Sterrenbeeld Vissen

Vissen
19 feb - 20 mrt

Het is het laatste teken van de dierenriem. Vissen is het sterrenbeeld van mysterie en het spirituele onbekende. Vissen leven in twee werelden, de echte wereld en de spirituele, of mystieke, wereld, waar ze wat ze ook zien kunnen interpreteren zoals ze zelf willen.

Bij het teken Vissen staat het ‘gevoel’ centraal. Zij zijn in staat om zich echt in anderen te verplaatsen. Zij begrijpen de behoeften van anderen en het geeft hen een goed gevoel als ze iemand kunt helpen.

Er kan aan de ene kant sprake zijn van extreme introversie en teruggetrokkenheid uit de wereld, terwijl de Vissen aan de andere kant dromen van succes en roem.

Het probleem van Vissen is het contact met de medemens. Met hun gevoelige natuur stuiten ze vaak op onbegrip. Het is beter dat Vissen goed naar hun innerlijke stem luisteren in plaats van iedereen een plezier te willen doen en daardoor zelf in moeilijkheden te raken.

Vissen zijn romantisch, fantasievol en trouw als geen ander. Met al hun goede bedoelingen kunnen Vissen soms wel eens behoorlijk de kluts kwijt raken.

Het zijn vaak laatbloeiers, doordat ze hun gevoelens niet durven uiten of bang zijn belachelijk te worden gevonden. Leren hoe de wereld in elkaar zit, doen ze eerder met hun gevoel dan met hun verstand.

 

Bekende Nederlandse vissen

 

Bekende buitenlandse vissen

 

Door Droominfo

Hoi, mijn naam is Marco en ik schrijf over dromen. Ik ben er van overtuigd dat we als mensheid een collectief onbewuste delen, wat in dromen tot uitdrukking komt. Droomsymbolen zijn daarom fascinerend omdat ze een eeuwenlange wijsheid communiceren. Veel plezier met het analyseren van jouw droom!

4 reacties

  1. Helemaal.. niet blij met alles haha! En wist het ook al wel, maar toch leuk om altijd weer te lezen. Terwijl ik volgens “jouw site” eigenlijk een water kan ben. Ik ben namelijk van 19 februari. Een “grensgeval” haha. Maar toch duidelijk vis hoor 😊 Mooie site trouwens!!! Petsoonlijkheidstest klopte ook helemaal! Complimenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *