Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lastig worden gevallen door "geesten" in dromen

11 jaar geleden
Beheerder

Kinderen rond die leeftijd zijn er juist heel gevoelig voor, jet is juist belangrijk om je kind er mee op te voeden en te zeggen dat het normaal is, want dat is het ook. Het is niet speciaal of knap dat een kind dat kan, het is juist gewoon omdat iedereen met geesten te maken heeft, laat stan spiritualiteit.

11 jaar geleden

er zijn altijd mensen die denken dat ze beter weten, zoals kokki. Die denken dat geesten allemaal eng zijn enzo, en dat je er voor moet uitkijken. Maar zo bijzonder is het allemaal. Bang zijn ervoor moet je helemaal niet, want er is niks engs aan. Verdiep je er nou maar eerst eens ff in, voordat je je mond open gaat trekken, want wat ik nou las, kan echt niet

Laura Grothues
11 jaar geleden

hallo,

bij deze had ik een zeer dringende vraag. Sinds vanacht heb ik voor de eerste keer andere geesten kunnen waarnemen dan mijn overleden oma. Mijn beste vriendin sliep bij me, en we zijn al 5 jaar bevriend. We zaten gewoon gezellig te kletsen, totdat we ons op een gegeven moment bekeken en onveilig voelden. Zij stond op om de gordijnen te openen, en op dat moment viel ons vriendschapskettinkje op de grond. Snel pakte ze hem op en hield hem stevig vast, ze deed hem snel weer om en we kropen dicht tegen elkaar aan. De geest werd steeds onrustiger en begon te tikken (als met nagels) op het raam kozijn. Mijn vraag is, is dit een kwade of een misschien wel jaloerse geest? Want toen we naar de wc moesten, raakte ik in paniek en moest ik als een gek de douche deur dichtdoen. De (kwade?) geest wou mij bij mijn schouders pakken. Ik ben nog nooit zo bang geweest. Wie kan mij alsjeblieft antwoorden hierop geven? (voor iets meer informatie, ik kan ze niet zien, één goede wel, zijn gezicht was zeer duidelijk, en we voelden hem ook, het was een goed gevoel. Ik voel ze wel héél sterk. Verder kan ik af en toe dingen verplaatsen, als ik bijvoorbeeld HEEL kwaad ben, en ik kan soms waarnemen hoe lang het nog duurt voordat een mens doodgaat. Dat klinkt wel raar, maar het zijn lichtstralen die van ze af stralen, hoe heftiger de stralen, hoe sneller ze overlijden. Bij een was het zo erg, even later bleek het dat zij zelfmoord had gepleegd door middel van voor een trein te springen)

groetjes, Laura

Moon
11 jaar geleden

Eigenlijk ben ik denk al mijn hele leven gevoelig geweest voor deze energieën. Ik maakte vaak dingen mee als kattengekrab op mijn bureaustoel, als ik dan keek zat mijn kat daar helemaal niet maar ik werd er wel wakker van. In mijn luiken hoorde ik vaak getik. Ik voelde gewoon aan dat ik niet alleen was. Ik had rond mijn 15e een hele nare, enge droom. Deze droom speelde zich niet in 1x af, maar werd vervolgd. Dat besefte ik ineens nadat ik wakker werd en moest denken aan de vorige keer, hij ging nu verder. Het was licht toen ik ging slapen, het licht was uit toen ik wakker werd (in mijn droom speelt dit zich af) en ik voelde dat ik niet alleen was. Ik werd best wel bang en probeerde me te verstoppen, totdat ik een zwart gedaante zag en die pakte mij beet en trok me uit bed, ik was echt ontzettend bang. Maar ik werd wakker. Een week later droomde ik dat hij me op de grond zette en me wat wilde aandoen, ik probeerde de deur open te maken om weg te rennen en tot mijn verbazing lukte dat. Eenmaal boven aan de trap werd ik beet gepakt en mijn keel werd doorgesneden. Ik voelde helemaal niks. Ik voelde alleen dat ik hulp moest halen en probeerde naar beneden te rennen. Dat ging steeds moeilijker en toen ik beneden was wilde ik meteen doorlopen naar de gang, maar mijn benen hielden het niet en ik zakte in elkaar. Ik voelde mezelf wegtrekken en doodgaan. Deze droom heeft mij een aantal jaren bezig gehouden en ik ben deze droom dan ook nooit vergeten. De reden dat ik dit schrijf is omdat ik na lange tijd weer negatieve energieën voel. En een aantal dagen geleden heb ik 2x achter elkaar (met verschillende situaties) gedroomd dat ik een huis binnenging waar het vertrouwd aanvoelde, maar waar ik in 1x in de macht van 1 van de dames was. Ik had mijn lichaam niet meer in controle en werd heen en weer geslingerd en ik kon er niks tegen doen, niet eens praten. Alsof ik helemaal verlamd werd. De volgende nacht droomde ik dit dus weer en dit keer was mijn vader er. Hij zag t niet, ik was 'verstopt' maar kon alles volgen maar ik voelde me net als in de eerste droom verlamd, ik was in haar macht leek het. Ik heb een aantal jaren geleden bij een spiritueel therapeut gelopen omdat ik er in het begin moeilijker mee om kon gaan. Ik wilde mijn verhaal even kwijt, en ben benieuwd wat jullie hierbij voelen, denken.

Chico Devouré
11 jaar geleden

Ik vind het opzich wel grappig dat mensen het hier steeds hebben over kwade geesten. Je hebt namelijk geen slechte geesten. Alleen geesten die verward, of hulpeloos zijn. Ze zoeken aandacht, en af en toe op de verkeerde manier, ja. Eigenlijk zou je eerder medelijden moeten hebben, in plaats van bang voor ze te zijn. Natuurlijk kun je een geest wel kwaad máken, maar dat gebeurd eigenlijk ook bijna niet, voor zover ik weet.
Ik heb zelf ervaringen met het zien van geesten (dan niet als in schaduwen, maar volledige personen, hoewel misschien ietsjes anders dan mensen.. Ik kan mijn vinger er nogsteeds niet echt op leggen..). Bij het "uitbannen" van geesten, moet je ze inderdaad naar het licht helpen. Door bang te worden, raken de geesten zelf ook onrustig, waardoor je eigenlijk elkaar opfokt. Zo help je dus niemand. Als je zelf niet "sterk" genoeg bent (wat feitelijk betekend dat je de emotionele druk van de geest in kwestie niet aankunt), kan ik ook inderdaad aanraden een professionele en geoefende uitdrijver te laten komen.
Trouewns, flesje draaien kan ik iedereen afraden. aangezien het gevaarlijk kan zijn. Door flesje te draaien maak je zoals al eerder gezegt is een kanaal tussen jou en het hiernamaals. Nou is hier opzichzelfstaand niks mis mee, maar de grootte van dat kanaal bij het flesje draaien kan te groot worden om gedragen te worden door één mens. Met meerdere zit je met hetzelfde probleem. Het blijft gewoon een afrader.
Ik merk trouwens ook dat sommige mensen (ik doel nu niet op wiedan ookop dit forum, maar mensen buiten dit forum) ergens iets lezen over geesten, en dan plots besluiten dat hun huis spookt en er van alles tegen gaan doen, terwijl het enige dat bij hen spookt, de gedachten over geesten zijn,

11 jaar geleden
Beheerder

Okee ik ben het grotendeels met je eens, behalve met het begrip kwade geesten. Hierbij wil ik je vertellen dat geesten wel kwade invloed kunnen hebben en kwaad willen doen. Sommige weten gewoon dat ze naar het licht kunnen gaan alleen ze willen niet, omdat ze tegen het "goede"op kijken. Als een mens veel zwarte magie bezig is geweest lijkt het mij ook mogelijk dat dat een bijdrage heeft geleverd aan het geest zijnde:P. Srry komt nogal gelovig over misschien qua beschrijving, maar dit is iets zoals ik er tegen aan kijk, want over het begrip kwaden geesten hebben we het nog nooit op deze manier over gehad, dus ik ben er blij mee dat je erover begint, dan kunnen we nog wat leren van elkaar.

11 jaar geleden

Daar heb jij ook weer een punt inderdaad. Maar toch, ik denk dat uiteindelijk, geen volledig goeie of slechte geesten bestaan (net zo goed als er geen goede of slechte mensen bestaan.. iedereen heeft wel wat van beide kanten).

Trouwens, hoe kun je voelen of er een lichtpoort is in je huis? Ik voel wel op één bepaalde plek altijd eem enorme ophoping van energie, maar ik weet niet of dit nou een lichtpoort is of iets anders..

(PS: ik heb me maar ff geregistreerd :P)

---------------------------------------------------------------------------------------
Even the deepest Darkness needs the Light, for it can not excist without.

11 jaar geleden
Beheerder

Je kan het op een of andere manier testen, hoe weet ik niet, maar ik kan je wel kenmerken vertellen. Als je veel verschillende gedaantes in de loop der maanden op die plek ziet, geluiden hoord, en af en toe wind voelt kan het zijn dat er een poort zit. Ik weet dat hij er zit, omdat ik erbij was toen hij gemaakt werd. Verder weet ik niet hoe je het anders kan herkennen, maar het moet aantevoelen zijn. en idnerdaat niets is 100% slecht.

kevin
11 jaar geleden

hey ik ben Kevin, Deze nacht heb ik gedroomd dat er geesten bij mij thuis waren. ik werd in men droom wakker en wou uit men bed komen maar da lukte ni. ik voelde heel zwaar aan. ik hoorde voetstappen in de woonkamer. toen ik naar de woonkamer ging zag ik 2 geesten die zeiden me da ik geen bang moest hebben want ze doen geen kwaad maar toch voel ik me er ni zo goe bij da was een eng gevoel ze zeiden ook da er een slechte geest bij me was.
wat wilt deze droom zeggn? kan iemand me helpen aub


grtjes kevin

anoniempjeeeee
11 jaar geleden

wij zijn erg gevoelig voor geesten hier heb ik een gebeurtenis die afgelopen week is gebeurt: ik was net terug van vakantie en mijn moeder was even weg( het was half elf) ik dacht dat mijn moeder aanbelde dus ik ging naar beneden om de deur open te doen. ik keek naar buiten maar er was niemand in de straat ,behalve 1 man. hij had de kleren, de schoenen, het haar en het gezicht van mijn vader dus ik riep hem. hij reageerde niet dus riep ik harder , ineens draaide hij zich om en rede onmenselijk hard op me af. hij keek me recht in de ogen en ik voelde dat het mijn vader niet was. ik ging snel naar binnen en deed de deur dicht. toen ging de telefoon , eerst was er niemand aan de telefoon toen ik opnam , de telefoon ging nog een keer en ik nam weer ;op het was mijn vader die vertelde dat hij in portugal zat . xAnoniem
En dit is het verhaal van mijn vriendin:Ik kan al een jaar niet slapen niet omdat ik ooit een geest heb gezien.Maar ik ben steeds bang dat er eentje voor m,n raam gaat staan ik heb ooit een bedreigings berichtje gekregen over een geest : Miranda die op haar 7e verjaardag is vermoord ik stuurde hem niet door sindsdien ben ik bang voor geesten!
Ik ga nu zefs naar een spycholoog omdat ik graag rustig wil slapen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik bezit geen magischr krachten maar hou me dr gewoon mee bezig en ben gewoon bang dat ze zulen komen.Als ik laat wakker blijf raak ik in panie enz.xAndere Anoniem
Heeft iemand alstjeblieft tips vor ons we zijn hopeloos!!!

Gracia
11 jaar geleden

Heey!

Ik heb een half jaar terug ongeveer een droom gehad die heel raar en eng was. Ik was namelijk eerst aan het dromen en toen werd alles wat ik zag helemaal wit en echt gewoon zo wit dat het pijn deed aan je ogen, Ik hoorde gegil heel hoog en van die soort geluidjes wat een computer maakt als er een error is. Alleen het engste daarvan was dat ik steken in mijn hart voelde en mijn armen verlamd waren.. toen ik wakker werd had ik het gevoel nog steeds en ik lag gewoon op mijn rug dus daar kan het niet aan liggen..
Weet iemand wat het kan betekenen?

Ook heb ik toen mijn oma pas overleden was heel vaak gedroomd over haar maar ze zei nooit wat.. Maar op een dag droomde ik dat ik in de auto zat met mijn familie en we de bocht in gingen maar in die bocht stond mijn oma met een geschokt gezicht met grote open mond naar mij te wijzen maar ze zag er niet echt uit als de oma die ik altijd kende maar hoe ze eruit zag toen ze in haar kist lag ! Heel eng, en die zal ik ook nooit vergeten, maar toch vroeg ik me af of ze me ergens voor wilde beschermen of iets wilde zeggen maar het niet kon.. Weet iemand hier meer over?
liefs Gracia

Jasmin
11 jaar geleden

Het kan zo veel zijn,
Als het inderdaad een geest is,
moet dit onmiddelijk stoppen.
ik raad daarom aan om een keer wierook op te steken in je kamer.
hierbij komt u tot rust en zal uw geest zich zuiveren van de slechte gedachten.
ook een tip dat ik je kan geven is als je gaat slapen gewoon hardop of in je gedachten zeggen.
-de levenden staan boven de doden, laat mij met rust.
-ik beveel u, Ga weg!

wat u misschien niet weet is dat geesten slapende mensen met rust moeten laten.
Maak hiervan Gebruik.
m.v.g,
Jasmin.

Nathalie
11 jaar geleden

Bid tot Jezus! Dat is de enige oplossing. Wanneer je Hem uitnodigd in je leven, dan kun je deze geesten wegsturen. Deze geesten zullen blijven proberen om terug te komen, en daarom is het belangrijk om Jezus in je leven uit te nodigen. Want waar hij is, kunnen die geesten niet zijn. Bidt voor elke kamer in je huis. Stuur elke geest daar weg in Jezus naam. En bid dat hij erin zal komen.

helena
11 jaar geleden

Je kunt dit heel goed proberen. Wie weet dat het helpt? Alles moet je een keer geprobeerd hebben, je weet maar nooit.

11 jaar geleden
Beheerder

Als je tot jezus bid is het volgens mij nog maar de vraag of hij echt komt. Ik heb meerdere manieren om ze weg te krijgen en die werken allemaal, het lijkt mij niet logish dat jezus alleen de enige oplossing is, maar als je even de moeite wil nemen, moet je maar ff de site enzo door lezen. Verder heb ik het idee dat je reformatorisch opgevoed bent, maar zoek nog ff verder als ik jou was.

Ps, Laat ik het zo zeggen. Het is niet de enige oplossing, want er zijn zeker meer mogelijk heden, maar jij vind het de enige oplossing.1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door feneaux.

Nathalie
11 jaar geleden

Ik heb verschillende stukjes gelezen, en ik blijf bij mijn standpunt. Het is niet per se zo dat je Jezus ziet, maar je voelt wel het vershil.

11 jaar geleden
Beheerder

dat is dan alsnog jou mening. Maarja, ik ben ook maar een mens net als jou.

Lautje
11 jaar geleden

Hallo,

vannacht heb ik een angstige ervaring mee gemaakt die ik al een paar keer eerder heb mee gemaakt. Ik ben toch maar eens gaan zoeken op internet. Voorheen wilde ik dit steeds niet omdat ik eigenlijk bang ben en het niet erger wilde maken voor mezelf door me te verdiepen in geesten. En nou zie ik dus ook dat, hetgeen ik meemaak. Hier dus ook meeredere malen verteld wordt op het forum. Ik zal mijn ervaring eerst maar eens vertellen.

De eerste keer was een jaar of zeven geleden. Ik Logeerde bij mijn opa en oma, het bed stond beneden in de studeerkamer omdat mijn overgrootoma eerder ook geweest was en geen trappen meer kon lopen. Ik werd spontaan wakker met het gevoel dat er nog iemand aanwezig was, het voelde meteen slecht en beangstigend. Ik lag met mijn rug naar de muur en wanneer ik een beetje omkeek om te kijken of er iemand was leek er een lichte schim over me heen te hangen. Ik voelde direct een hevige pijn op mn borst en ik kom me niet bewegen of gillen. Daarna was het ineens weg, maar mkijn angst bleef. ik heb geen oog meer dicht gedaan. Ik heb hier verder niet meer veel mee gedaan omdat ik twijfelde of dat het een droom was geweest.

Enige jaren later, in mijn eigen huis waar we net waren komen wonen. Maakte ik precies hetzelfde mee, weer lag ik met mijn rug naar de kamer en hetzelfde ritueel volgde. Weer wilde ik hier neits mee doen. maar ik was al meer overtuigd dat het misschien toch geen droom geweest was. Ik sloot er verder mijn ogen voor, omdat ik me niet wilde inladen met dit soort energie. Ik geloof namenlijk dat er meer is, en ik ben er bang voor.

Afgelopen nacht heb ik het dus weer mee gemaakt. Nu weet ik nog precies wat er gebeurd is en daarom kan ik alles tot in details uitleggen. Deze keer was er geen schim of wat voor andere vorm te zien. Ik lag de ehele tijd al wakker en het moet rond een uur of half vijf geweest zijn toen ik me steeds ongemakkelijk begon te voele. Ik had al enige tijd het gevoel dat er iemand was. Maar ik probeerde steeds het gevoel uit mn hoofd te zetten. Toen ik ineens weet de intense druk op mijn borst kreeg. Ik had totaal geen controle meer over mijn lichaam. Ik kon het niet bewegen, voelde hevige angst en de spieren in mijn hals verkmrapte ook sterk. Daarna voel ik niet en leek het wel een soort van trance te zijn, het leek alsof ik hulp wilde roepe. Ik hoorde een gil, maar niet echt. het leek alsof ik eht zelf deed maar het alleen maar in mijn hoofd hoorde. Het was zowiezo mijn stem niet want t klonk veel zwaarder. T was een man leek het wel, die een soort van kreet uitslaakt zoals een kreet die iemand uitslaakt om extra kracht te krijgen bij een zware inspanning. Op dat moment voelde het alsof ik boven mmn eigen lichaam kwam. Maar tegelijkertijd wist ik dat ik gewoon nog op mn bed lag. Toen was het weer over. Enkele minuten durfde ik helemaal niks en was ik alleen maar bang. Daarna kon ik ook weer met geen mogelijkheid slapen.

Ik weet niet goed wat ik hiermee aan moet en ik ben er ook heel bang voor. Ik weet niet of het allemaal wel echt was, maar ik heb alles zo intens mee gemaakt. en zeker omdat ik van alle keren weet dat ik wakker was. en toen ik veel soortgelijke verhalen hier las... Ben ik nou steeds meer overtuigd dat er iets is.

Ook was ik die avond bij een vriendin geweest. Zei heeft een jonge vrolijke pup. Die veel aandacht van me wilde. Maar ineens had ie zn staart tussen zn benen en bleef hij maar angstig richting mij kijken. Daarna heeft ie zich de hele avond verstopt... Op dat moment had ik al een slecht voorgevoel.

Ik heb ook vaker het idee dat er iemand aanwezig is. Maar deze drie ervaringen en zeker de laatste, hoop ik nooit meer mee te maken. Wat moet ik ik hier nou mee?

Ook heb ik t t verleden andere keren schimmen gezien of onverklaarbare geluiden gehoord. En heel lang geleden heb ik wel eens glaasje gedraaid of met een bedeltje dingen geprobeerd. Maar dit nooit zoals het echt allemaal beschreven staat en zoals t hoort. Ook was ik nog vrij jong toen ik dat deed.

Ik hoop dat iemand me kan helpen of me gerust kan stellen, alvast bedankt voor de hulp!

Beebee
11 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik hoop dat jullie mij met het volgende kunnen helpen.
Mijn vader is vorig jaar 21 augustus overleden. M'n moeder droomde heel vaak over hem en ik had daar nooit iets van gemerkt in m'n dromen .Wel andere vage dingen als je zelf zien vliegen boven een terrein, of dat ik ineens op m'n lievelingsfeest stond ofzo het was altijd vrij onschuldig.
4 weken geleden lag ik te dromen en zag het hele verhaal opnieuw voorbij komen van de ziekte van m'n vader etc etc.. Ineens stond hij voor me in zijn donkerblauwe pak. Hij had een voller gezicht (voordat hij ziek werd) hij lachtte naar me en stond met z'n armen langs z'n lichaam. Ik wou naar hem toe gaan en naar hem lopen maar dat kon niet, ook zei hij verder niks en kon ikook niks zeggen.
Nu sinds deze week droomde ik ineens dat ik naar m'n bank keek. Daar liggen in real life bruine kleedjes op. ik keek naar de bank in m'n droom en daar lagen roze kleedjes op. De kleedjes werden door een onzichtbare kracht naar elkaar toe getrokken in een hoop en ik voelde duidelijk dat het niet veel soeps was. Het ging met een kracht en snelheid waar ik van schrok. Ik werd bang in m'n droom en ineens spreidde de kleedjes weer en lagen glad op de bank.
Een dag later droomde ik dat ik maden uit m'n hoofd kwamen.. heel smerig. Op een of andere manier zaten ze tussen m'n haren en moesten we ze 1 voor 1 verwijderen met een pincet. Ik vond het een gruwelijk smerige droom. Zoiets smerigs heb ik nog nooit gedroomd.
Nou heb ik vannacht gedroomd dat m'n vriend met vrienden uit was gegaan, helemaal naar de klote ging en met een overdosis in het ziekenhuis belandde en tussendoor nog de tijd had om vreemd te gaan!! Ik werd wakker om 4:45 en belde hem op (ben nu in Duitsland in een hotel) en wou even zijn stem horen en toen heb ik een uur wakker gelegen om mezelf rustig te krijgen en te praten tegen mezelf: je ligt nu in een hotelkamer, je bent in Duitsland, hj ligt thuis veilig in bed...
Nou was die laatste droom over m'n vriend niet per se 'kwaadaardig' maar gewoon heel erg naar...Maar die droom van die kleedjes en die maden vond ik haast iets duivels hebben... Ik weet niet hoe ik ik het anders moet omschrijven.
De droom waar het mee begon met m'n vader vond ik niet naar. Alleen de dag erna was ik behoorlijk verbijsterd omdat ik hem zo duidelijjk voor me zag staan voor het eerst sinds zijn overlijden en dat hij zo naar me lachtte en ik kon niet naar hem toe. Ik heb wel eens gehoord dat geesten je gedag kunnen zeggen in je dromen dus dat vond i kniet erg
Maar die vreemde kwaadaardige dromen.. .Dat houd me toch bezig. dAt ik vanavond al dacht laat ik maar een slaappil nemen misschien slaap ik da nvaster en droom ik misschien gelukkig niet. Zit niet te wachten op nog smerige en engere dingen..

Ik hoop dat iemand me iets kan vertellen over die kwaadaardige dromen??

mail: barbara_maassakker@hotmail.com

Groeten Barbara

mikaatje
11 jaar geleden

volgens mij heb je een keer een foute keuze gemaakt en daarom zijn ze boos

nobody
11 jaar geleden

een vriend van me heeft ook met zwarten magie te maken gehad . hij was gehypnotiseert door een jongen die een boek had van zwarten magie en toen zou me vriend een ongeval krijgen samen met mij vertelden die vriend van me later. maar ik deed het af als onzin. dat was in september / oktober. maanden later in mei knalden hij met ze scooter op een bestel busje met 95 zonder helm. schedelbreuk een boven been zwaar gebroken dagen op het randje van de dood. maar dat ongeval is nog af te doen aan toeval. het freakye eraan is dat ik achter op zat. en er ook bij betroken was. wat ook verteld was .en het gekken is we zagen alle 2 die gast vlak voor we op dat busje klapte. dus ik zou maar naar iemand toe gaan die dat kan weg halen ofzo. voor dat je wel iets overkomt wil je niet gek maken maar ik kan ook niks zeggen en dat je straks wel iets overkomt

Barbara Maassakker
11 jaar geleden

Hoi Mikaatje,

Hoe bedoel je een verkeerde keuze? Het zegt voor mij namelijk wel wat als je dat schrijft.
Ik heb namelijk vanaf janauri al zitten klooien met m'n relatie en elke keer gevraagd om verbetering en dat kwam maar niet en liep mezelf daardoor voorbij.
Waardoor ik in juni de knoop heb doorgehakt. Hij was zo overstuur en beloofde nu echt beterschap. Ik ben daarom terug gegaan maar voel diep van binnen dat er misschien te weinig over is om oprecht liefde te hebben. Maar het is een relatie van 6 jaar dat maakt het zo moeilijk. En de 2 jaar aan ziekte heeft ons ook tijd weggenomen..
Vannacht heb ik weer gedroomd over samen ergens heen gaan, ik liep met m'n vader te zeulen (om het maar eff zo te zeggen) en hij was overal en nergens zonder mij en met andere vrouwen. En dan vind ik dat raar dat ik dat droom want ik ben er niet bang voor dat hij vreemd gaat maar het zou het een behoefte van mij kunnen zijn? Een onbewust verlangen naar iets wat ik niet ken?

Bee Bee
11 jaar geleden

Hoi Nobody,

Ik heb nog nooit iets met zwarte magie gedaan of wat dan ook.
het enige wat ik gelezen heb is een spirituele gids en sta er wel voor open en zou me graag meer ontwikkelen maar omdat ik er nooit iets van merk laat ik het verder links liggen tot ik nu lastig word gevallend door die rare dromen.
En vooral dat vreemdgaan van m'n partner slaat nergens op aangezien hij nou eerder bang is dat ik bv vreemd zou gaan!
Bovenstaande post is ook van mij ben alleen niet helemaal wakker en schreef m'n echte naam :(

11 jaar geleden
Beheerder

Zwarte magie is opzich niet zo kwaad als het lijkt als je er maar goed mee om gaat.

BeeBee
11 jaar geleden

Oke Fenaux maar denk jij ook dat ik iets boos heb gemaakt door de verkeerde keuzes??

Deze discussie is gesloten.