Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

demonen in huis?

melanie van k
11 jaar geleden

hallo ik ben melanie ik heb vaak last van zullen dingen zo als geklopt op de deuren en een cd speler van je pc open en dicht gaat ik heb eergisteren nacht weer een nacht gehad waar ik dag van dat het onmogelijk was en leerde nieuwe dingen kennen eergister nacht begon het toen ik het licht benden uit dee ik was ziek en sliep benden bij de vriendin van me boer zij op de enen bank ik op de anderen op een geven moment zagen wij een ka rennen door het huis heen alle katten waren boven we begreepe er niets van niet zo lang er na horde we geklopt en getik we schroken zo dat we besloten om het licht aan te doen en wat te gaan drinken ik zat op de bank en voelde me zo koud het werd ijs en ijs koud we lopen naar de keuken ik maakte een foto van de keuken naar de woonkamer gericht ik wouw verder gaan naar wat ik wouw doen maar ik dree me om en zag iemand zitten op de bank ik schrok me rot hij had geen gezicht rond hem was het helen maar zwart hij zelf was zwart en donkerrood ik wis niet meer wat ik moes doen hij wouw maar niet wegmaar ik durfde niet weg te rennen of lopen ik beefde helen maal zweet stond op me voor hoofd van de angst maar ik bleef hem aan kijken ik moes ik weet nu nog steets niet waarom maar het moes ik heb hem weg gekrijgen voor even met wierrook en salie witte kruide diewerk het best tegen on aagenaamde mensen in huis.

marjana
11 jaar geleden

Enigste sleutel om ze definitief weg te halen is, door Jezus naam op te roepen, bijbel te lezen, gelovige liedjes aan te zeggen. Maar dan kunnen we boos worden. Je kunt beter een pastor of zusters roepen. In ieder geval iemand die voor je durft te bidden. Ik raak je aan om dit te kijken:
1. [www.youtube.com]
2. [www.youtube.com]
3. [www.youtube.com]

Alleen Jezus kan je helpen.

marjana
11 jaar geleden

Pas op als je met wierook aan de slag gaat of dat soort dingen. Ze zijn juist blij dat je nog dieper in de occulte zaken aan de slag gaat. Dan zullen ze juist stiller doen, maar op een dag word het nog erger. Je leven gaat totaal de verkeerde kant op. Je word ongelukkig! Je zult geen man vinden, of je zult geen kinderen kunnen krijgen of je zult niet slagen in je werk. Alleen Jezus heeft me hier uit gehaald en niets anders. Het klinkt stom en raar, maar alleen door Jezus Christus kom je hier uit.

mickie
11 jaar geleden

je moet ze wegsturen in de naam van Jezus en het bloed van Jezus aanroepen

Eli
11 jaar geleden

Absoluut jezelf niet inlaten met spirituele dingen zoals mediums, tarot enz. Zo zet je de deur open voor geesten. Vroeger was ik zo vreselijk bang voor die dingen en hoorde altijd dingen s"nachts. Omdat ik altijd interesse had in het bovennatuurlijke heb ik ook weleens glaasje gedraaid wat uit de hand is gelopen en nog meer dingen. Maar toen is Jezus in mijn leven gekomen en alles veranderd. En weet nu dat ik de macht heb gekregen van God om ze weg te sturen in Jezus naam. Soms kunnen er ook voorwerpen in huis zijn die ze aantrekt, die moet je dan ook wegdoen.

je hulp
11 jaar geleden

heyy ik heb paar tips ik zelf geloof niet in demonen geesten of zo maar als het zo is is het moeilijk om voor mij tegeloven dat ik die dingen niet mee maakt maar ik heb tips voor je

1- maak een lijn met witte poeder of wat ook was een lijntje bij de trap en bij je slaapkamer deur
2-zet een camera aan
3- zorg dat je een zaklamp in de buurt heb als er wat gebeurd dat je licht heb
4- ze zegen dat je een vuilniszak naast je bed moet legen of er om met een beetje water er op
5-deur kan je open houden en zorg dat de camera rond je kamer filmd dus ook bij de deur dat je terug kan zien wat er gebeurd ik zie dat 2 jaar geleden is als het niet over is probeer dit ff uit proberen kan nooit kwaad

zias
11 jaar geleden

het is een demoon je moet er snel iets aan doen voor dat je oma en jij gewond geraken ik zou er een priester bij halen en je huis zegenen en veel bidden .

Yamaiischhhhhaaaa!!
11 jaar geleden

Halo
Je moet eruit
Je moet echt uit het huis
Verhuizen ofzo
Het zijn geen demonen
Maar kwade geesten
Dus.....veel succes ermee
En wees niet bang anders maken ze je banger


Succes ermee!

cavin hatataki
11 jaar geleden

JE MOET ER NIET OVER PRATEN ANDERS WORD HET VEEL ERGER EN JE HEB CRISTELIJK VUUR NODIG

CAVIN HATATAKI
11 jaar geleden

VERHUIZEN IS GEEN OPIE ANDERS BLIJFT HIJ JE VOLGEN

Rajan
11 jaar geleden

Aangezien "Satan" de heer van de demonen is, moet je het teken van de enige echte God vinden (om even te nuanceren, ik wil geen godsdienstprobleem scheppen, maar ik bedoel diegene die dat Satan uit het hemelrijk heeft verbannen), omdat God de enige is waarvan de demon zelf schrik van heeft.

Een andere mogelijkheid is om een witte kat te kopen, demonen hebben daar schrik van omdat katten staan als de bewakers van het dodenrijk.

Derde en laatste mogelijkheid, roep uw huisgeest op. De huisgeest hoort te gehoorzamen aan de heer of dame van het huis.

Mika
11 jaar geleden

Eigenlijk geloof ik niet in god,er gebeuren zoveel slechte dingen in de wereld en als god zou bestaan dan zou die dar misschien iets aan hebben gedaan.En dan kan je wel zeggen:dat is het lot,maar daar geloof ik ook niet in want je bepaalt je eigen toekomst door de dingen die je doet.

11 jaar geleden

Dat is niet god die dat doet dat is de duivel, en overal is een reden voor... En onthoud dat de mens zelf de wereld kapot maakt.

Maarten
11 jaar geleden

Ik heb altijd last van entiteiten/demonen
Sinds ik een overdosis Speed (drug) heb gehad sta ik totaal open voor alle duistere materie.
Ik word overal aangeraakt vanaf mijn voeten tot aan het puntje van mijn hoofd.
De klok werd bij mij thuis een uur achteruit gezet, lampen gingen aan uit, overal aanrakingen,
Ik heb ook een demoon bij mij in de woonkamer gezien. Een hele grote zwarte gedaante.
Ik heb bij een vrouw die er geld aan verdienen moest het weg laten halen. 7stuks had ik er bij mij.
Na tijd heb ik contact gekregen met een ECHT MEDIUM. De meesten (bijna allen) doen het voor het geld.
Hij doet het om mensen te helpen. En hij is heel krachtig. Hij kan mij en mijn huis healen van afstand.
En hij vraagt er niets voor. Ik heb nog regelmatig last van de duistere wereld. Meestal op mijn slaapkamer.
Zo heb ik een een weer wolf gezien met rode ogen 1 meter voor mij gezicht. En vannacht waren er 2 rode ogen met een rood vaag iets erom heen bij. Ik merkte dat ik nu de 2e keer dit mee gemaakt heb minder bang werd. Heb mij ook voorgenomen volgende keer als het er weer is, hem te vragen wat hij hier verloren heeft.
Mijn medium gaat mijn huis vanavond weer healen dan is het weer weg.

Ik wil jullie als advies mee geven gebeurd er iets vraag rustig wat hij verloren heeft hier in jou huis en zeker niet bang worden!! Want daar zijn ze echt op uit. BTW Mocht je stemmen horen van geesten in je hoofd laat ze weg halen bijvoorbeeld bij www.jomajaco.com en leer je goed te aarden ipv medicijnen te eten!!! het trekt ook heel veel energie van je weg

Gr Maarten

stefan
11 jaar geleden

jamer dat je zo gehersenspoeld bent door de duivel klijn geloofege volgens mij kijk je te veel tv naar wetenschapers die niet eens uit kunnen legen waarom er nou mannen zijn en vrouwen ik kan het je wel uit legen zo dat de schepping door gaat god houd van mensen en de tegenstander satan verleid de helle wereld met zijn vorsten jamer dat je zo nuchter bent maar de demon in je laat praten ongelovege ik hoop dat je een keer in ziet dat de wereld niet door een knal is ontstaan want heeft god niet gezegt de nacht moet weer dag worden op de dag van vandaag is het noch steets zo of niet en waarom zou een man niet zwanger kunnen wezen dan duz vrouw en man is al bewijz en de dag heeft 24uur 2de bewijz en wetenschaper mag mij uit legen hoe ze het in de kop krijgen dat de mens eerst een aap was sorry wie is er nou dom en wie is er wijs //////god is waarhijd jezus christus de velozer waarhijd

stefan
11 jaar geleden

jamer dat je en mediam der bij haald ze legen konttakt met de dodenrijk de vorsten van satan de duivel de tegenstander van god god de scheper van hemel zee en aarde jamer dat de duivel je zo in de macht heeft dat satan gij laat denken dat het een mensen geest is die de weg niet naar de hemel weet te vinden dit is de waarhijd je gaat naar de hemel of naar hel als mensen geest niet op aarde om mensen te pesten dat zijn demonen die je laten denken dat het mensen geest is in je huis of waar dan ook en wij als mensen raaken daar door ge interseert dat is wat de satan wil om jou bij god vandaan te houden zo dat je met hem bezig bent en niet met god jullie lijken wel op zombies die doen wat satan wil en daar zijn gij vlink gehersengespoeld door satan jamer maar ik heb medelijden met jullie zombies vrede zij met jullie

stefan
11 jaar geleden

alderraast wat ben gij gehersenspoeld door de duivel mensengeesten gaan naar de hel of naar de hemel demonen die zitten in je huis of waar dan ook demonen zijn vorsten van de duivel als je dood gaat is dat noch niet het einde dan ga je naar de hemel naar gods troon dan word er de boeken geopend de dingen die je hebt gedaan gezegt of gedacht komen tot licht die staan in boeken je diepste gehijmen alleen de regtsvaardegen gaan naar de hemel en de zondaars gaan naar de hel dat is wat er in de bijbel staat als je emaal in de hemel bent kun je er niet meer uit geld ook voor de mensengeesten die in de hel zijn kunnen der niet uit dus het zijn geen mensengeesten om ons heen dat laat de duivel je denken alleen bode engelen van god kunnen uit de hemel en der uit dat geld ook voor de gevallen engel satan de duivel die kan er in en uit de hel omdat de dag des oordeels er noch niet is geweest op die dag de jongste dag en de laaste dag zullen alle mensengeesten voor god te staan de doden van de hel zullen hun mensengeesten geven god en jezus christus zullen oordelen op die dag en de diepste zonden komen boven water de mensengeesten uit de hemel komen ook voor god te staan die door god de genade hadden zullen zelfs ook op die dag de grootste angst hebben maar daarom is christus jezus voor de mensen die in hem geloven in de vader de zoon en de heilige geest die krijgen een wit steentje met een nieuw naam aman

nafets
11 jaar geleden

naw meneertje idioot waarom laat je de demon in je zelf dan praten als je zo veel weet over biertje weet je dat je even naar de dokter moet gaan want weet je die demonbiertje van je heeft waarscheinlijk je hersens een beetje gehersenspoeld dat je over een paar jaar naar de dokter gaat en zegt ik ben een beetje vergeet achtig aan het worden dan zegt de duivel dokter nou dan moeten we je maar naar een inrichting sturren dan heeft de duivel waar hij je wil hebben krijg je er een paar pillen stuk of 5 om dat je razend bent en angstig dus ze propen je vol met pillen en de duivel zal je noch meer in de macht krijgen klein gelovege maar ik heb medelijden met je vrede zij met je

nafets
11 jaar geleden

ik vind die meneer idioot meer en dwaaz hij mag mij uitlegen als hij zo veel weet over alles leg mij eens uit waarom een wetenschaper niet uit kan legen der zijn vrouwen en mannen en man die valt die staat toch op en een vrouw die baart een kind waar het over gaat niks gaat uit zich zelf net als ik al zij een wetenschaper weet niet waarom der vrouwen zijn en mannen ik wel om dat zo schepping door gaat omdat god van ons houd en de wetenschapper zal je ook niet uit kunnen legen om dat ze bekweld worden door demonen duz wie is dwaaz en wie is wijz en wijze zal het uit legen ik zal je het verklapen god is wijz jij bent dwaaz en dwazen geloven in de duivel want satan is leugen wijzen geloven in god god is waarhijd de bijbel is een levens boek laat zien dat demonen en geesten en der staat geschreven dat demonen wel degelijk bestaan en jezus christus zoon van god treef ook velle demonen uit bij mensen omdat ze gekweld werden door demonen onrein geesten en door hun geloof in de heer en het hooren van zijn naam doet de rilingen in de demonen en ze slaan op de vlucht want ze weten wie jezus christus daarom niet gelovege mensen krijgen de rilingen door het lijf door de demon in zich en zegt je ik geloof niet in die onzin daarom dwaas en dwaas luisterd naar de duivel en zijn voorst de demonen god is wijz en alles komt door god in het licht bevrijd je nu van demonen en het kwaat bid tot de vader en zeg vader in de hemel u naam word geheiligt vader ik ben zondaar ik heb niet naar u geluisterd maar naar de duivel en zijn demonen ik heb alles gedaan wat u haad vader ik ben blij dat u mij gemaakt hebt vergeef me reken niet de zonden die ik ben begaan vader ik vraag u en wilt u in mij gaan werken met u heilige geest dat ok dan niet meer hoef te luisteren naar de duivel maar dat ik u wil doe en u regels en geboden naar ken leven zeg dit luid op schaam je niet andeers schaamt de heer ok voor u in jezus christus naam en wil amen

nafets
11 jaar geleden

ben je bekeert nu mach je weten dat de engelen in de hemel voor je juichen en mens die veel geld heeft is niet gelukig en op rijs gaat zal truch gaan naar zijn vader de vader mist je met hart en ziel alls je alles hebt denk dan naar wat je mist want god mist je ongelovege hij is dan allang blij dat je gelt op is dwaaz en truch komt naar god maar je bent eerst dwaaz en dan wijz toch want je doet het niet voor de 2keer en ezel stoot zijn hooft en mens stoot zijn ziel af maar en ezel blijft staan en mens vaalt maar gods liefde blijft amen

lara
11 jaar geleden

ik heb een keer met mijn vriendin gesproken en zij had een kennis die een heel duidelijk lijk had gezien onder aan de trap ze liep er naar toe en toe stond het opeens en ze rende gillend weg sinds ze is weg gerend ziet ze elke avond iets in haar kamer staan en dat staat dan naast haar bed en nu heb je dit gelezen komt hij ook bij jou wand ik ben die gedaante ik zou niet voor je spiegel gaan staan en zeggen grote beste machtige geest wand dan kom ik en als je je zelf in je ogen kijkt 5 seconden lang kom ik naast jou bed pas op tenminste als je bang word van ... dat zeg ik niet dan moet je mij oproepen hahahhahahahhahahahahahahahaah p.s. ik neem je over vanaf je gaat slapen oppassen dus ik ben half demoon ik kom er aan en ik blijf je mijn hele leven volgen hahahahahahahhahahahahaahahahahahahahhahhaahha

frustrerend
11 jaar geleden

Mensen aub, leer verdorie schrijven!!!! Het is om gillend weg te lopen en nooit meer een reactie op deze site te lezen. Uit respect voor deze site, let op jullie taal !!!

tio
11 jaar geleden

Met jomanda krijg je een demon in huis en is levensgevaarlijk. ze zat in een studio met een achtergrond met lijkkisten. Ik hoop dat ze jomanda uit de weg ruimen. Anders wil ik er wel iemans uit de onderwereld op afsturen die een afrekening doet op Jomanda. Ik hoop dat ze jomanda nog eens verkrachten eigen schuld met mensen te beledigen die onschuldig zijn. Jomanda is een nazaat van een concentratiekamp opzichter. Die zijn na de oorlog berecht en opgehangen. De slachtoffers willen hun recht. ze moesten dat serpent onthoofden en de resten aan de vogels voeren dan is zoiemand toch nog ergens goed voor geweest. Jomanda is synoniem aan de ergste dictator. Leven in een dictatuur is leven in een hel. Verkaracht jomanda in alle hoeken en gaten dat heb kje er van als je onschuldige mensen kwaad aandoet. en daarna nog een acceptgirokaart sturen. Gedeformeerd onnatuur die van binnen nog nooit iets is geweest dan mislukt en mismaakt.

nff
11 jaar geleden

oke cool

Tom Reymen
10 jaar geleden

Beste,
Het gevoel dat jij beschrijft (naar beneden worden getrokken ) willen reageren en niet kunnen is voor mij wekelijkse kost.
Dat is namelijk een slaapstoornis, waarvan 90% mensen zonder slaapstoornis ook wel ooit zo een ervaring opdoet.

Het heet sleepparalysis of slaapparalyse.(slaapverlamming)
dit kan ontstaan ofwel voor je in slaap gaat vallen oftewel bij het ontwaken.

Wanner we slapen, schakelen onze hersenen het zenuwstelsel zo goed als uit, dit om te voorkomen dat je je dromen ook daadwerkelijk gaat uitvoeren, alleen vitale organen blijven hun ding doen.
bij slaapparaalyse kun je dus stellen dat je slaapt, ma der iets is fout gelopen in de reactie van de hersenen.
je lichaam wordt uitgeschakeld, maar je bewustzijn niet.
je wil er alles aan doen om te bewegen, je wil schreeuwen maar da gaat niet. in sommige gevallen gaat die ook gepaard met hallucinante ervaringen. omdat je je eigenlijk in een droomtoestand bevind.

Het kan helemaal geen kwaad.
sommige mensen relateren het met buitenaards contact, of ontvoering door aliens denk maar aan de film The fourth kind





Deze discussie is gesloten.