Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

Tenshinsho
8 jaar geleden

geesten bestaan uit een energie deze energie bezit ieder van ons het grote verschil is dat wij een lichaam hebben en zij niet! dus waarom bang zijn het is de kracht van jezelf die toelaat welke macht ze hebben over jou.

tippie
8 jaar geleden

Hoi,
Ik heb eerder met mijn verhaal op deze site gestaan. Weet niet onder welke naam maar dat doet er niet toe.
Ik heb vanacht weer dezelfde ervaring gehad als toen en weer op dezefde plaats. Heel angstig. Ik lag weer in die sluimerfase en zodra ik daar in kwam met slapen werd er met mij gespeeld. Ongeveer 2 of 3 krachten. Ik had het spaansbenauwd. Leek wel of mijn ademhaling stopte en ik moest moeite doen om te ademen. Ik rolde steeds in die toestand uit mijn bed met mijn hoofd in de dekbedhoes. Heel benauwd. Mijn hartslag had een enorme piek. Ik was heel moe alsof ik de marathon had geslopen, ik zweette, hoge hartslag, angst en benauwdheid. Moest mezelf weer lostrekken alsof ik vacuum vast zat aan mijn bed. Als ik mij lostrok kostte dat enorm veel energie en dan werd ik wakker. Zodra ik weer probeerde te slapen kwam ik weer ik die toestand. Pesterijen leken het wel. Op een gegeven moment ben ik maar een puzzel gaan maken met licht aan.
M'n man snapt het niet. Heeft het maar over nachtmerries. Nouja, ik neem het hem niet kwalijk. Het ook bizar en onwerkelijk.

Jessy
8 jaar geleden

Ik was nog benieuwd of je nog helderheid hebt gehad over deze droom?
Heb je nog die vrouw gezien, misschien in een droom...???

Ik heb zoiets ook wel eens meegemaakt. Ben nooit meer in die kamer gaan slapen.

groetjes Jessy

8 jaar geleden

Oh, deze vraag was bedoeld voor Patrick over die vrouw met krullen die bij hem stond!!!

8 jaar geleden

(Goed, in de herkansing. Na aanmelding was mijn naam ook anders... Sorry!)

deze vraag is bedoeld voor Patrick over die vrouw met krullen die bij hem stond!!!

Ik was nog benieuwd of je nog helderheid hebt gehad over deze droom?
Heb je nog die vrouw gezien, misschien in een droom...???

Ik heb zoiets ook wel eens meegemaakt. Ben nooit meer in die kamer gaan slapen.

groetjes Jessy

simoooooon
8 jaar geleden

Ik word vaker midden in de nacht wakker en voel ik dat er iets aanwezig is, ik voel tintelingen over mijn rug en probeer er dan maar door te slapen
ik heb alleen nog maar dromen dat ik achtervolgd word door iets of iemand maar het gezicht ervan zie ik niet, ik ben doodsbang in die dromen.
laatst zat ik in de woonkamer en voelde ik een hand in mijn zij, geen grote hand maar een klein handje van een kindje leek het wel.
ik keek achter me en er was niks.
eerst was ik altijd bang in bepaalde kamers maar nu ook in mijn eigen kamer. als ik in mn kamer zit hoor ik onder kastjes dichtgaan etc.
we zaten ook laatst aan tafel te eten en 3 meter verder lag de iphone van mn moeder op een kastje al zeker 20 minuten. opeens hoorde we een harde knal en lag de iphone op de grond.
ik heb op deze site gekeken bij verschijnselen en de meeste klopten in mijn situatie.1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 jaar geleden door Sheherazade.

Lieke001
8 jaar geleden

Bij mij ging het als volgt:
Ik had een droom alsof er een geest in me zat. Ken je het gevoel van een voet die slaapt (tintelend gevoel). Dat had ik dus in mijn hele lichaam. Ik droomde dat ik weg wilde maar dat ik niets meer kon. Toen ik wakker werd keek ik naar mijn raam dat open stond en het leek er toch echt op alsof ik een soort schim zag staan. Zoiets heb ik nog nooit gezien en ik weet ook niet of dat het kan of dat ik het me gewoon verbeeld heb. Ik ben er altijd in geïnteresseerd geweest en heb ook altijd het gevoel gehad dat mijn opa dicht bij me stond ik zou er graag eens echt achter willen komen.

8 jaar geleden

Je weet niet of je opa bij je was..
Het kan ook een andere geest zijn.. Dus het kan ook heel anders aflopen..
Op dat moment was je bezig met uittreden terwijl je wakker was..
Dat voelt indd als een tintelend gevoel.. En dat de geest erbij was hoeft nix te beteken..
Het kan indd door deze geest komen,, maar de geest kon ook denken hé dat meisje treed uit ik moet er bij blijven want het kan fout gaan..

Lieke001
8 jaar geleden

Je hebt gelijk. Ik weet inderdaad niet of het mijn opa is geweest en dat hoeft ook helemaal niet zo te zijn. Ik was er sowieso niet zeker van dat het een geest was maar ik wilde het met jullie delen. Bedankt voor je reactie als je meer info hebt wil ik dat graag horen. De droom heb ik de afgelopen dagen niet meer gehad dus het was denk ik een malig.
Kan het uittreden op verschillende manieren aflopen dan? Ik ben er wel in geintereseerd.

Groetjes

ellisvandenberge
8 jaar geleden

help me

Marco
8 jaar geleden

Jj. Heb je het nog steeds? En heb je tips ? Heb het namelijk ook
Kan alleen dan me Hooft bewegen als ik soort van wakker word en kan zelfs zachtjes praten me hele lichaam kan ik niet bewegen en me hooft wel die schud ik dan links na rechts.en als ik er niet tegen vecht val ik weer weg maar dat durf ik niet
Heeft bij mij niet met geesten of iets te maken.maar slaapverlaming is iets dat je alleen je ogen ofzo kan bewegen.
Ik kan alleen dan me Hooft bewegen en zachtjes roepen.en duurt 20 of 30 sec en word ik wakker en ben ik ook nog slap een 10 of 20 minuten

Alvast bedank

mze
8 jaar geleden

hallo anne ik zal jou hierbij helpen ik las dat je problemen hebt met slapen je wordt door geesten aangevallen als je er van af wilt moet je erin geloofen anders gebeurd het niet op dat moment als die boze geesten komen zeg ik naam van jezus christus zeg ik ga weg.. en daarna zeg je jezus christus help me vader .. echt waar je zult op die moment gelijk zien dat die weg gaat naam van jezus is heilig die geesten gaan dan echt weg proberen een keer voor dat je nee zegt

Nikki12
8 jaar geleden

Hallo mensen,
Dan vertel ik ook even mijn droom ervaring.
Ik was een jaar of 17 ( ben nu 21)
Ik heb mijn deur altijd dicht als ik hem niet dicht doe ( ook als mama voor dat ze naar bed ging kijken bij mij en ik sliep al en ze deed de deur niet goed dicht) Krijg ik nacht merries dus ook als ik het niet eens door heb dat hij open staat.
Maar goed mijn deur was echt dicht toen ik ging slapen, en mama ging toen ik ging slapen ook slapen.
Ik sliep en werd in me DROOM?? wakker het was mijn kamer mijn bed en boem me deur stond open en er stond een meisje een klein blond meisje van een jaar of wat zal het zijn 10?? met haar lange blonde haar voor haar gezicht waar door ik haar gezicht niet goed zag ze stond in me deur opening en ze kwam met flitsen dichter bij tot ze voor me stond en boven me hing en verluiserde het komt allemaal goed het komt allemaal goed. Op dat moment was het meisje weg en kwamen er allemaal schimmen ze trokken me deken en me kussen van me af, en begonnen aan mij te trekken ik hielt me aan de spijlen van me bed stevig vast en ze bleven maar trekken en trekken op geven moment harde ik een hart geluid en ik werd ECHT?? wakker de schimmen waren weg maar ik hielt me nog steeds vast aan me bed me kussen en me dekens lagen midden in me kamer en me DEURR was OPEN!!! ik ben nog nooit zo bang geweeest, Ik heb licht in de gang aan gedaan deur dicht gedaan en met veel engst uit eindelijk weer gaan slapen toen droomde ik opeens dat ik op de gang weer stond om het licht weer uit te doen en toen vielen al mijn tanden uit me mond... :S

Verder heb ik meer dingen mee gemaakt kwa geesten maar niet in een droom maar in werkelijkheid.
Laatste half jaar zins ik bij me ex weg ben heb ik geen last meer van ze gehad... Ik heb het op bepaalde plekken...

grz fijne avond/nacht slaap lekker

marjory
8 jaar geleden

hallo,

in werkelijkheid woon ik voor het grootste deel van het jaar in Kenya, maar heb gewoon een nederlandse bankrekening.

Op een gegeven moment (ik was in Kenya) had ik geld nodig dus ging ik naar een pinautomaat,
maar kon op de slip niet zien hoeveel geld er nog op m'n rekening stond.
Later ben ik naar de bank gegaan om te vragen of ze dat konden nakijken.
Ik weet niet of dat een bank in Nederland was of in Kenya.
Ik werd geholpen door een hele aardige dame,
maar ze had harde groene bullebakken die uit een neusgat kwam,
ik maakte haar daar attent op en ze probeerde ze eruit te halen, maar dat lukte niet.
Toen kwam de manager erbij met de afrekeningen waar hij op kon zien hoeveel geld er nog op de rek. staat.
Er stond meer op dan ik gedacht had en zag dat dat te veel aan geld van mijn aangenomen kleinzoon was (nu 16)
waarom dat op mijn rekening stond wist ik niet en wilde dat pertinent niet gebruiken, omdat het niet van mij was ( in het echt hebben zij het ook niet breed)
De manager merkte ook op dat de medewerkster bullebakken had en hij probeerde ze er uit te halen,
hij moest heel erg hard trekken voordat het uit haar neus kwam
toen het eruit kwam zat er ook een hele lange wortel aan.
Hoe het verder afloopt mag ik raden want op dat moment werd ik wakker.

vr. gr. Marjory

mahfoudi
8 jaar geleden

Beste DarkAltum,
Wat je hebt is een Djin, een soort duivel, satan, spook, demom enz. Als je met hem wilt communiceren moet je voordat je gaat slapen hoorbaar tegen de Djin praten. Je moet dan vragen wat hij van je wilt, Als er niks gebeurt moet je het nog 2 nachten herhalen. Als er dan nog niks gebeurt is kun je mij mailen dan kan ik je helpen om met hem te communiceren. Als dat lukt kun je hem laten verdwijnen of laten blijven.
Met vriendelijke groet,
Mahfoudi
m.mahfoudi@upcmail.nl

8 jaar geleden

ik heb telkens een droom waarbij ik een spaanse geest zie die me neer schiet met een gouden pijl. of hij steekt me neer met een gouden dolk. please weet iemand wat dit is.

sebastiaan
8 jaar geleden

een vriend van mij werd op 15-11-2012 wakker met een druk op zijn oren en zag iets de kamer uitgaan.
hij dacht dat het een hoge bloed druk was maar dat was het niet
weet iemand wat dit kan zijn gr

djessika
8 jaar geleden

Twan,

Ik zie in grote lijnen in wat je bedoelt Ooit was ik ook
om zo maar te zeggen rijp voor het gekkenhuis en speelden
zelfmoordgedachten de boventoon. Bijna BIJna had ik alles
opgegeven tot ik ook in geloof kwam.Die in grote lijnen overeenkomt
met wat je hier neerzet. Het enige wat mij pijnlijk tegen de brst stuit
is het feit dat je zegt Dood aan de ongelovigen. Dat klinkt HATELijk
Geen haat aan ongelovigen geen haat aan geeneen wezn. Jezus zei
alleen volg mij hij zei noooit dood aan wie dat niet doet. Dat stemt me triest
dat je dat zo neerzet

jessicaa
8 jaar geleden

Ik heb vannacht een rare droom had, ik werd vastgegrepen door een kwade geest of demon... Na dat die mij losliet had ik beten enzo op mij, van dat ding dat mij vasthield... Hij moest precies mij hebben, en liet me niet me rust, ik werd toen 2keer onrustig wakker door de droom.. Weet iemand de betekenis ervan ofzo?

Groetjes

Sadaf
8 jaar geleden

Tss in zegt dat er geesten bestaan niemand weet dus niet zomaar zeggen anders krijgen jullie rare dromen en dat is geen goed teken je moet gewoon niets zeggen over geesten dat is niet goed ik heb gehoord dat je gek word en dat je een ziekte krijgt dus niet dat op doen oké . Gr. Sadaf

De Gelder
8 jaar geleden

Sinds ik een gedragen hoefijzer aan mijn deur gespijkert heb
is mijn slaapkamer de rustigste plek die ik maar kan verzinnen.

miscchien is dit ook wat voor jullie.

Mvg Harrie

toine
8 jaar geleden

Mijn naam is Toine en ik heb vele paranormale ervaringen meegemaakt in mijn leven beginnend vanaf mijn vroege jeugd.
Ik zal beginnen bij het begin want de ervaringen zijn zo sterk dat ze je een leven lang bij blijven in tegenstelling tot andere ervaringen die je hebt meegemaakt.
Het begon ongeveer op me 10e levensjaar toen ik voor het eerst moest verhuizen naar een tijdelijke locatie wat voor vele jaren het thuis verblijf van mijn tante en mijn nooit gekende oom (broer van mijn opa) zijn oude woning bleek te zijn, waar ik zelf niets van af wist op dat moment.
Na enige tijd daar te wonen werd ik op een ochtend wakker en stond er een wit met bruin gevlekte boxer hond naast mijn bed na meerdere malen in mijn ogen gewreven te hebben bleek het echter om een verschijning te gaan omdat het plots niet echt bleek te zijn omdat de boxer hond die mij pracktisch wakker likte in eens weg was, maar de verschijning was zo echt en duidelijk dat ik het als 10 jarig jongentje aan mijn moeder had verteld en beschreven waarop zij zij tja jongen het was maar een droom!
Maar zij wist beter wat ik haar beschreven had was de hond van mijn tante die daar jaren eerder geleefd had en waar ik niks van had kunnen weten en nooit eerder van had gehoord of gezien.
Jaren later vertelde me moeder me dat er inderdaad een soortgelijke boxer hond in dat huis had geleefd en zijn naam was rocky.
Dit was echter niet het enige opmerkelijke verhaal vanuit dit huis.
Het huis was als een appartement boven een bedrijfsruimte maar dan met 2 verdiepingen met een ingang vanaf een galerij waarna je na binnenkomst direct links een trap op kon naar boven en aansluitend als eerste rechts een kleine slaapkamer aantrof (waar ik de boxer hond ervaring had) vervolgens links een badkamertje aansluitend aan een rommelkamer evenals aan de linker kant waar het naar mijn idee altijd koud was ook al stond de kachel aan in het gehele huis om als laatste aan de rechter kant van de gang de master bedroom te betreden.
Om de beschrijving af te maken van af de ingang van deze woning na het passeren van de trap maakte de gang een haakse hoek naar links die uitliep naar de keuken en alvorens de keuken te betreden was er een deur die rechts van de gang toegang verleende naar de royale huiskamer.
Over het geheel van dit huis is mij altijd alleen bijgebleven die kamer met de hond en de kamer die zo koud was!
maar waarom nou die koude kamer?
Dat bleek dus de kamer te zijn waar mijn nooit gekende oom (de broer van mijn opa) in was gestorven.
Voor mij... Dit is geen toeval dit is.... tja vul maar in ik had hed niet geweten zonder mijn gevoelens en bevestigingen vanuit familie

sara-lee raymaekers
8 jaar geleden

Anne heb je iemand wat je pest op school of zo en je denkt aan degene wat jou plaagt kan dat dat hij/zij is x groetjes sara-lee en nog veel geluk

7 jaar geleden

goede dag ik reageer op een bericht van..
elaine
3 jaar geleden
BIJ MIJ IS T ECHT GEEN DROOM, WANT IK BEN HELEMAAL WAKKER,
IK VOEL VAAK IETS IN DE SLAAPKAMER WAAR IK VAAK BEN, SOMS ZIT DAT DING AAN MIJN VOETEN, BENEN, EN MIJN HELE LICHAAM,
SOMS ALS IK NIET OP IN GA, KRIJG IK EEN STOMP IN MIJN RUG, EN SOMS ALS HET BINNEN IN DE KAMER KOMT, RUIK IK T OOK, EN SOMS WOR D HIJ GEMEEN, WANT DAN DRUK HIJ OF ZIJ MIJN KEEL DICHT DAT IK MOEITE KRIJGT OP DAT MOMENT MET T ADEMHALEN, OF SOMS ZUCHT HIJ IN MIJN GEZICHT, OF DAN ZIT HIJ AAN MIJN HAAR, WIE HEEFT ERVARING MET ZO IETS, OF DAN WORD AAN DE BED GETROKKEN, BIJ MIJ IS T ECHT GEEN DROOM, IK BELEEF T ECHT MEE,
SOMS IS HET HEEL ENG, WANT DAN ZIE JE SCHIMMEN, OF DAN ZIE JE DAT IETS OVER JE SCHOUDER MEE KIJKT,ik heb een relatie en bij me vriendin gebeuren ook van dit soort dingen .dat ze iets ziet en op bed voelt...afgelopen donderdag sliep ik bij haar..en opeens had ik ook zoiets van ik voel wat op het bed..ik d8 nog van dat zal zei wel zijn..dus domelde wat i slaap...tot ik op een gegeven moment soort van moest vechten..ik kreeg het gevoel dat ik stikte..en worstelde me los...me vriendin zei ook ..van ze zag het ook dat ik wild om me heen sloeg en iets van me af probeerde te gooien...en denk nu toch echt van ..wat de hell was dat....
zei is er vrij nuchter onder..ze voelt zich zelf erg veilig in dr huis en is erg krachtig ook kwa dr eigen kunnen en geloof...

iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn... ze is surinaams ..en in die cultuur hebben ze zoiets van he is gewoon ..mensen gunnen je dingen niet enz dus ..ik zelf denk iets in de trend van het is dr ex die dr lastig valt... hij kan dr niet los laten...
maar mischien zijn er wel mensen overleden daar in huis?? in elk geval ik heb geen idee ...

vrg
blaze

7 jaar geleden

Hoi Blaze,

Jouw ervaringen herken ik wel.

Ik heb 's nachts heel vaak 'gevechten' met vervelende energieën. Het is vaak dat ik wakker schrik uit een nachtmerrie (waarschijnlijk voedt hij die) en dat ik dan weet hoe laat het is. Meestal is hij dan heel erg dichtbij en raken we in gevecht.
Weetje wat de truc is... die ik ook nog steeds niet altijd door heb, maar het aller belangrijkste is dat je geen angsten voelt als hij er is. Het allerbeste zou zijn dat je zegt en denkt en bovenal dat je er van overtuigd bent dat het ding je niet kan raken of pijn kan doen. Ook al weet ik dat het heel anders voelt als hij er is. Je kunt ook proberen het besef te krijgen dat je op dat moment op een ander niveau bent (astraal) en je terug kan keren naar de 'werkelijke wereld' door aan je lichaam te denken of je te beseffen dat je wakker wilt worden.
Verder kun je vragen aan de gidsen en engelen om je heen of ze je willen helpen en de energie weg willen halen. Maar vooralsnog... het is wel moeilijk en je zult misschien in je zelf een bepaalde angst te boven moeten komen om er vanaf te komen.

Succes groetjes Sam

Deze discussie is gesloten.