Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik ben een nieuwetijdskind!

16 oktober 2008

ONgelovelijk wat er uit jou mond komt O_o'(dit geval jou vingers laatstaan jou mond)

Elenya
16 oktober 2008

Ik snap het hele nut niet van je op internet anders voordoen dan je bent;
waarom zouden we hier lopen liegen over wat we wel of niet meemaken en wat we wel of niet zijn?

Ik snap die hele gedachte van jou, toob, niet;
want waarom zouden we er gelukkig van worden om op internet te gaan roepen
dat we zo'n bijzonder leven hebben? Het zal wel zoiets ingewikkelds, psychologisch zijn,
waar ik, omdat ik maar een zielig klein kindje van 14 ben, natuurlijk niks van snapt.

Als je dan inderdaad zo slim bent, en boven ons allemaal staat,
mag je het me wel even uit gaan leggen.

16 oktober 2008
Beheerder

maar het ligt niet aan je leeftijd he day je er niks van snapt ;)

16 oktober 2008

Ajoh jongens geen aandacht meer aan Toob..Dit is aleen maar typisch iets waar dit soort mensen van houden! It's just sick and twisted people those who are psychologists!

bloom
16 oktober 2008

Jongens jullie moeten toob gwn laten gaan want wij zijn onwetend, maar hij zou moeten weten dat analyseren observeren is EN DAT DOET HIJ DUS ECHT NIET!hij bemoeit zich er mee, dan kan je toch geen analyse maken? want nu heeft hij onze topic verstoord en hebben we het alleen maar over hem en niet over onze gebeurtenissen...dus toob als je dit zo interssant vind maar er niet over mee kan praten kun je beter je klep houden! dan pas kun je gaan analyseren dan doen wij ons ding en kun jij lekker interresant gaan mee kijken... je spreekt je zelf heel erg tegen.....ik ben een psycholoog...blaa...je geeft je zelf nu ook een naam, je had ook gwn toob kunnen zijn, die wou observeren en NORMAAL had kunnen vragen wrm wij hier in geloven...je had vast wel een normaal antwoord gehad..een ook veel meer intersantere antwoorden...je had veel meer kunnen leren voor je spychologie-dinges... wat wou je bereiken met wat ej nu doet?

en nog 1 ding...jij zegt dat je psycholoog wilt worden maar je hebt nog een hele weg te gaan toob...je praat neerbuigend, alsof je boven ons staat en jij gezond bent en wij gestoord...(en dan kan je zeggen dat je dat niet doet, MAAR ZO KOMT HET DUS OVER)ik geloof niet dat een psycholoog..ooit zoo iemand heeft geholpen? of wel soms?

bloom, de 15 jarige

16 oktober 2008

Helemaal mee eens!Vanaf nu gaan we het niet meer over toob hebben!

16 oktober 2008

Met Bloom eens maar ik zei het al eerder dat we hier onze aandacht neit aan moete verspillen! Next bericht over dit topic dan maar hea:D

vlinder
17 oktober 2008

Hoi, ik ben ook een psycholoog, en werk aan de universiteit en het ziekenhuis. Ik was vroeger ook sceptisch/anti zelfs over helderziendheid etc...waarom weet ik niet. Maar nu ik zelf visioenen en helderziende ervaringen heb gehad, denk ik er gelukkig heel anders over.

Maar wat me opvalt is dat je zelf heel veel kan afsluiten voor ervaringen. Als je jezelf onwaardig voelt, dan kan je wel eens de boot missen als het ware. Misschien dat scepticisme hieruit voortkomt. Wie weet.

Wat ik zelf vind is dat je alleen over je eigen ervaringen wat kan zeggen, en waar je jezelf het prettigste bij voelt, mensen zijn gewoon verschillend en hebben verschillende geloven/overtuigingen/ervaringen, je kan niet iets zeggen/bepalen over wat de rest avn de wereld, of mensen hier op het forum moeten vinden/niet kunnen/hun ervaringen afdoen als onzin/.
Het enige wat ik met jouw verhaal kan, is conluderen (ik heb het nu over mijn collega psycholoog) dat je zelf die helderziende ervaringen nooit hebt gehad en er niet bij kan dat het bestaat (en dat vertel je in de onhandige bewoordingen nieuwetijdskids etc is onzin etc).
Dat is eigenlijk wat je bedoelt, de rest van je woorden(je zogezegde autoriteit, je claim dat jij bepaald wat is en wat niet is) leidt alleen maar af van jouw KERNverhaal, dat je in feite niet weet wat het is om helderziend te zijn, of geesten te zien of met dieren communiceert. Ieder zijn vak :>

Hou het bij jezelf, lijkt me op een forum toch een beste!

En voor iedereen verder, laat je niet in de maling nemen door iemand die claimt autoriteit te hebben over een ander of over kennis. Niemand heeft dat! En binnen psychologie is "kennis" over de mens en " stoornissen" zo in ontwikkeling/verandering, dat houd voorlopig nog niet op, :>

Succes met het forum en ik hoop dat het weer leuk wordt, het was heel fijn om de eertse berichten te lezen, jammer van de laatste 2 mensen die erbij kwamen en behoorlijk negatief werden.

Ik merk dit soort dingen als er plotseling een hele negatieve sfeer komt, dat je soms wordt uitgetest, zeker als er plotseling veel postiefs gebeurd. Dan kan het soms gebeuren dat oude rotzooi omhoog komt...ik weet niet of je dat herkent...Maar in mijn ervaringen zie ik dat dus wel...Blijf dan gewoon in je kracht staan, positief, en dat is gebeurd gelukkig, lees ik door jullie laatste beslissing Bloom te negeren!

Veel plezier en herkenning verder op het forum!

peter
17 oktober 2008

bedakt, heel mooi allemaal,

heeft iemand anders nog een ander onderwerp om over te praten?

17 oktober 2008
Beheerder

Goed idee mensen, deze thread wordt me iets te lang (12 bladzijdes!)
Nieuwe discussie liefst starten in een nieuw bericht, dan blijft het allemaal wat duidelijker. Ook zou ik iedereen willen verzoeken beleefd te blijven en met respect elkaar te woord staan.

« Vorige 1... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Deze discussie is gesloten.