Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

ikkie
7 jaar geleden

Voldoen moet voedoe zijn,sorry.

René Schupp
7 jaar geleden

Handreiking
Als mens leef je vaak min of meer vanzelfsprekend. Soms sta je stil en vraag je je af: Is dit nu wat ik wil? Doe ik wat ik belangrijk vind? Ben ik ergens 'ingerold' of heb ik er bewust voor gekozen? En als dat niet zo is, hoe kom ik erachter wat ik echt belangrijk vind?

In de laatste fase van mijn werkzame carrière werd ik enorm belast met uitbreiding van taken. Enerzijds vond ik het een compliment, anderzijds wilde ik dit eigenlijk niet. Een enorme stress periode dat zich uitte in veel lichamelijke klachten; uiteindelijk viel mijn stem weg. Ruim zes weken lang kon ik geen geluid uitbrengen. Enorme frustratie was het gevolg. Droomland hielp mij op de goede weg; graag wil ik dit delen….

Droomland
Via een fuik in een diep ravijn.
Voor mij een enorme berg.
De klim naar boven, moeizaam.
Hobbels en hindernissen.

Plotseling een loodrechte wand.
Onbekende nam mij bij de hand.
Wees de weg naar een boom.
Brug naar de top; in een droom

Ruimte, onmetelijk, indrukwekkend.
Grenzeloos onderweg, in "Droomland".
De tijd stond stil, het maakte niet uit.
Geen gehaast, tijd genoeg.

Genietend van het ogenblik.
Een oase van rust.
Harmonie en evenwicht.
Bron van vreugde en geluk.

Valleien, prachtig groen.
Blauwe hemel, meren en rivieren.
Zonlicht in gouden gloed.
Warm en intens de mens.

Vogels, vlinders en bijen.
Bloemen, geuren en kleuren.
Muziek, jubelende klanken.
Helder en zuiver "Engelenzang".

Geloof, Hoop en Liefde.
Mensen, vredig glimlachend.
Gastvrij, deelden liefdevol.
Begrip in overvloed.

Ontwaken: confrontatie, realiteit!
Droomland; illusie of werkelijkheid?
Utopia; onbeschrijflijk gevoel.
Bewustwording; het doel...!!!

Conclusie
De impact van de droom; een diep besef dat geen woorden of gedachten de ultieme waarheid kunnen benaderen. De schepping, het bestaan, de kosmos, de natuur: het is allemaal geweldig en verbazingwekkend. Vrede, liefde, vreugde en gewaarzijn. Zoals Jezus zei: ´Het Koninkrijk God is in U.´

teun
7 jaar geleden

Hallo...nou ik heb dat ook het niet kunnen bewegen...gisteren hielden twee geesten me vast toen ik in een soort van in slaap viel...ik schopte van me af en probeerde los te komen....ik zie zelfs dat ze me vast houden of ook eens mee gemaakt dat ze naast me ging zitten...een vrouwlijke geest en ze zag er eng uit...of ik voel dat ik aan geraakt word...ik voel altijd komotie om me heen als of er beweging om me heen is...voel me er angstig bij en ik laat dan toch maar het licht aan...het is dan net of ze niet bij me kunnen komen....voel dan ook geen komotie om me heen...Ik vind het eng en weet me er geen raad mee...ik weet ook niet of goede geesten zijn of kwaade maar voel me er totaal niet prettig bij...Het is altijd weer een strijd om fijn in slaap te vallen...Wie kan me vertellen wat ik hier mee kan...groetjes,Teun.

iemand met een vraag
7 jaar geleden

ik schrijf dit namens een vriend van mij hij heeft last van nachtmerries hij droomt dat er iemand (heel wazig) achter hem staat en elke keer als hij zich omdraait dan ziet hij zijn opa. hij heeft alleen zijn opa nooit gekend dus hij weet niet zo goed wat het is. hij denkt niet dat er iets ergs gaat gebeuren ofsow hij voelt het gewoon. 2 jaar geleden heeft hij zijn dode overgrootvader gezien zijn oom en hij gingen boodschappen doen en toen ze thuis kwamen zag hij iets in de schuur hij dacht dat het de kat was maar er was niks toen hij terugliep hoorde hij iets en zag hij hem liggen een meter van hem af daarna toen hij ging slapen droomde hij dat hij overleed aan een ongeluk een uur later ging hij naar de keuken en zag hij hem daar weer en hij was heel bang. zijn oom en tante vertellen dat hij is gestorven door ouderdom maar hij gelooft hun om de een of andere reden niet. zijn tante vertelde ook dat hij altijd de pijp rookte met vanille en dat ze na zijn overlijden om de dag vanille rook maar niemand rookte daar meer. het vreemde is dat zijn lichaam in china is maar zijn "ziel" is hier. hij probeert dus contact met mijn vriend te maken via zijn dromen en hij heeft het ook al bij andere familieleden geprobeerd. hij weet wel vrij zeker dat hij niet slecht is hij probeert steeds iets te zeggen maar hij is te bang en daarom kan hij niet goed contact maken. alsof hij hem wilt waarschuwen voor iets ofsow. kan iemand mij misschien helpen of weet iemand wat dit kan zijn. we zijn allebij heel bang en weten niet zo goed wat we eraan moeten doen

lucifers visioen de wereld om ons heen
7 jaar geleden

wie doet zich ook al weer voor als een licht engel. lucifer is dit wezen niet die zijn vorsten op ons af stuurt. de duivel is uit zijn hol op zoek naar prooi. dit is niet god in god is geen duister. zie het als druks. visioen van lucifer de trip van je leven. en wat gij ziet in de visioen vele kleuren en je voelt je gelukkig. en je denkt dit moet ik noch eens doen. maar wat je daagt te zien is bedrog. de volgende trip het begint leuk en word nu werkelijkheid,. was het lucifer niet die zich voor doet als een licht engel. die bed trip was werkelijkheid der is waarheid en der is leugen. en der is een verschil tussen trippen en een visioen. heeft god niet een levens weg laten zien. denk maar aan zijn zoon jezus christus tot op de dag van vandaag noch steeds mensen red van de bed trip. heeft god niet gezegd rook niet van de groene boom gebruik geen druks/ de bed trip was een visioen van de hel. een voorproefje wat kan geburen. het is aan jou de keus denk je het zelf te kunnen. of neem je gods bijbel je levens boek de waarheid. of lucifers visioen van leugen en bedrog. het is een visioen van lucifer de wereld om je heen. lucifers trip. jezus christus visioen voor jou eeuwig leven door christus alleen de waarheid. kom je uit de visioen van de duivel of blijf je trippen. en blijf je op zoek gaan naar de dood. want weet je de dood is noch niet de dood. naar je dood komt het oordeel. dit geld ook voor paragnosten contact met de dodenrijk de hel. mensen die dingen door krijgen van de doden. is lucifer niet een licht engel. dit komt op het zelfde neer bed trip. was jezus niet onze reder vellosser. aan jou de vraag waar zou jij van verlost willen worden. laat jezus christus in je hard komen. dit is je redding van de bed trip de dood. laat me weten als je het niet snapt. greez

is de wint niet ontzichbaar dus de geest ook
7 jaar geleden

is de wind niet ont zichtbaar dus de geest ook. heeft de wint geen nut. lucht leven we van en is ont zichtbaar. als we geen geest hebben waren we dood. de geest is je echte leven. je lichaam gaat dood. de geest is zondig. god onze schepper heeft er over naar gedacht. een geeft zijn eigen heilige geest aan ons. zo dat we naar god kunnen luisteren. en god gaaf ons 10geboden. maar de mens wil liever zondigen. god.s tegen stander de duivel is geen mens deze wezen is een gevallen engel. en haat de mensheid. de duivel verleid de hele wereld met zijn demonen en gevallen engelen. hoe dat is simpel ze gaan in ons ze besturen ons ze geven ons gedachten. en gaan we noch meer zondigen. tegen gods regels in. zonde is zonde. en god is heilig. en god heeft en plek voor ons in de hemel. maar daar kunnen we alleen maar kommen. als we niet zondigen. het is soms moelijk te begrijpen maar de duivel heeft zo veel macht over de mensheid. een god had een plan. hij gaf zijn eigen zoon jezus christus redder van de zonden en door zijn bloed vergeving van zonden. vellossen van demonen rare gedachten waar gij maar niet van af kan komen. verslaving. je lichaam is en tempel van de heilige geest gods geest. laat jezus christus in je hard komen. en vraag vergeving van je zonden door zijn bloed kun je gered worden van de dood. en door niemand anders. en kun je altijd bij god om te bidden.

waarschuwing voor allen
7 jaar geleden

waarschuwing voor iedereen
de antichrist is in de wereld wat men nog niet weet uw gelooft niet in de geest maar word bestuurd door een duistere geest. bekeer je nu het nog kan heb een mede deling voor allen deze boodschap kan uw leven veranderen voor dat je dit leest zal je het nog een keer moeten lezen wand het is een medicijn jezus christus raad eerst uw bijbel voor info voor dat je dit in neemt zal je het nog eens moeten lezen want het kan je leven veranderen. der zal een en die al is er voor zorgen dat vele zielen naar de dodenrijk gaan. dit is niet een vlees gevecht maar een geestelijk gevecht. maar als uw nu bekeerd heeft uw niks te vrezen leg je problemen bij de heer jezus christus en vraag god om vergeving. dit is wat gaat geburen de demonen en de gevallen engelen gaan voor uw op de vlucht door dat je jezus christus vraagt dat de heer de demonen weg wil sturen. voorwaar voor dat je dit leest zal je moeten begrijpen dat je niet gelijk bent verlost de duivel zal er alles aan doen om je weer te winnen om zo weer een ziel te vervloeken. wees gezegend door de heer greez

djemila
7 jaar geleden

Ik ben het helemaal met je eens Twan. Dat mensen uberhaubt contact hebben met geesten is Satans werk. Of je het nou wilt of niet.Vraag God om je te vergeven van je zonden. Dit is bekend met de pesachmaal.God vergeeft een ieder.Ga naar de kerk en bid tot God. Maar je moet wel in God geloven.

tarkan
7 jaar geleden

ren de trap op! je hebt teveel angst vertrouw jezelf en ren naar boven en kijk wat daar is

7 jaar geleden

hoi ik ben wendy 26 jaar, ben als baby te vroeg en dood geboren en dan gereanimeerd en ik vocht me erdoor. ik kom ook uit belgie.

ik zal je vertellen waarom ik hier iets wil plaatsen.

1. er gebeuren vreemde dingen een huis:

een kraan die lekt en plots stopt
een deur die opengaat zonder wind
mijn gsm die snachts doorgeschakeld staat en toch belt zonder enige identificatie
zowel mijn vriend als ik voelen een aanwezigheid in huis, mijn vriend beweerde dat er iemand aan zijn arm trok.

2. over mij:

sinds vorig jaar in juli hebben ze vastgesteld dat ik epilepsie heb. de neurologen konden dit niet verklaren aangezien dit alleen bij kinderen voorkomt en niet om 25 jarige leeftijd. ik val dan gewoon flauw gedurende twee a drie minuten en ik word weer wakker. ik hoor je wel maar kan niet reageren. maar mijn vraag is of het wel epilepsie is. soms ben ik wakker maar het is alsof ik ergens anders ben. ergens tussen slapen en wakker zijn in en dan zie ik dingen voor ongeveer een minuut lang en dan kan ik me daar niks van herinneren.

en als ik dan slaap droom ik dingen waar geen mens bij kan zoals:

het zien van nummerplaten auto's en ongelukken. ik kan alles noteren als ik wakker word. het laatste auto ongeluk dat ik droomde ging over een blauwe auto ik had de nummerplaat en de vorm van de auto gezien. twee dagen later ga ik met mijn moeder winkelen en ik zie een blauwe auto helemaal samen gedrukt door een ongeluk. de nummerplaat en de vorm waren hetzelfde als die uit mijn droom.

een vriend van me wou gaan werken voor iemand. twee dagen later zei ik tegen hem dat die vent waarvoor hij zou werken en een oplichter was. drie maanden later had ik gelijk. die vriend van me had drie maanden gewerkt zonder een keer loon te krijgen.

maar waar ik nog altijd mee in mijn maag zit is het volgende en dit moet ik echt schrijven:

ik droomde over een wei en velden en er was een meisje met een witte of lichtroze fiets mager met bruine haren bruine ogen, zwarte trui een lange broek en bruine schoenen die dus door het landweggetje fietste. ze werd tegengehouden door een man met een zwarte t shirt een blauwe jeans en zwarte schoenen met een koevoet in zijn hand. hij heeft bruine ogen bruin of zwart haar is gespierd heeft een vol gezicht en volle lippen en is groot.
hij pakt het meisje en slaat haar dood met die koevoet in een greppel langs het weggetje tussen een wei en een veld. er was veel wind en geen zon.

kan iemand me vertellen waarom ik dit droom en komt dit uit?
is het door het feit dat ik dood geboren ben?
of door het feit dat ik epilepsie heb en dat me kan beïnvloeden?
waarom kan ik telefoonnummers en nummerplaten uit mijn dromen op papier zetten?
en waarom droom ik van een meisje dat vermoord word door een man terwijl ik beide personen niet ken?
ik maak me echt ongerust

leylamontes@hotmail.com
7 jaar geleden

Ik heb gedroomd:

ik was met een vrouw (ken ik niet), en me zus en mijn vriend.
we waren met z'n alle in een kamer..
op een of andere manier voelde ik een rare aanwezigheid.
en ja hoor..
we gingen slapen en toen kwam er zo een grudge-achtig type geest vanuit de donkere hoek.
ik probeerde te schreeuwen maar ik kreeg geen geluid uit mijn keel,
ze kwam steeds dichterbij tot ze net voor me ogen stond...
ze stak haar hand naar me uit om me pijn te doen,
en toen schrok ik GELUKKIG wakker!!

ik droom zo vaak dat ik net wakker schrik als er een geest op me af komt.
ik droom dit soort dingen al vanaf mijn 7e en ik ben nu 19..

IM SCARED!

xxx

johan
7 jaar geleden

als ik in mijn huis ben met mijn vrouw, is er niks aan de hand.
maar als ik alleen ben hoor ik altijd geklop of gekras vanuit mijn slaapkamer.
dan kijk ik vaak wat dat nou voor geluid is, maar als ik dan de slaapkamerdeur open doe,
voel ik een hele nare sfeer. als ik dan weer naar beneden loop hoor ik het gekras en geklop nog harder.

de lampen flikkeren ook redelijk vaak.

Mijn vrouw durft niet meer alleen te zijn in ons huis,
zij beweerde namelijk dat zij geen geklop hoorde, maar stemmen.
Hele enge rare stemmen.
en zij heeft het gevoel dat er ogen op haar gericht zijn.
ze heeft zelfs gezegd dat ze geknepen is door een geest...

ik vind het allemaal heel erg creapy.
we willen hier zo snel mogelijk weg als dat helpt!!

7 jaar geleden

Johan ik ben geen geesten jager maar weet veel veel over gelezen ook als ik het goed heb zijn het boze geesten god laat alen geesten toe behalven demonen. Maar die kans is erg klein hier in Nederland. Dus bozen geesten kan god gewoon toe laten ik zeg ga naar een geesten drijver en laat het verdrijven. En ga dan verhuizen of je wilt daar blijven woonen kan ook. Maar lijkt me niet egt fijn dan maar het moet wel weg voor de nieuwe mensen die ook wilen woonen ik neem aan dat jullie een oude huis hebben. Het kan ook zijn een famileed zijn of een goede vriend overleden. En zo niet zijn het bozen geesten als u meer wilt over weeten of hoe u het moet aan paken vraag het gerust. Met vriendelijke groeten van vanity330. Ps. Gewoon door gaan met u leven en denk dat ze er ook niet zijn dan denken ze ja je reageert niet en als je een geesten veedrijver belt doe het buiten waar ze je niet kunen hooren.

domenic
7 jaar geleden

dwazen demonen zijn geesten, als je sterft komt het oordeel dan kun je naar de hemel gaan als je gelooft of kun je naar de hel gaan als je niet gelooft maar dat is niet aan mij het oordeel is aan god,
als je zegt wijs te zijn wees dan eerst dwaas,
voorwaar dromen kunnen bedrog zijn maar ook waar als je in een droom iets ziet geburen ga der dan verzichtig mee om het kan van de duivel komen, verklaar deze droom maar eens ik was in de sportschool ik zelf stond bij de voor duur
ik keek naar de wolken en ik zeg jezus christus toen was ik en eens ergens anders ik bevond me op een plek met,
touwen ik was niet alleen der was nog iemand ik kon niet zien wie hij was het leek op een schim ik moest die touw,
vast pakken en die andere mens=en ook die wezen ging voor me staan die touw die ik vast had in me handen begonnen te branden ik wou niet los laten hoe pijn het ook deed toen was ik weer ergens anders ik was ik een huis met andere mensen der was weer iemand die ik niet kon pijlen wie hij was ik vertrouwde hem ook niet hij bracht me angst aan ik ging daar weg ondanks de angst ik vluchte weg in een andere huis ik ging daar naar binnen ik werd aan alle kanten bekeken door schimmen, verklaar deze droom voor mij

domenic
7 jaar geleden

het ging erover dat jezus christus snel trug zal komen, het 2.de, ging erover blijf volharden hoe pijn het ook doet als mensen je mishandellen of uit schelden het 3de, der was een schim die grootspraak had geloof niet iedereen alleen in gods, amazing grace

7 jaar geleden

goeiemiddag allemaal,

vannacht heb ik gedroomd dat een man met donker haar me zou vermoorden door me neer te steken met een mes. het gebeurde in een bar. ik kan ook in bed niet slapen en op de bank wel. vind ik ook heel vreemd. het is al vijf dagen zo. straks slaap ik niet meer. heb al eens zo een periode achter de rug in mijn tienerjaren.

www.eindtijdnieuws.nl
7 jaar geleden

wie niet wil horen gaat verloren, noch niet wil lezen, gij luistert naar u mond van plaats met u oren, voorwaar luister naar god de vader de allerhoogste, bid om vergeving van je zonden, in de naam van yeshua hamashiach isa jezus christus, en vraag om het bloed van christus zo dat gij een kind van god en van de zoon mach zijn, want zo lief heeft god de wereld gehad dat hij zijn eigen zoon naar de aarde stuurde niet om ons te veroordelen maar om ons te reden van de zonden, [voorwaar] als gij nu bekeerd van u gruwelen, dan hebt u niks te vrezen wat komen gaat namelijk de 3.de wereld oorlog, [ en nieuwe wereld orde ] president baraq Obama [ de antichrist ] [en de valse profeet paus franicus, ] deze zal vele wonderen doen hij zal zelfs vuur uit de hemel laten neer dalen, [ kijk eens op project bleu beam nasa ] ook zal u dicht bij ruimteschepen staan, en de eliens de demonen gevallen engelen, zullen zegen dat zij jullie scheppers zijn, voorwaar de vervanging van geld door middel van de crises [ the rfid chip ] het merkteken van de duivel, zal ook verplicht worden, als gij deze neemt is er geen vergeving meer voor u ] dan bent u eigendom van de [ satan ] en raat eens waar je dan heen gaat niet de [ hemel ] als gij niet de rfid chip wil aan nemen gij zult mee genomen worden naar [ fema kampen ] en der flink van krijgen te verduren, tot de dood, [ als gij nu bekeert hebt gij niks te vrezen voorwaar hoor, gij zult u op de borst slaan als god zijn kinderen van het licht weg heeft gehaald, voor de 3.de wereld oorlog, de zon zal geen licht meer geven en de maan bloed rood zijn, gij zult weten dat god de waarheid sprak in de bijbel, bekeer u en lees de bijbel, [ de gevallen engelen nemen de wereld over ] net als in de tijd van noach ] waar de engelen gemeenschap hadden met aardse vrouwen, waar de giganten uit kwamen dit zijn de demonen die ons kwelen en de gedachten] en de gevallen engelen die nu de mensheid over neemt men hoort stemmen in hun hoofd en hebben slaapverlammingen dat ze hun zelf niet kunnen uit legen ] en zijn in de waar, en worden steeds aan gevallen door aanvallen door demonen] voorwaar de satan is uit de hemel gevallen met zijn engelen, en de geweld zal wereld wijd toe nemen] spoedig zal de opname wezen van de christenen,[ de heiligen ]

666
7 jaar geleden

allemaal even spammen op www.eindtijdnieuws.nl ?

666
7 jaar geleden

kut site is al down zo te zien

www.eindetijdnieuws.nl
7 jaar geleden

gij bent als muis in de doos en redeloos gevangen in de doos van de slang [ de wereld ] [satan]
wie gaat u reden, de verschijningen in de hemel, gij eigen gemaakte goden, of wie dan ook, op een dag zal gij voor de heer staan de almachtige god de schepper, wie gaat u reden, gij eigengemaakte belden goden zoals wat dan ook, op die grote en jongste dag zullen je goden op de vlucht slaan ze verschuilen zich ver van zijn aangezicht zijn majesteit,
waar staat gij dan met u zonden, voor de enige god de schepper, een god oordeelt de godelozen en de rechtvaardigen naar hun daden, wij gaat u reden [boeda] [de draak] [geesten demonen] [engelen] ze zullen vluchten en zij zelf zullen geoordeeld worden en in de vuurpoel worden gegooid de hel, zo ook als de mensen naar hun godeloze daden
bid tot de vader de almachtige god, want zo lief heeft god de wereld gehad dat hij zijn eigen zoon naar de aarde gestuurd heeft om ons te reden van de hel, als gij daar in gelooft in de zoon jezus christus word gij behouden, en gaat gij de weg naar de hemel, maar gaat gij de weg van de muis het [godeloze] leven dan bent gij prooi voor de slang [satan] en blijft gij drinken rokken en aan toverij houden, bent u in de bek van de slang, en zult gij bloeden, door de tanden van satan [de zonden] hebzucht kijken met kwaad oog overspel geestelijk je heer en god als je naaste niet lief hebben en boos handelen, is het gif van de slang, voorwaar gij kwaadsprekers, gij lacht als u te horen krijgt, over ruimtescheppen, [ufo.s] en laat de slang die u langzaam overneemt in u gedachten, door u mond praten, gij luster naar de mond van u eigen mond en niet de oren u eigen oren voorwaar hoor, god heeft niks voor niks de oor geschapen
voorwaar om mee te horen, en luister naar de heilige geest van god de allerhoogste, en niet uit gij eigen worden,

www.eindetijdnieuws.nl
7 jaar geleden

en ufo.s zullen gezien worden, en er zullen valse wonderen zijn heer en daar op je zicht in de hemel, zie ze komen en ze lijken op ons, hun uiterlijk is zelfs als ons, hun wijsheid is meer dan ons, hun ogen zijn als katten ogen,
en doen zich voor als onze scheppers de eliens, [demonen] maar alles is naar hun werken, de werken van de satan de duivel, jeremia 4. vers 13, daar doemt de vijand op, als een jagende wolk, zijn wagens razen als een wervelwind, zijn paarden zijn sneller dan adderlaars. weee ons het is met ons gedaan, zie de vijand komt in duisternis en een geluid van stemmen, vrees niet, schenk niet je aandacht naar zijn beeld die anderen gaan aanbidden, gij weet der is maar een god, zet je gedachten liever in naar de heer, weet wel al staat gij voor [ een ] als gij gelooft in de zoon, roep met vuurige stem ga weg in de naam boven alle namen jezus christus, ze slaan op de vlucht bij zijn naam jezus christus, als nog zeg ik wie gaat u reden, boeda engelen geesten demonen de draak satan of u eigen inzicht, of dwaasheid, of eigenwijsheid, luister naar de wijsheid van god en gij word wijs, gij leeft in de eindedagen voorwaar hoor, spoedig zal de opname wezen, van de heiligen, en gij zult zich op de borst slaan, daarom ik zeg u bekeer u dan kunt u weggerukt worden voor de 3.de wereld oorlog, door gods kracht, zo niet als u zegt ik geloof hier niet in [zie en kijk en wacht maar af,] ongelovigen, maar naar de opname is er nog steeds redding voor u alles hebt als gelezen, wie u redding is, ]
zijn naam staat boven alle namen] jezus christus koning der koningen, wie niet wil horen gaat verloren, voorwaar

esje
7 jaar geleden

Het enige wat hiertegen helpt is er niet mee bezig zijn! Echt geloof me, heb teveel dingen meegemaakt. Je moet het loslaten...want waar je niet voor openstaat heeft geen grip op je. Zet het van je af! Niet denken ik voel me bekeken....nee want hoe banger je bent, hoe meer grip het op je heeft. En als je in je droom gegrepen word, altijd in je gedachten om god roepen of een geliefde die heen is gegaan, geloof me het helpt! Heb sinds een jaar dat iemand mij die tip gaf, het van me af te zetten....nergens meer last van, en mijn zoontje ziet ook niets meer.
Gewoon negeren die hap, en niet mee bezig zijn...geen aandacht schenken, want van angst daar voedt het zich mee.
Succes!

Josje
7 jaar geleden

Hallo, ik weet dat dit onderwerp al zo'n 4 jaar niet meer actief is maar wil wel mijn verhaal kwijt. Ik heb altijd al heel slecht geslapen, niet in slaap kunnen vallen, constant wakker worden en niet goed kunnen wakker worden is echt mijn probleem. Laatste tijd heb ik heel vaak last van 's nachts wakker worden en vervolgens rare dingen hallucineren, ook als ik heel nodig naar de wc moet kan ik gewoon niet goed wakker worden om op te staan en naar de wc te gaan. In plaats daarvan blijf ik liggen woelen en rare dingen hallucineren over draaimolens met zwarte paarden en wc's erin tot ik een half uur later echt wakker ben.
Toch had ik gisteravond deze hele enge ervaring; ik ging vroeg op bed om zo'n half 10 en sliep door een 3 mg melatoninepil snel in, toch werd ik volgensmij om 11 uur weer wakker omdat er iemand in mijn kamer stond, ik wist wie het was en ging rechtop zitten en vroeg wat er aan de hand was en wat hij deed en waarom hij hier was. Ik had mezelf helemaal niet onder controle en dit was waarschijnlijk ook een hallucinatie. Hij schoof zonder zijn voeten te bewegen ( hij stond doodstil ) langzaam weg in een donkere hoek met een blokje zeep in zijn hand, daar zag ik hem niet zo goed meer. Ik bleef rechtop zitten en werd heel bang totdat ik echt wakker was. Mijn kamer was snikheet en ben uiteindelijk uit bed gekropen om het raam wijd open te zetten en ben zo snel mogelijk wat te drinken gaan halen. Wellicht mijn eerste onmoeting met een geest in mijn droom?

Groetjes Josje, 16 jaar.

Josje
7 jaar geleden

Gisterenavond heb ik gelukkig niet weer gedroomd maar ik ben zo bang geworden, nu is in de hoek waar die jongen verdween mijn lamp kapot gegaan. Godverdomme dat is echt niet leuk.
Ook had ik in de vorige post een foutje gemaakt over dat dit topic al 4 jaar niet meer actief is, mijn excuses.

het woord van god is dichter bij dan je denkt,
7 jaar geleden

josje josje, lief kind, jeramia, 33,3 roep mij aan, en ik zal je antwoorden. en grote wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn, lief kind, kom naar mij klop aan mijn duur ik zal opendoen ik jezus christus, alleen ik zal open doen, en verlossen van bindingen en nachtkwelling]

Johannes 3, vers 16 tot en met 18 Hier staat geschreven: Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God,
bekeer je belijd je zonden verberg niks ik zie veder dan de buitenkant, in je hard, en roep mij aan, en ik zal je antwoorden, jeramia 32,27 ‘Ik ben de HEER, de God van al wat leeft. Is er ook maar iets dat voor mij onmogelijk is?

Deze discussie is gesloten.