Droomuitleg 29 jul 2018

Droomuitleg door de eeuwen heen

Als sinds mensenheugenis hechten we belang aan de betekenis van dromen. De oudste droominterpretaties dateren van 3.000 - 4.000 jaar voor Christus, waar ze op kleitabletten werden gedocumenteerd.
Droomuitleg 6 nov 2016

Vakantie

De laatste tijd is het vrij rustig in mijn hoofd op droom gebied. Ik herinner me mijn dromen niet zo goed meer als eerst.
Droomuitleg 6 sep 2016

Faalangst en dichte Mist

Vannacht droomde ik dat het school examen kwam en dat ik heel rustig er mee omging.Toen kwam er een vrouw die mij zenuwachtig maakte en vertelde wat er allemaal mis kon gaan en etc.
Droomuitleg 7 jul 2016

Redden van kleine diertjes

Vannacht had ik een droom over allemaal kleine poesjes en varkentjes die in mijn tuin liepen. Ik probeerde deze te redden maar zij waren vrij bang voor mij.
Droomuitleg 10 apr 2016

Gedroomd over overleden oma

Ik heb vannacht gedroomd over me overleden oma ze is al 1 jaar overleden maar mijn dromen zijn meestal raar want zitten soms nachtmerries tussen maar ik vroeg me oma waarom ze niet uit gerust is ze zij ze is wel uit gerust maar soms kom ik langs ik zou graag willen weten wat betekent mijn dromen als mijn overleden oma der inzit maar haar ogen lijken op een slecht persoon alsof zij dat niet is.
Droomuitleg 6 okt 2015

De betekenis van de 10 meest besproken dromen

Droominfo biedt de mogelijkheid om je dromen te bespreken op het forum. Mensen zoals jij hebben hier al duizenden berichten geplaatst, en er komen dagelijks dromen bij. Tijd om eens een lijstje te maken. Bijzonder is dat dromen over (nieuwe) liefdes, overledenen en uiterlijk het meest besproken worden.