Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

14 oktober 2008 zal er een Ruimte schip van een andere wereld komen

14 jaar geleden
Beheerder

yeah m2

14 jaar geleden

maar als het niet gebeurt voel ik me geen verliezer, ik ben er dan ook wel blij mee,maar als het wel gebeurd word het de bomb, ik ben dan zeker happy. maargoed:) wedde dat het leven dan beter word

14 jaar geleden

maar als dat gebeurt...
is er wel plaats voor allemaal dat er in geloofd?
want hoe groot kan zo een schip zijn?
ik bedoel de aarde is rond..
dan zou dat schip even groot moeten zijn en even rond moeten zijn als de aarde maar ook niet op de aarde "parkeren" want anders is er geen mens meer dat er in kan geloven..
of vergis ik me soms???
reageer maar hier op want nu snap ik er totaal niets meer van...

14 jaar geleden

het is voor veel mensen al bekend dat ze in de lucht blijven, 3 dagen lang om zich te showen voor de mens en media, ik begon er in de klas eens over en verdomt veel mensen wisten er vanaf.

14 jaar geleden
Beheerder

ja ik snap je twijfel hoor, maarja, me dag was vandaag in iedergeval goed daardoor, ik hoop dat het gebeurd natuurlijk alleen ook mijn twijfel is sterker.

14 jaar geleden

dus eigenlijk gaat die gewoon zweven... 3 dagen lang???
en wat als er heel toevallig super veel mensen erin geloofd?
is die wel groot genoeg???
en waar gaat die dan landen???

14 jaar geleden
Beheerder

het schip gaat nergens landen :) hij blijft 3 dagen boven alamama zweven om ons de gelegenheid te geven het bekend te maken, en als veel mensen erin geloven is de missie geslaagt, en het schip is zeker root genoeg, in alamaba wonen minstens 3 miljoen mensen en dat houd de wereld dus echt niet stil ;) als het gebeurd attans, ik verheug em erop maar ik stress ook dat niet gebeurd.

Twix
14 jaar geleden

Nog 6 minuten en dan komen mijn vrienden mij ophalen. Via die grote ijzeren kegelbal om te bolen.

julux
14 jaar geleden

Inmiddels is het half 9 in de ochtend in Australie, daar is niks gebeurd. half drie 's ochtends in Nederland en niks gebeurd. Het wachten is nu dus tot het 14 oktober is in Alabama.

Toch vraag ik me een paar dingen af. In de Boodschap staat dat het vele staten zou overlappen. Hoe doen ze dat met het vliegverkeer rond Alabama? Qua vliegverkeer kan het een grote puinzooi worden. Economisch gezien ook niet echt bevordelijk. Dus hoe wil de federatie van licht dit rechtvaardigen?
Buiten het vliegverkeer om, instanties die het heelal in de gaten houden (bv meteorietgevaar en uiteraard buitenaardse activiteiten, maar ook de schotels die boodschappen zouden moeten ontvangen) moeten zo'n reusachtig ruimteschip toch al kunnen waarnemen? Ik bedoel zoiets groots blijft niet ongezien en als het al onderweg is moet het al zeker binnen bereik van de "radar" zijn.

Ik ben meer van het type eerst zien en dan geloven, maar ben stiekem toch wel benieuwd. Ik sta er zeker open voor. Ik heb de lucht sinds 00.00 uur in de gaten gehouden en zelfs sateliet- en radarbeelden. De tv staat aan op CNN voor het breaking news dus we wachten nog rustig af. Ik ga buiten een sigaretje roken en speur de hemel af.

cheers!

14 jaar geleden
Beheerder

yeah, doe je best, maar niemand heeft een tijd stip genoemd, toch?

en maak jou dat vlieg verkeer wat uit? eigenlijk denk ik ok niet dat het gebeurd maarja, best wel logisch, maat toch hoop ik het.

14 jaar geleden

maar is het wel zeker van dat het in 2008 zou gebeuren??
want nu ben ik echt heel internet gaan opzoeken en daar
staat gewoon geschreven dat 14 oktober dat gedoe zou landen...
maar de jaar dan???
niet dat we ons allemaal voor de gek beginnen te houden en dan gewoon niet gebeurt omdat het bv in 8002 zal gebeuren.. ik zeg maar iets...
het lijkt me erop toen er op alle nieuws en en alle kranten en noem maar op stond geschreven dat er een ufo is geland en we mogen in hem geloven omdat er echt leven is buiten de aarde... en dat was toen 2001 dacht ik...
maar daarna hier en daar in de jaren door kwam er op nieuws nog een licht gezien op de lucht getekend... zal het de ufo zijn dat ons komen redden???
en voor de rest ook niets meer

14 jaar geleden
Beheerder

ik zou de site ff leze, daar staat allis in wat je wilt wete denk ;)

14 jaar geleden

jah maar nee dat bedoel ik ook weer niet..
wat ik bedoel is ik heb verschillende site gelezen waarvan 13 site het zeggen dat het op de 2008 zal gebeuren en al dat andere (dus veel meer) niets over 2008 zeggen
misschien twijfel ik .. maar toch hoop ik in het stilte dat het wel zo zou zijn.

14 jaar geleden
Beheerder

ja, ik snap je, maar dan moet het andaag al gebeuren, onbegrijpelijk, maar ik hoop wel dat het gaat gebeuren

14 jaar geleden

ik denk eigenlijk niet meer dat het gebeurd, maargoed het is fijn dat we het er iver gehad hebben

Fluffy
14 jaar geleden

Mensen,

het is alleen al even de moeite waard om hierover even stil te staan. Weinig mensen wouden eraan geloven en nu komt het wereld wijd aan de orde, mensen zoeken zich suf op het net naar ruimteschepen en aliens. Grappig toch eigenlijk..

Zoals Marco.Troost zegt idd je moet jezelf afvragen of jij wilt dat de aliens zich bekend aan ons willen maken.

Voor mij is het leuk als het gebeurd zolang ze zich maar netjes gedragen mochten ze een voet (als ze voeten hebben:P )op deze wereld zette.

Heeft iemand trouwens al gezien of gehoord dat het schip gezien is??:P ZIJN ZE ER AL??


XXX

joske
14 jaar geleden

ten eerste: het moet nu wel heel snel gaan gebeuren want in Amerika is het zo onderhand al weer nacht...

ten tweede: hoe vaak zijn deze soort voorspellingen nu al gedaan?!?!?!

ten derde: Sahra, bedankt dat je ons vertelt hebt dat wij maar 1/3 deel van onze hersenen gebruiken maar dat was al duidelijk door je manier van schrijven en je vele spelfouten...

joske
14 jaar geleden

@ julux: je zou inderdaad vandaag of de komende drie dagen maar een vliegticket op die koers hebben geboekt.... zou je dan je geld terug krijgen?

anita
14 jaar geleden

ik ben er zeker van,dat het schip zal gezien worden.trouwens ik zelf heb het 4meter voor mij gezien,in de hoogte wel te verstaan.2maal zo nabij.en ik heb dat niet alleen gezien hoor.6jaar geleden.en ik heb nog heel wat meer gezien. geloof,maar mensen ze zijn hier alle-dagen.verder zou ik zeggen,luister naar je hart,hetkomt er aan.

14 jaar geleden

we hebben nog best veel tijd het is er nu ochtend1 keer bewerkt. De laatste keer was 14 jaar geleden door ankau.

14 jaar geleden
Beheerder

ik lees net dat er in afrika ook een streek genaamt alamaba ligt

Julux
14 jaar geleden

@ Joske

Hahaha om het geld gaat het e niet dat je betaald hebt voor een ticket. Ik ben zelf werkzaam in de luchtvaart en ik weet als vliegtuigen moeten uitwijken dat dit financiele gevolgen heeft voor maatschappijen. Laat staan als er honderden vliegtuigen moeten uitwijken of aan de grond gehouden worden. Dat zijn Miljarden dollars die ze daar verlies gaan maken.

Ben ondertussen wel in slaap gevallen, maar op alle nieuwszenders hebben ze het nog steeds over de economische crisis en (helaas) nog niet over de ufo. Maar laten we nog maar afwachten. In Amerika is het nu 9.10 uur in het oosten. In het westen van Amerika nog nacht.

Ik denk alleen wel zodra het in de laatste tijdzone van Amerika 00.00 uur is dat er niks meer gaat gebeuren.

14 jaar geleden

ja ze denken nu ineens dat het vlak bij kaapstad gebeuren zal

Julux
14 jaar geleden

@ Feneaux

Klopt! En volgens mij ligt dat gebied in onze tijdzone, maar is daar al iets te zien?

14 jaar geleden
Beheerder

ik weet het niet, maar ik twijfel ook enorm, ze zeggen dat het leger al paraat staat, maar ik kan het gewoon niet begrijpen, tenminste, ik snap het hele verhaal wel goed enzo ook de reden,maar het is zoo groot allemaal en zo boem in 1 keer, er worden attans wel meer dingen rond de aarde gezien maarja je snapt het wel,er staat dat het over een schip van een doorsnede van 2.000 km gaat, nu vraag ik me af 2,0 kilometer of 2000 kilometer. maarja..