www.GeestWeg.nl.
Ik help jullie graag zodat jullie allemaal weer rustig en ongestoord kunnen slapen.

12 jaar geleden
Beheerder

oja ik weet wat je dan gaat doen, das ga je het huis zuiveren en een lichtpoort maken. is bij ons ook gedaan. maar voor de mensen die bang voor geesten zijn. je hoeft niet bang voor ze te zijn want jij staat in je lichaam sterker dan hun, je moet niet naar ze luisteren, als je er een ziet moet je zegge dat ze naar het licht moeten gaan of gewoon zeggen dat ze je met rust moeten later. bij ons in huis zit een lichtpoort, zegmaar een uitgang voor de geesten, en ik zie wekelijks geesten, soms rollen er gewoon dingen weg enzo, maar ik ben er zo aan gewend, ik moet er heel erg van laggen waarna ik zeg dat ze weg moeten gaan. ik ben niet gek, ik ben me zelf.


feneaux

Rachel
12 jaar geleden

Hallo iedereen.

Ik heb een vraag.
Ik werd 3 weken geleden wakker en keek naar buiten want onze slaapkamer deuren waren eruit en ik kon zo naar de tuin kijken.
Op de stijger zag ik toch echt 2 mensen en aan de over kant een stuk of 3.
Voor mijn gevoel heb ik 5 min gekeken en opeens waren ze weg.
Ik d8 mischien droom ik mischien ook niet maar opeens gaat het tuin licht aan.
Nou toen had ik het niet meer.
Ook heb ik een jaar geleden vaak een droom gekregen van kinderen die ik zomaar opeens in de huiskamer stonden van mijn schoonmoeder en nog een droom dat ik hoorde dat ze op zolder waren.

Ik ben echt nieuwschierig of ik een 6de zingtuig heb.
Ik wel nadat k die mensen op de stijger heb gezien een angst om langs de deur te lopen naar mijn slaapkamer als ik er snacht uit moet gaan voor mijn kleintje.

hoop dat iemand mij kan vertellen of ik me er toch maar open voor moet stellen of dat ik gewoon denk dat er iets is maar het er toch niet kan zijn.

GRoetjes Rachel

Rachel
12 jaar geleden

Hallo iedereen.

Ik heb een vraag.
Ik werd 3 weken geleden midden in de nacht wakker en keek naar buiten want onze slaapkamer deuren waren eruit en ik kon zo naar de tuin kijken.
Op de stijger zag ik toch echt 2 mensen en aan de over kant een stuk of 3.
Voor mijn gevoel heb ik 5 min gekeken en opeens waren ze weg.
Ik d8 mischien droom ik mischien ook niet maar opeens gaat het tuin licht aan.
Nou toen had ik het niet meer.
Ook heb ik een jaar geleden vaak een droom gekregen van kinderen die ik zomaar opeens in de huiskamer stonden van mijn schoonmoeder en nog een droom dat ik hoorde dat ze op zolder waren.

Ik ben echt nieuwschierig of ik een 6de zingtuig heb.
Ik wel nadat k die mensen op de stijger heb gezien een angst om langs de deur te lopen naar mijn slaapkamer als ik er snacht uit moet gaan voor mijn kleintje.

hoop dat iemand mij kan vertellen of ik me er toch maar open voor moet stellen of dat ik gewoon denk dat er iets is maar het er toch niet kan zijn.

GRoetjes Rachel

sasien
12 jaar geleden

ik heb ook zo'n probleem maar dan ietsje anders :
ik wacht altijd voor mijn trap en dan kijk ik naar mijn oude kamer en vlucht ik de trap af omdat ik iets achter me voel , iets je , ik kan het niet beschrijven , maar ik bleef eens staan ( zonder weg te rennen dus ) en ik knipperde met mijn ogen en zag een man , toen knipperde ik weer en de man was weg , ik voel sinsdien altijd hetzelfde bij de trap , echt waar en dit is geen droom:( zou ook iemand voor mij raad hebben ? want die man was eng , en wat ik altijd bij die kracht voel ook dus help mij plzzzzzzz

12 jaar geleden
Beheerder

jullie moeten juist niet bang zijn en je angsten over winnen. als je bang bent heeft een geest vat op je en gaat hij zich aan je laten zien. het kan ook een goede geest zijn, zoiezo, als je een geeast ziet meot je zeggen: ga naar het licht, he hebt dan groote kans dat hij weg is. iedereen heeft een zesde zintuig alleen moet je er voor kunnen gaan, het is niets speciaals.

dus kortom niet bang zijn voor geesten want ze kunnen je niet vermoorde. het is in feite maar een wolkje, als je het zo vat, ben je er denk niet meer bang voor.

feneaux

Rachel
12 jaar geleden

Nou jah als het dan toch zo zal zijn dan moet je jezelf er toch maar voor open stellen denk ik.
Ik ga ook samen met mijn moeder naar derek ik ben wel benieuwd.

In ieder geval bedankt voor je advies;)

Groetjes Rachel

Jeannette
12 jaar geleden

Hallo, 6 jaar geleden is mijn man overleden, hij heeft zelfmoord gepleegd, ik heb
hem gevonden op zolder, vanaf dat moment had ik elke dag nachtmerries.
Ik heb er volgens mij een trauma aan overgehouden.
Een keer op een nacht voelde ik dat er iemand aan me zat, het was een raar gevoel,
toen deed ik mijn ogen open en ik zag dat mijn eigen man in mijn lichaam probeerde te komen.
hij was aan het wrotten en woelen om maar in mijn lichaam te komen, ik wou dat natuurlijk niet,
werd erg bang en heb me dan ook verzet, het engste was dat ik zijn lichaam echt figuurlijk voelde,
ik zag en voelde zijn kaken in mijn gezicht vallen en ik voelde zijn hoofd op mijn hoofd zakken.
je weet niet wat er dan door je heen gaat, je bent zo bang en zo in paniek.
Ik voelde ook zijn armen en zijn benen in mij zakken.
op een gegeven moment werd ik zo bang en kwaad dat ik zelf begon tegen te stribbelen, om hem
tegen te houden, op een gegeven moment lukte het me weer, om mijn man er weer uit te woelen,
ik heb dan ook hard geschreeuwd "ga weg ik wil dit niet"
ik zag dan ook met eigen ogen dat hij weer langzaam uit me ging, ik had overal kippenvel en was
verder helemaal koud.
Ik ben nog nooit zo bang geweest in mijn leven.
Ik heb het gelukkig daarna niet weer zo heftig gehad, maar wel zijn aanwezigheid, lampen laten
knipperen en deuren open doen en als schim vaak voorbij komen.
Ik voel wel veel aanwezigheid van geesten, en soms waren er meer.
meestal negeer ik ze of zeg "ga weg"

KAN IEMAND MIJ VERTELLEN WAT DIT GEVOEL BETEKEND OF WAT MIJN MAN VAN MIJ WILDE???

Gr Jeannette

12 jaar geleden
Beheerder

uhm, jij moet dus zeker niet gaan glaasje draaien, want dan gaat e kanaal open waardoor er wel geesten in je kunnen, geesten kunnen jou geest niet verstoten, jij bent sterker dan hun, je hebt het goed gedaan en gezegt dat ze weg moeten, nog beter is als je zegt dat ze naar het licht moeten, en ik meen het, zelf heb ik ook veel contact met geesten omdat we een lichtpoort in huis hebben, een opening voor geesten om weg te gaan (het licht), ik zie ze wekelijks, soms wel dagelijks, en je moet niet bang proberen te zijn voor ze want ze kunnen je niks doen. het is moeilijk, ik ben er al over heen, ik word z\elfs boos op ze als ik z zie of moet er verschrkkelijk om lagge. geesten zijn erg blij meestal als ej ze naar het licht stuurt. ik zelf ben helderzient en helder horend, soms hoor ik ze wel eens juichen omdat ze weg mogen.

dus niet bang zijn voor ze, als het donker is gaat dat wat moeilijk, maar ze kunne je niets doen behalve als je glaasje gedraait hebt. succes, feneaux/

laluna
12 jaar geleden

hallo allemaal,
ik had laatst ook zo'n bezoekje, ik lag net te slapen en voelde dat ik werd vastgepakt, voelde een groot zwaar lichaam (man) en ik probeerde me los te worstelen, na een tijdje viel ik dieper in slaap en leek het weg, daarna gebeurde het weer, een stuk heftiger, op dat moment werd ik in mn droom bewust dat ik moest wakker worden, dat is namelijk de enige manier om het weg te krijgen, daar was ik op dat moment van overtuigd. ik werd wakker, met pijn in mn armen, mn hart klopte er bijna uit en een hitte op mn rug!! niet normaal. langzaam kwam ik een beetje 'bij'. ik voelde dat 'het' nog niet weg was, het was namelijk super donker in mn kamer. ik was gelukkig niet bang.
het zeggen dat ie naar het licht moest gaan hielp in dit geval niet. zeggen: uit naam van God ga weg (3x) ook niet. een lichtbol visualiseren om mij en mn zoontje (ik was bang dat ie daarheen zou gaan) dat werkte ook niet. uiteindelijk kwam ik op het idee om een regenbui van goud voor te stellen boven mn huis. en toen verdween het, het werd weer lichter en ik heb weer heerlijk geslapen. vaak voel ik nog een aanwezigheid maar die kijkt alleen en er gebeurd niets.
hoop dat ik hier wat mensen mee kan helpen!
slaap lekker.

Manfred
12 jaar geleden

Ik heb een soort gelijk situatie meerdere malen mee gemaakt of het geesten ware weet ik niet zeker,
maar in iedergeval het gevoel dat je niet alleeen bent op je slaapkamer.
Terwijl je weet dat er verder niemand anders aanwezig is de ervaring opzich al vond ik bijzonder,
niet dat ik angstig was maar het intereseerde me wel de reden waarom.1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 jaar geleden door Sheherazade.

susan
12 jaar geleden

dat van sasien; ik heb het ook vaak, als ik meestal uit mn kamer ga(meestal s'avonds), door de gang naar de woonkamer heb ik het gevoel alsof iemand je van achter pakken wil ofsoow..echt heel raar, geen leuk gevoel en dan ren ik snel of doe ik snel soms het licht aan en kijk ik even rond, nooit heb ik rustig durven lopen, mrr ik ga het proberen en kijken wat hier het gevolg van is, en ook als ik in me kamer ben, voel ik dat er iemand kijkt, ik was al een beetje bang, maar nu nog meer, misschien maak ik mezelf ban, ik weet het niet, mrr ik wil dat hetniet meer gebeurd, dus heeft iemand raad voor me, die dit ook meemaakt of weet wat je eraan moet doen??? :(

Yasmina
12 jaar geleden

Hey,

heb daar ook vaak last van gehad toen ik nog bij men ma thuis woonde,
weet nog laatste droom was zeer realistisch want betrapte mezelf erop dat ik echt met men hand aan het slaan was ,
Ik lag dus gewoon in men bed en plots staat daar een klein oud mannetje voor me men een lange baard en die komt steeds dichterbij men bed , ik voelde angst voor die man (het leek of ik half wakker half slapend was) en probeerde ernaar te schreeuwen maar er kwam geen klank uit men mond dus sloeg ik met men arm naar hem , en telkens als ik men arm ernaartoe sloeg ging die een stap achteruit , maar telkens dan ook weer een stap vooruit wnr ik stopte...
ik werd wakker wnr ik mezelf hoorde roepe GA WEG ! en dan durfde ik niet meer slapen , ik geloof er nog steeds in dat dit niet ingebeeld was ...

Yasmina
12 jaar geleden

hey SUSAN !!! ik had dat ook toen ik bij men ma woonde !!!!!!!! ik liep echt heel snel door de gang naar beneden !!!!! men ma verklaarde me voor gek !!!!!!!! ook als ik boven op men kamer zat aan de pc voelde ik iets over men schouders...
Ik ben er van overtuigd dat dat huis van haar vol met negatieve energien hangt ... ik was daar dood ongelukkig en zij is dat daar nog steeds... en dan die drome die ik daar had enzo ... dat wil volgens mij toch wel iets zeggen hoor.
groetjes

12 jaar geleden
Beheerder

het wil gewoon simpelweg zeggen dat er hele negatieve dingen rond hangen, als je het voelt, moet je zeggen, ho, ik wil dit niet, laat me met rust en ga naar het licht. dan ben je duidelijk. wij hadden in huis ook iemand die zich opgehangen had boven de trap, wij hebben hem kunnen verwijderen door het huis te zuiveren, maar als iemand op je schouders leunt kan het ook zeggen dat het hiernamaals bij je is om je te controleren en vertellen dat je goed bezig bent. en als de angst je aanvliegt heb ik ook wel eens, en dat moet je gewoon eens proberen, moet je vragen in je hoofd of je de bescherming van mij krijgt, dus bv dan doe je dat drie keer, mag ik de bescherming van feneaux, want jij praat met mij als feneaux en dan kan je er op rekenen dat je dat ook krijgt, ik stel me open voor je dan. de eerste keer dat ik het kreeg, hoorde ik allemaal klankschalen en werden mijn kuiten gemasserd, ook de kat keer dingen na die ik niet zag. je moet het maar eens proberen als de angst je aanvliegt, en ik denk dat je je gelijk een stuk kalmer voelt.

liefs feneaux.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...24 Volgende »
Deze discussie is gesloten.