Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten voelen

11 jaar geleden

Probeer te geloven in je eigen kracht en wees er niet bang voor. Als je weet dat die geest te vertrouwen is, moet je gewoon in jezelf zeggen 'Ik wil je zien'. Dit helpt gegarandeerd.

surinx
11 jaar geleden

ik weet wanneer er onaangenaam bezoek in mijn buurt is.. dit ben ik beginnen te beseffen toen ik 11 jaar was ben inmiddels al 20.. het is gewoon altijd als ik mij op een plaats of ruimte goed begin te concentreren staat er altijd iemand.. ik weet niet wie of hoe die eruit ziet.. ik weet alleen dat ik gewoon een lichte witte schim zie ik zou echter niet weten of het echt is of niet maar hoe meer ik het zie hoe meer ik er in geloof ik wil er niet mee onder de mensen komen ik bedoel ik zou het nooit tegen iedereen gaan zeggen.. alleen vertrouwens personen.. als er iemand is die net hetzelfde heeft.. reageer er dan op met je email.. bedankt alvast..

11 jaar geleden

@ kimgroten: het hangt ervan af waar de geest aan overleden is. Hier zijn een paar dingen:

* kanker: je voelt misselijkheid en soms steken waar de persoon kanker had
* verstikking: je voelt druk op je borst en krijgt het benauwd
* dementie: je voelt erge hoofdpijn en weet niets meer wat er om je heen gebeurd
* hart- en vaatziekte: je voelt bij een man vaak pijn bij rechterarm en op het borst en bij de vrouw alleen op het borst
* Moord: je voelt een onderbuikgevoel en hevige pijn waar het slachtoffer is geraakt
* (ver)gif: snerende pijn in de keel, ogen en mondholte. Ook voel je soms pijn op je borst

Ik hoop dat je hier iets mee kunt en geen ervaring ermee krijgt of hebt



1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door Patros Fibros.

cederic meuleman
11 jaar geleden

als ik die berichtjes allemaal lees denkt iedereen geesten te kunnen zien en voelen, dus bij deze me reactie zal es wat jullie vertellen het is geen bed verhaaltje ! gevoelige mensen lezen dit beter niet! dit is ook geen grap of beweringen dit zijn feiten ! WAARGEBEURD !!!
het wat jaar 2009 OKTOBER 8 1U:22 IN DE MORGEN
ik lag in bed zoals iedereen denk ik,ik had dan een leuke droom wat ik me kan herinneren was dat zo maar gebleven
op een hevige moment rond 1u:22 een koude rilling maar niet zoals je koud hebt in de winter zoals je in je t-chirt zou staan als het -10 is ,het was ongewoon van kop tot teen letter alle haren komen letter recht evenals schaamhaar ! geen grap ik voelde die koude trekken over heel mijn lijf wat me wakker maakte maar deed alsof ik slaapte en probeerde te realizeren wat ik net mee maakte ik lag immers toen op me buik en bleef die houding aannemen toen voelde ik letterlijk me laken die over me lichaam lag zoals iedereen van me voeten tot aan me knie naar boven trekken ,met andere woorden me voeten werden blootgelegd en in zeer korte tijd ertussen voelde ik aan me linkervoet ter hoogte van me enkel een flinke ruk! zodat ik met heel me lichaam op me matras een stuk achter één schoof ik denk tussen de 20 EN 30 CM want ik had geen meter bij me in bed wat logisch is! op dat moment was ik in een schok toestand omdat ik wist dat ik mijn kamer van binnen gesloten had met wel de sleutel erop!!! dat was een bangelijk bijna niet te begrijpen moment zeker omdat het vat had op mij wetende ik alleen in de kamer was, toen ik dat achtereen mee maakte zei ik in me bed nog steeds op me buik laat me met rust !ik wil dat je weggaat ! na deze gebeurten is wat me altijd zal nablijven werd niet meer herhaald of ander soort gebeurtenissen ook niet ,en ik geloofde niet in zowe bullchit ik kon dan niet meer slapen, ik was aan het denken hoe en wat het kon zijn en hoe dit mogelijk was ,en toen ging er een belltje rinkelen mijn broer was verongelukt op 14 augustus 2009 24 j en hij was een brut een wervelwind ging hoij door het leven en ik denk nog steeds dat hij het was dat hij op die manier wou laten weten dat hij er nog was , maar zeker ervan zal ik nooit zijn denk erover wat je wilt ieder woord is waar en waargebeurd!!!!!!!!!

Manoe
11 jaar geleden

Ik woon nu 2 jaar opmezelf,, zoo fijn.. Nu pas na 2 jaar.
In het begin ging het wel goed tot ik alleen thuis sliep,
Ik voelde me zoo niet op mijn gemak, ik hoorde rare dingen. Dacht dat het gewoon huis geluiden waren maar helaas nadat de week voorbij ging bleef ik dezelfde geslof horen. ( iemand die met een mank been over de grond sleept). Mijn kast tikte, en op sommige plekken in het huis was het heel koud, leek de Noordpool wel :P
Op een gegeven moment was het zoo erg dat bang begon te worden, zoo erg dat ik maar in de tent achter thuis sliep. Mijn moeder de heel gevoelig is, en sommige ook kan zien, heeft er voor gezorgt dat er een paranormaal iemand bij me langs kwam, ik geloof niet in dit soort dingen tot op heden!!! Hij kon mij dingen vertellen die niemand weet,,, en zoo ook dat mijn opa overleden in 2006 bij me was! Met tranen in mijn ogen en een glimlach op mijn gezicht vloede ik hem bij me! Voelde me gelukkig, maar zo gouw en in mijn slaapkamer waren was ik bang en boos, om niets! Hierbij bleek dat er een man was op mijn kamer, een man die daar is gestorven, ik moest hem uitleggen dat het goed was en dat hij naar het licht kon gaan! Hierna verdween hij ook. Zoo vervolgden we onze weg naar de gang, hier moest ik heel hard huilen, en ik was ontroost baar, wat bleek, hier was een meisje met een zwart witte paap van 5jaar oud! Toen ik dit hoorde was ik van slag, ik ging op mijn knieën zitten met mijn armen wijd, en vertelde haar ook dat het goed was, en dat ze naar het licht kon gaan, ze zij via mijn paranormale begeleider dat het daar mooi was, toen zij ik tegen haar ga ma vind je rust, het meisje was nog niet weg of ik voelde dat het bij mijn benen koud was, mijn begeleider vroeg of ik vroegen een hond heb gehadt, jha zkkr een stuk of 5, okee zij hij, hij beschrijvde het hond maar dit was ook niet mijn hond, bleek het de hond van mijn vriend te zijn, ojhee dacht ik nog. Niet weer hè,,, deze hebben we ook ma weg gestuurd. Na verloop was alles weg en was er weer vrede in huis. Gelukkig! Mijn opa is nog altijd bij me, zoo voel ik me fijn. Ik was altijd al wel gevoelig voor aanwezigheid maar nog nooit z'n ervaring meegemaakt. Gelukkig heb ik nu hulp, ik voel nog steeds aanwezigheid, en soms voel ik hun emoties zoo heftig dat ik ervan schrik! Dan is mijn opa in de buurt en voel ik mijn rug warm worden en zijn die emoties zoo weer weg, dus zeg ma hij helpt mij ook! Hij en ik zijn altijd 4 handen op zijn buik, en zoo blijft het ook na de dood!! Soms moet ik wel lachen als ik zijn aanwezigheid voel, dat zijn dan weer op momenten dat ik druk ben of gestrest, even wordt ik eraan gedacht dat ik niet alleen ben, het geeft me toch wel rust. Mijn conclusie is.... Er is meer dan alleen wij mensen op aarde!!

jeroen den engelsman
11 jaar geleden

hallo mensen, ik voel ook al geesten vanaf kleins aan, 1 huis had vader haar dochter vermoord, latijd koud in die kamer en hij dwaalde ook nog dfoor het huis.
2e plek was bij me opa's oude huis samen met me oma heeft hij voor haar nog een vrouw gehad en die is daar dood gegaan.
ik voelde altijd een geest daar met slechte energie. ik werdt vaak lastig gevallen als ik naar bed ging. en later ook overdag.
theedeksels gingen voor me neus op en neer samen met oma en opa erbij.
dekens werden van me af getrokken.
het punt is, des te meer je er voor open staat des te meer kracht krijgen ze om wat te doen.
later bleek dat zij boos was omdat ik in het zelfde bed sliep als haar kinderen wat ze dus niet leuk vondt, en ze maakte
betere appeltaarten als me oma.

nadat iemand er mee gepraat had en speciale koperen 8en ringen in bepaalde plaatsen had geled hadden we er geen last meer van.
deze moeten we om de 1 a 2 weken omspoelen.

heb daarna altijd nog geesten gevoeld en soms ook heel helder gezien.

de aller laatste is atm nu in me eigen huis, zag het ongeveer een week geleden, heel helder zoals ik nog nooit gezien had.
zag hem bepaalde gebaren maken van kom mee, en hand gebaren maar kon niet duidelijk zien hoe en wat.
ergens beangstigend omdat het niet iets tastbars is dus je kan jezelf er ook niet echt voor verweren, maar wilde graag weten wat hij wilde.

punt is dat ik er niet mee kan praten, ben nu 25 jaar kan als ik wil me er enigsinds voor afsluiten maar niet altijd en voel het al vanaf 5-6 jaar.

maar in ieder geval als je er mee zit, praat met paragnosten en vraag sws of die geest iets kan vertellen wat zij sws niet weet. als dat klopt weet je in ieder geval dat het geen nepperd is.
en zolang je niet met geesten kan praten, prijs jezelf gelukkig.

want het is lang niet altijd zo prettig als je denkt.

laatste x was een vrouwlijke kennis lang geweest en beweerde dat ze gevolgd was vanaf mijn huis naar haar huis, en blablabla.
ze had gepraat met een paragnost die vertelde dat er bij mij 2 jongens waren 1 goed die mijn hulp nodig heeft en een slechte, maar die jongen wou mij helpen maar dat kon niet zonder hulp vanaf buiten af.
die 2e is een slechte, heb beide dus gezien maar probleem is dat ik dus niets meer kan als dat.
als er iemand is die er mee kan pratenmag die mij e-mailen. ben wel benieuwd wie of wat nou eigelijk van me wil. zodat ik ook verder kan.

jeroen den engelsman
11 jaar geleden

heb je ractie gelezen, zie de mijne verder naar beneden, en vraag evt als je iets wil weten.

Nico
11 jaar geleden

Hallo Sandra1990,


Kan ik op de één of andere manier in contact met jou komen??? Ik las dat je al 6 jaar Wicca bent en mijn instinct zegt dat jij mij op weg kan helpen. Graag hoor ik wat van je.

11 jaar geleden

Heey,,
ik weet wel wat je bedoelt. Toen ik geboren was zou ik een tweeling zusje of broertje krijgen maar die overleed in de buik, ik voel ook dat ze bij me is! maar je weet het nooit zeker natuurlijk! want ik kan ze niet zien alleen ik voel ze wel heel goed. ik krijg dan rillingen of ik krijg het heel benauwd of me hartslag klopt anders. Anders moet je daar eens opletten. En je kan je 6e zintuig beter maken door bijvoorbeeld te mediteren, ga dan ergens zitten waar het rustig is en je rug moet recht blijven (niet liggen) en tel tot en met 10 en tel dan van 10 weer tot 0. en wees dan stil, en als je soort licht voelt of wit licht voelt dan ben je verboden. en heel belangerijk als je klaar bent stamp dan even met je voeten(: en veel water drinken helpt ook.
veel succes -xxx-

Eva :)
11 jaar geleden

Hallo!

Ik ben Eva, 14 jaar en wil graag even mijn verhaal doen :)

In 2004 is mijn oma gestorven aan kanker, in ons huis. Toen als ik ongeveer tien was, of zelfs jonger, zag ik altijd een witte schim in mijn zwarte rolluik. Die kreeg meer vorm hoe langer ik er naar keek. Ik kreeg schrik, dus heb ik mijn bed onder mijn raam gezet zodat ik er niet meer naar kan kijken.

Ik slaap al zolang ik het mij kan herinneren op mijn buik, met mijn deken helemaal over mijn hoofd en een klein gaatje om te ademen. Waarom? Weet ik niet.

Ik heb ook al zo lang ik het mij kan herinneren een ritueel dat ik voor ik ga slapen onder mijn bed, achter mijn deur enzovoort kijk. Want ik heb altijd het gevoel dat iemand mij bekijkt, maar in positieve zin.

Als ik in mijn kamer aan het studeren ben, zie ik altijd het licht flitsen en kijk ik in het rond maar zie niets. Als ik boven kom zijn vaak 1 of meerdere lichten aan en doe ik ze terug uit. Ik zeg dat dan tegen mijn mama en zus dat ze het licht WEER hebben vergeten uit te doen, maar ze kunnen zich niet herinneren dat ze het licht hebben laten branden.

Ik hoorde altijd geluiden en voelde jeukende steken in m'n nek, maar sinds ik met mijn raam open slaap (al vanaf de zomervakantie) hoor en voel ik het niet meer. Ik slaap zelfs bij -10°C met mijn raam open, gwn omdat dat mij een gevoel van veiligheid geeft :)

Ik hoop dat jullie het helemaal lezen, en dat iemand weet of het nu iets te maken heeft met geesten of dat het juist toeval is :)

Groetjes Eva ;)

Jeanet
11 jaar geleden

Hallo,
ik ben een meisje van 13 jaar, en ik heb vaak het gevoel dat ik word bekeken.
Het is zo dat ik vaak het gevoel heb dat ik niet alleen ben in mijn kamer, en ik kan bv alleen (als ik nog wakker ben, en probeer te slapen) naar de gordijnkant liggen. Als ik op mijn andere zij ga liggen, en naar de spiegelkant kijk voel ik me niet op mijn gemak. Dan draai ik me ook gewoon weer om, maar volgens mij heeft het niks met de spiegel te maken. Ben niet bang voor de spiegel zoals sommige mensen hebben, het lijkt gewoon of de gordijnkant een aantrekkingskracht heeft ofzo.

Kan iemand mijn misschien uitleggen wat het betekent? Ben ik dan paranormaal? Ik heb ook altijd al dat ik heel geïntresseerd ben in geesten, het is vooral begonnen nadat mij stiefvader en vader overleden zijn gegaan.

Mvg

Eva :)
11 jaar geleden

@Jeanet: Ik had dat vroeger ook, dat ik alleen kon liggen aan de kant van de muur maar wel omdat ik dus bang had van de spiegel ;)

Jamira
11 jaar geleden

Hallo Hony
Je hoeft niet bang te zijn hoor. Ik denk dat hij in jouw droom nog afscheid van je wilde nemen. Als het weer gebeurd zeg je maar gewoon in jezelf: het is goed R, ik vergeef je, maar zeg het wel vanuit je hart. Vaak willen ze een soort 'goedkeuring' of vergiffenis van je, omdat ze ergens spijt van hebben. Als je toch angstig blijft kun je misschien eens contact opnemen met Loes van Loon. Zij is een eerlijk en betrouwbaar medium uit Hoorn. Of lees eens een van haar boeken, b.v : Dolende zielen worden gered. Als je dit leest zal je heel veel duidelijk worden en begrijp je alles ook veel beter. Succes.

giselamarquardt
11 jaar geleden

hoi allemaal, soms denk ik, die hun verhaal vertellen, en andere willen zeggen,,zoals diuvel zien of hoe je ermee moet omgaan. En eigenlijk,als hun zoiets schrijven moeten ze ook iets over energieen en entiteiten of karmisch en alles wat erbij gehoord weten. Er zijn goede en slechte energieen[ geesten]] entiteiten plakken aan je lichaam en maken je gek.Carmisch,je hebt al vaker geleefd. En je kan het ook meestal aan mensen zien, die bijv.heel donker oogringe hebben en zich opeens anders verhouden. En als jullie die kunnen zien of voelen of gewoon denken iets klopt niet, dan kunnen meestal zulke mensen ook met een pendel omgaan, wat natuurlijk een enorm voordeel is..Je kan dan ook alles navragen. Maar er zijn niet zoveel die het kunnen.
Kinder voelen alles eerder dan volwassene en vele van hun hebben problemen mee.Er zijn kinderen die erg bang zijn en beginnen weer in het bedje te plassen of ook helemaal verstoord zijn en die oudern weten niet eens waarom.
Maar het is wel goed, dat deze site geeft, want met velen mensen kan je daarover niet praten.
Ik zelf heb sinds gisteren al weer mijne verstorven kat weer in mijn huis.

Eva :)
11 jaar geleden

Ik heb het ook eens geprobeerd om te pendelen, en het werkt!! :D
Als het ja is doet ie van boven naar onder, bij nee van links naar rechts en bij ik weet het niet draait ie rondjes ;)

bo vercammen
11 jaar geleden

Ik denk Dat ik geesten kan voelen dat vind ik eng ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan ik
Denk steeds dat er iemand bij me is ik ben nu 11 en soms ben ik heel erg bang

mercedis
11 jaar geleden

hoi,
ik ben mercedis ik ben 16 jaar en woon in een oude boeren gat in nederland.
mijn probleem is dat ik ze kan ruiken, voelen, zien en horen. ik weet niet wat ik hier mee moet doen
en dat is nog niet eens alles ik beelden van dingen die nog moeten gebeuren.
ben ik alleen en hoe moet ik hier mee omgaan
ALSJEBLIEFT kan iemand me tips geven, ik voel me alleen en heel erg bang.

maria.

Dylan
11 jaar geleden

Ik zou graag mee u eens grondig verder praten over dit onderwerp ik voel ook koude rillingen als ik aaleen ben als ik klein was lag ik in men klein bed en zag een overledenen persoon alledagen aan men bed maar nu kan ik ze niet meer zien alleen voelen als ik alleen ben graag contact maken mee u om te praten

Wimp
11 jaar geleden

Ik vraag me af of ik nu stikjaloers moet zijn dat ik die ervaringen niet heb of dat het te maken heeft met de ontwikkeling van de hersenen.

Ik hoop dat jullie het bij het rechte eind hebben, dat geesten écht bestaan maar hoe langer hoe meer geraak ik ervan overtuigd dat het een mechanisme in de hersenen is dat ervoor zorgt dat je die ervaringen krijgt. Ik weet niet precies hoe jong jullie nog zijn maar het zou me niet verwonderen dat die verschijnselen met de puberteit te maken hebben. Niet voor niets verdwijnen de ervaringen op latere leeftijd: eerst voel je ze eerst nog en wellicht daarna op volwassen leeftijd heb je er helemaal geen last meer van.

Ik zelf had in mijn jongere jaren ook regelmatig het gevoel dat er iemand over mijn schouders keek; soms zelfs hoorde ik tijdens het studeren zuchten in mijn oor of kreeg ik plots een angstig koud gevoel. Al die dingen zijn nu verleden tijd.

Wim

Eva ;)
11 jaar geleden

Helemaal mee eens met Wim!

Ik denk soms ook dat je geesten ziet, hoort of voelt omdat je het echt wilt. Ik denk dat ik dat heb omdat ik het altijd leuk vind als je wat avontuur en spanning in je leven hebt. ;)
Natuurlijk kan ik het fout hebben en bestaan ze dus wel echt!

Marie Chantal
11 jaar geleden

Hallo,

Kan een geest je aanraken, en verliefd worden op iemand,
ik bedoel, ik heb een geest die altijd zich laat voelen,
en handoplegging doet, wie het is zeg ik liever niet....
maar het begon met visioenen....kan dat, kan dat zomaar
een die verliefd word op jou....en die geest beweerd het te
zijn want ik voel in mij, laat je gaan en wees niet bang...
Hoe reageren, want ik ben zelf verliefd op geworden....
Groetjes,

Chantl

roeline hanekamp
11 jaar geleden

hoi hoi, ik ben roeline,
In dit huis ben ik vorigjaar komen wonen, in Augustus 2012, de eerste 3 maanden heb ik erniet geslapen,door omstandigheden, Nu ik dit aan het tikken ben, krijg ik het ook koud,
In de maanden erna, dacht ik iets te voelen, of hoorde,(ik dacht dat ik droomde) deed dan mijn lamp aan, en zag niets, maar dat voelen ging wel door, oa aan het eind van het bed, en over mijn dekbed heen, of net als er een hand of poot op mijn arm gelegd werd. Het ligt ook regelmatig achter mijn knie holtes, soms als ik me omdraai duurd het even en dan is het erweer, maar krijg soms ook geuren in mijn neus die ik niet kan verklaren en of een soort van windvlaag ook dat er een deur zomaar dicht slaat,
Eigenlijk best eng allemaal, ik ben 56 maar zo heftig heb ik iets nog niet meegemaakt, Kan mij iemand vertellen wat het kan zijn en wat ik ermee moet.?? Er zijn al wel fam leden van mij overleden, maar niet in dit huis, en ook geen dieren,
Alvast bedankt voor je reaktie

Suis
11 jaar geleden

Heet char , mij sprak me aan dat jij vertelden in een opmerking dat jij je moeders pijn kan wegnemen ik heb zelf gehad(omdat ik me steeds dood schik sluit ik me steets af) dat ik de volledige hoofd pijn van een vriend heb gevoelt en heb weg genomen maar die pijn kwam dan bij mij terecht dit heb ik vaker gedaan ook zonder dat die mensen het wisten , en misschien weet jij waardoor dat gebeurt dat ik de pijn overneem?:) Groetjes Suuz

DL. Eline
11 jaar geleden

haha Mariana,
Geesten zien, voelen, horen, ruiken noemmaar op, heeft helemaal niets te maken met de bijbel.
iedereen weet dat je niet gek bent als je zoiets meemaakt.
het is gewoon in de mens gegroeit via The Witchcraft, de oudste religie ter wereld.
We weten dat heksen niet bestaan zoals op het plaatje,
op een bezemsteel vliegen, rare dingen tevoorschijn halen, mensen laten verdwijnen etc.

Maar heksen en de zogenoemde tovernaars bestaan wel degelijk maar niet zoals omschreven van vroeger uit want ze kunnen niet vliegen, dingen tevoorschijn halen
en mensen of dingen laten verdwijnen.
Geneeskunde en Communicatie met geesten, zielen aflezen, aura's zien, etc.
Niet iedereen kan het, je moet je zien open te stellen, waar richt je je op, wat is je doel, wat wil je en waarom.
het open stellen is het moeilijkste deel, maar zo gauw je je open hebt gesteld, komt het je pad op.
het ligt er alleen aan wat je er voor doet en hoeveel.

even terug op The Witchcraft, dit is dus de oudste religie ter wereld.
hieruit is het christendom, boeddhisme, taoisme & etc allemaal ontstaan.
alleen zit er een heel groot verschil in de geloven, ze doelen uiteindelijk bijna allemaal op het zelfde uit,
sommigen gaan voor het leiderschap, anderen voor het krijgerschap, vredeschap, gemeenschap, noem maar op
maar uiteindelijk leven ze allemaal in het zelfde wereldje.
hoewel dat ook was in The Witchcraft, zat er een heel groot verschil in.
The Witchcraft was natuurlijk. het geloof staat voor de vrouw, ze zorgde voor de kinderen, zieken, vuur, enzovoorts enzovoorts :). waarom de man in dit geloof minder belangrijk was, was omdat de moedergodin uiteindelijk haar dochters ging leren hoe ze mensen konden genezen. natuurlijk niet alle vrouwen konden dit, ze hadden dit niet geleerd.
dat is waar The Witchcraft eigenlijk voor staat, Genezing, hier komen dus Heksen vandaan.

Later werden de heksen gezien als aanhangers van de duivel.
waarom ik dit vertel?
tijdens dit geloof, werd de mens duidelijk gemaakt dat er meer is dan alleen leven.
er bestond na een tijd nog een wereld, de spirituele wereld.
heksen konden de informatie weghalen uit de spirituele wereld, zeiden ze.
ze 'voelden' het aan, ze 'voelden' welke genezing mensen nodig hadden, en spraken daar rare woorden bij uit.
dit word natuurlijk niet meer gedaan. En in de moderne geloven, geloven we daar niet meer in.

geloof het of niet, de spirituele wereld kan je zóóó veel leren en aanduiden.
voor meer informatie, reactions are welcome.

DL. Eline
11 jaar geleden

Hey Melvin,
goeie vraag.
begin met algemene vragen als je al een tijdje alleen bent,
vraag naar zn naam, waar komt hij vandaan, en uiteindelijk naar zn doel.
je hoeft hem niet per se te kunnen zien, meestal kun je geesten niet zien omdat iets in je het blokkeerd,
dat je bang bent dat je schrikt, dat je het te graag wil zien omdat je nieuwschierig bent, dat je bang bent, of dat je er de hele tijd aan denkt. je moet weten dat dit jongetje gevoelens heeft en kan aanvoelen hoe jij je voelt op een moment en hoe je denkt over bepaalde situaties. dit kan een reden zijn waarom hij wacht of het niet doet. het ligt bij je zelf.
wat doe je er aan, wat wil je er aan doen, wat wil je bereiken, waarom wil je dit bereiken.
praat is en denk 'ns hard op na. je zult vanzelf aanwezigheid voelen. maar richt je op je doel, anders kan het nog eens héééél anders uitpakken ;) ehem.. ervaring..

:) groetjes





Deze discussie is gesloten.