Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik ben een nieuwetijdskind!

15 jaar geleden
Beheerder

nee

15 jaar geleden

Ze zeggen dat in 2012 alles veranderd en jesus terugkomt op aarde maar mischien is dat wel waar.Ik weet het zelf niet wat denken jullie?

15 jaar geleden
Beheerder

ik heb geleerd dat jezus nooit meer terug komt op aarde omdat hij in 1 leven alles geleerd heeft wat je maar kan leren. Ik heb geleerd dat hij een begeleider is en iemand die erg belangrijk is in het hiernamaals. de joden denken ook dat hij nog terug komt maar volgens mij is het algemene beeld dat hij al klaar is.

15 jaar geleden

Van wie heb je dat dan geleerd? (als ik vragen mag,je moet de info ergens vandaan halen):m)

antoon smulders
15 jaar geleden

;)

15 jaar geleden
Beheerder

ik ben spiritueel opgegroeit, mijn moeder was spiritueel genezeres, dat is ze nog steeds. we hebben allemaal kennissen die van geesten tot spirituele dingen hun werk hebben gemaakt, ik heb veel van mijn moeder geleerd maar ook veel van die kennissen. ik ben bij hun ook op consult geweest(6 jaar lang) omdta ik best wel druk was, ik ben erg rustig geworden en ik heb veel geleerd, steeds meer leer ik over spiritualiteit. Mijn moeder leert ook hardop haar cursusen en daarom krijg ik ook informatie me.

15 jaar geleden
Beheerder

de informatie staat in boeken.

15 jaar geleden

Maar wie zegt dat wat er in de boeken staat waar is?Mischien is het wel niet waar en gaat de hele wereld veranderen.Ik weet het zelf niet.Als niemand het zeker weet,waarom zou er dan wat in de boeken staat waar zijn.Dat vraag ik me gewoon vaak af.

Stef
15 jaar geleden

Oké dus, die nieuwetijds kinderen, ik ben er zelf ook één, ik heb hsp en dat staat voor high sensation nog wat.
Maar hoe kom ik er achter wat ik moet doen? moet ik gewoon mijn leven leven en kokmt dan alles gewoon op z'n plek? Moet ik een oudere begeleider zoeken ofzo?
ik heb echt geen idee, maar vind de toekomst wel belangrijk, en ik wil graag meehelpen met bouwen aan een goede toekomst, maar ik weet dus niet hoe!

Kan iemand mij helpen?


Stef

15 jaar geleden

Ben ik dan een aquarius kind ?

Nee jij bent Heel en Liefdevol.

Er bestaan geen speciale n kinderen.
Het is een gat in de markt, van deze wereld om je iets wijs te maken.
Speciaal heid is de afscheiding van je les programma.

Vele groepen doen aan isolatie en clubjes vormen om zo aan hun inkomsten te komen
Ik ben blauw en jij bent van kristal enz.

Je gaat op een rosse wolk zitten en je verstarring is gaan de.
Ik ben gekomen om je belonen door te prikken


Waarvoor jij hier op aarde bent.
De mensheid is onderweg in een les program, en daarin komen mensen op je weg die jou herinnering kunnen aanraken en openen als jij er om vraagt.Voor onze liefdevolle kinderen, tieners is hulp aanwezig.
Alle kinderen en tieners die er nu zijn, komen met hun persoonlijke lessen,
die voor vele niet duidelijk zijn.

Hulp is zeker op zijn plaats. en voor hun ouders.
Maar vergeet niet dat zei, U zelf hebben uit gekozen in de energie
die voor hun lessen toegankelijk zijn en die van U.
Kinderen zijn een spiegel van jezelf.

Er zijn geen speciale n kinderen aanwezig.
Elke wezen is gekomen om niet speciaal te zijn.

Dus zoals velen kinderen het al kan verwoorden.
Dit vraag ik niet moeder, en dat hoef jij niet voor mij te doen.
Het is jou oude verlangen en ideeën, en daarvoor ben ik niet aanwezig.
Ik weet wat in je Hartje aanwezig is.
Ik vraag niets in wezen.

Ik heb deze plaats uit gekozen voor dat ik hier kwam.


Ben, werkelijk geïnteresseerd in wie U werkelijk bent.
De Wereld van de Wijsheid staat nooit stil.

Leo @

15 jaar geleden

als je erg gevoelig bent voor alles...moet jeje sterker maken door logish te denken..we zijn allemaal bijzonder..leer te begrijpen..door te ervaren..en te relativeren!
en ikzelf geloof dat kinderen de ouders kiezen...en dat we veel van ze kunnen leren..en dat we leren in te leven..en creeeren!
grt lia

15 jaar geleden

HSPers ,Indigo-kinderen ,nieuwe tijd ,Aquarius tijdperk ,allemaal namen om iets in een hokje onder te brengen
en ....Ben Jij in een hokje te stoppen ? wil je dat dan graag ?
Denk het niet ,iedereen is Uniek en dát moet je gaan ontdekken ,niet waar je onder hoort ,want eigenlijk geldt voor iedereen dezelfde ontwikkeling alleen loopt de één iets harder dan de ander ,dus kijk naar je eigen kwaliteiten en hoe jij je zo goed mogelijk kan gebruiken en ontwikkelen in je leven

flowerella

15 jaar geleden

hoi,
ik kan alleen maar bevestigen wat er al geschreven staat.

Eerst dacht ik ook zo,en toen ben ik me meer met mezelf gaan bezighouden en dan voel je je speciaal op je eigen manier.

je zal je weg op deze wereld nog wel vinden,jezelf respecteren en die wereld die alleen maar hokjes wil opzij zetten.

Veel geluk

lien allan

15 jaar geleden

dit zijn allemaal oudere ervaren mensen , ik heb meer aan hun uitleg dan aan die van jullie :s
kvind hier nogal onzinnig

15 jaar geleden
Beheerder

nog even op elyon, misschien is het in de boeken idd niet waar maar zo ben ik opgegroeit, en met die cursusen uiteraard, maar die boeken zijn geschreven namens het algemene beeld van spiriualiteit. Maar je moet zo nooit gaan denken van of het wel waar is, want misschien bestaad het godelijke ook wel niet, en hebbe we geen volgende levens maar zijn het maar gevoelens, ik denk dat dat wel zo is met die vorige levens, ik wil alleen maar mijn verhaal kwijt tijdens het praten, iedereen heeft zijn eigen dingen en dara kunne andere van leren. er zijn veel verschillende groepen onder de spiritualiteit, dat zie je hier al, elyon yasmina en ik denken volgens mij allemaal anders, het zelfde voor die ene met die diere geesten, je ziet het al, iedereen heeft gewoon wat te leren, als je het aan wil nemen is je eigen ding, maar het is wel het handigst.

15 jaar geleden
Beheerder

nou uitleg over 2012 is nou ook niet echt aantrekkelijk, want volgens de hele bevolking zou de hele wereld al lang verwoest zijn door die zogenaamde meteorieten en overstromingen wat allemaal verzonnen is.

15 jaar geleden

Ja dat hebben ze al vet vaak gezegd ja,de wereld overleefd het niet enzo.Maar ik denk dat er wel een keer iets gaat gebeuren.Want er moet ooit een keer meer duidelijkheid komen over alles waar we over twijfelen(lijkt mij).

15 jaar geleden

door de kanteling van de aarde (wat een natuurlijk process is) zal moeder natuur haar reinigen en daar zullen toch wle mensen in omkome , en andere delen zoals antartica zullen trug boven komen en amerika onder gaan...
nu dat is wat IK geloof , daarom moet jij het niet geloven
kuzz

15 jaar geleden
Beheerder

dat verhaal van antartica hoe dat ten onder is gegaan wist ik al wel ja, maar dat over amerika......

en de wereld zal denk ik net als mars en de andere planeten worden, de aarde schijnt ook 2 manen gehad the hebben maar das al zo lang geleden. ik geloof dat op elke planeet leve is geweest, ookal kan dta voor ons niet, in die tijd zal het allemaal wel anders en aangepast zijn

15 jaar geleden

Ben benieuwd wat er gaat gebeuren jaren later:0

15 jaar geleden

Trouwens,ik heb iets meegemaakt waar ik zelf heel erg van schrok.Ik keek vandaag een klein boekje door die ik vroeger had gekocht.Toen ik 6/7 jaar oud was.En ik zag tot mijn verbazing in het midden van het boekje staan:'als ik dood ga,ben ik er nog.lisette'. Met een tekening erbij van mij.Ik kan nu goed tekenen,en vroeger niet.Dus ik wist dat ik dit vroeger had gedaan.Ik wist toen ik nog zo jong was niet dat ik een nieuwetijdskind was enzo.Dus is schrok wel even.Ik heb dit onbewust gedaan want ik herrinerde me niks over dit.:01 keer bewerkt. De laatste keer was 15 jaar geleden door Elyon.

15 jaar geleden
Beheerder

dat is best wel een beetje spookachtig, maar misschien ben je het wel vergeten, maar wat kan het kwaad, ik vind het eigenlijk wle een goeie dat je dat in het boekje heb gezet.

15 jaar geleden

jah dat wel,Ik weet niet of het vel uitmaakt maar ik had het in het midden van het boekje geschreven niet de eerste of laatste bladzijden terwijl ze allemaal leeg waren.Ook weer vaag.

15 jaar geleden
Beheerder

ik vind het best grappig van je

15 jaar geleden

Volgensmij was ik vroeger vaager dan nu.Ook een keer op de kermis toen was ik..rond de 4 ofzo.En toen zag ik een kinderlokker(toen wist ik nog niet wat dat betekende,en wat het was) ik liep met mijn vader en moeder langs hem.En hij wenkte me,en hij keek ook ongeduldig.Ik keek alleen maar,iets hield me tegen om naar hem toe te lopen.Ook weer iets vaags.

Deze discussie is gesloten.