Droomwoordenboek

A

Auditie t/m Azijn

Auditie
Als je droomt dat je auditie doet, duidt dit op gevoelens van onzekerheid en moeite om jezelf uit te drukken. Je zou het gevoel kunnen hebben dat je getest wordt of in een kwetsbare positie gemanoeuvreerd bent. De houding en het gedrag van het publiek is maatgevend voor hoe anderen jou zien.
Augurk
Als je droomt over een augurk, wijst dit op bezorgdheid, vrees of het besef dat je in problemen bent. Een andere droomuitleg is dat een augurk symbolisch is voor de penis. Sexuele berichten uit het onbewuste zijn gewoonlijk vermomd in de vorm van symbolen.
Aura
Wanneer je in je droom een aura rond jezelf of iemand ziet, duidt erop dat belangrijke informatie via deze droom wordt doorgegeven en je goed moet letten op de boodschap. Ontleen hier je kracht aan.
Auto
Als je droomt dat je een auto bestuurt, is dit een verwijzing naar je ambitie, wat je motiveert en je vermogen om van de ene fase van je leven naar de andere te rollen. let erop hoe makkelijk of stroef de auto rijdt.
Autogordel
Als je droomt dat je autogordels aanhebt, suggereert dit dat je zou moeten leren om je emoties onder controle te houden. Blijf kalm en raak niet bij elke situatie in paniek.
Autopsie
Wanneer je droomt over een autopsie suggereert dit dat je afgesneden bent van je gevoel, of verstoken bent van emoties. Je zou voorzichtig de gevolgen van je daden moeten evalueren.
Avond
Als je droomt dat het avond wordt, duidt dit op het einde van een cyclus, veroudering of dood. Het kan ook symbool staan voor ongerealiseerde hoop.
Avonturier
Als je droomt dat je een avonturier bent, suggereert dit dat je je te vaak alles op jouw manier wilt doen. Als je dit blijft doen, daal je in eer en aanzien. Mischien is het slim je handelswijze te veranderen.
Azië
Als je droomt dat je in Azië bent, suggereert dit dat je je aan een bepaalde situatie moet aanpassen. Als je van plan bent om naar Azië te reizen of hierover nadenkt, dan vertegenwoordigt deze droom niks anders dan de verwachting over deze reis.
Azijn
Als je azijn ziet of drinkt in je droom, suggereert dit dat je ergens een zuur gevoel over hebt. Het zou kunnen verwijzen naar een relatie die verkeerd gelopen is. Je bent bezorgd over iets.