Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

demonen in huis?

AnoniemeVrouw
2 juli 2012

Zelf weet ik niet of ik geloof in demonen.
Ik ben er desondanks wel erg in geïnteresseerd en ik denk dat het belangrijk is als je al over demonen praat, dat je weet waar je over praat.
Ten eerste demonen en/of andere levende dode verschijnselen hebben een andere atoomstructuur dan mensen of menselijke dingen.
Hierdoor kunnen ze niet op camera worden vastgelegd. Hooguit bewegingen of wel hele vage schimmen zullen waargenomen kunnen worden.
Dit is ook de voornaamste reden waarom het lastig is om hun bestaan te bewijzen tegenover sceptici.
Ook lijkt het me vrij onwaarschijnlijk dat een geest of iets onmenselijks dingen kan laten bewegen in grote mate.
Een bal laten rollen zou nog kunnen, maar een douchegordijn totaal om iemand heen wikkelen is vrij onmogelijk in mijn ogen.
Ik ben geen expert en vertel hier alleen maar waarin ik geloof, wat ik weet en wat ik heb geleerd.
Wel wil ik mensen vragen goed na te denken over "normale" oorzaken in plaats van gelijk naar demonen of geesten als excuus te gebruiken.
Helemaal mensen die psychisch problemen hebben, of dit nou schizofrenie, depressie of een licht dipje door stress is schijnen sneller dingen te zien die er niet zijn. Dit komt grotendeels doordat de hersenen het op zo'n moment zo druk hebben met andere dingen verwerken dat je soms dingen ziet of hoort die er eigenlijk niet zijn. Voordat dit wordt afgeschoven op demonen of iets dergelijks zou ik deze adviseren eerst eens contact op te nemen met hun psychiater of huisarts.

3 juli 2012

Hallo mensen, ik wil alvast zeggen dat sommige mensen niet met demonen te maken hebben. Demonen is een fabeltje wat wel bestaat is een geest dus waar de mensen mee te maken hebben is een geest die naar het licht wilt, een geest kan verschillende dingen en dat is in verschijnselen veranderen/of de meeste zijn aan het hallucineren maar dat is vaak niet het geval. Ik wil het eerste even zeggen, maak nooit een angst aan als er iets raars gebeurd(wellicht zoeken ze wel contact met jou) om hulp te krijgen.

Het eerste wat je moet doen bij langdurige verschijnselen is om een medium in te schakelen of de geschiedenis van de woning te bekijken, je komt altijd wat bijzonders tegen. Geesten of wat mensen zeggen 'demonen' zijn ook ooit mens geweest, dus je moet ze behandelen als mens aardig zijn en respect hebben want wat kan een geest doen als hij vast zit in een waanzin? duidelijk maken van zijn aanwezigheid en vragen om hulp. Je kan er altijd uitkomen met hulp en ervaren mensen. Geesten die zich boos voelen willen juist angst, maar ze zijn ook verdrietig dat het zo is uitgekomen dus je moet altijd helpen dan heb je respect en kan je hem veder helpen wat altijd helpt.

Ik heb het niet meegemaakt, maar ik kan alvast zeggen heb respect dan kom je met de geest er samen uit en misschien een ervaren medium vaak kunnen mensen gauw bang worden voor iets wat eigenlijk de hulp van jou wilt.

Veel mensen maken ook angsten aan voor bepaalde dingen doe dat niet, ik heb ook zelf vaak wonderen meegemaakt in mijn oog en daar hoef je niet bang voor te zijn maar even iets zeggen over eerdere reactie's jullie doen alsof de gene er iets aan kan doen dat hij/zij het hebt jullie kunnen zeggen tegen haar; je moet naar een psy maar daar los je niks mee op het blijft hangen jullie kunnen haar motiveren dat het niet waar is en ze moet denken over goeie dingen, want een psy alleen lost het niet op.


Veel succes!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Krak' Bam' Tik' Voetstappen, Hulp'. Aaa! Bang' Niet blij' Tik' Bam Kràaak' Help me' 'Stap voor mens' Wil je me helpen' Zit vast in de wààà'zin.



2 keer bewerkt. De laatste keer was 3 juli 2012 door Jayson.

Paranormal
13 juli 2012

@Charlie
nee, de film zelf is niet echt, het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal..

Mireille Stet
19 juli 2012

Hallo allemaal,

Dit bericht is voor mensen die werkelijk last hebben van geesten of erger; ik kom niet voor discussie, alleen om diegene te helpen die echt hulp nodig hebben, zeker kinderen (ben zelf moeder).

Ik weet van het bestaan van dit soort zaken. Heb er zelf op hele jonge leeftijd kennis meegemaakt en weet hoe eng het is. Zeker als mensen het afdoen als onzin (was bij mij ook).

Helaas zijn er veel goed bedoelende mensen op de markt die soms zware zaken alleen maar erger maken. Salie branden bij een hele zware level verergert het geheel alleen, dit is een specialisme waar je zwaar in getraind dient te zijn (wil je alles aankunnen). Bovendien kun je het niet zomaar leren. Je wordt gekozen (als een soort sjamaan) en je ontvangt je inwijdingen rechtstreeks van boven, wanneer je er klaar voor bent. Gewoon een huis reinigen kan iedereen leren. Huizen en mensen van zware energieën verlossen niet, hoewel ik wel de kracht ken van het gebed mits uitgevoerd in overgave zonder angst. Een diep gebed door meerdere, gelovige, mensen samen kan zelfs ziekten genezen (ik behoor niet tot een kerk, ben sjamaan).

Heb je echt last of twijfel je? Schrijf me een mail via mireille@soulgift.nl of bel me via het nummer op de website. Dit is alleen voor mensen die echt hulp nodig hebben. Ik heb geen tijd voor drama, nieuwsgierigheid of iets dergelijks. Daarvoor is mijn tijd veel te kostbaar.

Voor de webmaster: ik help mensen gratis als dat nodig is. Er zijn heel weinig mensen die dit echt kunnen, we zitten met een overload aan tieners die helaas experimenteren met alcohol, drugs en geesten e.d. wat het alleen nog maar erger maakt; vele tieners krijgen met geesten te maken door wiet. Ik zit al twintig jaar in het vak en je kunt niet in iedere stad een healer vinden die elke level aankan. De psychiatrie, maar ook de gevangenissen, zitten vol met mensen die hier last van hebben en geen juiste hulp hebben gekregen!

Laat me svp bereikbaar zijn voor diegene die het werkelijk nodig hebben..
Alvast dank.
In Lakech,
Mireille

Mireille Stet
19 juli 2012

Demonen dien je nooit om raad te vragen of te benaderen; dan weet je niet waarover je spreekt! Demonen zijn geen geesten die overleden zijn, ze bestaan uit totaal iets anders. Ga ermee om en je zult een hele hoge prijs betalen en ook degene die je liefhebt.
Verhef ze tevens niet tot iets wat ze niet zijn, het zijn schaduwwezens die enkel bestaan omdat wij ze creéren. Ze hebben veel voeding nodig om iets te kunnen doen en ze voeden zich met angst. Alvorens ze een actie kunnen uitvoeren hebben ze lange voedingstijd nodig (van angst en energie van levenden) en als ze een actie hebben uitgevoerd duurt het langere tijd alvorens ze weer iets kunnen doen. (tenzij een stel idioten snel aan hun eind wensen te komen en uit vrije wil gaan experimenteren. Ga liever een nacht alleen op een kerkhof slapen. Is niet zo gevaarlijk en heb je meer dan genoeg kick die je kan overzien).
Dus ga vooral niet in angst (tenzij je een idioot bent die iets wil ervaren waar je enorm spijt van zult hebben achteraf, zeker als je ze wilt 'ervaren' ofzo). Je kunt beter een echte leeuw of een grote bruine beer als knuffeldier nemen, meer kans dat je er dan van afkomt dan dat je in vrije wil een verbond sluit met een demon.

Niets is zo sterk als een levend mens en al heb ik een grote hekel aan de kerk, demonen hebben een enorme hekel aan de opvaren meester Jezus die overigens werkelijk bestaat. Ook voor mensen die niet kerkelijk zijn of christelijk.

Wees niet bang! Alleen als je het willens en wetens opzoekt krijg je grote problemen. Of door drugs en overmatig alcohol gebruik. Zeker paranormale kinderen dienen geen hard/softdrugs en (veel) alcohol te gebruiken want dan kun je al last hebben van een zware entiteit. Maar je bestaat uit Licht en er is niets sterkers dan dat!

Leer je gedachten te richten op Licht en liefdevolle zaken als je ergens last van hebt. Je geeft dan geen voeding meer. Als je een klein beetje vertrouwen hebt in de Lichtwereld, of God, of het Al; kan dat voldoende zijn om helemaal weer krachtig en schoon te worden. Ik ken tieners die dit voor elkaar kregen.
Een beetje geloof kan wonderen verrichten.

Aan demoon: wat je zegt is lariekoek.

Aan anonieme vrouw: als specialist ben ik het totaal met je oneens. Je hebt geen kennis van demonen en over wat ze kunnen.Je onderschat. Daarbij, de psychiatrie en de gevangenissen zitten vol met ONSCHULDIGE mensen die last hebben van demonen en een bezoek brachten aan de huisarts die maar wat graag klaarstond met drugs (wat ze medicijnen noemen). Die drugs (kunstmatige "medicijnen") verzwakken je levensenergie, je fysieke lichaam, je aura etc. Ondertussen is de farmacuetische industrie de machtigste ter wereld.. Je weet niet waarover je het hebt...Schizofrenie en depressie zijn vaak de etiketten waaronder mensen worden gedrogeerd terwijl een goede behandeling ze kan genezen (in een uur, 2 uur) zonder recidive (terugval). Er bestaan wel werkelijk schizofrenen en depressieve mensen; maar niet in de grote getalen zoals nu het geval is. Daarbij worden steeds meer psychiaters (stiekem) wakker en wordt er in Nederland al gelukkig gekozen (steeds vaker en nog geheim) voor uitdrijving ipv drugs. Als volwassene op zo'n forum met jongeren raad ik je aan je beter van de feiten te vergewissen voordat je je mening geeft. Jongeren kunnen die serieus nemen en je weet niets van de materie af.

Jayson, positief denken kan wonderen verrichten, idd. Demonen bestaan wel,Jayson, het komt gelukkig relatief weinig voor. Meestal hebben mensen met overledenen e.d. te maken. Bang zijn is zowiezo niet slim zoals ik eerder zei. Als je nuchter nadenkt, voegt het ook niets toe. Liegen en ontkennen heeft trouwens ook geen zin.

Nogmaals, het duurt een hele lange tijd voordat mensen echt enorm in de problemen komen; je hoeft niet bang te zijn. Heb je onverklaarbare stank in je huis? Onverklaarbare, vervelende zaken? Laat het checken.

In lakech,
Mireille Stet



1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 juni 2016 door Sheherazade.

Tammy
6 augustus 2012

@ mireille
Ik had het niet beter kunnen verwoorden, mijn compliment! :)
Teveel mensen zijn te onwetend en weten niet waar ze het over hebben, demonen bestaan niet? Of je moet gewoon communiceren met demonen? Wist niet wat ik las! Ze bestaan idd wel degelijk en daar wil je echt geen pact mee sluiten of wat dan ook. Ik hoop voor de mensen dat ze niet alles klakkeloos aannemen hier van anderen anders zou het ze nog duur kunnen komen te staan. Daarnaast een geest in huis wil niet zeggen dat je een demon in huis hebt, mensen verdiep je aub wat meer. En gelovig of niet gelovig, het woordje jezus doet wonderen :) mijn complimenten aan je mireille, jij hebt het verwoord precies zoals ik dat zou doen, mischien wel beter! :) Tot nu toe de enige juistheid die ik hier heb gelezen.

balster
12 augustus 2012

Hallo allemaal.

Voor de mensen die zich afvragen wat je ertegen kan doen is zee zout op de vensterbanken voor de ramen en voor de deur neerleggen en of heldere kristallen neerleggen in de vorm van een pentagram op de vloer van de kamer.

Wierrook helpt ook.

MVG Bas.

P.S als er iemand verdere vragen heeft wees vrij om mij te mailen op balsterpost@hotmail.com

balster
12 augustus 2012

Beste Ashley en Lotte.

Ik raad jullie aan om een helder kristal te dragen of een pentagram hanger met de punt naar boven.

MVG

Balster

marco
22 augustus 2012

idd zoals de meeste hier zeggen. wij mijn vrouw en ik hebben hier beide ervaring mee. bij ons gebeuren er dingen vaak op speciale dagen. zoals verjaardagen van overleden familie of geliefdes of andere gebeurtenissen. bij ons werkt het vaak bij minder plezante bezoeken bij het raam gaan staan het raam iets open te zetten. rustig te blijven en ze verzoeken te vertrekken. bij ons werkt de deur niet omdat je dan ook in princiepe ze uitnodigt binnen te komen.. en idd de volgende dag eerst je hele huis wierroken. en daarna de deuren en ramen dicht.

mvg

Suspicious.
28 augustus 2012

demonen bestaan wel ze zien er vies en raar uit

ik had zelf ook teemaken met 1 genaamd markle of markel weet niet hoe je het schrijft
en een vriend van mij had te maken met pazuzu
ik heb er mee afgerekend door middel van een beschermengel zou haar graag willen bedanken maar kan geen contact maken.

ps je kan minder sterken wegkrijgen met psi

faqtor150
10 september 2012

Hoi,

Er wordt gesproken over slaapverlaming,dit zou in de wetenschap een staat van het lichaam zijn in de actieve (rem) slaap, waarbij het lichaam als het ware verstart, omdat wat wij dromen niet met ons slapende lichaam kracht bij te zetten. zwaaien met armen, trappen met voeten bijvoorbeeld. Op sommige momenten kunnen we ons bewust zijn van dit fenomeen en dit zou dan beangstigend zijn, omdat we ons niet kunnen bewegen.

MAAR....

slaapverlamming (zoals genoemd) is eigenlijk niets anders dan het terugkeren van de ziel van zijn/haar reis naar paralelle werelden en/of andere demensies. het gevoel van heel zwaar zijn liggend op je rug is logisch, aangezien de ziel zo goed als gewichtsloos is (verlicht zou je het ook kunnen noemen) en wanneer deze terug komt in ons lichaam voelt het aan alsof wij ons niet meer kunnen bewegen en heel zwaar in het bed getrokken worden. (we zijn ons dan heel even heel erg bewust van ons lichaam en zijn/haar gewicht)
Dus we treden niet uit, we treden juist weer in. mocht je hier wakker van worden zal dit meestal zo tussen 3 en 4 uur ''s nachts zijn.
intredingen kunnen gepaard gaan met angstgevoelens, omdat we blijkbaar niet wakker kunnen worden, en kunnen bewegen. maar het is niets om bang voor te zijn. op deze momenten is het zelfs mogelijk om bewust contact te hebben met overledenen, aliens, enz.

X
28 september 2012

Het iets bekends voor mij, pas maar op dat het jou brein niet over neemt. Probeer het de baas te zijn door te doen alsof het normaal is. Het word dan minder. Maar jij bent wel een van de mensen die het ook kan zien. Ik kan dit namelijk ook. Maar alsnog, pas op. Wierrook help en met name het verbranden van salie is een topper.

1 oktober 2012

Als je last hebt van demonen, geen medium.
Wel een excorsist, dat is een persoon die het kan verwijderen, en ook je huis kan reinigen.

Hopelijk heb je voldoende informatie zo.

Batuhan
12 oktober 2012

ik had eerst in mijn vorige huis ook het gevoel dat er geesten in waren, ik voelde ook koude rillingen en zag wazige figuren in de gang enzo. en later was mijn moeder in het niets overleden. daarna ben ik in een ander huis gaan wonen en heb ik er in een keer geen last meer van?
kan iemand mij vertellen wat er nou precies is gebeurt en of de overlijden van mijn moeder hiermee te maken heeft?

mijn gevoel......
31 oktober 2012

mensen als er een geest in je huis zit en je wil heb weg jagen gaat zoiets nooit helpen. een geest zou nooit bang zijn voor een voorwerp net zoals de geest jou bang maakt moet jij die geest ook bang maken maa begn gewoon met hetz zeggen van : geest wilt u alstublieft een vrede geest zijn en mijn woning verlaten als dat niet help moet je hem bang maken door te zeggen ga weg geest!! ik woon hier en je kunt mij niet bang maken!!! als dat niet werkt vertrek uit het huis voordat het geest jou zal bezeten. want als hij jo heeft bezeten is zijn doel zelfmoord plegen of de geest wil jou huis bezit nemen geesten zitten meestal in grote ruime huizen geesten overleven vaak in een inloop kast of zoiets ik zelf ben ooit bezeten door een geest ik heb alles nog op video omdat ik de gene was in het gezin die voelden dat er geesten waren werd ik bezeten omdat ik bang was de geest zat bij mij in de kelder op een avond hoorde ik een hele harde knal in mijn zoons kamer mijn zoon is was 1 jaar oud en mijn hond sliep met mijn zoon op de kamer toen ik die knal horde horde ik ook mijn zoon huilen en de hond blaffen mijn hond king naar beneden zelf durfde ik niet op te staan enige wat ik toen hoorden was dat mijn hond gek werd en zat te blaffen toen mijn man en mijn dochter wakker werden gingen ze naar meneden en zaken dat mijn hond dood op de grond lach ze hebben hem toen naar de dierenarts gebracht zelf bleef ik alleen thuis met mijn zoon die sliep ik ben even later naar boven gaan lopen naar de kamer van mijn zoon toen werd ik aan mijn benen naar beneden geslurpt ik zat toen in de kelder de geest heeft mij daar gabeten en ik werd gekrast !!
toen werd ik bezeten door de geest de geest zat in mij de volgende dag wou mijn man mij doden hij dacht dat dat het beste voor mij was toen hij net een mes in mij wou steken beet ik heb ik deed het met tegen wil de geest dwong mij hem te bijten later op die dag toen ikm alleen thuis was heeft de geest mij verkracht. daarna was het geest weer naar zijn kelder gegaan 3 weken later zijn we verhuist en hebben we er geen last meer van gehad

mijn gevoel......
31 oktober 2012

mensen als er een geest in je huis zit en je wil heb weg jagen gaat zoiets nooit helpen. een geest zou nooit bang zijn voor een voorwerp net zoals de geest jou bang maakt moet jij die geest ook bang maken maa begn gewoon met hetz zeggen van : geest wilt u alstublieft een vrede geest zijn en mijn woning verlaten als dat niet help moet je hem bang maken door te zeggen ga weg geest!! ik woon hier en je kunt mij niet bang maken!!! als dat niet werkt vertrek uit het huis voordat het geest jou zal bezeten. want als hij jo heeft bezeten is zijn doel zelfmoord plegen of de geest wil jou huis bezit nemen geesten zitten meestal in grote ruime huizen geesten overleven vaak in een inloop kast of zoiets ik zelf ben ooit bezeten door een geest ik heb alles nog op video omdat ik de gene was in het gezin die voelden dat er geesten waren werd ik bezeten omdat ik bang was de geest zat bij mij in de kelder op een avond hoorde ik een hele harde knal in mijn zoons kamer mijn zoon is was 1 jaar oud en mijn hond sliep met mijn zoon op de kamer toen ik die knal horde horde ik ook mijn zoon huilen en de hond blaffen mijn hond king naar beneden zelf durfde ik niet op te staan enige wat ik toen hoorden was dat mijn hond gek werd en zat te blaffen toen mijn man en mijn dochter wakker werden gingen ze naar meneden en zaken dat mijn hond dood op de grond lach ze hebben hem toen naar de dierenarts gebracht zelf bleef ik alleen thuis met mijn zoon die sliep ik ben even later naar boven gaan lopen naar de kamer van mijn zoon toen werd ik aan mijn benen naar beneden geslurpt ik zat toen in de kelder de geest heeft mij daar gabeten en ik werd gekrast !!
toen werd ik bezeten door de geest de geest zat in mij de volgende dag wou mijn man mij doden hij dacht dat dat het beste voor mij was toen hij net een mes in mij wou steken beet ik heb ik deed het met tegen wil de geest dwong mij hem te bijten later op die dag toen ikm alleen thuis was heeft de geest mij verkracht. daarna was het geest weer naar zijn kelder gegaan 3 weken later zijn we verhuist en hebben we er geen last meer van gehad

?????
4 november 2012

Als ik je mag adviseren, al is het 2 jaar geleden en mischien ben je er al van af, ga het niet filmen want dat is een vorm van communiceren en het zelfde geld voor opnemen van geluiden. Ik ben een moslim en in onze cultuur helpt het om alleen aan God te denken om dat moment en blije gevoelens op te wekken en als je kan verhuis zo snel mogelijk want je kunt mij vertrouwen als iemand die demon op je heeft gestuurd dan ben je nergens veilig maar als het alleen in het huis is moet je echt snel weg gaan want het zal alleen maar erger worden en laat me A.U.B iets van je weten dat ik weet dat het nog goed met je gaat.

?????
4 november 2012

Hou alsjeblieft op met die flauwenkul. Alsjeblieft zeg ik snap echt niet dat je zoke rare leugens wil verspreiden. Je vertelt gewoon het verhaal van PARANORMAL ACTIVITY 2 en door dat te doen krijg je echt een demon achter je waarschijnlijk de SEEKER(dat is de meest voorkomende demon maar van getuigen verklaringen ook de meest enge die ze hebben meegemaakt) dus wees gewoon eerlijk of zeg helemaal niks

benjamin kwadijk
5 november 2012

het kan een plaag geest zijn maar het kunnen ook demonen zijn denkje dat het er meer zijn of is het er maar eentje ?

ik snap wat je door maakt ik heb het ook gehad .
e mail me maar als je er over wilt praten ik kan je helpen

gr benjamin

sam geluk
5 november 2012

hee
ik vind het een heel erg en eng verhaal
maar klopt hij ook ?>
het klinkt een beetje raar dat uw vrouwe verkracht is door een geest vind u niet ?
als u iets kwijt wil over dit onderwerp kan u me e mailen : sbgeluk@live.nl of tony311@live.nl

groetjes sam geluk & tony coens

sam geluk
5 november 2012

jij bent echt dom geesten opakken wtf?

sam geluk
5 november 2012

hallo ik ben sam geluk 14 jaar
ik zie al vanaf dat ik me kan herinneren geesten ik vind het best eng om te zien
zins kort kan ik ook met ze praten ze vertellen me allerij vreemde dingen zoals wat hun is overkomen enzo
ik vind het niet leuk meer wie kan mij helpen ?
ik begin best erg bang te worden namelijk ik slaap niet meer en mijn ouders worden er gek van
er gebeuren allemaal rare dingen hier in huis en me ouders denken dat ik ben besten door een demon ofzo iets
kan iemand mij helpen ?
gr samgeluk



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 april 2016 door Sheherazade.

maarten
12 november 2012

ik denk meer dat je te maken heeft in het huidset een klop geest die blijft maar een paar maand in het huis hanggen maar als het begint aantevallen dan zouw ik best hulp inschakkelen zijn het zwarte schimmen ? dan zijn het geen geesten maar demonen als je je huis reinigen dan is maar voor een korte duur je moet het best zegennen de geest uitdrijven

abalam
12 november 2012

kan niet een klop geest blijft maar een paar maand en een klop geest maakt alleen geluiden die zal nooit ! een mens verwonden dan is het geen ! klopgeest meer

m.deboer
15 november 2012

De enige demonen die bestaan, zijn de demonen van je eigen geest, ofwel je ego. Er is niets, maar dan ook niets, buiten je waar je bang voor hoeft te zijn. Mensen die overlijden worden weer verlost van hun lichaam en zo langzaam ook weer van hun ego. Wanneer je verlost bent van je ego, ben je automatisch verlost van angst. Hierboven hebben wij namelijk een groter besef, het besef dat wij allen liefde zijn. Denk niet dat een overleden persoon voortdurend de behoefte heeft een ander lastig te vallen.

Wel geloof ik in energieen die zijn blijven hangen. Daarmee bedoel ik dus geen entiteiten maar negatieve energie van mensen die bijv. ergens gewoond hebben, niet lekker in hun vel zaten, verdriet en angst hebben gekend, ruzie hebben gehad, of wat dan ook. Wanneer jij een overgevoelig persoon bent, kan het zijn dat je iets van deze energieen oppakt. Je geest, je ego, gaat hiermee aan de haal en jij vertaalt dit als iets van buitenaf wat je aanvalt of lastig valt. Het enige besluit dat je hoeft te nemen is het besluit dat er niets maar dan ook helemaal niets is buiten jou wat je schade aan kan richten en dat er dan mischien sprake is geweest van negatieve energie, dus achtergelaten stemmingen, en dat jouw geest dit vergroot heeft en heeft geconditioneerd als negativiteit in de vorm van een entiteit die jou kan aanvallen of schaden.

Verder geloof ik heilig in god. God is liefde, wij zijn in wezen allemaal een deel van god dus in wezen ook liefde. Thats all there is folks!!!!!!! (en de duivel bestaat niet)





Deze discussie is gesloten.