Slaap 12 okt 2018

De 10 beste voedingsmiddelen voor een goede nachtrust

Hoe vaak heb jij een off-day? Hoeveel keer kwam het voor dat je eigenlijk nergens zin in had? Misschien helpt het je om te weten dat een rotdag of een slecht humeur het resultaat kunnen zijn van een slechte nachtrust.
Slaap 22 aug 2018

Wat is een nachtmerrie?

Nachtmerries zijn bijzonder angstaanjagende dromen met erg negatieve emoties, waaruit de dromer meestal wakker schrikt. Waarom hebben we zulke nare dromen en valt er iets tegen te doen?
Slaap 30 jul 2018

Wat is slaap?

Slaap vormt een groot, belangrijk en vertrouwd onderdeel van ieders leven. Samen met voeding en lichaamsbeweging is het een van de drie pijlers waarop een een gezond en gelukkig leven is gebaseerd, en we brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door.
Slaap 26 jul 2018

Slapen tijdens een hittegolf

Draaien, woelen, zweten. Wachtend op het moment dat de slaap je eindelijk overvalt. Door de hitte lijkt het onmogelijk om in dromenland te raken. Dit artikel geeft je tips om toch in slaap te vallen in tropische temperaturen. SPOILER: Slaap niet in je blote kont...
Slaap 12 sep 2016

10 Tips om beter te slapen

Half drie 's nachts en nog steeds wakker...  Morgen moet je toch echt fit zijn voor dat examen, die spreekbeurt of een dagje uit.  Streessssss! Wat kan je allemaal doen om te stoppen met piekeren om toch in slaap te vallen?