Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik ben een nieuwetijdskind!

Leanne
15 jaar geleden

Hallo,

Sinds ik dit topic heb gelezen, heb ik ook het idee dat ik een nieuwetijdskind ben.

Maar kan je het zeker weten of niet?
Ik twijfel nu of ik het niet gewoon allemaal verzin zeg maar!

Groetjes Leanne

15 jaar geleden

Nou ehm.Vertel eerst dan maar hoe je karakter is dan ben je al een heel stuk verder,want dan kunnen wij kijken of het overeenkomt.

C olinda
15 jaar geleden

Superman?
Nou het is gewoon de waarheid die ik wil delen met andere mensen.
Misschien zijn er andere mensen die zich hier in kunnen herkennen.

15 jaar geleden

ik bedoel het niet negatief he liefie, ik bedoel alleen dat je het ff anders had moeten formuleren.

15 jaar geleden
Beheerder

op de vorgie pagina gave we ook al antwoord colinda

15 jaar geleden
Beheerder

en ff, de wereld is zoals jij denkt dat het is, bevestig dus niet wat de waarheid is want dat is voor ieder anders, kan je zelf lezen bij een ander onderwerp waar flink gevloekt is.
en niet negatief vatten hoor want dat gebeurd ook wel eens,.

Leanne
15 jaar geleden

Ik heb dus op allerlei sites gezocht waar info over nieuwetijdskinderen staat en de kenmerken ervan.
Ik kan me eigenlijk dus best wel in veel vinden, maar dus niet allemaal..

Ik ben erg stil.
Ik word ook beinvloed thuis als er iemand chagerijnig is word ik dat ook etc.
Wijze uitspraken op jonge leeftijd.
Veel fantasie.
Dromerig.
Moeite met motoriek.

En nog wel meer... Maar ook weer niet alles.
Ik heb dit niet allemaal van 1 site, gewoon verschillende die ik op google heb gevonden, want niet elke site geeft dezelfde kenmerken.

Groetjes Leanne

15 jaar geleden
Beheerder

zo zie ej alles komt op zijn tijd, ik heb ook veel fantasie, ik heb zelf werelden bedacht en alles getekent en opgeschreven omd at ik deze aarde maar saai vind, ik heb er een verhaal van gemaakt. ik ben alleen niet stil en ik heb geen moeite met motoriek, maar ik betwijfel het of dat te maken heeft met het feit dat je AK ben. het kan ook gewoon aan het karakter liggen.

15 jaar geleden

Nog een belangrijke vraag Leanne:'denk je zelf dat je een nieuwetijdskind bent?'En ik heb trouwens een een site voor je waar je een test kunt doen of je er 1 bent.

www.spiritplaza.org/testen

Leanne
15 jaar geleden

Bedankt voor de site!
Ik heb de test gedaan en er kwam een score uit: 24 van de 32 punten:

Op basis van deze score kunnen we concluderen dat je een nieuwetijdskind bent.

Ik denk het zelf ook, ik heb me altijd al ''anders'' gevoeld..

Groetjes Leanne

15 jaar geleden

Dat hoort trouwens ook bij een nieuwetijdskind;)

15 jaar geleden

Ik wou nog heel eventjes iets zeggen.Ik heb al best wel lang last van dat ik me niet thuisvoel in huis.Ik kan het ook niet zo supper vinden met mijn moeder en we hebben ook dagelijks ruzie.Ik ben geen adoptiekind,en ik weet dat dit bij een nieuwetijdskind hoort.(zich niet thuisvoelen).Maar weet iemand hoe ik dit gevoel kan verminderen?Ik zou heel erg dankbaar zijn als iemand iets weet.:)

bloom
15 jaar geleden

Wat jij hebt heb ik ook...ik voel me ook nooit echt thuis. Ik probeer dat te verhelpen door te denken dat ik het ergens anders heel slecht kan hebben en dat er mensen zijn die om me geven. Ik vind het nl nog al ondankbaar van mezelf.

Weet je wat ik niet leuk vind. het voelt altijd maar of ik anders ben. ik denk veel over dingen na. op een beetje een filosofische manier. Dingen waar zij niet over willen praten. Dan voel ik me erg anders en alleen. ze vinden het raar dat ik zo denk.

x

15 jaar geleden

Weetje,ik snap je helemaal ik denk ook altijd een soort van filosofisch,en ik denk ook altijd bij mezelf van ik had het erger kunnen hebben.Ik voel me ook anders bijna altijd.En als iemand anders iets ergs heeft meegemaakt heb ik het gevoel alsof ik hetzelfd eheb meegemaakt.Ik ben dan ook hooggevoelig.

15 jaar geleden
Beheerder

bij mij is het altijd andersom, ik ben nooit verlegen, ik probeer altijd het zo goedf mogelijk voor mij te maken, en daar zou ik wat aan moeten doen, bv samen werken kan ik amper, omdat ik meestal alles kan, en dan is ook altijd alles naar mijn wens.

15 jaar geleden

Ik kan me trouwens ook bijna 100% vinden in de term nieuwetijdskind behalve dat ik superveel heb met dieren, verderest voel ik me wel pas mezelf als ik genoeg groen om me heen heb. Ik droom vrijwel elke avond, ik link wetenschap en verschillende geloven en wat ik zie altijd automatisch aanmekaar. Heb op vakantie laatst voor het eerst rare dingen meegemaakt bijv dat mijn lege laptop helemaal leeg, ineenkeer aansprong terwijl die dicht was en er superhard muziek uitkwam. En iedereen die ik tegenkwam in mijn appartement kende ik al, echt erg was dat ik had het bij 8/10 mensen alsof ik ze ooit eerder had gezien. Voel me soms ongelukkig zonder dat ik weet waarom, ben altijd heel volwassen geweest voor mij leeftijd. En altijd of superstil of superdruk. Voel ook veel aan maar van echte spiritualiteit en paranormaliteit neem ik niet veel waar ik denk omdat er te veel nuchtere mensen om me heen zijn, zo voel ik dat dat ik er zelf niet genoeg in geloof. Ik voel me iig niet op mijn gemak terwijl ik wel veel weet. Verder ben ik zeer filosofisch en kan ik heel veel mensen helpen met problemen en dingen uitleggen. Ben ook altijd anders geweest en als ik dieper op zaken in ga lachen mensen. Ik heb ook echt bijna altijd het beste met iemand voor ookal ken ik hem niet. En ik kijk door gedrag van mensen heen weet meestal precies hoe iemand is. Echter word ik ook veel beinvloed door de normale wereld om mij heen zodat ik ook "maatschappelijk normaal gedrag" vertoon maar ik voel me er niet prettig bij. Ik ga de test maar eens doen..

Je hebt in deze test 26 van de 32 punten behaald.
Volgens die test wel, ik zal er meer over gaan lezen etc.

De betekenis van het getal Zeven
Mensen met de zeven als persoonlijk getal hebben grote belangstelling voor mystiek het paranormale in al zijn facetten. Zevens zijn vaak helderziend of op andere wijze paranormaal begaafd. Vaak hebben ze fantastische dromen. Ze houden er vaak onorthodoxe religieuze ideeen op na. Het getal zeven is het getal van dichters en filosofen. In hun persoonlijk leven zijn ze hartstochtelijk en emotioneel. Ze hebben veel begrip voor anderen en zijn goedhartig en oprecht. In geldzaken zijn Zevens niet erg goed. Het zijn individualisten met een sterke magnetische persoonlijkheid.

Hier kan ik me 110% in vinden!!2 keer bewerkt. De laatste keer was 15 jaar geleden door Jovan.

Nathalie
15 jaar geleden

Jee wat een blik met herkenbaarheid zeg:-)
Beestje heeft inderdaad een naam gekregen en het is mijns inziens inderdaad aan ons om er niet mee aan de haal te gaan, maar vooral dicht bij onszelf te blijven.
Het jezelf niet thuis voelen, ook binnen het gezin, is voor mij altijd een groot stuk geweest. Het gevoel anders te zijn...het verwijt krijgen dat je anders bent... en uiteindelijk leren dat "anders" helemaal niet erg is, juist mooi, dat je jezelf kunt en durft te zijn in een maatschappij waar verwacht wordt dat je mee stroomt met de massa.
De gevoeligheid heeft zich ontwikkelt in de loop der jaren, met vallen en opstaan. Ik leer ermee omgaan, me af te sluiten voor dat wat niet voor mij is en het een plekje te geven. Ik zou het nooit meer willen missen, alhoewel ik soms wel zou willen dat er een tijdelijke "uitknop" opzat. Het ondergaan, het vertrouwen hebben en inderdaad wat begeleiding erin krijgen, van iemand die verder is, en die dingen kan uitleggen is erg belangrijk. Het gevoel krijgen dat ik goed ben, zoals ik ben en dat het niet "raar" is. Een beetje sturing in de chaos van tijd tot tijd is erg prettig, net zolang tot je zelf sterk genoeg bent om op eigen benen te staan. En dan zullen er nog steeds momenten zijn dat je het niet meer weet. Maar op een gegeven moment leer je, dat je niet altijd alles hoeft te weten. Als het echt belangrijk is, zal het je niet ontgaan.

Ik wens iedereen hier heel veel liefde, licht en wijsheid! Blijf dicht bij jezelf!

15 jaar geleden

Heey,ik heb iets meegemaakt deze week.Als ik achter de pc zit in de middag,hoor ik mijn moeder zeggen dat het eten klaar is.Maar als ik opsta en in de kamer kijk staat er niks dan vraag ik zo aan mijn moeder:"Je zei toch dat het eten klaar was?"dan zegt zij van"ik heb alleen gezegd dat ik eten ging maken,maar het eten is zo goed als klaar".Wat betekend dit?

Stef
15 jaar geleden

dan ehh, heb je het verkeerd verstaan...

doof :)
15 jaar geleden

jup :P

15 jaar geleden

Maar ze zei niks hoor,dus hoe kan ik iets verkeerd verstaan hebben?

lina
15 jaar geleden

hoi allemaal,

ik heb een paar jaar geleden een test gedaan waarvan de uitslag was dat ik hoogbegaafd en hoogsensitief ben.
toen ben ik begonnen naar een psychiator te gaan uit mama's familie.
daar is uit gekomen dat ik ook paranormaal begaafd ben,ik zie aura's en gedachten,kan de toekomst zien maar ook het verleden(ik kan mijn eigen geboorte volledig opzeggen terwijl ik hem nog nooit heb gehoord,heriner me dingen van toen ik een baby was,...),zie elfjes,kabouters,allemaal geesten,...,en ben ook een heler!
ik ben ook nog eens een nieuwetijdskind,...
heb het dus redelijk moeilijk.
maar weet niet wat mijn taak is,heb wel een idee maar niet zeker...
wat moet ik nu doen!!!!
en ik ben nog maar 13+1/2 jaar dus HELP!!!!!!

doeoeii

lina
15 jaar geleden

ik vind dat ik mezelf god mag noemen, ik ben lekker beter.

15 jaar geleden

nouja,

15 jaar geleden
Beheerder

kijk je er raar van op als ik zeg dat ik het er niet mee eens ben?

Deze discussie is gesloten.