Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik ben een nieuwetijdskind!

15 jaar geleden

goed idee zal ik doen!;)

15 jaar geleden

Trouwens ik had nog iets,Bij sommige plaatsen of mensen krijg ik vlinders in m'n buik terwijl ik niet verliefd ben.Wat betekend het eigenlijk?

15 jaar geleden
Beheerder

misschien doet het wel denken aan vroeger of aan een bepaalde sfeer die jij prettig vind. of je ziet iets wat je doet denken aan iets waar op je je verheugt.

feneaux

15 jaar geleden

Ik had nog wat,ik heb weleens dat ik iemand m'n naam hoor roepen of zeggen in mijn gedachten dus niet in het echt,Wat betekend het eigenlijk?

Yazmina
15 jaar geleden

jouw rol zal van pas kome vanaf 2012
je leeft op gevoel en je zal dan mensen moeten helpen sterk zijn in een wereld zonder technologie enzo... denk ik...
maar die symptomen die je opnoemt kunne dnek ik heel veel mensen zich in vinden , daarom ben je niet een nieuwtijdskind en je moet trouwens na 1987 geboren zijn

15 jaar geleden
Beheerder

over wie heb je het

15 jaar geleden
Beheerder

op elyons vraag, het kan zijn dat die ene dan even naar je verlangt omdat die je nodig hebt, of omdat die ene aan je denkt, het is een soort van telepatisch contact, vroeger wist ik altijd waneer ik naar huis moets komen want dan hoorde iok mijn moeder roepen in me hooft en ik was meestal ook nog optijd thuis.

Yazmina
15 jaar geleden

[www.nieuwetijd.net]
heb die test gedaan en je moest 14 of meer hale en ik heb 20 op 23
dit is echt raar ...

Yazmina
15 jaar geleden

HSP's kunnen erg veel aanvoelen in relaties. Dat kan zijn voordelen hebben maar ook nadelen. Het ligt er aan hoe je daar zelf mee omgaat. Als HSP is het belangrijk om je eigen gevoelens te uiten. Waar ze voor zouden moeten oppassen is dat ze niet de partner energetisch helemaal gaan ontleden en hem of haar gaan vertellen wat er bij hem of haar allemaal aangevoeld wordt, wat er allemaal in de partner gebeurt. Wanneer de partner dat zelf niet ervaart is er de kans dat hij of zij alleen maar in het verzet gaat.
PRECIES JA !!! dit doe ik elke keer ik dacht dat dat kwam omdat ik paranoïa ben ofzo ...

15 jaar geleden

ow , maar aangezien ik kreeft van sterrebeeld ben ben ik geen aquarius kind ?
alles wat ik lees herken ik mezelf ongelooflijk sterk in enkel het feit dat men sterrebeeld kreeft is , of heeft da er nix mee te make ?
-xxx-

15 jaar geleden
Beheerder

nou, je behoort wel tot de aqua sector zegmaar,

15 jaar geleden

Maar ik ben juist wel een nieuwetijdskind, k heb een paar testen gedaan en die zeiden allemaal dat ik er 1 was,en wat bedoel je met na 1987 geboren zijn??

15 jaar geleden
Beheerder

ze heeft het over het begin van de revolutie, maar dat begint niet direct het komt geleidelijk aan, ik denk wel dat jij een aquarius kind bent want als je alles meent wat je zegt zit je wel in de revolutie, als jij voor je gevoel een nieuwe tijds kind bent en je kunt er mee leven ben je dat ook vind ik, want jij bent de gene die het als enige kan zegge.

15 jaar geleden

Wat gaat er allemaal gebeuren tijdens de revolutie met de mensen die niet paranormaal begaafd zijn of een aquariuskind zijn of geen nieuwetijdskind zijn?? En hoe weten we zeker dat het in 2012 gebeurt?? En wat kunnen aquariuskinderen doen wat kunnen nieuwetijdskinderen doen in 2012?1 keer bewerkt. De laatste keer was 15 jaar geleden door Elyon.

15 jaar geleden

hier 2 linken , lees op je gemak eens

[home.wanadoo.nl]
[www.geocities.com]

15 jaar geleden

ik snap er geen bal van :|

15 jaar geleden
Beheerder

nou, er gebeurt niks speciaals op 2012, de wereld zit gewoon in een revolutie, ik heb helemaal niets gezegt over 2012. de wereld is bijna aan zijn eind, dat kan nog jaren duren. tegen mij is verteld dat ik nog maar 2 levens hoef en dan ben ik klaar, dat kan op aarde zijn, maar dat kan ook nog deels op de nieuwe wereld zijn. een aquarius kind hoeft niets te doen, wij zijn alleen maar een groep mensen die al deels geevolueerd zijn. verder niets bijzonders. het hoord bij het leven.

15 jaar geleden
Beheerder

de nieuwe wereld bestaad al, dat je het weet

15 jaar geleden
Beheerder

ik heb het verhaal eens gelezen met die links, maar ik vind het niks, want de aarde is ook nog in revolutie, zoals 11 november en 12 december zijn er nieuwe poorten open gegaan. dat wil zeggen dat er nieuwe mogelijk heden zijn.

15 jaar geleden

das de periode dat ik mezelf ben kwijtgeraakt (en nu nog steeds op zoek naar mezelf)

15 jaar geleden
Beheerder

11 november en 12 december?

15 jaar geleden

daartusse ja , ma da zal gwoon toeval zijn

15 jaar geleden
Beheerder

wieweet,

15 jaar geleden
Beheerder

het kan ook gewoon zijn dat je dat nog niet aankan

15 jaar geleden

Gaat er veel in 2012 veranderen?? Moet ik me zorgen gaan maken?:0

Deze discussie is gesloten.