Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik ben een nieuwetijdskind!

15 jaar geleden

wat dacht je dan over je moeders vriend? :01 keer bewerkt. De laatste keer was 15 jaar geleden door Elyon.

15 jaar geleden
Beheerder

dat hij niet alles gezegt had en als het er op neer kwam dan was hij erniet

15 jaar geleden

Ik had nog iets heel bizzars meegemaakt,mischien heeft het hiermee niet mee te maken maar ik zal het vertellen.Het was nacht en ik zat zoals gewoonlijk uit het raam te kijken,maar opeens zag ik een soort van supperkleine wolkjes,ze vormden een cirkel. 1 in het midden 3 of 4 erbuiten.Ondanks dat ze klein waren was het een grote cirkel hij zweefde heen en weer een paar meter van mijn flat verwijderd,Ik dacht:"WOW dit is het meest bizzare wat ik ooit heb meegemaakt!" Hier nog wat info als die erbij nodig is:

1.Dit was de eerste keer dat ik 'het' zag.
2. Het was in de nacht.
3.Ondanks dat ze klein waren kon je ze supper goed zien (ik dan)
4.Ik weet niet wat het moest voorstellen(en ik weet niet of ik het duidelijker kan beschrijven)

weet iemand PLZ wat dit is??

15 jaar geleden
Beheerder

deze cirkels zijn denk ik een visioen, maar dat is eigenlijk positiever, want als het een visioen is is het persoonlijker en is het een soort boodschap. de cirkel betekent dat je opnieuw, bewust of onbewust in contact komt met het hiernamaals. maar het is niet iets wat je lang hebt in jou geval, want inverband met de cirkel ben je het zo weer kwijt, dat is de cirkel nou gewoon.

ik had ook zoiets alleen dan in me hooft, ik was een beetje slaperig, en toen oppeens zag ik een man die geen huid meer had op zijn gezicht, dat kan een boodschap zijn van een geest om te vertellen hoe hij geleeft heeft. wij thuis hebben een zogenaamde lichtpoort, dat is een opening voor de geesten om naar het hiernamaals te gaan, de plek waar je heen gaat als geest. vele malen zie je er geesten ingaan, ik heb het wel eens meegemaakt dat ik ze hoorde juichen.

feneaux

15 jaar geleden
Beheerder

nouja, sommige mensen zien die geesten niet, maar das mijn eigenschap

15 jaar geleden

Hoi! heel erg bedankt voor de info,maar ik had nog iets waar ik onzeker over was(ik hoop dat ik niet te veel vragen stel).Sommige mensen beweren op een site dat ze UFO's hebben gezien!
Maar mijn vraag is:bestaan UFO's eigenlijk wel? En ik had nog iets raars:m)
Op een site staat dat ze ooit een elfje hadden gevonden en hadden begestuudeerd,En ze hadden allemaal info:de plaats,het land,hoe ze eruit zag,hoe lang.Maar bestaan elfjes eigenlijk wel?:0

15 jaar geleden
Beheerder

nouja,het zou heel goed kunnen, er bestaan wel buitenaardse wezens, daar zal ik eerst wat over vertellen. wij leven op planeet aarde, die is duidelijk in revolutie, dat kan je aan ons 2 zoizo merken, er zij n er meer. maar, er is een wereld, die is al in beweging zegmaar, daar wonen ook mensen, dat weet ik doordat het me is verteld in een droom. die wereld is al veel verder qua kennis enzo, die is al geevolueerd. dus aarde is alleen nog maar een verwerkings stuk, misschien als het klaar is sterft de mens wel uit, word aarde net als mars enzo ook een gewone planeet. aarde is trouwens weer een opvolger van de maan, alla andere planeten zijn ook bewoon baar geweest. ik had ooit eens een droom, en ik weet zeker dat het ook werkelijk is, maar daar zij een man tege mij. jij hoeft misschien nog maar 1 keer te leven en dan ben je klaar, ik geloof namelijk in reinkarnatie zegmaar. dus dat wil zeggen, ik moet misschien nog maar 1 keer te leven wil ik alles geleerd hebben dat je gheleerd moet hebben, dus als ik klaar ben word ik misschien wel begelijder in het hiernamaals of ga ik ook wel naar de nieuwe wereld. maar over die elfjes. Misschien was het wel helemaal geen elfje, misschien was het cosmisch gezien wel wat anders. misschien kunnen wij wel niet zien wat het werkelijk is want misschien zijn we wel nog niet zo ver, zie het als gezichts bedrog, misschien is het wel een dwergje maar kunne we die niet zien waardoor het een elfje voor ons lijkt. wij mensen moeten eerst een onderzoeken wat we zelf hebben, ze gaan al naar het heelal terwijl we op aarde ook nog genoeg dingen niet weten, zoals dat elfje bv. er zijn zat dingen die wij nog niet weten.

feneaux.

15 jaar geleden

jah er zijn wel genoeg dingen die wij niet weten,maar op youtube hebben ze bij een filmpje een skelet van een elfje laten zien,het zag er supper echt uit.Het leek net een mens maar dan kleiner en met vleugels.:00:)

15 jaar geleden
Beheerder

ja er zijn inderdaad vage filmpjes op youtube, bv ook van misvormde en groene baby's bv. maar het blijft internet.

15 jaar geleden

trouwens ik heb een foto van een elfje gevonden echt zo cool!

Bijlagen:
openen | downloaden - ooo.jpg (81.4 KB)
Supernatural
15 jaar geleden

@ Elyon

Ik heb een beetje je comments gelezen, en ik zie dat jij ook heel veel vragen hebt die nog onbeantwoord zijn.
Ik ben zelf ook zoals jij, een nieuwe tijdskind, ofterwel een HSP (Hoog Sensitief Persoon) en ik wil je even vertellen dat je op internet heel veel informatie kan vinden over de kenmerken van een nieuwetijdskind of hsp'er (googlen naar deze 2 termen). Over dat paranormaal begaafd zijn enzo, Ik kan je vertellen dat als je een hsp/nieuwetijdskind bent dat je in staat bent heel veel te kunnen, maar jezelf eerst moet ontwikkelen. Ik weet niet of het ook bij jou zo is, maar als nieuwetijdskind kun je heel diepzinnig en op een hogere niveau nadenken en/of filosoferen dan de rest, dus neem vooral de tijd om eerst jezelf te ontdekken, wat je sterke punten zijn, en je zwakke punten. Mijn zwakke punten zijn bijvoorbeeld het feit dat ik zeer emotioneel kan zijn, en dat wanneer ik films zoals TITANIC ofso kijk, ik het ook flink te verduren heb:P.. Als nieuwetijdskind zul je veel aanvoelen van je omgeving en de mensen om je heen, door een simpele blik voel je al aan dat ze niet lekker in hun vel zitten, of als ze schijnheilig zijn, voel je dat als een messteek in je rug (niet letterlijk) maargoed.

Ik ben zelf een stuk verder met dit, En geloof me, hoewel het een paar nadelen heeft om nieuwetijdskind te zijn, het heeft ook erg leuke kanten. ;)

15 jaar geleden

ik kan mezelf wel herkennen in jouw verhaal zoals dat ik snel geemotioneerd raak tijdens films.Wat zijn eigenlijk de leuke kanten van een nieuwetijdskind zijn? want ik ken alleen maar de slechte.

Supernatural
15 jaar geleden

Ik wil je eerst een paar links geven naar sites waar je wat basis info kan vinden, voor het geval je geen research heb gedaan.

[www.platovisit.nl]
[www.hooggevoelig.nl]
[www.nieuwetijd.net]
[mariannes.punt.nl]

Enkele voordelen zijn eigenlijk, dat je vele malen intenser geniet van alles, je ervaringen met hart en ziel beleefd, dat je soms dingen begrijpt wat anderen niet kunnen begrijpen, je hebt het snel door als er leugens of bedrog op het spel staan, Je bent veel wijzer dan de meesten in je omgeving, en je kan ver vooruit denken..

In sommige gevallen, kan je zelfs bijna gedachten lezen, zo sterk kan je jezelf ontwikkelen, door het gedrag, reactie of uitstraling van anderen kun je aanvoelen hoe zij over iets denken of waar ze mee zitten.

Het is wel zo, dat je niet alles in 1 keer kan, naarmate je jezelf ontdekt, en wat je zwakke punten zijn, en dat je je leven iets anders inricht zodat als jij je niet goed voelt of te emotioneel bent, dat jij je even kan terugtrekken.

Ik heb zelf ook eigenlijk iets ontdekt, als nieuwetijdskind/hsp kun je niet alleen veel dingen op een aparte wijze waarnemen, maar ook anderen wat laten aanvoelen, als jij je aandacht en concentratie sterk op iets richt, op een persoon, kan je er zelfs voor zorgen dat hij zij heel gauw de omhelzing van jou aandacht voelen..Of dit in de categorie paranormaal hoort durf ik niet te zeggen hihi..

Maargoed.. ontdek jezelf.. zou ik zeggen.. en kijk wat over wat voor verborgen talenten jij beschikt;)

Gr.

15 jaar geleden

bedankt! ik zal zeker kijken!:<>

15 jaar geleden
Beheerder

ik ben opgegroeit met het feit dat ik een aquarius kind ben, ik ben een waterman, en mijn sterke kanten zijn, helderzient, helderhorent, spirituele inzicht, menselijke inzicht, contact met het hiernamaals, een fotografisch geheugen en telepatisch contact. dat is wel heel veel maar ik heb ook de kans om het er met mijn ouders over te hebben in tegenstelling tot andere mensen, en ik heb ook veel van ze geleerd. ik heb die sites niet nodig want alles komt op zijn tijd, ik had het al toen ik nog een kleuter was alleen dan onbewust, maar dat komt omdat ik al bijna klaar ben met mijn verwerkings ciclus op aarde.

feneaux

15 jaar geleden

hoe kun je een aquarius kind herkennen?

15 jaar geleden
Beheerder

oa aan deze kenmerken maar ook meestal als je sterrenbeeld te meken heeft met water, het word ook wel eens gezegt dat we nu in het aquarius tijdperk leven. het wil niet gelijk zeggen als iemand een sterrenbeeld met water heeft gelijk een aquarius kind is, het komt steeds meer voor.

15 jaar geleden

dus als je een sterrenbeeld hebt dat niet te maken heeft met water,kun je ook een aquariuskind zijn?1 keer bewerkt. De laatste keer was 15 jaar geleden door Elyon.

15 jaar geleden
Beheerder

het kan misschien wel in je genen zitten, want ik zei ook in sommige gevallen. ik bedoel, de wereld is over een paar generaties aan zijn eind, tege die tijd zijn wij misschien nog een keer op aarde of we zijn al weg maar dan heeft iedereen deze specialiteid, en de gene die dat niet hebben, zijn klaar, die komen nooit meer op aarde, die bestaan niet meer..

feneaux

15 jaar geleden

Hoe kun je eigenlijk weten of je een aquariuskind bent? Daar was ik wel benieuwd naar.:0

15 jaar geleden
Beheerder

dat is wel een lang verhaal, ik geloof in vorige levens, ik kom al voor de tijd van atlantis. ik heb al zoveel dingen meegemaakt, en ben al zo ver met me kennis, als ziel zijnde. ik ben al bijna klaar hier op aarde, en ivb met de revolutie heb ik meer eigenschappen dan een ander, en dat is niet zomaar toeval dat ik dat ben. ik weet dat doordat ik het er met me ouders over gehad heb, vooral me moeder.


zij doet aan spiritueel genezen.

feneaux

15 jaar geleden
Beheerder

dit is eigenlijk het zelfde, als hoe kun je eighenlijk weten dat je een nieuwetijdskind ben.

15 jaar geleden
Beheerder

maar iedereen heefd een eigen pad

15 jaar geleden

Ik heb wel eens op sites gekeken of ik kon testen of ik er 1 was,maar ik heb nog niks gevonden.Dus als iemand een site weet waar je kunt testen of je een aquariuskind bent laat het me dan weten ik zoek me rot.:m)

15 jaar geleden
Beheerder

je zou ook eens naar een bibliotheek kunnen gaan

Deze discussie is gesloten.