Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten voelen

anoniemje 12 jaar
12 jaar geleden

hey,
ik ben een meisje van 12 jaar.
ik zie al lang geesten.
maar hoe kan je die krachten verder trainen.
als je het weet zeg het dan aub.
vriendelijke groeten,
anoniemje.

Sharonxx_xx
12 jaar geleden

Hay
Soms voel ik net als jullie geesten,
alleen mijn beste vriendin weet dat ik het voel.
zij ziet ze en heel soms hoort ze de geesten,
ik weet ook een paar manieren om met geesten te kunnen
praten maar je moet het met minstens 2 mensen doen,
1. Pendelen
2. ouija bord
3. geesten OPROEPEN

Groett

S
12 jaar geleden

Hoi
Ik voel geesten,
maar ik kan dat nog niet goed.
ik wil graag geesten meer leren kennen.
En ik wil er ook mee kunnen praten

x Als je iets weet reageer plzzz

Marie54
12 jaar geleden

Mijn vriendin kan geesten aanvoelen. Ik zeg haar hansetijd dat ze iets moet zeggen tegen die geest(een meisje) maar dat wil ze niet en dat begrijp ik wel.

Melissaa
12 jaar geleden

Je bent niet gek
het geesten bestaan
ze willen gewoon u iets zeggen of tonen
is u familie/vrienden/kennis onlangs gestorven?

katrien
12 jaar geleden

Hallo,
ik zie soms ook schaduwen op de muur,
ik stel soms vragen, luidop, maar ik krijg geen antwoord.
Meestal is dat in de badkamer.
Ik wil ermee kunnen praten, maar ik ben er ook bang voor.
Kan iemand me helpen?
Mvg K.

arrie
12 jaar geleden

hee

ik hoor afentoe hoor ik dingen en voel rilling door me ligaam heeb waar kan ik iemand vinden die meer over geeste weet wan ik wil weten wat voor geest het is, is het een bekende of is het een pestgeest of een goeiegeest en afentoe hoor ik iemand onduidelijk praten kan iemand meschien hier op antwoorden a.u.b ik wil het graag weten man

sanna
12 jaar geleden

als je geesten ziet of voelt kun je ze beter negeren of aan leuke dingen denken en soms kunnen het geesten zijn die met je willen spelen dan zeg je hardop: ik wil niet met jou spelen ik wil slapen !

felice
12 jaar geleden

van kleins af voel ik ook zwarte negatieve dingen.
sinds 2 maanden wordt het erger ik wordt.
nu steeds aangeraakt mijn haren getrokken
hand af drukken op mijn arm en gezicht
en zelfs de hele tijd dat er iemand achter mij staat nu ook .
ik word er gek van heb echt hulp nodig .
durf niet meer alleen s,nachts thuis te zijn.
groetjes felice

Samuel
12 jaar geleden

Best,
Zelf heb ik nog nooit geesten opgeroepen. Maar heb je het met het oujia bord echt volgens de regels gedaan, en heb je gevraagt tegen de geest of we de contact kunnen verbreken. En vertel het tegen je ouders, schreeuw het uit. Of als je een kruis hebt steek je het in de lucht en zeg "In naam van Jezus Chritus zijn jullie niet welkom in men huis, verdwijn" of heb je opgemerkt als je in de buurt van water geen geesten zit, hoort ze komen namelijk niet veel bij zuidstromend water. En ik hoop dat dit echt is, en niet fake. Als kind heb je meer ervaren met geesten dan met volwassene.

Marit
12 jaar geleden

Ik vind het super voor je dat je er voor open stelt, of althans wilt doen .. maar als je er slechte dingen mee ervaart zoals ik, ik wilde het niet maar stond er wel voor open schijnbaar, op jonge leeftijd helaas. heb er nu nog elke nacht last van .. in elk donker plekje waar ik kom voel ik aanwezigheid en als ik maar iets te lang staar naar een plek of voorwerp zie ik al dingen of personen. ik probeer nu psychisch hulp te zoeken, niet erg makkelijk helaas.

dus ik hoop echt dat je er goed over na denkt, wat als je er eenmaal voor open stelt, kom je er niet snel vanaf.

liefs.

nancy
12 jaar geleden

hoi ik ben nancy ik zie ook wel eens schimmen toen ik bij sherpa terein was in baarn ook zag ik iemand in het bos om het hoekje kijken en dan ging ie weer weg en kwam die weer en in hilversum in mijn ijgen apartement ook het bleek een meisje te zijn die hier in mijn apartement opgesloten zat en niet weg kon zonder eeten en drinken zij kreeg ook klappen en me man en ik en een vriend hebben haar naar het licht gestuurt maar ik wouw nog dat zij bleef ik voelde haar wind naar boven gaan ik heb haar ook gevoelt ik zag haar niet maar ik zit dan ook in een rolstoel en ik wouw naar haar toe rijden ik kon der niet doorheen zij was net steen ik stond dus tegen haar aan ik heb ook een schim gehad eerrst een zwarte schim werd steets lichtere en donkerder en ging dwars door mij heen zo van swoem ik was ook een beetje ontzeker wand tussen mij man en mij ging het ook niet zo lekker ik had dat tegen me man vertelt en die reageerder er niet op tewijl dat me man zelf ook gezecht hebt dat hij mij vader gezien heeft die overleden is ja daarom werd ik ook ontzeker wand alls ik derover wouw praten zij me man der niks over dat is schein bedriegt dan heb ik het gevoel dat der iets niet klopt
en daar baalde ik van wand die schim die in mij kwam kwam uit de kleding kast waar mijn man zijn kleding hangden
ik wil hier ook hulp bij wand ik heb ook paranormale gaven en ik zal der zelf ook wat mee willen doen en ik hoop dat ik andere er ook mee kan helpen maar ik zal eerst met mij zelf willen beginnen wand zo ver ben ik zelf ook nog niet ik zie zelf ook geesten een zwarte geest en een witte geest en ik zie ook wel eens kleuren op de muur en ik zie ook wel eens dat der wel eens wat beweegt dat vind ik wel eng ik heb zelfs ook veel dromen die ik echt voel me vader die mij tekens in mijn dromen slaat en ik heb ook een zoontje die ontnomen is die dan in mijn dromen voor komen dat ie met mij bij mij moeder woont en dat ie bij mij in mijn apartemend weer kwam wonen wel van kleins afaan dat mijn vader in mijn dromen voor kwamen dat ie me zoontje gezien heeft ja dat vind ik wel erg apart

gr nancy

ik wil hulp van een paranormale iemand waar ik geen geld voor hoeft te petalen wand dat vraag ik andersom ook niet

IreneE
12 jaar geleden

@ Feneaux

Hee,

Ik maak heel veel vreemde dingen mee en ik wil hier graag een keertje met iemand over praten. Alleen zijn het best wel persoonlijke dingen die ik liever niet breeduit op een forum plaats. Zou ik jou een persoonlijk bericht ofzo kunnen sturen? Ik hoop dat je me wilt helpen want regressie therapie of een bezoek aan een paragnost is behoorlijk prijzig en dat kan ik nu gewoon niet betalen.

Kan jij mij helpen?

Met vriendelijke groet,

Irene

anoniempjeeeeee
12 jaar geleden

mijn vriendin en ik gingen bij elkaar logeren maar we gingen naar buiten.
we zaten ons te verstoppen toen ik een vrouw achter mij vriendin zag de vrouw was in een witte jurk met een bloederig gezicht en oranje haren.
mij vriendin zei:kijk achter je kijk achter je maar ik had al snel een traan over me wangen lopen(ik verstond kijk achter me).
toen ik naar haar liep en de wazige vrouw in 1 keer verdwenen was zei ik het verhaal......
toen zei de vriendin dat er ook iemand achter ,mij uit het niets stond een man met een cape die ik ook al een keer op mij foto gezien en zij ook.
dus zei ik datze het op der ,moeder en honden moest zweren zonder kruis.
heeft ze ook gedaan en als het echt was moest ze ook zand eten heeft ze ook gedaan maar we gaan vandaag proefjes doen of geesten echt bestaan we zullenn zien we laten het ook nog weten !@!!x-x-x D T

12 jaar geleden

als je zoiets ziet moet j niet dingen gaan testen.. het kan je pijn doen..!! be carefull..

jolien
12 jaar geleden

charlot,
ik ben net zoals jij juist zie ik ze af en toe ik heb dat vroeger ondekt omdat mijn schoonzus haar papa had zelfmoord gepleegt ik wist niet hoe maar toen ik en mijn mama bij haar thuis gingen om wat opteruimen ( ze verhuisde) ik moest op haar kamer wat spullen halen toen had ik het gevoel dat ik er niet alleen was dat vond ik raar maar ik voelde iemand naast mij lopen en toen ik naar buiten keek naar de tuin zag ik haar papa ik dacht eerst dat dat niet kon maar toen ik naar beneden ging ( waar hij zelfmoord had gepleegt) zach ik alles ernieuw hoe hij het had gedaan hij had hem opgehangen ik ging snel naar de rest en toen zach ik hem weer hij was altijd in mijn zicht maar ik kon niets zeggen natuurlijk dus heb ik het voor mij gehouden tot ik het mijn mama vertelde raar genoeg geloofde ze mij meteen en nu afentoe zie ik een meisje naast mijn bed staan op mijn kamer ik vind het wel wat eng als ik zo de dingen opzoek op het internet

JuLia de wolf
12 jaar geleden

Je moet niet zeuren je mammie helpt je we als je hamg bent

Anoniem1987
12 jaar geleden

Hallo Allemaal,

Ik ben 25 jaar en ik zit ergens mee. Gisteravond lag ik op mijn buik te slapen en voelde opeens dat iemand op mij kwam liggen. Precies zo voelde het en vervolgens kwam er een bepaalde vorm van warmte van een lichaam over mijn hele lijf heen. Ik zat ook vast en kon mijzelf op geen enkele manier meer bewegen.

Het is erg nieuw voor mij, maar is er iemand die weet wat het kan zijn of mij kan verwijzen?

Het was behoorlijk eng om zo vast te zitten, al duurde het heel kort, maar je voelt je dan wel kwetsbaar.

Bij voorbaat dank,

Anoniem

12 jaar geleden

@Anoniem1987

Het was een geest. Wat jij hebt meegemaakt komt heel vaak voor..
Ik weet niet waarom een geest dit deed.. Hun hebben ook hun eigen persoonlijke redenen..

hennie
12 jaar geleden

de laatste tijd wordt ik regelmatig midden in de nacht op de schouder getikt
door een voor mij onbekende vrouw
kan dit iets te betekene hebben met de overleden vrouw van mijn vriend
heb haar foto nog niet gezien
zou ze mij iets willen vertellen
ik heb vakerder van deze vreemde dingen en zit hier wel mee
voorgevoelens over mensen die belangrijk voor mij zijn komen meestal ook uit
wie kan mij meer over deze vreemde dingen vertellen

Sammy Faes
12 jaar geleden

Dag iedereen

Mijn naam is sammy en zit met iets soms heb ik een gevoel dat bepaalde mensen zoals ik een gave hebben en er moeilijk mee omgaan.
Deze nacht heb ik gedroomt over een meisje en mijn zoon en terwijl ik droomde krijg ik ineens een zeer koude rilling overmeheen en mijn haren op mijn armen en nek kwamen omhoog testaan ik weet dat er iets in mijn omgeving is dat me serieus wat bescherming bied niet alleen lichaamlijk maar ook geestelijk kan iemand hiereen duidelijk antwoord op geven of een paar duidelijkheden geven ?

Mvg Sammy

jean pierre
12 jaar geleden

ik zou een heel graag zien en voellen

11 jaar geleden

Hoi,

Ik ben een meisje van 18 jaar en ik denk dat ik ook dingen kan voelen die onverklaarbaar zijn.
Mijn vader is de enige die mij gelooft, maar vaak praat ik er niet over. Alleen als er iets gebeurd is.

Nu heb ik gelukkig geen last meer van geesten maar ik kan wel vertellen wat er ooit is gebeurd. Dit is denk ik zo'n halfjaar terug.
Ik lag te slapen en van te voren had ik al een vreemd gevoel. Toen ik een beetje in slaap lag te dommelen in bed, werd mijn linkerbeen IJSkoud.
Mijn andere been begon ook koud te worden maar voor dat kon gebeuren ben ik uit mijn kamer gerent.
Dit is overigens best lang geleden. Maar een halfjaar terug was ik aan het slapen. Ik werd wakker en zag naast mijn bank een soort witachtig iets zitten? het zag er vreemd uit en heb er best lang naar staan kijken.. toen ik opstond om naar beneden te gaan met mijn dekbed, om bij mijn ouders te gaan liggen, voelde ik een hele enge druk op mij afkomen. Alsof het echt niet wilde dat ik wegging? Werd daar zo bang van dat ik snel mijn beddegoed gepakt heb, en ben toen bij mijn ouders in bed gaan liggen. Toen ik bij hun in bed lag en mijn ogen dicht deed, zag ik een enoooorm felle flits in mijn ogen ! een soort zon, maar dan echt heel fel.. feller dan mijn ogen aankonden. Ik denk dat de geest toen naar het licht is gegaan.. want verder heb ik nergens meer last van gehad ! weet iemand misschien of dit ook echt kan? of dat ik mij aanstel...
ik zie soms wel vaker mensen lopen buiten. Die zien er gewoon als een normaal mens uit, maar zodra je je even omdraait en terugkijkt, zijn ze weg. Dan pas denk ik van huh was dat een geest?

Ik kwam toevallig op deze site uit nieuwsgierigheid.. ben namelijk nu al een paar maanden niet meer bezig met geesten omdat ik het beu ben.
Maar heb ook een keer gehad toen ik zo'n 12 jaar was? dat ik op mijn bed zat en iemand voelde.. ik was alleen en ik zei hardop; als hier iemand is.. maak dan een geluid of laat wat voelen. Gelijk voelde ik iemand in mijn gezicht blazen en ik was net een standbeeld. Toen rende ik weg.. nouja toen was ik nog zo jong, kan ook zijn dat ik toen gewoon heel bang was.

Haha lekker lang verhaal dit, sorry :p hoop dat ik een antwoord krijg, of het echt kan dat je een geest over kan laten gaan door ze zonlicht te laten zien.. of dat ze uit zichzelf overgaan naar het licht en jou dat laten zien als jij je ogen sluit.

Groetjess

Mijneigenschaduwvariant
11 jaar geleden

Hoi Feneaux,

Aangezien jij de expert ben op dit gebied heb ik mijn verhaal en een paar vragen. Ik ben opgegroeit met ouders die zich bezig hielden met occultisme. Mijn moeder overleed toen ik 5 was en daarna heb ik een waardeloze vader gehad die zich alleen maar klem zoop en een leven ging leiden als een seksueel gestoord roofdier in rosse buurten. Ik hield van hem tot mijn 5de. Hij verzorgde mijn moeder toen ze kanker had ondanks dat was er veel ruzie in huis tussen mijn opa en mijn vader. Er was geld gestolen van mijn moeder terwijl zij op sterfbed lag. Wie het had gestolen maakt verder niet uit maar ik begon mijn vader steeds meer te haten na mijn moeders dood. Ik wou dat hij verkankerde en het liefst op de plek waar al zijn leugens vandaan kwamen en zijn verraad naar mij toe. Het meest vreemde is dat hij kort daarna overleed aan kanker in zijn mond. Is dit een vorm van energie afsturen op iemand en kan dit tot de dood erop volgt? In ieder geval ik ben uiteindelijk naar een paragnost gegaan die ook aura's kon zien en die van mij was open gebroken met een rode gloed en de breuk was zwart. In diezelfde periode zag ik vaak schaduwen in mijn kamer ijsberen als ik op bed lag. De paragnost vertelde mij dat mijn moeder naar een hemelsfeer was gegaan na haar dood en dat de doden eerst in een rustfase komen voordat ze compleet overgaan. Wat werkelijk mijn hart brak was dat mijn moeder ineens in een stoel ging zitten bij de paragnost ik zag zelf niks maar de stoel kraakte ineens. Ze begon mij dingen te vertellen die mijn moeder overbracht. Ze vertelde dat mijn moeder mij telkens opzocht en het triest vond hoe mijn vader mij daarna groot bracht. Ook vertelde ze mij dat ze mij omhelsde als ik in de stoel achter mijn computer zat. Ik heb inderdaad vaak een vreemde rilling gevoeld of een streling terwijl er niemand was. Maar ik sta nu zelf op een kruispunt. Ik geloof dat het kwade in mij overwoekert en mij volledig corrupt maakt. Ik voel allen nog maar haat naar mijn familie en kan geen vergeving voor ze vinden. Ik kan geen verlichting vinden en mijn gedachten zitten vol met geweld. Het voelt alsof ik verander en demoniseer. Het zijn niet de geesten die mij wakker houden in de nacht maar mij eigen geest die met de dag kwader word en ik kan geen kant uit behalve dit verschuilen achter een masker. Ben ik nu bezeten en wat moet ik doen?

star12
11 jaar geleden

toen mijn mama gestorven was 4 jaar geleden , voelde ik altijd vroeger toen ik langs mijn mam kamer voorbij ging voelde ik mij bekijkenmet koude rilingen en ook het gevoel dat ik werd bekijken , ben nu weer 2 a 3 jaar verhuisd , ma het was heel eng want mijn mama was ook thuis gestorven , ik voel nog altijd geesten ma dan moet je heel open staan .





Deze discussie is gesloten.