Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik ben een nieuwetijdskind!

16 jaar geleden
Beheerder

Nou, dat weet ik niet. want iedreen droomt wel eens over dag. het kan ook gewoon zijn dat je gedachtes afdwalen en dat je ff doordenkt.

16 jaar geleden

Okeej maar hoe weet je dan zeker of iets een visioen is of niet?

16 jaar geleden
Beheerder

Je weet vast wel het verschil tussen normaal kijklen en dromen, volgens mij heb je een visioen als je ineens tege je wil in ergens anders aan gaat denken wat niet te stoppen is en als je normaal kijkt dat je gewoon iets ziet wat er niet is.

16 jaar geleden

Okeej:)

16 jaar geleden
Beheerder

vannacht had ik een droom, en toen voelde ik al aan dat het geen leuke was, soms word ik wel eens bewust in dromen en kan ik gewoon dingen doen in een droom die je in het echt ook kan, alleen dan doe je alles bewust, ditkeer dee ik niks maar ik maakte me zelf wakker omdat ik nachtmerries haat.

dromer
16 jaar geleden

ja die uitleg is waar alleen zo is de bedoeling dat ieder kind dat terug krijgt.vroeger duizende jaren terug was da normaal .iedereen kon ook aura zien heb zelf 3 dochters waarvan 2 en derde oog hebben

dromer
16 jaar geleden

goh ben nieuw vandaag en ben ff aan het lezen ma echt inderdaad ik begrijp mijn dromen en gebeurtenissen nie eens vandaar dat ik zocht na iets;heb dit al zelf heel langt'ma heb zelf nu kids en die zijn nog verder daar in goh wat herkenbaar allemaal zeg.ben zelf 31 jaar.weet nie of da al oud is voor ntkind;weet wel wijsheid ......denk ik

16 jaar geleden

Trouwens had nog iets raars.Ik zocht een keer een cd-rom spel.Toen ik erin keek zat de cd er niet in.Dus toen ging ik zoeken.Ik heb best wel veel spelletjes,toen ik een spel pakte,voelde ik een aantrekkingkracht bij dat spel.Toen ik erin keek zat de cd die ik zocht erin.Gek toch? En ik had nog wat.Een keer in de speelgoed winkel,toen keek ik bij de dvd's.Toen keek ik bij een dvd die ik niet kende,en toen nam ik 2 delen mee.Vroeger had ik een mooi muziekje gehoord,en wou die film erbij vinden.Dat muziekje zat bij die dvd,die ik meenam maar niks van wist.raar toch? Kan iemand me vertellen of dat een bepaalde naam heeft?

16 jaar geleden
Beheerder

zoeken met je neus?

16 jaar geleden
Beheerder

ik heb altijd als ik het water in de dakgoot hoor druppelen, een beek/rivier hoor stromen of een waterval en ik sta in de buurt, hoor ik altijd stemmen uit het water komen, misschien komt dat wel omdat water ontspanning geeft aan me, waardoor ik toezeggingen krijg uit het hiernamaals.

16 jaar geleden

Nee niet zoeken met mijn neus.Ik krijg dan altijd een raar gevoel,alsof ik eigenlijk al weet dat het iets voor mij is of het dat is wat ik net zoek.

16 jaar geleden
Beheerder

ik heb er geen naam voor

16 jaar geleden

Okeej

16 jaar geleden
Beheerder

misschien is er wel een naam voor,

16 jaar geleden

Ik had trouwens nog een vraag.Het heeft hier niks mee te maken,maar welk element is het sterkst? Water,Aarde,Vuur of Lucht?

Melissa!!
16 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik ben een meisje van 16 jaar ik geloof dat ik ook een nieuwetijdskind ben:P! maar wat ik dus wou vertellen is; soms laat ik me teveel meeslepen door gevoelens van andere, als mensen chagarijnig zijn voel ik dat ook of vrolijk en als ze met een probleem zitten voelt het als mijn probleem! Het kost me zelfs gewoon moeite om terug te schakelen naar mijn eigen gevoelens, soms weet ik gewoon niet meer hoe ik me zelf voel. Het is echt verwarrend voor mij. Hebben meer mensen hier last van?

Gr Melissa

16 jaar geleden
Beheerder

ja ik.

16 jaar geleden

Trouwens,ik heb weleens dat ik opeens een rilling door mijn lijf krijg.Opeens en dan gaat het weg.En als ik in bed lig hoor ik soms opeens een harde enge windvlaag en na een paar seconden gaat ie weg.Weet iemand wat het betekend?1 keer bewerkt. De laatste keer was 16 jaar geleden door Elyon.

16 jaar geleden
Beheerder

je bedoelt dat je zo'n harde schok krijg als je bijna slaapt?

16 jaar geleden

Nou ik krijg gewoon als ik bijv: op de bank zit een rilling door mijn lijf,hoeft niet per se s'nachts.Maar dat gebeurt af en toe.

16 jaar geleden
Beheerder

over die rillingen, ik denk gewoon dat het gewoon even een rilling is omdat het misschien wat frisser is of iets anders, ik en mijn pa hebben het ook wel een, zelf zie ik er niets bijzonders in. En als je bijna in slaap valt, en je krijgt zo'n schok je je rot schrikt, wil het zeggen dat je zo erg ontspannen bent, dat je geest even je lichaam verlaat, om een uitstap te maken naar het hiernamaals, dan krijg je even informatie, je gaat zegmaar ff naar school. je gaat niet dood, je heb wel kans dat er een andere geest in je wilt zitten want je kanaal staat open, je hoeft niet bang te zijn je bent dan alleen erg in de war, dat kan na een tijdje wer over zijn.

16 jaar geleden
Beheerder

maar het is wel erg slecht voor je al komt zo'n geest in je.

16 jaar geleden

Maar een keer toen zat ik op de bank tv te kijken de deur was dicht en er was verder niks openDe verwarming stond ook aann ik had het ook niet koud,maar toen opeens kreeg ik een paar seconden last van een rilling.En dan heb ik er de hele tijd geen last meer van.Dat vind ik nogal vaag.

16 jaar geleden

misschien spannig.

16 jaar geleden

Zou mischien kunnen,maar is er alsnog dat andere.Want als ik in bed lig hoor ik nooit de wind,maar soms hoor ik een paar seconden een vreemde wind en later gaat het opeens weg,wat betekend dat dan?:0

Deze discussie is gesloten.