Astrologie 16 aug 2016

Sterrenbeeld Stier

Stier is degene met een enorm doorzettingsvermogen, zelfs wanneer anderen hebben opgegeven, woedt de stier nog door. Betrouwbaar en aanhoudend, net als de stier.
Astrologie

Sterrenbeeld Tweelingen

Op hun best, zijn de energieke Tweelingen buitengewoon charmant en onderhoudend. Ze kunnen ze zich ook goed uiten, vooral in de muziek en op het verstandelijke vlak.
Astrologie

Sterrenbeeld Kreeft

De Kreeft staat in het teken van de Maan en is een typisch yin-teken(vrouwelijke energie). Kenmerken daarvoor zijn een zekere dosis negativiteit, een naar binnen gekeerd zijn en een gevoelige, beschouwelijke aard.
Astrologie

Sterrenbeeld Vissen

Het is het laatste teken van de dierenriem. Vissen is het sterrenbeeld van mysterie en het spirituele onbekende. Vissen leven in twee werelden, de echte wereld en de spirituele, of mystieke, wereld, waar ze wat ze ook zien kunnen interpreteren zoals ze zelf willen.
Astrologie

Sterrenbeeld Steenbok

Het 'lot' staat als thema centraal in het teken van de Steenbok. De aardse Steenbok wordt geregeerd door de planeet Saturnus, het symbool van de vaderfiguur, die de waarschuwende vinger opsteekt en zegt dat je de consequenties moet aanvaarden van je daden en je niet van alles en nog wat tegelijk moet doen.
Astrologie

Sterrenbeeld Boogschutter

Boogschutter is een positief en opgewekt persoon, vriendelijk en nieuwsgierig. De Boogschutter verenigt in zich alle optimisme van de studente en de op carrière gerichte jonge professional tussen de 25 en 35 jaar. De wereld is van haar.
Astrologie

Sterrenbeeld Schorpioen

De Schorpioen is een sterk en gecompliceerd persoon, trots en gevoelig. Haar gevoelens zijn niet makkelijk onder woorden te brengen, laat staan uit te leggen. Als zij van iemand houdt, dan doet zij dat heel intens, met hart en ziel. Het is voor haar erg moeilijk om luchtig met dergelijke gevoelens om te gaan
Astrologie

Sterrenbeeld Weegschaal

Bij het meer sociaal gerichte en financieel ingestelde teken Weegschaal speelt de interactie met de medemens een belangrijke rol. De Weegschaal houdt van gezelligheid en gezelschap.
Astrologie

Sterrenbeeld Maagd

Het sterrenbeeld Maagd staat in het teken van 'dienstbaarheid', die voortkomt uit een analytische geest in combinatie met een zekere afstandelijkheid en werkijver.
Astrologie

Sterrenbeeld Leeuw

Het vaste vuurteken Leeuw, dat geregeerd wordt door de Zon, staat bekend als moedig en gul.
Astrologie

Sterrenbeeld Ram

Het vuurteken Ram wordt geregeerd door de planeet Mars. Kenmerken van de Ram zijn avontuur, dynamisch leiderschap en onafhankelijkheid in denken en handelen.
Astrologie

Sterrenbeeld Waterman

Dit vaste luchtteken wordt geregeerd door de planeet Uranus, de meest zonderlinge onder de planeten. Tegen haar kracht moeten zelfs Jupiter en Saturnus het afleggen.