Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

14 oktober 2008 zal er een Ruimte schip van een andere wereld komen

1 oktober 2008

Hallo,

op een ander forum heb ik gelezen over een ruimte schip van een andere wereld dat ons de gelegenheid geeft om in hem te geloven en hem lief te hebben, zij staan hoger dan ons met hun kennis en komen ons alleen maar helpen, ditis de tijd van de splitsing, tenminste dat geloof ik, de spitsing tussen niet spiri en spiri, het maakt niet uit wat voor vorm je hebt van spiritualiteit, het gaat erom dat je het toe laat en welkom heet, ze willen geen slaaf van ons maken, ze komen ons alleen maar helpen, wij moete ervoor zorgen dat we eerlijk naar ons zelf en naar hun blijven, liegen heeft geen zin, het gaat om je innelijke, probeer ook niet over te stappen op de niet gelovige, want die krijgen er spijt van als ze het niet toe laten, ze worden niet door hungestraft maar door zichzelf, want hun komen op een gegeven moment in de klit met zich zelf omdat hun de aanleg niet gekregen hebben.

ik heb hier ene link naar de site: [www.niburu.nl].

het is een heel verhaal die site, misschien moet je het maar ff overtikke ( de link ) voor de handigheid.

maar wat als het niet gebeurt, dan heb ik gehoopt op iets wat niet gebeurde, en daar valt nix aan te doen. maar als ze echt gekomen hadden, had ik ze wel geholpen. respect voor de rest van het bestaan.

Namens mij en nog een lid van deze site die hier ook aa mee geholpen heeft, succes, en we hopen dat je open staat voor ze.

we praten over de frederatie van licht mensen, en ik weet niet waarom maar het is ons aangeraden om het woord ijshoorn te onthouden.

stealmster
2 oktober 2008

ja, ik denk dat hij zelf ook wel weet dat er grote kans is dat het niet gebeurd omdat er zoveel dingen gezegt worden, maar als hij gelijk heeft... sta ik aan zijn zij.

2 oktober 2008

ik neem aan dat dat niet gebeurt.. er word al zo veel gezegt hierover, maar ik sta er wel voor open, ALS het gebeurt.
de tijd zal het leren...

2 oktober 2008
Beheerder

Beste forummers,

Of er nu wel of niet iets staat te gebeuren op 14 oktober, het verschijnen van een enorm ruimteschip is wel even de moeite waard om over na te denken. Zou je willen dat de 'aliens' zich aan ons openbaren?

Dit is een vraag die je voor jezelf zou moeten beantwoorden. Ik kan me voorstellen dat als je oprecht, in het diepst van je gedachten afvraagt hoe je zou reageren bij een ECHT contact, misschien een beetje terugdeinst.

Op [www.geocities.com] staat een lang, doch interessant artikel over een mogelijk contact. Beslis voor jezelf wat voor jou waarheid is en wat niet

"Wens je dat wij ons tonen?"2 keer bewerkt. De laatste keer was 2 oktober 2008 door marco.troost.

3 oktober 2008
Beheerder

ik verheug me er tog wel erg op, hoplijk gebeurt het ook, maarja, het stond ook op de site he. ze komen ons alleen maar helpen, omdat de mensheid zich zelf aan het vergiftigen is met hun machtsmisbreuk enzo. op die site staat ook dat het alleen maar beter voor ons is, en ik weet zeker, ik ontvang ze met open armen. maarja, zoals iedereen al zegt hier, het lijkt me knap als het gebeurd, ik zou me ogen ook niet geloven. maarja, de wonderen ijn de wereld nog niet uit.

3 oktober 2008

ik noem het liever geen aliens, ik noem het mensen die hoger dan ons zijn qua kennis, ik heb respect voor ze want ze zijn er, daar is denk geen twijfel aan mogelijk, maar idd, grote kans dat het niet gebeurd, het lijkt mij ook te, weetje wel te gaotisch, ik zal ook zeer verbaast zijn als het gebeurd, maar zoals ze zeiden, ze komen ons alleen maar helpen.

Sponge
3 oktober 2008

100 euri op dat't niet zo is :D

#..Arie!
3 oktober 2008

Vetcool, is dit ongeveer hetzelfde als al die guru's die denken dat de wereld vergaat / noodkreet om aandacht?

lisa1961
4 oktober 2008

Zou der dan eindelijk hulp komen van verre,om ervoor te zorgen dat nederland helemaal naar de kloten gaat,
Laat ze maar komen zou ik zeggen

4 oktober 2008
Beheerder

niemand zegt toch dat het schreeuwen om aandacht is, niemand zegt toch dat het zeker is dat het gebeurd, het zou alleen maar mooi zijn.

Valien
4 oktober 2008

Tsja deze site gaat over dromen hè? Dus droom lekker verder...

peter
4 oktober 2008

lees die site eerst maar eens ja?!, hopelijk valle jullie allemaal op je bek als het gebeurd

stealmaster
5 oktober 2008

ik denk dat de mensen even in het midden moeten blijven met hun mening, want hoe harder je er over gaat discuseren, hoe harder je verliest, als je die site echt gelezen hebt, kan ik begrijpen dat het ongelofelijk is, ik heb die site ook gelezen, het is wel overtuigend, er zijn idd meer van die verhalen geweest ja, maar eens en ooit moet het tijd worden,.

6 oktober 2008

wel ingewikkeld hoor
ik zou er wel voor open staan, ik zou ze wel willen ontmoeten, als ze inderdaad zachtaardig zijn.
alleen ben ik bang dat velen het gewoon niet zouden snappen, in paniek raken, en misschien zou het leger er wel aan te pas komen, gewoon omdat de mens tegenwoordig zo oppervlakkig denkt.., het zou dus wel veel paniek kunnen veroorzaken.

6 oktober 2008
Beheerder

ja, idd, maar op de site hebben ze verteld dat ze weten dat het leger zich er ook mee gaat bemoeien, zoals je kunt lezen, hebben ze een soort ozonlaag om hun voertuig zitten waardoor we ze niet kunnen raken, maar ze zeiden ook dat we de bange mensen moesten helpen. Klink mega film achtig maar ik hoop ook dat ze komen en ik ga ze zeker helpen (y)

6 oktober 2008

het zijn mensen van een andere wereld die velemalen verder zijn met hun kennis dan ons, en ze hebben erop gerekend dus nemen ze het ons niet kwalijk, dat denk ik en dat staat op de site.

peter
7 oktober 2008

nog een week;)

Sahra
8 oktober 2008

Eerst zien dan geloven zou ik zeggen. Je kunt het onbekende niet zomaar in het belachelijke trekke!Ik sta wel voor open voor misschien aliens/hogere machten/machtige licht whatever. Geloof sterk in dat wij met ons 1/3deel gebruikte hersene niet de enige zijn in dit universum!Wanneer er gaat bewezen worden dat er daadwerkelijk wezens zijn die misschien 2/3e deel gebruike of misschien zelfs de fully 100%..dat zou ik gewoon afwachten op de datum! Tot die tijd vind ik dat iedereen moet geloven in waar hij/zij in geloven wilt en dat niet belachelijk kan gaan maken van andere.

8 oktober 2008

Mensen???

9 oktober 2008
Beheerder

wie maakt elkaar belachelijk dan?

Sahra
9 oktober 2008

"beetje slap gelul hoor lijkt me.."

"Tsja deze site gaat over dromen hè? Dus droom lekker verder..."

"100 euri op dat't niet zo is :D"

peter
9 oktober 2008

e SAHARA, wees ff origineel man, echt zielig als je zelf nix ken bedenken

Sahra
9 oktober 2008

Er word gevraagd wat er in belachelijke word getrokke..ik herhaal alleen wat hierstaat!Mijn mening er over kan je mee eens zijn of niet..ik hoef niet orgineel te zijn om daar op te antwoorden!Zijn woorden van mense waar ik het niet eens mee ben en zijn geen dingen die ik zelf heb neergezet!

Sahra
9 oktober 2008

Overigens moet ik er wel nog aan toevoegen PETER dat je wel erg kinderachtig gedrag vertoont voor iemand die zelf niks ORGINEELS te zeggen heeft! Als je niks zinnigs weet te zeggen op me bericht zeg dan gewoon maar niks ofso!

peter
9 oktober 2008

zo wasei tege het zere been ofzo, jeetje man, ik heb je ruit niet ingegooid