Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik ben een nieuwetijdskind!

30 april 2008

hoi! dit is geen droom maar de werkelijkheid! Ik kwam er vandaag achter en besloot om er wat meer over te weten te komen,toen ik las wat een nieuwetijdskind was ontdekte ik hoe ze het beschrijven bijna op mij lijkt! de vraag is mij is het nog niet zo supper duidelijk wat mijn taak als nieuwetijdskind precies is! het stond op een site maar kon er niks mee. mischien weten jullie meer?

zou heel fijn zijn want ik zit er erg mee

1 mei 2008

wat is een nieuwetijdskind dan? ;o

1 mei 2008

een nieuwetijdskind is iemand die bij de nieuwe tijd hoort,het zijn gewone kinderen maar dan sterker verbonden met waar ze vandaan komen. Deze kinderen zijn verbonden met de flora en fauna.Ze zijn ook iets 'anders' dan anderen.Ze hebben ook het gevoel dat ze niet op aarde thuishoren,Deze mensen zijn vaak ook dromers en vergeten soms dingen snel. Meestal hebben ze ook paranormale gaven en ze zijn of stil of druk.Ze zeggen ook vaak dingen wat niet bij hun leeftijd past.
Als ze zich soms elendig voelen weten ze meestal niet waarom,hopelijk is dit genoeg info. Maar ik snap nog niet precies wat mijn taak is want er staat op een site: Het is hun taak om de toekomst vorm te geven. Het is voor mij nog niet echt duidelijk.

ellis
6 mei 2008

hihihi typisch de uitleg die je over al tegen komt. Je kom er inderdaad niet heel ver mee. Maar wat is het precies waar je mee zit? Als je vragen heb kan ik je misschien wel helpen.

6 mei 2008

nou ik snap nog niet precies wat mijn taak is het staat wel op zo'n site maar ik snap het nog niet zo goed, ze zeggen van dat nieuwetijdskinderen de toekomst een vorm moeten geven ik snap het niet echt

judith
7 mei 2008

Hallo Elyon,

Ik denk dat je er uiteindelijk zelf achter moet komen wat je doel/bestemming in dit leven is, dat kan niemand voor je invullen. Ik geloof dat ieder mens het meest gelukkig is, wanneer ie zijn/haar kwaliteiten kent, deze kan ontwikkelen. Vaak is er een proces voor nodig/ tijd nodig om er achter te komen waar je het meest goed in bent + wat je het allerliefst wil doen.
Dit kan je voelen in je hart, wanneer je verwachtingen die anderen van je hebben of bepaalde verwachtingen die je van jezelf hebt loslaat. Oftewel de stempel die je is opgelegd of die je jezelf oplegt loslaten.. Voelen wie je bent, niet meer + niet minder. Erken jezelf. Voel welke taak het meest voor je is weggelegd, waar je je het meest verbonden mee voelt.
Bekijk pas daarna de haalbaarheid van wat je wil, is het realliseerbaar, Hoe kan ik deze wens zoveel mogelijk vervullen?? Vergeet daarbij niet dat je misschien nog tijd nodig hebt er naar toe te werken. Het is een proces dus geen haast.
Doen wat je het liefst wil, dat is je bestemming + weet alleen jijzelf!
Nieuwetijdskind.. geef het beestje maar een naam.. maar pas op dat je jezelf geen stempel geeft denk ik wel..
Ik geloof dat hoogsensitiviteit een beetje op het zelfde neerkomt, ik ben dit ook. Er zijn zoveel verschillende vormen + namen voor! Wel fijn dat het nu meer wordt erkent+ in de aandacht is, voelt als bevestiging+ begrijp mezelf beter, maar jammer dat het weer zo'n hype moest worden. Hoef niet zo nodig over een kam geschoren te worden + in de mode te zijn!
Maar anyway.. Kwaliteiten van de meeste hooggevoelige mensen, nieuwetijdskinderen zijn geloof ik oa :
Meer zielsbewustzijn, bezieling
meer in contact met Universeel bewustzijn
Zorgzaamheid, helpende
Vredestichters...etc
Daar gaat het uiteindelijk om. Eigenlijk hoef je er met deze kwaliteiten alleen maar te 'zijn'. Automatisch vervul je rol al. Je wordt vanzelf de juiste richting op geduwd door een onzichtbare kracht.
Dus ben vooral je zelf + leef je dromen na, dat wil toch iedereen!!! Maar blijf wel met beide benen op de grond!

judith

C.
9 mei 2008

Hoe kom je daar echt achter dat je een so called nieuwetijdskind bent!?!? Want de punte wat ik hier las kan ik me exact in vinden. Maakt mij dat dan ook een nieuwtijdskind!?

'Ze hebben ook het gevoel dat ze niet op aarde thuishoren,Deze mensen zijn vaak ook dromers en vergeten soms dingen snel. Meestal hebben ze ook paranormale gaven en ze zijn of stil of druk.Ze zeggen ook vaak dingen wat niet bij hun leeftijd past.Als ze zich soms ellendig voelen weten ze meestal niet waarom!'

Hier in kan ik me onwijs terug vinden..in alles evenveel ook!!
Heeft iemand hier misschien info over op bepaalde sites!?
Alvast thanks

xxx
C.

9 mei 2008

Beste C. je kunt het beste bij google:nieuwetijdskinderen typen en dan vind je genoeg site's (heb ik ook gedaan) als je jezelf echt in alles herkent zou het mogelijk kunnen zijn inderdaad. Trouwens ik heb wel een site voor je: [www.zilverenengel.nl]

13 mei 2008

ik voel me vaak heel erg verbonden met dieren.
Ik heb het gevoel dat ik ergens anders vandaan kom dan de aarde, ik voel me hier ook niet thuis.
Ik ben soms heel druk en dan soms weer heel stil, zonder enige reden.
en mensen zeggen weleens dat ik teveel weet voor een kind, dat ik ''volwassen'' dingen beter begrijp.
Ik kan me soms ellendig voelen, zonder dat ik weet waarom.

Is dat hetzelfde? of anders?

13 mei 2008

hey melissa ik begrijp je helemaal ik voel me soms ook ellendig en weet zelf niet eens waarom, ik hou ook wel van dieren en voel me niet thuis op de aarde. ik ben stil in de klas en druk bij mn familie en mn oma

Siren
16 mei 2008

Als kind had ik dit gevoel ook al heel sterk, het gevoel van een andere planeet te komen, het 'weten'dat er meer is tussen hemel + aarde + op onverklaarbare manier 'weten' hoe de aarde er voor staat + waar de mensen mee bezig zijn + naar toe werken. Ook was ik altijd ánders als de andere kinderen, droomde vaak weg + mensen zijden altijd dat ik te veel fantasie had. Onderweg naar school stond ik altijd stil bij elk bloemetje + diertje omdat dit mij faccineerde, waardoor ik vaak te laat kwam.. ook at ik vanaf ik een kleuter was, plantjes + bloemetjes zonder ooit ziek te zijn geworden.. Ahum, behalve dan een x een badtrip van een paar paddo's die ik er lekker uit vond zien :X
Zie altijd al aura's + vang emoties + gedachten op van mensen, waardoor ik me vaak ellendig heb gevoeld of vol + verward zonder te weten waarom precies.. Nu kan ik bewuster voelen wat van mij is + wat van een ander...
Denk dat we ons ook soms onverklaarbaar verdrietig kunnen voelen omdat we betrokken zijn met de hele aarde, dus ook pijn voelen van alle ellende in de wereld.. Het helpt mij dan positie gedachten te zenden naar die plekken....

Siren

16 mei 2008

hey ik heb ook dat bijvoorbeeld: als er in een film iemand gewurgd wordt voel ik me heel benauwd of ik keek ook een keer naar het schooltv weekjournaal en daar hadden ze het over asma ik zag iemand die daar last van had en ik voelde me er heel erg benauwd bij. alsof ik geen adem kreeg (in ieder geval heel moeilijk was om te ademen) heeft dat ook hiermee te maken.

Siren
17 mei 2008

heeft er denk ik veel mee te maken dat je een heel groot inlevingsvermogen hebt + je zeer betrokken voelt waardoor je heel erg openstaat + alles heel diep binnen laat komen.. Hooggevoelige mensen hebben deze eigenschap vaak ook.
Ben je misschien hooggevoelig + wil je voor jezelf een test doen om daar achter te komen + er meer over weten?
Zou kunnen dat je het wel interesant zal vinden..
je kan dit oa vinden op de website; "Hoogsensitieve personen + spiritualiteit"
Heb er zelf veel aan gehad....

18 mei 2008
Beheerder

ik snap wat je bedoelt, je bent een soort van aquarius kind, dat ben ik ook :P. ik weet dat ik helderzient ben, het kan natuurlijk verschillen wat je sterken kanten zijn.

leuk dat ik je het kon vertellen, maar misschien wist je het al,

mijn moeder is ook een aquarius kind.

feneaux.

Siren
18 mei 2008

dat is inderdaad ook een naam die je het kan geven!! uiteindelijk komt het allemaal beetje op hetzelfde neer..
Ben zelf ook een volwassen vrouw, dus geen kind meer. In mijn jeugd heb ik geen begeleiding gehad hierin + was er weinig over bekend. Pas rond mijn 18e kwam het meer in de aandacht. Heb toen een boek gelezen '"leven in het aquariustijdperk".. viel toen veel voor mij op z'n plek + nog steeds..
Ben heel blij voor alle nieuwetijds of hoe je ze ook wil noemen kinderen van nu dat er meer begeleiding is + meer over bekent! denk dat jouw moeder + ikzelf + alle volwassen met spiritueel inzicht een belangrijke rol kunnen vervullen bij het begeleiden van deze kinderen + deze kinderen later weer bij hun kinderen! ;)

18 mei 2008
Beheerder

wist je dat ik 15 ben, grappig he.

18 mei 2008

ik heb een test gedaan en het bleek dat ik overgevoelig ben vrijwel zeker. Dus het is een feit.

Ik had nog iets wat me dwars zit: ik heb bijna altijd geluk. Heeft dat ook hiermee te maken of verbeeld ik het me??

19 mei 2008
Beheerder

ik weet het niet, want ik heb het momenteel erg moeilijk. maar waarom zou jij meer geluk hebben dan een ander.

19 mei 2008
Beheerder

nee ik bedoel waarom zou je altijd geluk hebben en een ander niet. het kan geluk zijn dat je altijd geluk hebt.

19 mei 2008

nou ik heb niet altijd geluk maar meestal wel en heb wel eens ongeluk. En ik weet niet hoe dat met anderen gaat daar let ik niet echt op.

20 mei 2008
Beheerder

kijk er zijn verschillende groepen van spiritualiteit, dat wil zeggen dat jij bv andere dingen gelooft dan mij op het gebied van spiritualiteit. ik geloof in voriglevens en dat je op aarde komt om dingen te leren, eenmaal als je alles geleerd heb ben je klaar en kan je begelijder worden van iemand die op aarde leeft. een aquarius kind is voor mij iemand die in de evaluatie van de mens zit en die spirituele eigenschappen heeft.

20 mei 2008

ow zo ik vat hem! Een goede vriendin van mij geloofd heel erg in god en die zegt dat in de toekomst alles gebeurt zoals het in de bijbel staat. Ik geloof er niks van maar ik luister wel.

20 mei 2008
Beheerder

zo geloof ik het ook niet. ik bedoel, jij kan bepalen hoe de toekomst gaat zegmaar, ik bedoel jij wilt ik de toekomst een groot stenen huis bouwen maar stel nou dat er tege die tijd een gebrek is aan steen.

31 mei 2008

ik had nog iets: ze zeggen op een site dat nieuwetijdskinderen paranormaal begaafd zijn maar geld dat voor elk nieuwetijdskind??

1 juni 2008
Beheerder

ik dacht van wel, want alle aquarius kinderen en nieuwetijdskinderen zijn een vorm van een revolutie van de mensheid. zo hebben we allemaal onze eigenschappen, een zesde zintuig, kontact met het hiernamaals, spiritualiteit, telepatisch contact.

dit zijn dan mijn eigenschappen, telepatisch contact maak ik weinig mee maar met de rest heb ik bijna dagelijks te maken.

feneaux

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...12 Volgende »
Deze discussie is gesloten.