Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik ben een nieuwetijdskind!

2 juli 2008
Beheerder

ja, ik heb er vroeger ook heel veel last van gehad van die gaste, ik heb wel een paar keer moete renne, maar ik was ook altijd bijdehand en irritant toen ik klein was.

2 juli 2008

ik had er dat ik weet maar 1x last van.

2 juli 2008
Beheerder

ik een stuk of 4

2 juli 2008

Best wel veel,vind ik.

2 juli 2008
Beheerder

ja, maar het heeft me wel misschien een beetje bang gemaakt toen wat me wel goed gedaan heeft achteraf denk ik, anders had ik wel eens een domme fout gemaakt.

2 juli 2008

Dat is waar.

2 juli 2008
Beheerder

want doordat ik bang was maakte ik wel dat ik weg was

3 juli 2008

Dat is logisch,als je bang bent voor iets wat je achtervolgd ren je ook sneller(dat heb ik gelezen)

3 juli 2008
Beheerder

so idd, pasgeleje, ginge we een beetje kliere op straat, kwam er een zwarte man (reus) achter ons aan renne, ik was echt super snel.

4 juli 2008

Was hij zo groot dat hij een reus was??:0

4 juli 2008

Trouwens nog iets vaags.Ik heb gelezen dat nieuwetijdskinderen vroeger ook last hadden van slapen.Dat is ook zo,maar ik wou daar juist iets vaags over vertellen.Want mijn moeder vertelde me dat ik vroeger als ik rechtop in bed ging zitten(toen was ik 2 of 1 jaar) als ik dan rechtop zat kon ik niet meer liggen dus ging ik huilen.En toen mijn moeder me weer had geholpen.Ging ik weer rechtop.Heeft dat rechtop zitten en niet weer kunnen liggen te maken met nieuwetijdskinderen?

Patrickov
4 juli 2008

@ Elyon

waarschijnlijk wel. Misschien had je vaak nare dromen ofzo, dat je overprikkelt raakte door dromen van je. En dat je slapen niet leuk vond en daarom dus maar ging zitten. Zo iets denk ik..

Stef

4 juli 2008
Beheerder

ik moes altijd erg hard gille, maar ik wete niet of je dan een simptoom heb van een nieuwe tijds kind.

LisaXD
6 juli 2008

Hallo allemaal:D

Ik ben 15 jaar en ik denk dat ik zelf ook een tijdskind ben:P maar nou vroeg ik me af; wat heb je er aan? niks tog?
Ik ben nou niet één van de serieuste, maar ik denk over een heleboel dingen alleen als ik het met mijn vriendinnen over heb kijken ze me raar...mijn ouders trouwens ook...ik ben trouwens niet normaal slecht in wiskunde en inzicht dat is gwn 0,0..ik las dat dat ook daarop kan duiden...alleen lees ik erg vaak dat tijdskinderen vaak zijn teruggetrokken, maar ik hou juist van aandacht...hoe zit dat met jullie? zijn jullie stil? Ik weet ook heel vaak hoe mensen in elkaar zitten, maar dat weet ik pas als ik ze heb horen praten...is dat mensenkennis of heeft dat er ook mee te maken?
Lang verhaal:P maar wat ik dus eigenlijk egt wil weten is: Wrm heet het nieuwetijdskinderen en hebben deze kinderen een doel..??

Gr Lisa

LisaXD
6 juli 2008

ik schein trouwens ook heel veel te gillen en te praten in me slaap...maaar ik droom nix ergs..heeft dat daar mee te maken..??

Gr Lisa

7 juli 2008
Beheerder

ik heb dat ook gehad in me slaap, maar ik denk dat we dit alleen later pas nodig hebben, in de volgende levens, ik denk dat we nu nog maar alles moeten leren, en op school ben ik ook echt anders dan thuis, als iemand zegt dat ik zo opgegroeit ben gelooft niemand het. het is een periode van de revolutie van de mens, wees blij dat je dit heb, want je kan meerdere dingen dan andere mensen, in mijn geval is het handig want ik weet wat ik er mee moet, mense die dat niet krijgen of hebben, die hebben de kans om gewoon nooit meer op aarde de komen, die bestaan echt niet meer.

feneaux

7 juli 2008

Ik wou ook nog eff iets vertellen.Ik ben anders dan op school.Op school ben ik verlegen en gesloten.Maar thuis ben ik juist eigenwijs en spontaan.Maar ik kom in een LWO klas dat is een klas met weinig kinderen.Mischien wordt ik dan minder verlegen.(hoop van wel);)

7 juli 2008
Beheerder

op schol ben ik nogal aso

annah
7 juli 2008

Elyon, hoe oud ben je?

7 juli 2008

11 (bijna 12) Hoezo?

7 juli 2008
Beheerder

ik dacht dat jij veel ouder was? Hoe oud denk je dat ik ben? me mond valt open, maar wel leuk.

8 juli 2008

Je zei een keer dat je 15 was feneaux.Waarom is het eigenlijk raar dat het blijkt dat ik jong ben.

8 juli 2008
Beheerder

het is niet raar, ik had je alleen ouder geschat. zoizo ouder dan mij.

8 juli 2008

oh,grappig.0:)

8 juli 2008

Trouwens zijn dagdromen ook visioenen? Of is dat weer anders?

Deze discussie is gesloten.