Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

14 oktober 2008 zal er een Ruimte schip van een andere wereld komen

14 jaar geleden
Beheerder

voor mensen met googleearth, bij mij is het attans ook, maar er scheinen rare vormen te zien zijn, alleen dan moet je wel het weer weergeven, dus de bewolking, ik heb er 3 gevonden . die vorme hebben misschien een betekenis staat er.

Marc
14 jaar geleden

Ik ben versteld van de wereldwijde aandacht dat dit verhaal vna "Blossom Goodchild" krijgt. Nu ik kan niet zeggen of er nu een UFO gaat komen of niet. Als het niet gebeurt zullen we wel een verhaal krijgen van "ze zijn niet opgedaagt omdat we er nog niet klaar voor waren" of zoiets. Het verhaal klinkt gewoon veel te esoterisch... Het spreekt wel tot de verbeelding maar of dit werkelijk kan (zowel de voorspelling als de gebeurtenis zelf) betwijfel ik sterk... We zullen zien... nog 2,5 dag te gaan... en dan hoop ik een beetje op een krantekop als "WE ARE NOT ALONE !"

14 jaar geleden
Beheerder

met dat wat je zei van dat we er nog niet klaar voor zijn zal wel het excuus van blossom zijn ja, maarja, america en afrika hebben het leger attans wel op scherp gezet.

Himalaja
14 jaar geleden

Jammer dat mensen zich daar nog steeds aan laten vangen, men laat zich gek maken met dergelijke verhaaltjes.
Er zijn net zo min ufo's als er kabouters en elfjes zijn, om nog maar te zwijgen van God, Allah enz...

14 jaar geleden

Je hebt geen bewijs dat het niet bestaat,dus dan kun je dat ook ni zeggen.

stealmster
14 jaar geleden

wat zou je doen als het werkelijk gebeurde? himalaja

Toob
14 jaar geleden

Nou, staat iedereen nu lekker voor lul hè :P Niet dat ik anders had verwacht hoor hahaha

14 jaar geleden
Beheerder

ow, weetje, je staat zelf voor lul he!?, we hebbe zelf ook al gezegt dat het meest denken dat het niet gebeurd, en de dag is nog niet voorbij, en we hebbe tot zondag dusz ja. HAHA. ;)

Toob
14 jaar geleden

Dan zeg ik maandag wel tegen je: I told you so!

peter
14 jaar geleden

Ik heb tenminste een lul, en weetje, ookal staan we voor lul, volgens jou, zijn we niet de enige, want dan staan me met minsten honderd duizend. ;)

14 jaar geleden
Beheerder

Laat maar kome dan.

Randy
14 jaar geleden

Het is vandaag de dag al moeilijk genoeg om de werkelijkheid van de fantasie te leren onderscheiden dus houd ik mij maar bij de stelling "eerst zien en dan geloven"
Wat ik wel triest vind voor o.m. Niburu is dat als er deze dag(en) niets zou gebeuren wat in deze richting wijst je zeker niet geloofwaardiger wordt. Sterker nog, dit is dan zelfs een vorm van misleiding.

stealmster
14 jaar geleden

maak het uit, we hadde hier ene bespreking en iedereen wist aan het eind al dat het niet ging gebeuren, maar iederene hoopte he natuurlijk, maarja, ik wacht ook nog tot een zondag, en anders is het idd triest ja. boeie.

14 jaar geleden
Beheerder

er is wel degelijk wat gebeurd vandaag mensen hier de nieuwe update van de site.

We kregen per e-mail een bericht binnen van een jongman die het volgende schreef: “Familie in IJsland bevestigt dat daar een raar lichtverschijnsel te zien is wat richting westen verplaatst! Men vertelt ook dat het kompas van slag is; als je daar mee naar buiten loopt, dan begint het te draaien.” Om een extra bevestiging hiervan te krijgen hebben we hem nog teruggemaild met het verzoek ons te bellen, maar verdere respons is uitgebleven.

Vanmiddag omstreeks 15:15 uur vloog een eskader van zeven F-16’s over Nijmegen richting het zuiden. Voor zover wij hebben kunnen onderzoeken stonden er geen oefeningen gepland door de luchtmacht. Ook uit Groningen werden straaljagers gemeld. Onduidelijk is waar dit mee te maken heeft gehad. Als iemand hier meer over weet, mail ons dan a.u.b. via ufo@niburu.nl

In een nieuw artikel op 10-14-08.blogspot.com doken vanmiddag foto’s op die vanuit Finland gemaakt werden richting de Noordpool. Hierop was een zwarte driehoek te zien tegen de donkere nacht. Daarbij werd ook een foto gemaakt met een extra lange sluitertijd waarop de driehoek te zien bleef. De driehoek zou overeenkomen met die vannacht op Google Earth te zien was. We werden hier ook door meerdere lezers op geattendeerd. Naar mijn inzien klopte dit niet, omdat de afstand tussen Finland en de plek waar de driehoek zich bevond aan de Canadese kant van de Noordpool te groot was. In perspectief klopte deze foto’s niet. Zojuist is er op 10-14-08.blogspot.com aangegeven dat het inderdaad om een vervalsing gaat.

Schrijver en wereldreiziger Peter Stuivenberg heeft een paar weken geleden contact met ons opgenomen en heeft vanaf Zuid-Afrika, waar hij zich nu bevindt, toegezegd daar een oogje in het zeil te houden en ons direct te informeren als daar iets gebeurd. Verder zit Mira van Niburu Amsterdam momenteel in Canada, tussen de indianen, en is daar onze correspondente ter plaatse. Zij heeft ons zojuist een bericht gestuurd dat er daar wel iets schijnt te gebeuren, maar kunnen momenteel niets bevestigen. Ze houdt ons op de hoogte…

We krijgen ontzettend veel reacties binnen van iedereen die het hele internet afspeuren naar nieuwtjes, mensen die alle webcams over de wereld in de gaten houden en interpretaties van de mogelijke plaatsen waar het kan gaan gebeuren. Ook krijgen we wel lollige mailtjes binnen, maar dat hoort er nou eenmaal bij.

Vanaf de redactie willen we iedereen alvast heel erg bedanken voor de hulp en reacties. Het enige wat we kunnen doen is afwachten wanneer en of het gaat gebeuren.

14 jaar geleden
Beheerder

die driehoeken zijn nogsteeds te zien

Julux
14 jaar geleden

Met alle respect, die driehoeken zijn inderdaad te zien. Maar dit zijn niet directe satelietbeelden. Iemand kan voor de grap de driehoeken geplaatst hebben.

Verder ziet het er naar uit dat het een zoethoudertje is. Dat straaljagers uitvliegen gebeurd regelmatig en defensie geeft uiteraard geen informatie of dit gepland staat of niet. Het gebeurd regelamtig dat ze onaangekondigd moeten vertrekken i.v.m. drills die uitegeoefend moeten worden. Om de beste prestaties te krijgen, moeten de f16 vliegers onverwacht actie nemen en is dit dus onaangekondigd.

Nogmaals, ik ben niet sceptisch wat betreft buitenaards leven, maar ik vind dit bericht nog te vaag en niet realistisch.

14 jaar geleden
Beheerder

ja, dat snap ik gozar, maar bijna niemand spreekt hier met zekerheid, en over die 3 hoeken enzo, ik vraag me af of dat wel moglijk is, en als we overal een 2e reden achter zoeken, kan bijna nix.

Himalaja
14 jaar geleden

Maar Niburu is nu toch de meest ongeloofwaardige site die er is zeker!!!
Ze denken daar echt dat de pers van overal ter wereld die site dagelijks bezoekt!!
Hoe gek kan een mens zijn?

Indien iemand mij iets kan laten zien dat een bewijs levert van buitenaards bezoek, dan zal ik u snel laten zien waarom het niet zo is!!

Ikzelf heb jaren studie gedaan naar buitenaards bezoek, ik heb nooit echt bewijs gevonden, dus, iemand?

Julux
14 jaar geleden

@ Himalaja

Ja, daar zit wel wat in. Mochten ze wereldwijd bezocht worden (ik bedoel de site) dan moeten ze toch maar een .com nemen ipv een .nl en hun site in het engels vertalen.

Maar goed, vind het wel een interessante site.

Heb zelf weer vanavond weer heel bewust naar de hemel zitten staren en dit keer ook gelet op abnormale geluiden. Nog niks gespot en CNN heeft het alleen maar over de economische crisis en de presidentverkiezingen :S

Ik heb er een beetje een hard hoofd in gekregen.

dromer
14 jaar geleden

john droom lekker verder.

MR
14 jaar geleden

Angst is een slechte raadgever,

96% van de wereld leeft in angst, of het nu financieel is, gezondheid, relaties, werk, etc..

Dit komt door de media, die beinvloed word door de overheid, die weer beinvloed word door de centrale banken. (bedrijven)

dit wat een privaat bedrijf is en door ons zelf onmisbaar is gemaakt, wie kan zich een wereld voor stellen zonder geld? er is een "crisis" en wat doen de centrale banken: die geven meer geld uit aan de banken. de cirkel blijft rond, omdat voor ieder biljet wat in omloop is onze banken rente betalen. u kunt zelf wel invullen dat wij deze rente betalen middels verscheidene vormen van "belasting" die we betalen.

De wereld is een systeem dat door de top is gecreerd, zij bepalen wat er gebeurt en ze zetten de mensheid naar hun hand om de media zo in te richten dat wij mensen alles geloven, of juist niet. de essentie hiervan is dat zij bepalen wat wij denken, wat ons bezig houd.

Hoe minder de mensen weten, des te beter. De overheid/media bepaald wat wij te zien krijgen.

Deze buitenaardse actie zou geweldig zijn en dankzij de propaganda beperking van het internet krijgen we eindelijk waar we recht op hebben: de WAARHEID.

Jules
14 jaar geleden

Het is ondertussen 15 oktober, waarschijnlijk zijn ze eerst nog ergens anders gaan buurten.
Of is hun komst ge-anuleerd wegens hoge brandstofprijzen.
hu ?

joske
14 jaar geleden

@Julux: ah juist ja... nou dat zou NOG lulliger zijn dan een paar ticktes ;)

@jules: LOL

Wordt die Blossom trouwens ook opgepakt nu? Ik hoorde dat er mensen zelfmoord hadden gepleegd ivm een eventueel ruimteschip en er hebben mega veel mensen geld op gezet die nu dus waarschijnlijk blut zijn....
leuk mens joh die Blossom......

14 jaar geleden

het heeft idd veel te maken met die crisis denk ik.

14 jaar geleden

ik ben best wel boos, niet op jullie, maar op die site van niburu, nu staat er weer een nichterig excuus op dat het over ene paar maanden komt, als ik die pagina ff uit print veeg ik me hol er mee af, het is misschien wel goede om andere mensen hier over te horen, en ook ik was niet helemaal zeker ervan, maarja, het zal wel weer om geld gaan. de misselijkheid.