lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

10 jaar geleden

Lastig gevallen worden, is een teken dat er negatieve invloeden in jouw leefruimte aanwezig zijn . Je aura staat open voor deze invloeden. Je moet leren om je af teschermen door oefeningen die op langere termijn werken. Je hoeft niet bang te zijn als je wordt aangevallen, je kunt twee dingen doen, het eerste is negeren of het tweede is je mannetje staan. Jij bent de baas van je leefruimte niets en niemand anders dan alleen jij en het Hogere in jou.
Als je een aanwezigheid voelt kun je altijd gerust vragen , wie ben je ? wie dien je ? hoor je bij mij ? zo niet dan WIL IK dat je nu vertrekt naar het licht. Ik wens geen contact met je en ga nu met alle liefde en vrede. Dit moet je overtuigend vragen, niet boos ,maar liefdevol. Omdat het soms entiteiten het zij aldan niet door derden op je afgestuurd om wat voor reden dan ook of een entiteit die weg wil maar dit niet alleen kan, dus kun je hem altijd gericht verzoeken te gaan NU. Een overledene van je die gaat je NOOIT bang maken en voelt het vertrouwt aan. Je kan ook met je overleden afspraken maken dat ze een liefdevol gevoel laten merken als ze er zijn om je even te groeten of te steunen in moeilijke perioden.
GR.3 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door Lucinda.

10 jaar geleden

``Wat ik wel een nadeel vind van het aanraden om wierook te gebruiken is is dat je er ook maar van overtuigt moet zijn dat het helpt. Wierook is een mengsel van aromatische organische stoffen dat op het eerste gezicht niets te maken heeft met het reinigen van uw huis noch uw omgeving. Ik zelf gebruik alleen mijn wil en gedachte om ze te verdrijven en daar heb ik genoeg aan. Het punt is is dat spiritualietijd vanuit veel verschillende ooghoeken bekeken word. De een gelooft er eenmaal anders in dan de ander, daarom zijn er denk ik veel verschillende methodes, uitgebreid of niet, om geesten te verdrijven.``Je moet pure salie branden , dus de plant zelf waarvan men de blaadjes gedroogd heeft , Dit moet je in een abelone schelp verbranden, met een een voudig gebed dat je zelf kan bidden. de schelp kun je googelen ook voor de witte salie. het werkt en je kunt ook 1 tot twee blaadjes trekken op een kopje heetwater drinken voor inwendige schoonmaak tegen negatieve gedachten , en stress. succes.2 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door Lucinda.

10 jaar geleden

Jaenette, je hebt het vast moeilijk gehad. De grootste zonde die een mens kan begaan is zich zelf van het leven beroven. Dan ga ik niet oordelen of veroordelen, omdat God ons het belangrijkste wat ons heilig is het leven schenkt. Om duidelijker te zijn wij horen dit met alle liefde die we hebben te omarmen. Het andere dat speelt is dat iedereen een karmisch weg heeft gekozen om af te leggen in dit leven. De een vergaat het makkelijker dan de ander. Soms weet je niet wat een mens ertoe drijft dit te doen, vandaar niet oordelen ,noch veroordelen. De pijn en verdriet die er achter blijft is soms niet te overzien.

Voor sommigen die het niet aankunnen verkiezen een voor hun denken een makkelijke weg zou je zeggen. Maar dit is niet zo. Wat er zich afspeelt wanneer iemand dit doet is dat soms er negatieve energieen te veel toegan g tot diegene gekregen hebben, waardoor hij een soort toegangspoort werd voor deze energieen. Je verliest dan de controle over je zelf en nemen ze over. De ziel heeft zelf veel verdriet dat dit hem overkomen is want hij zal terugkomen om dit stukje karma opnieuw op te lossen.

Wanner wij zo zwaar beproeft worden is het heel belangrijk ,hulp te vragen door gebed, veel liefde om je heen visualiseren , liefdevolle muziek afdraaien. Veel bijbelse teksten lezen, spirituele muziek beluisteren en iedere dag kracht en bescherming vragen, je zelf nooit gewonnen geven. Ga de strijd aan met het onbekende, geef toe aan het Licht dat je het niet alleen kan , je krijgt zeker hulp vanuit de kosmos. Dat hij jou lichaam wilde binnendringen is het negatieve dat zich ook wilde inplanten bij jou.

Je bent een sterke vrouw ,vraag kracht en iedere keer alsje een negatieviteit ervaart, zeg met een liefde volle hart ,ik WIL dat je nu vertrekt naar het licht. IK WENS GEEN CONTACT MET JE. Zeg dit gebiedend maar liefdevol . Op den duur veliest het van het Licht, dit is het enige waar een negatieve entiteit niet kan al is ie nog zo groot, hij kan Niet tegen het GODDELIJK LICHT ,vraag niet hoe dit kan , dit is de kracht van het Goddelijke. Het beste wat je nog voor hem kan doen is door een foto van hem te nemen, vertel hem alle verdriet dat hij je heeft aangedaan en zeg ik geef je met alle respekt je lot terug in de naam van het Hogere. Ik wil dat waar jij je ook bevindt naar het licht vertrekt en stuur een bericht voor mij als je dat doet. Zet witte bloemen en een kaarsje voor zijn foto dat de ziel die verlichting mag krijgen om goed over te gaan.
Ik hoop dat je er iets mee kan . Ik wens heel veel kosmische kracht , heel veel licht en liefde.
Groetje.1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door Lucinda.

10 jaar geleden

niet iedereen heeft een even sterke aura voor alle duidelijkheid. De een heeft hulpmiddelen nodig de ander weer niet.

10 jaar geleden

Niet iedereen is evensterk om een geest op te donderen. Niet iedereen heeft een even sterke aura op dat moment. Want in feite is een mens niet opgewassen tegen negatieve energie. Wat we gebruiken is het goddelijk licht en onze innerlijke kracht die ook door dit licht geleid wordt . Door gerichte oefeningen en volgens regels levens lukt het ons om een energie de baas te zijn.
Het is zo dat energieen soms brutaal kunnen zijn en door een meer ervaren spiritist verdreven kunnen worden. Toch is het zo dat met wierook, maar je zal ook enige kennis van wierooksoorten moeten hebben om te weten welke je precies moet branden tegen deze energie , als je geen gerichte training hiertoe genoten hebt.

Het andere wat ik mee wil geven is wat er ook gebeurd, jij bent de baas van je omgeving, HET GODDELIJKE IS ALTIJD MET JE. JE KAN ER ALTIJD OP VERTROUWEN . WIE JE OOK BENT, KLEIN OF GROOT, KENNIS HEBBEN OF NIET. Het goddelijke is altijd aanwezig in het onzichtbare. Vraag gerust om een teken, zodat je weet dat je niet alleen bent. Het is zo dat een energie altijd de gedachten van ons kan lezen en weet of wij bang zijn. Energieen weten soms ook niet dat ze naar het licht moeten. Hij maakt dan van je bangheid gebruik om je te overmeesteren, angstig te maken Soms willen ze ook gewoon weg. WEES NOOIT EN TE NIMMER BANG. Gebruik al jouw innerlijke kracht om dit tegen te gaan. Geef de opdracht vanuit het diepste van je GODDELIJKE INNERLIJKE KRACHT, IK WIL DAT JE NU VERTREKT NAAR HET LICHT. JE HEBT HIER NIETS TE ZOEKEN ALS JE GEEN DEEL VAN MIJ BENT. IK WENS VERDER GEEN CONTACT MET JE IN DE NAAM VAN HET HOGERE.

EEN GOEDE WIEROOK IS WITTE SALIE , en zijn tig andere wierooksoorten om te branden om je omgeving zuiver te houden waardoor deze energie zich liever naar het licht begeeft. Probeer ook je zelf te leren kennen, wie ben ik? waar zit mijn kracht? hoe kan ik het goddelijke deel van mij ontwikkelen? Hoe leer ik positief werken met mijn innerlijke kracht? hoe kan ik mij steeds beter beschermen tegen deze negatieve energieen, waaover je zeer zeker de baas bent. Want je leeft. Je bent een deel van het Goddelijke dat zich in jou bevindt.
. Het komt goed vertrouw op die kracht in jou.
veel licht en liefde. en bovenal kosmische kracht3 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door Lucinda.

10 jaar geleden
Beheerder

Wat ik een nadeel vind van het aanraden om wierook te gebruiken is is dat je er ook maar van overtuigt moet zijn dat het helpt. Wierook is een mengsel van aromatische organische stoffen dat op het eerste gezicht niets te maken heeft met het reinigen van uw huis noch uw omgeving. Ik zelf gebruik alleen mijn wil en gedachte om ze te verdrijven en daar heb ik genoeg aan. Het punt is is dat spiritualietijd vanuit veel verschillende ooghoeken bekeken word. De een gelooft er eenmaal anders in dan de ander, daarom zijn er denk ik veel verschillende methodes, uitgebreid of niet, om geesten te verdrijven.

10 jaar geleden

Het klopt helemaal wat je zegt, je moet eerst de waarde er van leren kennen om het te waarderen en om er alsnog iets aan te hebben. Inderdaad als je het in eerste instantie zonder kunt doen is dit nog mooier. Dat spiritualiteit vanuit verschillende ooghoeken aanschouwd wordt komt door dat de een soms op een andere niveau verkeerd, denk ik. Ook kan het zijn dat de leer die je genoten hebt, evens de praktijk. Bij wie heb jij praktijk ervaring opgedaan. Het beste is toch om eerst met je eigen kracht aan de slag te gaan, want achteraf gezien zal je toch na alle studie alles over boord moeten gooien en toch rechtstreeks met die innerlijke kracht moeten leren werken. Want al die lessen waren de treden naar je innerlijke kracht toe.

Je zal zelf je aardse leermeester moeten loslaten en je eigen methodes moeten leren ontwikkelen en leren vertrouwen hierop. Dit is het meest belangrijke wat een mens moet weten als je er aantoe bent, alleen met je innerlijke kracht zonder BACKUP.

Corrie
10 jaar geleden

Beste Elaine en anderen,

Als je zo aangevallen wordt door de boze, kun je maar op één manier hulp krijgen, en dat is door degene die sterker is.
Roep: Heer Jezus, help! En de boze zal moeten wijken. Christus heeft de boze overwonnen, door het kruis. Hij is opgestaan, en komt terug

Corrie

Pétoz
10 jaar geleden

wat jij wil,

Sjaak
10 jaar geleden

Beste mensen,

Ik heb nog nooit zo'n enge nachtmerrie gehad. Ik geloof namelijk niet echt in geesten, maar aan de andere kant ook weer wel. In mijn droom werd ik begeleid door iemand van de andere wereld. Hij vertelde me dat de geesten overal zijn, hij zei tegen mij in mijn droom dat ik de rolgordijnen omhoog moest doen, en pas mijn ogen open mag doen als ze helemaal omhoog waren. Toen ik dat dus in mijn droom deed, Hoorde ik een soort van Geschreeuw, het klonk als een aardige stem, maar ook eng tegelijkertijd. Ik zag allemaal gedaantes voor zover ik nog weet. Ik schrok wakker en kreeg last van mijn ogen. Alleen ik was niet meer in mijn bed maar op de grond. Ik ging weer slapen en toen ging me droom ineens verder (RAAR, WANT ALS IK LEUKE DROMEN HEB KAN IK ZE NOOIT VERDER BELEVEN :\ ). Vroeger durfde ik nooit alleen te slapen en heb dus ook tot mijn 10de bij mijn zus geslapen, mijn zus zei altijd dat mijn opa in ons huis was, en dat je zijn voetstappen de trap op hoort komen. En ja, dit hoor ik soms. Het zou ook de wind kunnen zijn of dergelijke. Er zijn meerdere van dit soort rare dingen namelijk: ik was bezig met mijn huiswerk. Me deur klapte open, en mijn computer en radio gingen uit. Ook dit is te verklaren als een stroomstoring, alleen toevallige is dat het alleen in mijn kamer was.

Iemand evt verklaringen, of komt je dit herkenbaar voor?

prunnella
10 jaar geleden

Hoi Diana
Je word niet gek, wat je meemaakt bestaat wel degelijk. Ik heb zelf jaren gevochten met dit soort machten. waar ze vandaan komen kan gezonden zijn, je kunt zelf bezig geweest zijn met spiritisme etc.
Hoe kom je er van af? Ik ben overal geweest en heb kapitalen uitgegeven. Niemand kon mij helpen en soms kreeg ik er meer bij. Ik ben geloven gaan onderzoeken, van boeddhisme tot christelijk en moslim. Uiteindelijk ben ik Christen geworden omdat DIT het enige was waardoor het afnam en uiteindelijk weg ging. Zodra je gaat bidden kan het even erger worden, maar blijf vertrouwen. Ik kreeg ook boodschappen die wel van God kwamen. Ik werd namelijk lastig gevallen door duivelse geesten die ik ook kon zien. EN NEE ik ben geen idioot of had hallucinaties zoals hier ook beweerd word. E bestaan 2 zijde de zijde licht en duister. Maar vertrouw mij een goede geest komt je Niet OPZOEKEN. Lees maar eens in lukas 16 het is niet eens mogelijk dat zijn demonen die zich vermommen. De bijbel zegt duidelijk door de bijbel heen dat de hemelse gewesten van andere wezens zijn en de aarde is voor de mensen kinderen. In een droom kan wel iemand je opzoeken voor een afscheid maar daar blijft het ook bij, meestal een zeer geliefd persoon die je even gedag zegt.
Ik heb persoonlijk zelf in waaktoestand gevochten meet demonen, zoals in de film vreselijk!
Alleen gebed kan je sterken en onderwijs, je heft niet speciaal naar een kerk vraag God persoonlijk erom. Koop een bijbel en ga lezen bijvoorbeeld in Prediker en Spreuken, vaders liefdesbrief.
Zelfs in je slaap waakt God over jou dit lees je ook in de bijbel.
Veel liefs en sterkte. Ps voordat ik christen werd ben ik nog afgedwaald naar spiritisme en ze weten idd alles over je maar de boodschappen zijn zo niets zeggend. Jezus kwam om over de Vader te vertellen en dreef demonen uit ZIJN naam is machig. Ik wil je niet bekeren zoek zelf de weg bidt er word gegeven en klop aan en IK doe open. Vraag en je zult ontvangen. Ik vroeg om wijsheid kennis en inzicht in de enige echte waarheid.
liefs

Kiki
10 jaar geleden

HELP

De laatste tijd heb ik vreselijke dromen.
Het zijn dromen over vleermuizen, appels en mijn vriendje. De vleermuizen hebben hoofden van mijn overleden tante. en de appels die mijn vriendje eet in die droom daar komt roodsap uit (het lijkt wel bloed)
Oh god, ik ben zo bang, ik weet niet wat ik moet doen.
En het is ook zo eng dat ik niet meer durf te gaan slapen.
Ik ben nu al heel lang wakker en ik ben zo bang
ik weet nu niet of het een vloek is ofzoiets

HELP pleaase!!

MVG

keke
10 jaar geleden

beste kiki

ik heb een oplossing voor je probleem probeer te gaan slapen en bedenk voor je zelf dat je tante dood is en die appel niet echt is probeer de superheld van je droom te zijn los alles op en het komt niet meer terug

van keke

Mark
10 jaar geleden

Beste kiki,
Er is duidelijk sprake van zwarte magie. Ik denk dat er niet veel gedaan kan worden. Het zijn dromen, die mischien iets betekenen. Let goed op in je droom, wat zie je precies. Heb je ruzie met je vriendje? Was je vroeger erg goed bevriend met je tante? Wat beterft die appel weet ik het niet. Het best kun je maar wat slaapillen nemen, met extra cholostrine. Dit zorgt dat je nauwlijks droomt.

Met vriendelijke groet mark

keke
10 jaar geleden

mark heeft gelijk
het is zwarte magie je komt er niet meer onderuit je moet vluchten
je hebt geen toekomst meer het gaat allemaal faut

van keke

Kiki
10 jaar geleden

Beste Keke,
Is het niet een beetje raar dat jij opeens keke heet en ik Kiki.
Volgens mij neem jij mij niet serieus.
Maar het is wel serieus.
De volgende mensen willen die goede informatie geven!!

Dankje!!!

Groetjes

keke
10 jaar geleden

ik meen het je gaat dood ik lul niet maar wat hoor je moet egt snel iets verzinnen

keke

anoniemo
10 jaar geleden

ik heb een groot probleem

ik heb hele nare dromen waarbij mijn hele familie steeds dood gaat en ik daarna ik zie al mijn vrienden doodgaan

ik kan het niet meer aan heeeeeeeeeelp plz

Mark
10 jaar geleden

Ik ben het met kiki eens,
Keke, je meent het volgens mij niet serieus.
Er is altijd nog hoop, je moet er alleen in geloven
Even bleangrijk! de zwarte magie in harry potter is heel iets anders dan de echte !
Bel mij anders even. En vergeet echt niet die slaapillen in te nemen!

Groet mark

Koos
10 jaar geleden

Beste Keke,
Ik vind dat KIki gelijk heeft het is wel een beetje vreeemd!
Ook vind ik wat je zegt nergens op slaan.
Je gaat echt niet dood hoor als je dat in je dromen ziet!
Dus hou op met andere mensen bang maken!
Gr. Koos

keke
10 jaar geleden

hallom mark hoe los je het dan op

gr keke

Mark
10 jaar geleden

BERICHT AAN KEKE, ANONIEMO EN FRIEDA
He keke anonimo en FRIEDA,
Jullie nemen dit forum niet serieus, dit is echt ernstig. Geesten kunnen je kwellen, en dat is niet leuk. Plz, ga gamen of zo, dit forum is niet voor jullie bedoeld.
Hebben jullie niets beters te doen of zo?????????????????

Mark

XD

keke
10 jaar geleden

nu is het oorlog mark ik probeer hun te helpen ik doe echt mijn best

gr keke:{

Koos
10 jaar geleden

* mark*
Ik ben het eens met Mark ga lekker ergens ander op reageren!
Jullie weten niet hoe moeilijk dit kan zijn voor mensen!
Doe normaal en ga ergens anders de boel verzieken!
Stelletje amateurs!

Gr. Koos.

KEKE
10 jaar geleden

Amateurs, hoe bedoel je amateur. Kijk dan op teamlink.nk

:P

Deze discussie is gesloten.