Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

14 oktober 2008 zal er een Ruimte schip van een andere wereld komen

14 jaar geleden

Jaah helemaal mee eens!Ze verzinnen de raarste dingen om Geld te verdienen enzo!

14 jaar geleden
Beheerder

het zijn net ratten

14 jaar geleden

voorlopig hou ik mij hier in het midden, ik weet zeker dat er andere zijn, dat denk ik attans, maar over dit onderwerp is teveel gelogen door niburu, het is misschien wel fijn dat we het er over eghad hadden, maar we waren totaal niet de enigste, zeker 200.000 mensen geloofden erin.

Julux
14 jaar geleden

Er staat nu ook op Niburu ook een video boodschap waar Blossom Goodchild haar excuses aanbiedt en verteld dat ze geen verklaring heeft waarom ze niet zijn komen opdagen.

Wel zwak van Niburu dat zij deze video ook als direct excuus gebruiken voor hun eigen site. Heb dan ook de ballen en schrijf zelf een artikel en post dit op je site.... toch?

14 jaar geleden

ja echt he, eerst kwamen ze nog aan dat het over een paar jaar zou gebeuren

Randy
14 jaar geleden

Zoals ik al zei, "niburu wordt ongeloofwaardig evenals mevr, Blossom trouwens"
Jammer, ik hou mij maar bij de feiten en die zijn er bar weinig. Nu ken ik toevallig zelf iemand die wat verder kan kijken dan de meesten van onze neus lang is maar die heeft niks doorgekregen over ufo's op 14 oktober 2008 maar slaat normaliter wel altijd de spijker op zijn kop dus hij zal wel gelijk hebben.

14 jaar geleden

helemaal mee eens

Julux
14 jaar geleden

Ik kon het toch niet laten en heb het volgende mailtje naar de redactie gestuurd van Niburu:

Geachte,

Het zal inmiddels bekend zijn geweest dat de Federatie van Licht niet is komen opdagen. Voor velen een teleurstelling misschien. Mijn vraag is waarom de redactie van Niburu niet een bericht geplaatst heeft over het niet opkomen dagen van de Federatie van Licht? Ik zag al wel dat Goodchild een videoboodschap heeft gemaakt en dat jullie deze geplaatst hebben.

Dit is echter een soort van excuus van haar op haar site. Ik ben van mening dat u deze video niet mag gebruiken als een soort van excuus voor uw eigen site. Het is wel zo netjes om namens de redactie zelf nog een bericht te plaatsen, en niet te doen alsof uw neus bloed en vrolijk door te gaan met andere berichten.

Voor alle duidelijkheid: dit is geen aanval op jullie redactie, maar een soort van tip om teleurgestelde lezers een beetje tegemoet te komen. Uiteraard verwacht ik geen verklaring waarom ze niet zijn komen opdagen.

Met vriendelijke groet,


Kijken wat ze er mee gaan doen.

14 jaar geleden

ja ik ben benieuwd,

14 jaar geleden
Beheerder

ze hebbe ook een hyve en daar heb ik lekker zitten klagen:P

14 jaar geleden

naja je kan maar 1 ding zeggen, en dat is dat ze ongelijk hadden, zoizo, misschien hebbe ze er wel bergen geld mee verdient, maar als het waar is dat ze het leger zelfs hebbe ingezet, is het geloof ik eerder een verspilling.

14 jaar geleden
Beheerder

vanmorgen was op het nieuws dat engeland documenten achtergehouden had over ufo's enzo, ze vertelde dat er wel degelijk ufo's bestaan. maarja, ...

nuchter
14 jaar geleden

en ... ?

nog iemand van die geschifte voorspellingen ???

zekerwetenuchter
14 jaar geleden

zeg je komt tog neit hier klagen, ga lekker naar blossom ofzo.