Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geesten voelen

itsme
11 jaar geleden

Belangrijk is dat als je je er niet prettig bij voelt je jezelf afschermt.
hier zijn enkele methodes die bij mij werken.
- neem in je hoofd een denkbeeldige muur waar niks of niemand doorheen komt zonder jouw toestemming.
- concentreer je op je adem
- denk (in je hoofd) STOP! DIT WIL IK NIET!
Je moet echter ook leren begrijpen. Vraag gewoon eens waar je ze mee kan helpen. Ze komen met een rede bij jou staan, omdat jij met ze kan communiceren. dat voelen ze aan.
Ik hoop dat je hier iets aan hebt. veel succes ;-)

marko
11 jaar geleden

Sorry dat ik het moet zeggen, maar een geest kan je wel wat degelijk doen.Je mag met deze info doen wat je wilt, ik heb in een oude boerderij gewoon waar generaties mensen lang mensen hebben gewoond en mensen zijn overleden. Wij hebben ooit een werkster gehad die in een appart kamertje sliep. Ze werkte al enige tijd werkzaam voor ons. Echter na een bepaalde tijd begonnen wij spullen te missen dus hebben we bijna overal camera's opgehangen. Een keer op een nacht zag je dat ze uit haar bed werd "getrokken" ze belande op de grond., geesten hebben we altijd al gemerkt, maar denk dat dit een geest was die ons wilde "beschermen". Echter de volgende morgen zaten haar benen onder de blauwe plekken en striemen. 3 nachten later "stikte"ze bijna, de dag erna is ze vertrokken..

Nogmaals men mag wat vinden van dit verhaal, maar is gewoon waar gebeurd. Wat je vooral merkt indien er een geest in je buurt is (wat ik regelmatig heb mee gemaakt)is "koude vlagen" en een spontaan ander gevoel wat je krijgt, kan een rot gevoel zijn,een blij gevoel..Maar voor diegene die wel spirituele ervaring hebben meegemaakt zullen zich in sommige dingen die ik heb aangegeven kunnen vinden.

marko
11 jaar geleden

Irene,

Mail maar op markimark1981@hotmail.com

marko
11 jaar geleden

Pelin,

Die schok waar jij het over heb ik ook regelmatig, eigenlijk "sweef" je dan tussen het wakker zijn en het " in slaap vallen". das verder geheel normaal

Patros Fibros
11 jaar geleden

Waarom is dat geen goed teken, ik zie elke dag een geest met een hoed op en ik voel me veilig bij hem. Als dat niet zo was zou ik hem allang hebben weggestuurd. Dus waarom is dat nou zo slecht?

Patros Fibros
11 jaar geleden

Ik weet niet of jullie het door hebben, maar een geest kan degelijk wel iets doen met je. Ik voel en zie bv dat er een geest mij steekt met een gouden dolk, en ik voel die steek dan ook echt. Ik heb het gevoel dat ik naar Spanje moet om me daar verder te verdiepen in hem. Ook zie ik telkens bepaalde tekens. Ik weet de betekenis, maar niet waarom ik ze telkens zie. Ook krijg ik telkens visioenen die zeggen wat ik moet doen of wat juist niet. Zo maak ik vreemd genoeg in een van mijn visioenen een chupacabra beter. Ook vindt ik die tekens in een weiland. Hier zijn het dan kettingen. Kun je me helpen met mijn probleem. alvast bedankt.

Patros Fibros
11 jaar geleden

hé Mijneigenschaduwvariant,

Het kan best dat je bezeten bent van een kwade geest, aangezien je niets meer voor je familie voelt. Ik heb er wel wat mijn twijfels over. Want je voelt alleen maar woede. Aan de andere kant is het zo dat als je aura is opengebroken, er geen kwade geesten in je kunnen zitten. Dit komt deels door jou aurakleur. Rood betekent liefde, woede en verbannenheid. Je voelt veel voor je moeder en je bent kwaad op je familie. Misschien is de kwade geest ook wel jouw moeder die uit zorg bezit van je neemt. Misschien vindt je dat je alleen bent op de wereld en er uit bent geschopt. Je voelt je verbannen. Maar wees niet bang als je die schimmen ziet, elke schim is een deel van je moeder dus ook een deel van jouw.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen.

mrjons
11 jaar geleden

hey ik was bij men oma en voelde aanwezich hijd van men nonkel (overleden) ik zij stil laat iet kraken als je hier zijt +- 2 min later harde krak ik ben niet gaan lopen maar wel een beetje bang maar het gevoel was speciaal.


(groeten)

hennie
11 jaar geleden

tik op de schouder

hallo de laatste tijd wrodt ik reeglmatig wakker van een tik op mij schouder en zie dan een voor mij een onbekende vrouw kan dit iets te maken hebben met de overleden vrouw van mijn vriend wil ze mij misschien iets vertellen
ik heb vakerder van dit soort dingen meestal heeft het iets te maken met mensen die belangrijk voor mij zijn want sommige voorgevoelens komen dan ook uit .zo wist ik 2 .5 jaar dat mijn man die erg ziek was 59 zou worden en dat hij dan snel zou komen te overlijden ik heb vakerder van dit soort voorgevoelens en die komen dan ook uit kan het daarom zijn dat die vrouw die ik nog nooit heb gezien iets met mijn vriend heeft te meken ik hoop dat iemand mij hier iets over kan uitleggen want ik zit hier wel mee

Patros Fibros
11 jaar geleden

hoezo ze kunnen je niks doen. dat is gewoon belachelijk
Een vriend is door een geest in zijn maag gestompt en ik krijg telkens steken in mijn schouder terwijl er niemand is.
Je kunt het heus wel ontwikkelen en je kunt er ook weer vanaf komen.
Ik heb het ook een tijdje gehad dat ik ze alleen voelde, als je er echt open voor staat en er niet bang voor bent kun je ze zien.
Als je ervan af wilt komen hoef je alleen maar de wortelchakra af te sluiten. Dit doe je met behulp van meditatie.
Het heeft bij mij geholpen en nu ik weer geesten kan zien sta ik er echt open voor.
Ze geven, zoals je zegt, 'meestal' antwoord op je gevoel, maar als het een geest is die iets van je moet geven ze antwoord met hun eigen belang.
Zo zie ik een geest die zegt dat ik zijn familie eer moet redden door drie tekens te vinden voor het wapenschild van de familie.

karlijn
11 jaar geleden

hey ,
ik en mijn vriendinnen hebben glaasje grdraait en nu dachten wij in contact te zijn met een geest, ik ging me vreemd gedragen zeiden mijn vriendinnen maar dat had ik zelf niet door dus filmden ze het en indderdaad het was waar ik deed heel raar.
een weekje later gingen mijn vriendin en ik nog een keer glaasje draaien met zijn 2en en ja hoor het was weer zo ver ik deed weer raar en weer werd het gefilmt door mijn vriendin maar deze keer zagen wij iets heel raars op de telefoon wat in het echt niet te zien was het was groenig en een beetje wazig maar het bewoog boven mijn hoofd. dat is natuurlijk niet iets wat je dagenlijks tegen komt daarom vonden wij het heel erg raar en zijn we nu een beetje bang omdat we niet weten wat we er tegen moeten doen. kan iemand ons daar advies over geven. want ik weet niet zeker of ik ze ook kan voelen!


groetjes ik en mijn vriendin

11 jaar geleden

hey karlijn,

glaasje draaien doe je niet voor de lol, maar alleen als je echt in contact wilt komen met een overledene die erg dierbaar voor je was. Ook al wil je dat, is het nog een slecht idee om glaasje te draaien. Als je in contact komt met een geest en die zegt dat hij of zij een bekende is, hoeft dat nog niet meteen waar te zijn. Een geest antwoord op je gevoel en op je gedachten, dus denk op dat moment nergens aan. Wanneer het niet een bekende is maar een kwade geest, kan hij via je ademhaling door de mond in je kruipen. Je moet echt oppassen met wat je doet, want voor je het weet ben je op je eigen begrafenis. Als je bezeten bent eindigt het met de dood, jammer genoeg. Maar je kunt je huis wel laten reinigen of een

11 jaar geleden

als iemand iets wil weten of hulp nodig heeft kun je me e-mailen op bcpiteros@gmail.com

Gangsiej
11 jaar geleden

Helleuw allemaal.

sinds een paar dagen voel en hoor ik dingen die ik totaal niet wil horen.. ook zie ik dingen .. geen geesten gelukkig
gister waren er 2 vrienden bij mij die ook dingen voelen ... 1 van hun zegt dat hij zelfs sommige geesten kan zien , bijv zijn opa en hij hoort ook wat hij zegt .. .. ik voel het alleen..
OOK wat ik heb gezien ,, dat was gister en eergister en een paar weken daarvoor zijn soort van ronde dingen in de lucht , het zijn geen sattelieten
want die zouden niet zo vaak op een dag vliegen , ook wat ik zie is een lange licht die van beneden word geschijnt naar boven , die beweegt van links naar rechts. en meestal als je dat ziet vliegen die dingen ook , vandaag zag ik er 2 achter elkaar vliegen en gisteren een stuk of 3 ..
het hoeft nier persee dat ik dat lichtje zie van links naar rechts maar die ronde dingen zie ik wel , ik denk dat het ufo's zijn .. vandaag zagen we ze rond 6 uur savonds ,, heel raar.

we beginnen met horen .
ik zelf ben hindoe en turks van geloof , ik heb een allah text en een hindoe beeldje in 2 kamers , allah in 1 en beeld en 1.
vandaag en gister ben ik dingen gaan horen die ik totaal nie wou horen , zoals gekraak in huis ( tis nie zo oud ) gebonk op de raam , alsof er deuren opengaan , die houvast dingetjes die je naar benede duwd om de deur opentemaken ik hoor ook dingetjes.. .. ik ben echt bang .. serieus dits echt gek..

Voelen..
Ik durf soms nie eens naar een andere kamer tegaan want ik ben bang voor iets dat ik niet kan zien of bijna niet kan voelen ...
Eum .. ik voel al heel lang dingen ,, gisteren had ik alsof er mensen op mijn rug bezig zijn , ik voel dan iets raars op mn rug..
ook krijg ik kippenvel , uit het niets ookal is het warm in de kamer of buiten..
ook voel ik wind ,, alsof er iemand heel hard rent ..
ik wist dat eerst niet .. ik dacht dat het gwn normaal was ,, dat het de weer was ..
ik heb toen een paar van deze site's gekeken en ik vind dat ik dit moet vertellen zodat jullie mij kunnen helpen want ik vind dit echt totaal niet leuk..

Zien ......
Gister heb ik van schaduws iets raars gezien..

alsof zijn hoofd een beetje gebogen was ,, soort van dat ie naar beneden keek , zijn linker arm was recht naar bove soort van 45 graden omhoog en zijn rechterarm was naar beneden gericht , het leek alsof hij in zijn hand de wapen van satan bij zich had ,, alleen de tandjes waren niet op de goede plek .
er waren geen ogen ... zijn lichaam was erg lang .. links naar rechts ong 5 tot 10 meter ,, boven naar beneden wat minder want lengte is wat minder dan de breedte in gebouwen .. IK ZAG DIE SCHADUW GEDOE OP EEN GEBOUW!


Oookk ,, heb ik in 1 kamer dat een kant van mijn lichaam warm word en 1 koud , 1 hand word warm en koud .. oortjes word koud en warm

Melissa99
11 jaar geleden

Ik heb s'nachts en als ik alleen ben heel sterk het gevoel dat ik niet alleen ben en ik voel dan ook koude rillingen over m'n rug. Verbeeld ik mij alles of is het een geest.

sabineey
11 jaar geleden

Hoi allemaal, ik ben 14 jaar en ik denk dat ik gevoelig ben voor geesten. Ik kan ze niet zien maar ik voel wel dat ze er zijn. Ik heb het al sinds ik klein was ik durfde nooit alleen te slapen en ik werd midden in de nacht wakker en wist zeker dat er iemand was, ik durfde niet te bewegen en was doodsbang. Er zijn ook wel een aantal vreemde dingen gebeurd (voornamelijk als ik in de douche ben) het licht ging uit. En laatst zag ik een hand rechtsboven het doucheraampje, ik dacht dat het m'n moeder of vader was, maar dat kon niet me moeder was beneden en mn vader was op zolder. Het was een hand en die greep naar me. Ik heb dit gezien en ik weet zeker dat het een geest was! Ik heb ook wel eens een hand op mijn buik gevoeld. Ik ben ook altijd bang dat iemand me achterna zit. Ik voel dat er iemand is maar soms gaat het te ver. Dan durf ik niet eens naar de zolder om de was naar boven te brengen. Ik ben altijd bang in het donker en heb heel vaak voorspellende dromen, bijna iedere dag. Ik maak ook heel vaak dejavu's mee. Ik vraag me af wat die geest van me wil. Ik geloof zeker in geesten maar ik weet niet wat ik er mee moet gaan doen. Kan iemand mij advies geven.
Groetjes Sabine

11 jaar geleden

Beste sabine

ik denk dat het het handigst om contact opnemen met een medium. ik wil je ook heel graag helpen.
ik heb een paar tips. wees niet bang voor geesten, ze doen niks. het is wel handig om te weten wie er bij je is.
als je het niet wil kan je hem wegsturen, door dat gewoon te zeggen.

ik hoop dat je er wat mee kunt

Joyce kruijer

Contact:
[j-kruyer2000.hyves.nl]
@JoyceKruyer
joycekruyer@yahoo.com
op aanvraag ook skype

sabine!
11 jaar geleden

j-kruijer2000,

Super bedankt! Ik ga hier zeker wat mee doen ;)

Gangsiej
11 jaar geleden

Kan niemand mij helpen :(?

11 jaar geleden

beste Gangsiej,

Als je in Allah gelooft is het niet echt verwonderlijk dat je geesten kunt zien.
Er is namelijk tussen Allah en Beëlzebub een rijk wat tussen goed en kwaad in zit, het geestenrijk.
Het geestenrijk is een rijk waar mensen komen die iets kwaads hebben gedaan en dat niet meer konden rechtzetten voor hun dood.
Alleen op dat gebied werken Allah en Beëlzebub als het ware samen. Beëlzebub wil mensen die alleen maar slechte dingen hebben gedaan en het niet willen rechtzetten terwijl Allah alleen goede mensen wil hebben die nooit iets verkeerds willen doen. Dus eigenlijk zijn geesten een mengsel tussen goede en kwade eigenschappen. Als je bang voor de geesten bent moet je weten dat Allah je zal beschermen tot je dood. Dan kom je bij Hem. Wees niet bang voor zo'n geest en vecht terug in je gedachten en met je eigen ziel. Alleen zo krijg je een hart van goud en kom je zeker bij Allah als je er niet meer bent. Wees blij met je leven en weet dat je veilig bent. ALLAH ZEGEN JE

Ik hoop dat ik je kon helpen

Gangsiej
11 jaar geleden

dankje. ik hoop dat ik kan terug vechten ,
bedankt :D

kevin
11 jaar geleden

HEY ik heb soms ook van die rare dingen hoor als ik in de badkamer ben of als ik de laatste ben om na boven te gaan voel ik da er iemand achter me aan loopt en zelf op de autosnelweg zie ik plots een zwarte vent en rem ik van verschot maar dan denk ik das me verbeelding en als ik ga wandelen ben in de avond heb ik het gevoel da er iemand naast me loopt





grtsj kevin

Kiss
11 jaar geleden

Ik heb een paar maand geleden een reading gehad wat alles heeft bevestigd van de afgelopen 10 jaar.
Daarnaast zei hij dat ik paranormaal ben (wist ik natuurlijk al) maar ook dat ik helderziend ben en magnetisch.

Ik zou heel graag dit verder willen ontwikkelen.
Ik zie wel eens een geest, maar vaak heel onduidelijk en dan vaak twijfel wat ik nou precies zie.
10 jaar terug voor het eerst een geest gehoord. Daarna nooit weer gehoord, tot vorige week.
Ik was aan het oppassen en luisterde even naar de babyfoon entoen hoorde ik zo'n intense zware en eigenlijk heel enge stem die Mijn nichtje wat vroeg, waarop ze nee beantwoorde. Door de schrik heb ik niet verstaan wat diegene zei.
Hoe kan ik me beter ontwikkelen zodat ik ze beter kan zien en echt met ze kan communiceren?

Gr. K

Rishon
11 jaar geleden

Hallo,

Gister heeft iemand geesten waar kunnen nemen en kreeg spontaan kippevel en koude benen en voeten?
Het was een goeie vriend die was overleden maar vond het best geak ik voelde ook soort tintelingen in me tenen
Dit was de eerste x dat ik dit voelde het voelde ijskoud aan en als ik me benen aan raakte gwn normaal?

Kan iemand mij uit leggen wat dit betekent?

Gr. Rishon

anoniemm
11 jaar geleden

mijn vriendje ziet,voeld en hoord geesten hij ziet het op 2 manieren 1 hij denkt dat hij een gekozen iemand is dat hij 1 van de mensen heeft die et em een reden gekregen heeft tijdens het slapen heeft hij ong. 6 dagen dat hij voorspellende dromen heeft .
tijdens het slapen zweet hij en mompelt hij en trilt enorm. het is soms wel angstig maar hij is eerlijk tegen mij.
de 2e is hij is bang als hij zich er in verdiept omdat het toch onwetend is watje doet hij heeft ook een hond thuis,
als hij bij ons op kamer ligt melt mijn vriendje tegen mij er is iemand een waas ziijn hond kijkt ook naar de deur en begint enorm te grommen en blaffen weten julie mischien wat ik kan doen?





Deze discussie is gesloten.