Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

demonen in huis?

tom Reymen
10 jaar geleden

vorig bericht was reactie op Rita Goens

Tamara van spengen
10 jaar geleden

Sinds een jaar gebeuren er rare dingen in mijn slaapkamer.Als ik net in bed stap en stil lig lijkt het alsof er iemand naast me komt liggen soms voel ik ook zacht trekken aan mijn dekbed.Ook ging er tijdens een droom van een persoon die op sterven lag ineens mijn magnetron aan.Dit alles maakt mij best angstig.Ik heb wierrook gebrandt en heb gevraagd of degene naar het licht wil gaan.Vroeger heb ik dit ook ervaren bij mijn ouders thuis op hun slaapkamer. ook mijn ouders hebben daar vaak het gevoel gehad alsof er een kat ofzo over het dekbed liep. Zou jij mij kunnen vertellen wat dit te betekenen heeft en hoe ik dit kan stoppen?

Alvast bedankt, met vriendelijke groet Tamara.

Mark
10 jaar geleden

Hallo allemaal,
Ik ben zelf paranormaal, heb hiervoor ook genoeg meegemaakt. Ik was altijd vrij angstig voor geesten. Tot dat er een meisje in mijn kamer stond en ik haar heel duidelijk kon zien en ze riep m'n naam. Wat dus uiteindelijk bleek is dat het mijn zusje had moeten zijn. Oftwel mijn moeder heeft vroeger een miskraam gehad. Maar dat ter zijde,
Mijn broer speelt graag gitaar en neemt het ook op. Toen hij een tape terluisterde hoorde hij een stem. De stem zei You are My Master..

Is dit erg gevaarlijk?

10 jaar geleden

Beste Ingrid, vertel je probleem. Als dit tenminste nog relevant is. Wellicht dat ik je met mijn ervaring en kennis kan helpen.

meluna
10 jaar geleden

hoi
voor jou probleem zijn 2 een hele simpele verklaringen.
1: hekserij is er iemand die je erg haat of echt niet mag, hij of zij zou wel eens een heks kunnen zijn. er is een manier om dit optelossen; sluit jezelf af van haar/ zijn magie, erg simpel zet een kring van kaarsen om je heen, roep wat random namen van mensen waarvan de denkt dat zij het zijn, en zeg wilekurige woorden in het latijn.
2: ga naar een speciale terapeut die leert je omgaan met geesten en demonen.

Klokkenluider
10 jaar geleden

Ik denk dat het gewoon iets is dat in het licht is gebeurt pc aan gedaan en toen ging je pr-ongeluk iets doen en toen gebeurde het van de Pc. en van de wc was misschien dat de raam open was gegaan en die zwarte simmen was misschien omdat een paar zwarte vlekken of zo ! Was gekomen of zo . en die gordijn dinges of zo komt door de wint. DENK! IK !







Vraag 1 : Was je dronken ?
Vraag 2 : Ging je dromen
Vraag 3 : Gebeurt dit vaker ?
Beantwoord dit A.UB.

Anoniem888
10 jaar geleden

Dit kun je alleen gebieden weg te gaan in de Naam van Jezus Christus.

Er is geen enkele andere manier om demonen weg te drijven uit je huis.

rave
10 jaar geleden

hoi, raven jullie sijn echt losers om je zo voor shut te zetten, iedereen op deze site zit gwn maar wat te vertellen, als je iets hoort denk dan niet gelijk dat je stoer bent en zo van ''paranormal activity omg!!!'' gwn niet jullie hebben echt geen leven en zijn echt kut homos, mag dit duidelijk zijn, DENK LOGISH NA! ALS JE SNACHTS WAT HOORT DENK DAN NIET GELIJK DEMOOOOOOON, maar denk oh, dat was vast de kat van de buren, en jullie hebben nu jullie kut zijn laten zien aan de wereld, ik hou het op deze stelling: jullie zijn gwn echt triest en dat weten jullie allemaal zelf ook, DUS DOE NIET ZO BELACHELIJK DOM!!!!

pfff
10 jaar geleden

Geesten bestaan niet, spoken bestaan niet, demonen bestaan... NIET!

Voor alles bestaat er een verklaring, ook voor de zaken die we nu nog niet kunnen verklaren. Daarom zijn het geen demonen, of geesten of wat dan ook. Vroeger hadden de mensen ook voor alles een God; tegenwoordig volstaat dit niet meer maar willen we de mechanismes doorgronden.

Probeer het maar eens uit; negeer die zogenaamde Demonen, hecht er geen belang aan. Je zal zien dat ze vanzelf verdwijnen. Een alternatief is naar een psycholoog gaan die jou net hetzelfde zal vertellen (of je pillen zal voorschrijven maar dat willen we uiteraard niet).

Succes

PS. Denk eraan: al dat geestengedoe is larie en apekool. Negeer alles of denk "als er al aan die aan de andere kant wezens zijn dan zijn het achterlijke ziekelijke pummels waar ik niets mee te maken wil hebben".

Anitaa
10 jaar geleden

dat kan ook een slaapverlamming zijn. dat je tussen droom en werkelijkheid zit
je lichaam verlamt maar je kan nog wel zien en ademen

Holtenbrox
10 jaar geleden

Ik geloof niet in demonen ,,, maar der bestaat wel negatief energie. Het kan zijn iemand in jouw huis is negatief of dat je met negatief persoon omgaat.. Het kan ook zijn dat je teveel angst hebt. in het leven daar kan je lichaam ook negatief energie wekken

caethoven marleen
10 jaar geleden

goede avond ik zit met een probleem
ik hoor en ik niet alleen hoor altijd voetstappen boven
op zolder zijn de twee deurenop slot en als we boven komen staan die dikwijls open
en nu op een nacht worden ik en mijn panter wakker en we hoorden een hond in huis blaffen wij hadden juist die dag een katteniuk geplaats en vanaf toen de dur geslotendie anders open staat
er verdwijnt van al en vinden dat op een ander plaats
ik slaap er niet meer van heb met mijn dochter er over gegepraat enzij bekende dat het al jaren bezig is
weet iemand wat ik moet doen dank u

RobertEngel
10 jaar geleden

caethoven marleen

Je hebt waarschijnlijk geen last van demonen, maar vervelende negatieve geesten van overledenen. Wellicht is het gewoon 1 geest. Deze kan zich manifesteren op 1 plek en kan het hele huis beïnvloeden.

Geesten hebben vaak het gevoel dat ze nog leven. Ze kunnen jou zien en raken erg gefrustreerd van het feit dat je niet doet wat hij/zij vraagt, omdat jij ze niet kan horen. Ze voeden zich op emoties en angsten van jou en je gezin.

Geesten laten dingen verdwijnen of verplaatsen spullen. Vaak in de nacht en het wordt vaak koud in huis. Demonen hebben meer macht en zijn veel sterker. Bij demonen wordt het warmer. Demonen zijn zeer slechte wezens die je zullen beïnvloeden. Je zal het voelen door bijvoorbeeld een verslaving te krijgen of je wilt jezelf overmatig zelfbevredigen. Vaak zitten demonen in je hoofd om je gek te maken. Ze zorgen ervoor dat je slechte dingen gaat denken.

De enige manier is om god te vragen voor hulp. Wanneer je gaat geloven in beschermengelen/lichtgidsen, jezus en de heilige geest en je vraagt om advies bij god. Vaak duurt het even voordat je antwoord krijgt. Wees geduldig! Soms heb je hulp nodig van iemand die je huis reinigt, maar ook dat antwoord zal op je pad komen. God praat niet via het gehoor of via iets dat je zal zien. Probeer dan ook niet daarop te wachten. God zal diep in je meditatie of gebed signalen geven. Hij zal met je praten, maar pas wel op dat als je gaat mediteren dat niet de demonen proberen binnen te sluipen. Als mens heb je namelijk een derde oog en met meditatie en bijvoorbeeld het afsteken van wierook kan het derde oog open waardoor je vatbaarder bent voor slechte entiteiten, maar als je sterk genoeg bent en je weet te onderscheiden dan kan je daardoor ook beter contact maken met lichtgidsen. Dus be carefull with that. Meen ik echt!

Verder kan het helpen om je huis te reinigen met een flinke dosis wierook icm Salie. Ga het hele huis door met het spul terwijl het brandt. Je hele huis zal verschrikkelijk stinken...je zou bijna zelf weg willen, maar doe het een paar uurtjes en laat je hele gezin over de rook heen lopen terwijl je hardop zegt: Laat alle negatieve energie verdwijnen in de naam van Jezus, geef ons het witte licht en bescherming die wij nodig hebben over dit huis, vader ik dank u voor uw steun en bescherming en zal u volgen waar ik ook ga. Laat de geesten en demonen verdwijnen uit mijn huis en laat ze nooit meer binnen. Geef ons liefde, rust, vrede en waak over ons vader. U bent de ware god en herder van ons leven. Ik nodig u uit om ons te helpen en om ons pad te vinden.

Zulke dingen kan je dus zeggen. Geloof er ook in en schenk af en toe aandacht aan god. Nodig god uit in je leven. Dat kan naast alle ruimdenkende mogelijkheden. God heeft nooit gezegd dat je niet ruim mag denken of dat je niet mag onderzoeken zoals men in veel kerken zegt. Zelf blijf ik ver van kerken vandaan, omdat de meeste mensen daar verkeerd geleerd wordt. Jezus heeft daar ook voor gewaarschuwd als je de bijbel leest. De paus doet als een god en dat is totaal verkeerd. Er is geen hierarchie namelijk. Iedereen heeft de macht over zichzelf en mensen van de kerk zouden je moeten helpen om je eigen waarheid te vinden ipv de prediken. De bijbel moet je zelf onderzoeken en je eigen waarheid daarin vinden.

Zelf ben ik ook naast Christene ook een bewonderaar van andere geloven, maar ook de levenswijze van Boeddha is erg mooi. Boeddhisme is geen geloof, maar puur een manier om het leven op te pakken zonder angsten, pijn en verdriet. Het leert je te delen en te geven. Alles bestaat uit energie en liefde en boeddhisme heeft veel mooie levenslessen die je ook in de bijbel zal vinden.

Maar blijf jezelf en je gezin reinigen. Blijf goed op letten, want de aarde is aan het veranderen in een demonische plek. Donkere machten hebben het voor het zeggen. Kijk naar de media, de overheden, banken, de economie, wij bezitten geen huis, maar banken bezitten ons. Wij zijn de slaven van de machthebbenden die onder invloed staan van Satan. Er komen steeds meer slechte geesten en demonen naar de aarde. Ze kunnen je overal beinvloeden tegenwoordig als je niet vraagt om bescherming en gelooft in de helende werking van god.

RobertEngel
10 jaar geleden

Holtenbrox

Je zal waarschijnlijk nog een keer de ontmoeting mee gaan maken. Ik geloof erin dat mensen niet slecht, maar goed zijn, vooral als je al openstaat voor negatieve en positieve energie.

Enigszins heb je ook gelijk. Ik ben zelf wetenschappelijk opgeleid en lees veel boeken en artikels over de hersenen.

Het lichaam heeft de mogelijkheid om hormonen aan te maken, maar nog wonderbaarlijker is dat je in je hersenen +/- puntjes hebt zitten. Wanneer je vaak positief denkt worden je hersenen steeds positiever en ga je dus meer positieve hormonen aanmaken, maar wanneer je in de negatieve spiraal zit, dan gaan er steeds meer schakelaars om in je hoofd naar negatief die dan negatieve hormonen aanmaken. Het lichaam is ons vervoermiddel en de hersenen is de stuurkamer. De persoon die in de stuurkamer zit dat is je ware ik, je ziel. Wat je rationeel doet dus kan een automatische reactie zijn waarop je hersenen sturen. Het grootste deel van ons leven doen we dingen onbewust. We eten, maar we eten niet. We douchen, maar we douchen niet. We kijken tv, maar we kijken niet, dat doen onze hersenen, niet de ware ik. Die kijkt wel mee en observeert, maar die beslist niet geheel mee in alles.

Je ziel/je ware ik bestaat uit een enorme hoeveelheid energie/een trilling. Het is je oorsprong. Wanneer je gaat denken vanuit je ware ik dan kan je het leven in het echt gaan aanschouwen en je hersenen beinvloeden door de schakelaars op positief te zetten. Je kan dus een veel volwaardiger leven leiden als je de macht hebt over je hersenen en lichaam.

In het boeddhisme word je geleerd om alles wat je doet te ervaren. Ga je douchen dan ga je jezelf pushen om het bewust te doen. Hoe voelt de kraan aan, de druppels die op je huid vallen, de geur van je badschuim, ervaar het vol. Ga buiten lopen en bekijk elke boom en elke tak, maar ook elke vogel tot in detail en neem de tijd ervoor. Bomen geven tevens ook veel positieve energie, dus raak ze eens aan en voel de structuur. Praat met de boom en vraag om een beetje kracht. (klinkt allemaal heel zweverig in deze gehaaste society)

Dus inderdaad alles bestaat uit energie. Ons lichaam is in de fysieke wereld en onze ziel staat in contact met andere dimensies zoals men dat weleens noemt. De laag onder het fysieke level is de demonische wereld. Deze voeden zich op onze angsten, slechte daden en emoties. Zij willen je onbewust maken zodat je een slaaf bent van de onderwereld. Geesten zijn overleden mensen die niet terug zijn gegaan naar de grote zielensoep. Hun energie blijft hangen, omdat ze onafgemaakte zaken hebben in het leven.

Maar goed ik raad je aan om elke dag te bidden en te mediteren. Je zal vanzelf je waarheid vinden. Ik kan van alles vertellen, maar vind je eigen waarheid. Je zal gestuurd worden als je erom vraagt, maar wees echt op je hoede voor slechte entiteiten.

Jo26
10 jaar geleden

Beste Rita,

Kan het misschien zijn dat je ooit een man/vriendje hebt verloren?

Gr,
Jv

jimmy
10 jaar geleden

Ik denk dat je gewoon eng gedroomd heb,
Dromen kunnen net echt zijn, dus maak je maar niet te druk.

rayani
10 jaar geleden

ja meit ik zou als ik jou was maar weg gaan daar een zwarte schim is nooit goed het kan een demoon zijn dus een slechte geest en ook met dat doch ik zou maar weg gaan daar daarlijk ga je nog dood en ja het kan

iemand.. ;D
10 jaar geleden

uhm.. tsjah geesten en demonen niet echt? sorry maar ik me moeder en zusje zien ze? dus als er 3 in huis zijn die het zien dn is het tog zo? en als je er niet in geloofd en zegt dat t zo een stomme slaapverlamming is f*ck off? en ben blij dat jij t niet meemaakt? en ga dan pas zoiets zegge??
en meid succes^^ ;D

riekie
9 jaar geleden

hallo ik ging toen dochen in een kindertehuis en toen ging de putje op en neer en de dochekop het water ging dan harder en dan weer zachter stromen en toen vloog de sampodop bij de spiegel vandaan en mijn kleren had ik netjes op gevouwen en op de was mand gelegt toen vloog de kleren op de grond en ik zag ineens een schaduw die bewoog aleen een en weer verder deed hij niks ik was behoorlijk bang ik durvde hellemaal niet meer de doche in ik ging me dan wassen in mijn slaap kamer daar hadden wij een was bak het duurde een helle tijd dat ik weer de doche durfe toen vertelde mijn vriendin wat ik moest doen je moet zeggen ga weg en laat me met rust ik heb daarna geen last meer gehad maar ik ben nog wel bang ik durf de doche niet dicht te doen het moet op een keertje staan en ik kijk nog steets als ik een schaduw zie of die bewegen .doei

Harry
9 jaar geleden

Volgens mij heb je gewoon aids

Harry
9 jaar geleden

Dat jij geesten ziet omdat je aan de lsd zit betekent niet dat iedereen aan de lsd zit en daardoor gaat hallucineren

vulders
9 jaar geleden

ik voel zoo unrustig en op gejaagt als ik in mijn huis zit waar kan dit aan liggen

gwen
9 jaar geleden

bestaan demonen/geesten echt? zoja,wat zijn de symptonen

9 jaar geleden

Reactie: nonaaagipsy

Het allerbeste wat je kunt doen is de psalm hardop lezen, desnoods elke dag, wierook aan zetten en de ramen/deuren open houden en zodra je de psalm uit de bijbel leest, lees het met zelf vertrouwen want als je het hardop leest maar er geen vertrouwen/geloof in heb zal het niet werken en zit je nog steeds met hetzelfde probleem.

Als je het zelf/alleen niet durft kan je mensen zoals een medium/priester/paragnost hulp vragen om je te helpen.

Trouwens een demoon herken je aan deze dingen:
- begint meestal met zwevende voorwerpen
- je lichaam beweegt terwijl jij niks doet
- nachtmerries met vreemde figuren (niet menselijke figuren)
- in verlamming raken terwijl je bewust ben van alles
- bezeten worden (zodra je eraan toegeeft)

en een kwade geest probeert meer je leven zuur te maken want zodra jij angstig bent voedt je de kwade geest steeds meer en meer en gaat die niet weg. Waardoor hij van alles zal doen om jouw leven zuur te maken tot dat je gek of depressief word.

Tip:
blijf sterk, geloof in jezelf, praat niet tegen de spiegel maar praat hardop hoe je erover denkt, pak de bijbel erbij, steek wierrook op met de ramen/deuren open, geef je niet over blijf sterk en als er tegenslagen zijn bekijk het positief en leef met positieve gedachten.


ik hoop je hiermee voldoende te hebben geinformeerd



1 keer bewerkt. De laatste keer was 9 jaar geleden door abygail92.

noatjeeee
9 jaar geleden

Ik had ook een keer zoiets. Toen lag ik in bed en ineens keek ik omhoog heel mijn lampen gingen openneer, mijn gordijnen gingen open en dicht. ik was zo bang ik durfde niet meer te slapen.
paar dagen terug was ik hier alleen thuis. ik zat achter de computer. toen ging de lamp ineens flikeren.
maar sindskort zie ik geesten zoals ik jou zie alleen dan doorzichtig.
ze willen me iets duidelijk maken maar ik weet niet wat.
Wat moet ik.
zijn het demonen of geesten
kennen het mensen zijn van onze familie.





Deze discussie is gesloten.