Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten voelen

Juan
12 jaar geleden

@ Zegikniet

Ik herken er veel van mijzelf vroeger in vandaar dat ik je even benaderde, het naast mijn bed staan van een persoon niet maar dat is wel een bekend iets voor veel mensen.
Tegenwoordig voel ik het niet meer zo als vroeger, en vooral laatste tijd lijk ik het beter aan te kunnen voelen en te onderscheiden áls ik dat wil, maar ik verdring het omdat ik het nu even niet nodig vind.
Als je me wilt benaderen, mail naar: turbo_g6@hotmail.com

ZegIkNiet
12 jaar geleden

Heey @ Jaun
Sorry maar ik voeg geen mensen toe die ik niet ken maar ik heb 1 vraagje
Bestaan geesten?

Juan
12 jaar geleden

@ zegikniet
Dat is heel goed van jou hoor.
Maar ik doe zelf sowieso niet aan msn en chatten, maar mailen mag/kan altijd.
Als je antwoorden op je vragen wilt kan ik er wel veel geven, het is ook van je persoonlijke staat en omgevingssfeer afhankelijk. Maar anders staat het hier straks helemaal vol getypt vandaar dat ik je die optie gaf.

Op je vraag of geesten bestaan. Nou je vraagt me wat...

Er zijn energieën aanwezig die emoties en persoonlijkheden bij zich dragen, ook wel geesten, spoken of entiteit genoemd. Helaas word dit in een negatief slecht dagbeeld gezet door de wereld om jou heen, maar dat is het helemaal niet.

Je wordt er angstig van omdat het iets is dat je niet kent, en bij de mens is het vaak zo; 'wat mensen niet kennen maakt hen bang'
Als je ermee opgevoed zou zijn, dan ben je het gewend en zou je er absoluut niet bang van zijn, terwijl het gewoon om hetzelfde gaat. (Bij Indianen is het bijvoorbeeld heel normaal dat er met geesten van familie en naasten wordt gecommuniceerd)

ZegIkNiet
12 jaar geleden

Juan
Maar... ik ben juist bang omdat men zus geesten heeft opgeroepen toen ik by een vriendin was in MIJN KAMER !

Juan
12 jaar geleden

@ Zegikniet

Oke, geef als eerst je zus hard op d'r donder! ;-) Het zijn geen spelletjes natuurlijk, en nu zit jij ermee.
Als je een goede band hebt met je zus, laat haar alles even weten en bedenk samen hoe je het op kunt lossen. Door je ouders in te lichten misschien..? Zij moeten jou serieus nemen, ik weet niet hoe oud je bent maar ik neem natuurlijk aan dat je op de leeftijd zit dat je fantasie en echte gebeurtenissen goed kan onderscheiden. Jij bent niet gek en jij weet zelf heus wel wat je echt meemaakt of niet, alle ondersteuning kun je gebruiken toch!? Taak van je ouders is dat zij jou in bescherming moeten nemen en verantwoordelijk zijn. Ik kan niet gek meer doen dan jou tips geven. Ik doe m'n best.

Als er iets is opgeroepen in 'jou' kamer wil dat niet zeggen dat ze daar blijven, het kan zijn dat ze je zus gaan plagen of misschien zelfs beschermen, ligt er net aan wat er binnen gekomen is, misschien is het ook wel weg. En dat plagen is niet meer dan dat, ze zijn absoluut niet gevaarlijk.

Angst voedt geesten word ook wel gezegd, door er veel aan te denken word je angstiger en angstiger en daarmee trek je het aan. Daarom probeer ik jou uit te leggen hoe die wereld in elkaar steekt, zodat je het een beetje begrijpt en dat je er niet bang van hoeft te zijn. Op het moment dat je er niet bang meer van bent lijk je het beter te kunnen blokkeren.

Ikzelf heb ook nog weleens dat ik aanwezigheid en mij bekeken voel, geluiden, klappen of flitsen. En dan praat ik 'overtuigd' in mijn gedachten (kan ook hardop, zolang je het maar wel meent) tegen die aanwezigheid: "Ik weet niet wat je van me wilt maar ik kan weinig betekenen. of Ga weg, laat me met rust ik heb hier nu even geen zin in" Dan voel ik de druk wegzakken en voel ik me ook relaxter.
De koude rilling is uit mijn ervaring vaak positief, als ik aan bekende of goede mensen denk die heen gegaan zijn, of er op diezelfde manier tegen praat zoals ik zojuist noemde (in gedachten praten)

Mijn oma zegt altijd: "Ik ben niet bang voor de doden, maar juist voor de levenden, die zijn wel gevaarlijk"
En voor jouzelf: Jij bent levend, jij hebt meer energie en kracht, dus wat stellen zij dan nog voor?? Je hoeft maar te denken "rot op" En met jou uitstralende ongewenste energie kun je ervoor zorgen dat ze je met rust laten. Alles draait beetje om je aura, je aura (dus je energie uitstraling) moet je sterk houden, wees zelfverzekerd!

Anoniem user
12 jaar geleden

Nou eigenlijk kunnen geesten je wel wat aan doen.
Ik wil je niet bang maken maar sommige soorten geesten kunnen je bezit van je nemen. Dat betekent na een tijdje komt hij in je lichaam en hoor je gelach en stemmen in je hoofd die je proberen te commanderen. Sommige mensen hebben zelfs zelfmoord gepleegd omdat een geest hem bezeet en zei pleeg zelfmoord pak een bijl. Maar als het klopgeesten zijn kunnen ze je inderdaad niks aandoen. Ik zou als ik jouw was een medium erbij halen.
Anoniem User.

12 jaar geleden

Ik ben 13 en misschien een beetje bang voor vampieren enzo. Ik geloofde er een hele tijd in. Maar ja, ter zaken. Ik mediteer soms. Gewoon, om me rustig te maken, verder niks. Maar als ik mediteer en me concentreer, heb ik het gevoel dat er meerdere mensen in mijn kamer zitten. Dat heeft iedereen vast wel is, maar ik heb er ook nog over gedroomd:

Ik zag mezelf mediteren en zat midden in de kamer. Op bed lag een oude man met een snor, bril en klein hoofd. Ik kende hem. Hij leek op de buurman van mijn neef, die soms bij ons komt. Hij is best oud. Rond de zeventig ofzo. Zou het kunnen dat hij ziek wordt? Of sterft? Waarom zou hij dan op bed liggen?
Ik zag ook een meisje met lange, zwarte haren in twee staartjes. Ze was rond de zeven. Ik kende haar niet. Ze leunde tegen mijn muur en wachtte op iets.

Geen idee wat ik hier mee moet. Ik ben niet bang voor ze, maar vind het wel raar dat ik ze in mijn droom 'zie' en als ik mediteer 'voel'. Kan ik hier wat aan doen?

Groetjes cupcakie

Cynthia1996
12 jaar geleden

Kan iemand mij helpen? Ik zie geesten in mijn kamer (al een jaar of 4), en het zijn nog steeds dezelfde geesten, ik heb het gevoel dat ze willen dat ik iets voor hen doe, maar ik weet niet wat omdat ik niet met ze kan communiceren. Is er iets wat ik kan doen om met die geesten te praten?
Ik heb ook al een paar dromen gehad waarvan ik denk dat die niet van mij komen maar van de geesten waarmee ze met gebeurtenissen uit hun leven willen vertellen wie ze zijn, maar dit weet ik niet zeker. Kan iemand mij helpen zodat ik deze geesten kan helpen?

Juan
12 jaar geleden

@ Anoniem user

Waar jij het over hebt... Het aanzetten tot bepaald gedrag, acties en zelfmoord door stemmen in je hoofd zijn waarschijnlijk geen geesten maar demonen. Of dat nou gevallen engelen zijn of gewoon negatieve sterke energie daar zal iedereen anders over denken.
Maar dit is wel 'extreem' zeldzaam!! En het is en blijft een grijs gebied in dit wereldje, er word ook snel gezegd; "geestesziek of psychische problemen" Maar ik geloof zelf dat negatieve energie hier juist oorzaak van kan zijn, Charles Manson is het grootste voorbeeld.

Juan
12 jaar geleden

Even ter aanvulling van hierboven voor diegenen die het aantrekt...

Als iemand hier last van heeft,
Dus het totaal-beeld van stemmen horen, krassen, spontane wonden, nachtmerries, kloppen, constante angst etc.:
"ga niet op deze website vragen stellen maar zoek serieuze hulp bij kundige mensen. (geen ghost-busters met foto en video-camera's en energie meters die een uur-loon durven te vragen. Apparaten hebben geen 6e zintuig en oplossend vermogen, mensen zelf wel) Bij de kerk kunnen ze je weleens helpen (niet elke kerk), hier hoef je niet religieus voor te zijn. Eerlijke/goede paragnosten die bekend zijn met demonen, negatieve energie, poltergeist of exorcisme (hoe je het ook wilt noemen) zijn zeldzaam dus zoek het dan ook goed uit.

Daarbij is het de regel: ik kan het niet vaak genoeg zeggen "GEEN GLAASJE DRAAIEN"
Het is geen spelletje. Je weet niet wat je binnen haalt, en voor je het weet ben je f*ck'd!!
Ik weet dat veel pubers nogal een sterke drang hebben om dit eens te proberen, maar het heeft totaal geen zinnige reden. Als je bepaalde dingen wilt vragen, ga dan een dromen boekje bijhouden en analyseren. Dit is interessant en je ontdekt je antwoorden op je onbewuste vragen waardoor je gelukkiger kunt worden. Dit heeft meer betrekking op jezelf, entiteiten die je oproept met glaasje draaien hebben vaak niets met jou persoonlijk te maken. Dus je valt hen lastig en als je niet uitkijkt vallen zij 'jou' lastig, en daar kom je iets moeilijker vanaf.

Juan
12 jaar geleden

@ Cynthia1996
He, vaak is het in films zo dat ze inderdaad willen dat je iets voor hun moet doen, maakt het verhaal interessanter. Dan zijn ze uiteindelijk vermoord en liggen ze ergens begraven ofzo, lekker cliché.. :-/
Maar in realiteit is dat meestal niet zo. Vaak is het zelfs zo dat geesten die bij een persoon zijn, hen willen beschermen. Of je bent sterk ontwikkeld in je 6e zintuig en ontvangt die signalen constant. Het komt over dat je er in ieder geval niet bang voor bent, dat is goed. Ik kan een klein tipje geven, probeer met één van hen te communiceren door te vragen hoe ze zich voelen, hoe ze heten etc. beetje oppervlakkig houden. En of je dat nu hardop doet of in je hoofd maakt niet uit, zolang je je vragen maar wel specifiek richt en echt meent vanuit je gevoel. Je moet niet verwachten dat je een heel verhaal terug krijgt in je oren, anders konden we dit ook met elk geluids apparatuur opnemen. Maargoed, je moet er zelf gewoon achter staan. Als je het niet leuk vind dat ze er zijn, dan kun je ze vragen om weg te gaan...

uilenbal
12 jaar geleden

Utopia ik denk dat wat jij in de badkamer hebt gezien een geest was
omdat ik dat heel vaak heb, ik zie en voel dus ik leef met jou mee
groetjes uilenbal

elise
12 jaar geleden

heey, ik zie heel veel schaduwen (zwart of wit) en ik weet dat zwart slecht is en wit goed, maar ik voelde me een keer heel ongemakkelijk bij een witte geest. Was deze misschien vermomd en slecht? Ook had ik een keer tijdens de les dat ik iemand een hand op mijn schouder voelde leggen. terwijl er niemand in de buurt was, ik niemand weg zag rennen en niemand zag lachen toen ik achterom keek.

vroeger toen ik net het idee begon te krijgen dat ik geesten kon zien, horen maar vooral voelen, was ik heel bang. Ik was zelfs een tijdje bang in het donker, en vond het niet fijn alleen te zijn.
Nu ben ik eraan gewend, en begin ik zelfs nieuwsgierig te raken. Ik kan alleen schaduwen zien, en zou geesten graag wat beter willen zien.
Maar toen ik het er met mijn moeder over had, geloofte ze me niet en mijn zus keek me aan alsof ik een of andere besmettelijke ziekte had.
Dit vind ik erg jammer, want ik zou graag leren hoe je dit kan ontwikkelen (of gaat dat uit zichzelf?) en zou er in het vervolg graag mensen mee willen helpen.

weet iemand een manier waar je op een veilige manier met geesten kan leren omgaan??

Cynthia1996
12 jaar geleden

@elise
Ik weet niet hoe je met geesten kan cummuniceren(zoals ik al vertelde in mijn vorige post) maar ik weet wel dat als ik mijn ogen dicht doe dat ik de geesten dan beter kan zien. Je moet eigenlijk op dezelfde manier proberen te kijken als je droomt. Ik geloof dat je een soort 3e oog hebt waarmee je kan zien als je je ogen dicht doet. Ik weet niet of dit voor jou ook werkt maar je kan het altijd proberen.

wicca
12 jaar geleden

Het is mogelijk om geesten te voelen.
je kan dit niet leren. ik heb er zelf geen enkele moeite voor gedaan.
ik was in een huis in Frankrijk, en ik voelde daar een plotselinge temperatuurverandering in het huis. het was een erg oud huis.
en ik was met een meisje op een gang en ik hoorde daarna voetstappen achter me. ik keek om, en er was niemand.
en soms had ik het idee dat iemand me aanraakte. als ik in andere ruimtes liep was het er ineens ijskoud, en als ik weer terugkwam in diezelfde ruimte was het weer normale temperatuur. ik deed geen enkele moeite om ze te voelen. en nee, er waren geen kachels in die kamers.
het is niet doodeng om geesten te voelen maar ik zou toch maar uit de buurt van geesten blijven en als je er een keer een ziet moet je respectvol zijn.
je moet niet voor de kick met geesten experimenteren want twee jongens gingen dat toen doen door naar ze te zoeken en de geesten gingen grapjes met ze uithalen, en ze hadden dat geneens door....

Wilson
12 jaar geleden

Beste Eliza,

Je hoeft niet bang te zijn voor zulke (dingen) eigenlijk moet je blij zijn, ik voel namelijk ook geesten en het geeft me een sterk goed gevoel ik ga namelijk met veel zelfvertrouwen opstap en je hebt altijd een beschermings engel die over je waakt.
Dus er is eigenlijk geen reden om bang te zijn, die geesten zullen het namelijk ook niet zo bedoelen

Nou ik hoop dat ik je een beter beeld heb kunnen geven over wat dat nou precies inhoud en geloof me ZE ZULLEN JE ECHT NIKS DOEN HET ZIJN LIEVE GEESTEN!!!! DIE HET GOED BEDOELEN

12 jaar geleden

Wilson,
je zegt wel dat ze het goed bedoelen..
waarom overlijden er dan mensen zonder dat ze een reden kunnen vinden van het overlijden..
meestal zeggen ze dan hartstilstand,, maar de geesten geven meestal eerst een waarschuwing dat je iets fout doet.. alleen luistert niet iedereen.. onder andere ikke..:)
je spreekt niet voor niks van elfen en demonen en engelen en duivels..;)
als je geesten zou kennen en de wereld zou kennen dan zou je wel anders spreken..
je komt er nog wel achter wat daar gaande is wanneer je dood bent..;)

johan
12 jaar geleden

Hallo ff een verhaal voor de geintresseerden en mensen die me eventueel zouden kunnen helpen.

Ik ben een 27 jarige jongeman van surinaamse afkomst. Ondanks mijn culturele achtergrond heb ik altijd het bestaan van geesten ,demonen en entiteiten altijd zeer sceptisch bekeken. Ik wil me er eigenlijk ook totaal niet mee bezig houden. Het alledaagse leven is al moeilijk genoeg laat staan zaken waar je geen uitleg of verklaring voor hebt. Daar wil je je niet mee bezig houden als nuchter mens.

Maargoed nu komt het. Sinds een jaartje voel ik een vervelende energie in mijn huis en dan voornamelijk in mijn kamer.
Ik heb een hele tijd terug een vervelende drugsverslaving gehad. Ik zat in de weekenden aan de coke. Ik ben van mening dat dit middel de geest sterk verruimt en alert maakt. Ik heb toen iets waargenomen in mijn kamer waar ik nogal van ben geschrokken. Namelijk een doorzichtig wolkje , geen menselijke vorm maar een wolkachtige entiteit met een bewustzijn. Ik heb mij destijds voorgehouden dat ik gehallucineerd heb maar ik ben nu al een poos van de drugs af en nog steeds heb ik last van dit verschijnsel.

Het is er niet altijd maar lijkt op bepaalde momenten ineens sterk aanwezig te zijn. Ik heb dan het gevoel dat er iemand of iets in de ruimte is. Vaak krijg ik een vervelende kippenvel en rillingen terwijl de ramen dicht zijn en de verwarming aan staat. Ik ben er de laatste tijd niet meer bang voor maar vind het wel vervelend er steeds mee te worden geconfronteerd. Ik krijg dan rare dromen idd over mensen die ik niet ken. Of dat ik uit me lichaam word getrokken door iets en dan schrik ik angstig wakker. Een aantal keer is mijn hartslag tot enorme snelheden gegaan in mijn slaap en schrok ik angstig wakker.

Het is zelfs 2x voorgekomen dat er een soort hoog gezoem (als een mug) in mijn oren is gefluisterd. Ja ik meen het. Ik vertel dit aan niemand omdat ik bang ben voor complete gek te worden uitgemaakt. Ik wist echt niet wat mij overkwam en hoe dit te verklaren. Ik heb de hele kamer onderzocht op vliegen of muggen maar vond er geen enkele en dat was ook niet gek aangezien het hartje winter is. 1x is dit gebeurt toen ik Wierook in mijn kamer heb gebrand. Een hoog kort en ietwat gemeen gezoem. Ik heb ook in mijn kamer met mijn telefoon fotos en films gemaakt waarop ik een rood bolletje door de kamer heb zien bewegen.

Verder voelt het ook weleens alsof ik gestreeld of gekieteld als ik in slaap wil vallen. Ik zal het het best kunnen omschrijven als plagen of irriteren. Ik heb nooit pijn gevoeld. Er zijn periodes wanneer ik totaal geen aanwezigheid voel en ook geen last heb van de boven genoemde verschijnselen. Maar dan ineens duikt het op. Ik kan me er best kwaad om maken omdat ik er geen invloed op heb. Omdat ik me niet bezig wil houden met dit soort dingen. Mijn hele omgeving beschrijft mij als een nuchtere slimme jongen die zeker geen last heeft van wanen ofzo.

Zou iemand mij misschien kunnen vertellen wat dit kan betekenen? Of hoe ik hier een eind aan kan maken , ik begin het namelijk goed zat te worden.

Mijn email is : marci_dh@live.nl , ik hoop gauw iemand te spreken die me kan helpen , ik heb echter geen intresse in mediums of paragnosten die geld willen verdienen. Gewoon in mensen die zich herkennen in mijn verhaal ,ervaring willen delen ,ervaringsdeskundigen of mensen die mij kunnen helpen of adviseren.

klaas
12 jaar geleden

heey jongens en meisjes...

ik ben een jongen van 17 jaar en sinds een aantal jaar heb ik het gevoel dat er een geest is in ons huis, bijvoorbeeld als ik op de bank wil gaan zitten hoor ik plots keihard(oorverdovend) AU!!! of als je aan het koken bent het gas aan of uit gaat.
ook heb ik het al een keer meegemaakt toen ik aan het douchen was dat er ineens iemand door de deur heen kwam... een oude man met een korte baard hij praatte wel tegen me maar ik kon hem niet verstaan

ik woon op Urk en heb daarom nog niks tegen mijn vader of moeder gezegt en dat is echt geen optie omdat Urk erg klein en gehecht is met elkaar weten dan alle inwoners(180000) het wordt ik voor gek verklaard

ik heb me ondertussen een tijd in de zwarte magie verdiept en heb daardoor een sterke band met die man opgebouwd ookal heb ik hem maar 1 keer gezien, ik voel en hoor hem nog wel vaak.... ik wil nu toch weten hoe ik hem dan kan zien, want volgens de 6 verschillende mediums waar ik ben geweest is mijn zintuig enorm sterk en goed ontwikkeld...

er moet toch een manier zijn om de man zichtbaar te maken en hem dingen te kunnen vragen?spirituele spreuken of juist een simpele aanmoediging?

Joeri Mous
12 jaar geleden

Hallo iedereen;
ik heb op mijn android een geesten radar gedownload en soms komen er wel geesten opstaan
gelukkig zijn er bij mij ni veel
Groetjes Joeri

Gladys
12 jaar geleden

Heeii,,

Ik ben Gladys en ik ben nu 15.
In de zomervakantie 2011, had ik ruzie met m'n vader.
Ik sloot mezelf op in de wc , maar op een gegeven moment zie ik aan beiden kanten van de wc blauwe licht verschijnen met een mensenvorm erin.
Het maakte me rustig, het gaf me ook een goed gevoel, alleen ik heb het daarna nog 1x gezien in m'n wc.
Sinds die tijd zie ik steeds zwarte schimmen bewegen, of ik hoor m'n naam.

Maar op 3 december is m'n moeder overleden, ze was 48.. Ik was alleen met haar thuis toen ik haar vond. Ik moest ambulance bellen , en hulp halen.. Ze had geen ziekte, maar plotseling lag ze daar dood..

Maar een vriendin van me bleef bij me slapen om me te steunen, maar zij zei de volgende ochtend dat ze een kale man rond de 28 op m'n stoel zag zitten. Soort van bidden.
Mijn zus zei hetzelfde vroeger, dat er een man achter me stond die kaal is, en rond de 28, maar ik heb hem nog nooit gezien..

Maar ongeveer paar dagen na de dood van m'n moeder viel alles in de woonkamer om. Ik schrok me te pletter, want ik dacht: Ik hoor nu pas m'n moeder vallen, omdat ik m'n moeder niet heb horen vallen die avond..
Ik mis haar nu ook heel erg. Alleen heel vaak voel ik iets kouds op m'n armen, of door me heen gaan, maar soms geeft het een goed gevoel en is het warm.. Maar ook vaak gewoon heel koud.
Ik zie ook nu vaak witte ronde flitsen bewegen.

Maar ik wil weten, wie die man is en waarom het altijd in mijn kamer het koud is en m'n stoel steeds gedraaid. Het is wel een draaistoel.

Liefs Gladys

hannah
12 jaar geleden

Ik weet niet zeker of alles klopt wat ik zie/voel, en dat maakt me onzeker. Ik zie soms, een meisje staat gehuld in mist en wit licht inde tuin. Ik voel negatieve energie in mijn kamer, en dat maakt me bang. Ik weet niet wat ik moet doen, of dat ik naar een medium moet om negatieve energieen weg te laten halen. want ik voel me niet meer veilig hier. Ik weet dat ze in principe niks doen, maar het voelt niet goed. Iemand suggesties wat te doen? Mail me dan naar hannah_fase@live.nl

zeg ik liever niet anoniempje
12 jaar geleden

heey,

ik zou graag geesten willen zien en kunnen voelen maar ik weet dat het niet kan, erg jammer!
een vriendin van me zegt dat ze geesten kan voelen, bijv. als een kamer gewoon 18 graden warm is en een speciale plek is warmer beweert mijn vriendin dat daar dan een geest staat. is dat zo?
en kunnen geesten erge dingen doen zoals moorden plegen ofzo. want ik hoorde eens dat het echt kan dat een geest achter je loopt met een geweer en je dan wil of vermoordt. ik ben best bang. en bestaan er klopgeesten? en ik weet dat bloody mary er is ik heb dr opgeroepen en het licht begon te knipperen maar ze zeggen dat ik dan vervloekt ben en ze me iets aan zal doen of me doden is dat waar?
ik heb erg veel vragen maar ja, ik hoop dat je wil reageren het is heel belangrijk voor me want ik ben echt bang nou.
alvast bedankt,

x anoniem

12 jaar geleden

klopt.. bloody mary oproepen wordt eigelijk 9 op de 10x je dood..
maar geesten voel je niet omdat het op een andere plek warmer is.. dat is niet waar..
geesten maken het juist kouder..
maar dan moet je er echt open voor staan en je kan ze niet alleen voel aan warmte of koud..
je moet hun energie kunnen voelen.. dus kennelijk wordt er veel gelogen tegen je erover..
geesten bestaan.. een specifieke klopgeest niet.. een geest kan zelf bepalen wil hij kloptgeest uithangen ja of nee,, dus ze bestaan wel als het ware maar ze bepalen zelf wat ze doen..
bang zijn,, jaa eigen schuld iedereen waarschuwd voor bloody mary..
het is een wonder dat je niet op slag was.. gebeurd ook vaak..

maar goed antwoord op de volgende vraag,, nee geesten hebben geen geweren en pistolen shit.. dat is echt echt niet waar.. wel messen..
maar jaa,, ze vermoorden wel mensen.. maar dat doen ze door de krachten op het lichaam/ziel van ons..(of met messen)
vaak worden deze mensen beschouwd als overleden aan een hartaanval omdat er geen andere reden voor is, ze kunnen nix vinden.. maar het is niet waar.. het is dan door een geest gedaan..


maar ik weet niet wat er gaat gebeuren omdat je haar hebt ogperoepen.. het klinkt wel vrij hard dat ik het zo zeg maar je moet echt weten waar je aan toe bent,, en ik mag niet liegen over dit onderwerpen of ik moet me stil houden.. anders heb ik een probleem dus denk erom..;)
het is te verwachten als iedereen waarschuwt..;)
dus succes.. hopelijk weet je genoeg,, vraag maar als je meer wilt weten.. zit hier dagelijks op om mensen te helpen..

12 jaar geleden

Hannah, je moet niet medium erbij halen.. laat het zoals het is..;)





Deze discussie is gesloten.