Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

demonen in huis?

Sanne Theunissen
11 jaar geleden

Hallo,
Ik ben pas 13 jaar oud maar ook ik heb last van die schimmen, ik kan met mijn dode opa praten maar die doet zoiets niet.
Laats kwam er ook een muntje van 20cent uit de lucht vallen gewoon uit het niets.
Ik weet zeker dat dit niet mijn opa is want hij heeft een hele anderen energiebron.
Mijn hond is ook steeds nerveus maar mijn vader wil dit niet geloven over die schimmen, alhoewel mijn moeder wel want die stond erbij.
Ik weet niet wat ik moet doen, en ik weet ook niet wat het is.

groetjes Sanne

Kees = beest
11 jaar geleden

Wauw of je bent dronken...

romy
11 jaar geleden

Hallo, ik denk dat je wel te maken hebt met een demon. Ik denk het beste voor je dat je je huis moet gaan reinigen. En nog ik wil een vraagje stellen aan jou. : is er eens een keer iets in het verleden met je gebeurd heb je een keer glaasje gedraaid of geesten opgeroepen of is er iets in het verleden gebeurd. Want daar kan het ook aan liggen.


Ik wens je veel sterkte.

omg
11 jaar geleden

Oke goed verhaal.

Je moet hier niet over liegen.
Dat is dom. Je kan niet verkracht worden door een demon een demon die maakt je bang!!! En die probeert je te doden. En een demon wegjagen helpt niet want ze blijven tog. Je moet geen dingen VERZINNEN die niet waar zijn is niet leuk. Nee je maakt er mensen niet bang mee. Je moet geen dingen verzinnen. Er zijn mensen die echt bezeten worden. En worden bang gemaakt door demonen is niet voor de lol. Dus hou er mee op om die grapjes te maken van verkrachten enz

11 jaar geleden

Hallo iedereen ik ben tom en ik ben 15,ik kom op deze forum omdat ik zelf een ernstig probleem heb,ik zal het allemaal uitleggen sinds mijn 12de heb ik al vele dingen meegemaakt ik geloof niet in god of andre dingen ma na mijn omstandigheden begin ik toch te twijfelen om demonen enz dus een paar voorbeelden als ik aan het leren ben heb ik een beetje het gevoel dat ik word aangestaard,als ik in mijn bed lig voel ik een beetje een soort negatieve energie,ik versteen dan van angst en krijg ik het superwarm ik durf dan niet het deken van mijn hooft te doen ik durf me niet bewegen daardoor heb ik vele slaap problemen het ergste is als ik lang naar me zelf kijk in de spiegel en blijf focussen op mijn hooft dan verandert het precies in misvormde monsters ik lig bv in mijn bed en op eens valt mijn rugzak naar beneden van af mijn kapstok het ergste wa ik vorige week heb meegemaakt was dat ik savonds gewoon in mijn bed lag en ik werd terug versteend van angst en opeens verschoof een koffer dat was de koffer van mijn overleden oma ik was er erg niet goed van ik voelde op een avond als ik lag te slapen een hand op mijn knie en een stem en nog vele andere dingen ik heb op google een beetje gezocht naar antwoorden en ik kwam de poltergeist tegen die kenmerken heb ik allemaal van die geest
Onze gezinsituatie is ook niet goed thuis mijn vader heeft me betrapt met wiet en roken ik heb veel ruzie met hem ik denk dat er daardoor de geesten bijmij komen de reden waarom ik nu naar antwoorden zoek:mijn ouders hebben samen hun vastgoedkantoor en ze werken thuis hun kantoor is naast de woonkamer dus ik moet er veel paseren,ze ontmoeten vele mensen waar ze huizen aan verkopen dus er zijn veel afspraken in dat kantoor eergisteren was er een klant rond de 50jaar,ik zat in de woonkamer en hoorde die luid roepen ik zette de tv stiller en ging luisteren aan de deur ik hoorde da die zat te zeggen:ik zou nooit in uw huis willen wonen er zitten veel kwade geesten in u moet uw huis zuiveren) en hij zij ook da ik de kwade geesten aantrek ma mijn ouders zijn ni gelovig en mijn pa begon hem uit te lachen.i need help bedankt voor het lezen

De Gelder
11 jaar geleden

aah ge mot er aan wenne skik je gave blijft

Joost
11 jaar geleden

Hallo, waarschijnlijk heeft het met je stress te maken dat er ''Kwaad aardige'' geesten bij je zijn, Zij voeden zich namelijk met jou boze en negatieve energie. Je zal eens met je ouders moeten overleggen over wat er aan de hand is. Gewoon een serieus gesprek.
Dingen bewegen zij je maar zelde, ik zelf heb geen last, maar advies zoals wierrook en medium erbij halen is toch nodig.
En als je ligt te slapen, denk bijvoorbeeld aan voetbal of andere leuke sporten. concentreer je niet op de geesten. Als ik last heb van zulke gedachten luister ik altijd Radio 538, Gewoon omdat het afleiding zoekt ;). En mediteren lijkt me misschien een oplossing.

Groetjes Joost (15)

De Gelder
11 jaar geleden

Mediteren is geen goed idee joost als je niet hoe je met din gen om moet gaan is mediteren een uitnodiging
en geloof me alles wat je niet wilt gaat komen pas goed op wat je doet.

Je kan met wierook HEEL VEEL wierrook te werk gaan maar dat word heftig
het beste is 2 heilige kaarsen brande van sint michael voor 9 dagen en alsnog alsnog heb je dan
wierook nodig van sint michael.

En de des betreffende duiveltjes wierrook en de juiste verse uit de bijbel maar met deze methode let wel ieder hoekje en gaatje moet meegenomen worden en blaas de kaarsen niet vroegtijdig uit want onheil wacht op je .

Ik weet het zeker ik spreek uit ervaring

tis nie waar hee
11 jaar geleden

De Gelder, voor alle duidelijkheid. Jij bent toch niet dé KIM De Gelder hoop ik...

De Gelder
11 jaar geleden

Geen kim de gelder sarcast

Mr Gebbinck
11 jaar geleden

heey

dit zijn waarschijnlijk kwade demonen/spirits/geesten,
wat je het beste kan doen is je huis door lopen met wierrook in je hand en dan hardop zeggen we wezen ik ben niet bang.
en als dat niet helpt zou ik hulp vragen van een paragnost(geesten verdrijver)

Succes

Mr Gebbinck
11 jaar geleden

heey

probeer konact te zoeken met een paragnost die kan je vast verder helpen

Groetjes en Succes

11 jaar geleden

Hallo, ik hoop dat iemand me kan helpen.
Ik lag 's avonds in bed en ik hoorde geluiden, dus ik zat recht op in mijn bed. En toen hoorde ik voetstappen op de trap. Ik wist niet wie het was. Dus ik ging luisteren, toen in een keer stopten de voetstappen mijn deur ging open zonder dat ik het zag. En ik heb een wastafel op mijn kamer en die ging ook in een keer aan en uit, dus ik wou mijn moeder roepen maar ik kon het niet. Ik wil weten wat het is. En mijn bed staat bij het raam staan en ik hoorde elke keer geklop en ik ging kijken dus ik zag niemand. Ik kan geesten zien, maar ik weet niet of het demonen of gewone geesten zijn. En er was een demoon in mijn kamer en ik kon hem zien.En later zat er nog een in mijn kamer, en het leek alsof ze aan het comuniceren waren met elkaar. Ik vondt het heel eng. Ik wil het niet aan mijn ouders en mijn zussen vertellen want die geloven me niet , de enigen zijn mijn vriendinnen L en I <3 Ze zijn me besten en tegen hun kan ik praten wat ik wil zonder dat ze me uitlachen, Ik was op de trampoline bij I en toen was het schemerig en ik zag elke keer een witte schim door de bomen gaan, ik kan 's avonds niet meer slapen, want ik heb vele films gezien , zoals Paranormal Activity 1 en 2 , ik kan echt niet meer kijken naar dat soort films, en daar wil ik vanaf komen. Maar nog even, Ik sliep nog op een andere kamer, en toen had ik een stapelbed. ik keek met mijn gezicht naar mijn Paarse gordijn, toen zag ik het bewegen en toen hoorde ik Kaboemmm ! in mijn kamer dus ik riep mijn vader en mijn vader werdt de deur uitgetrokken en mijn moeder ging kijken en ze heeft de politie gebeld, en elke keer als ik in bed lig voel ik me niet alleen , ik voel me altijd samen met iemand, Weet je hoe het kan ? Nee , ik ook niet . Mijn zus en mijn vriendin gingen naar de voetbal in N. en daar tegenover zit een school , dus wij zaten binnen en ik zag iemand op het dak staan , zo uit het niets. dus ik bleef daar naar kijken en toen kwam het steeds dichterbij , en toen liep dat ding over het voetbal veld heen en toen kwam ze naar me toe met een dreigende blik. ze stond in een keer op de lantaarn paal. Ik ging naar de wc toe en toen zag ik het weer. Ik gilde het uit, en een vrouw vroeg aan me of het goed ging, ik wou haar uitleggen dat ik geesten kan zien, en ze geloofde me , en dat vondt ik fijn om met iemand te praten die er een beetje verstand van heeft, Ik hoop dat jullie weten wat ik moet doen
Groetjes Anouk uit N .

humphrey s kartoredjo
11 jaar geleden

Elke nacht een kaars branden voor de geesten, die wil ook rusten in vrede met Jezus Christus wat in de Bijbel staat geschreven opzeggen met geloof

james bond
11 jaar geleden

serious this is real take this serious otherwise the demons gonna come to you and make you dead

Sence
11 jaar geleden

Je moet zeker niet naar een therapeut gaan als je dit hebt! Voor je het weet zit je aan de antipsychotica en kun je jezelf niet meer verdedigen. Antipsychotica is het gevaarlijkste wat er is, en btw het zijn niet alleen kwade overledenen (dus mensen die al voordat ze heengingen duivels waren) maar ook mensen die nog leven.

Sinds een jaar of twee is dit alleen maar erger geworden, bij kneep mijn opa mij. De binnenkant van mijn been en dichtbij mijn vagina. Ik dacht: dit kun je enkel accepteren, je kunt je op dit moment niet weren. Ik ben door de mangel gehaald.
Ik ben gek gemaakt door demonen. Levend en dood. Keihard. Maar dan ook keihard zijn die tranen over mijn wangen gestroomd. Ze zijn met veel.

Maar weet, onze dag komt. We werken hard aan onszelf, hard aan het licht dat moet schijnen.
We vallen en we staan weer op. Sterker. We moeten het met zijn allen doen. Het vraagt om serieuze aandacht.
Het duurt al te lang. Het is tijd om het te veranderen. En die verandering is flink bezig. Je voelt de trillingen.

God is bij je. Goden en godinnen. Engelen. Gidsen. Totemdieren.
Elfen. En nog meer mooie wezens. We zijn niet alleen. We zijn beschermd.
Maar we moeten wel keihard werken. Door je hart heen reizen. Alle levels van je hart ontdekken.
Luisteren.

Sence
11 jaar geleden

Never forget... 4 september 2011. Poging tot moord. Een heftige demoon.
Een gast die leeft op aarde. Otto van der Hoff heet hij. Via mijn kruinchakra pakte hij mij.
Nicolien Raats breekte mij ziel via mijn basischakra. Immens veel pijn. Heel heftig.
Dorus Rijkers trachtte mijn focus weg te nemen door om mij heen te blijven spoken.
Nog meer mensen waren erbij, maar lieten zich niet voelen. Ik had bescherming.
Maar moest wel door de pijn. Mijn negatieve karma uit mijn vorige leven zuiveren.
Mijn karma is sinds vorig jaar, begin vorig jaar helemaal geheeld. Ik heb boete gedaan. Ik heb alles gekregen, en tien keer harder dan ik had gegeven. Ik ben zelf een heftige demoon geweest. Moet hier nog doorheen reizen. Op die confrontatie zit ik niet te wachten. Als ik er doorheen reis zal ik gaan begrijpen. En door te begrijpen kom ik verder in dit leven. Een geheime poort. Ik ben benieuwd wat hier achter ligt.

Ik ben al door heel veel lagen van mijn ziel gegaan. Ik heb al heel veel niveaus geleefd. Het laagste, onbewuste tot nu.
Het hoogste van mijn bewustzijn van dit moment. Ik ben op mijn 21e opengegaan. Toen is mijn bewustwordingsproces begonnen. God is toen naar mij gekomen. :) (Kusjes aan God.) Ik heb heel veel geleerd. Op mijn manier. Mijn bijzondere pad... Ze schenken je wat bij jou hoort.

Ik ben nu inmiddels 27 en heb heel veel battles gevochten. Ik heb ze allemaal verslaan. Vorig jaar was heftig. Toen ben ik voor een langere periode knock out gegaan. Maar voor een reden. Antwoorden komen vanzelf, je hoeft er alleen maar open voor te staan. Daarom maak ik mij ook niet druk, dat ik het nu nog niet weet. Ik ga gewoon door met mijn leven, volg mijn hart. Dat is het belangrijkste.

Als je demonen op je pad krijgt, moet je goed naar je hart luisteren. Goed diep naar binnen kijken. Zo kun je tegen ze vechten. Geef ze wat ze willen, als je niet anders kan. Zo heb ik bijvoorbeeld heel veel moeten stelen uit winkels omdat ze mij overnamen. En kleinere dingen. Bizarre dingen. Dingen die je ook makkelijk laten lachen, daar demonen niet altijd de slimste zijn. Ze zijn wel sluipmoordenaars. En dat maakt dat velen ze slim vinden. Ze zuigen je langzaam leeg.
Maar ze zijn niet slim. Hun gemeenheid en de pijn van anderen maakt dat ze zich sterker voelen dan anderen. En als jij je kwetsbaar opstelt, dus leeft vanuit je hart kun je je gemakkelijk waardeloos voelen. Maar maak je hart sterk. Je bent sterk, mooi, wijs, slim. Kies altijd voor jezelf. Maak die keuze heel erg bewust. Kies voor het leven. Heel erg bewust. Zeg het hardop. Maak jezelf sterk.
Maak op een goede manier gebruik van de Secret. Wens onzelfzuchtig. Zonder Ego. Ik heb ooit een keer gewenst dat ik zonder Ego wilde leven. Nimmer om geld wensen. Weet dat je altijd alles krijgt wat je nodig hebt. Wens om gezondheid voor jezelf, maar ook voor anderen. (Bijvoorbeeld) Dat beschermd je! Vraag hulp van boven.
Trek je terug. De natuur in. Zo ben je alleen en wordt je niet nog meer naar beneden getrokken door de lage energie van de samenleving. De natuur geeft je overigens ook veel liefdevolle en zuivere energie. Ze schenken je het, als je karma het toelaat. Wees ten alle tijden dankbaar. Want het is jouw karma. Jij krijgt wat je verdient. En je hebt er voor gekozen om dit te laten gebeuren. Accepteer het niet wetende, maar weet dat je er wel voor gekozen hebt en dat antwoorden je tegemoetkomen. Mij werd verteld dat ik mijn antwoorden achteraf pas kreeg en dat ik moest vertrouwen.
Heel erg belangrijk is ook om je kalmte te bewaren, zij voeden zich met jouw energie. Zoals ik al zei dat pijn maakt dat ze zich sterker voelen (voedend dus). Pijn is energie. Pijn komt uit je hart en gaat in je energieveld zitten en dat straal je naar buiten toe. Zij voelen dit. Het is heel simpel. Neem een haai maar als voorbeeld. Laat je angst niet voelen en ze zullen je met rust laten. Zij zijn erg hoogsensitief en raken over de rooie als ze negatieve emoties voelen. Ze eisen respect en als dat je bang maakt, dan heb je een probleem. Luister naar dieren. Luister naar de mens. Het vraagt heel subtiele aandacht van je. Dus, blijf kalm. Leer van het boeddhisme en ik hoop echt dat je de juiste boeken, magazines en tvprogramma's hebt bekeken, want sommige mensen zijn dus wel serieus met verhalen naar buitenbrengen. Kijk er doorheen. Sommige verhalen worden verpakt dat het lijkt alsof het nooit echt gebeurd is. Een sprookje. Maar dat komt omdat ze zichzelf beschermen tegen de demonen. Dokters. Pillen. Niet iedereen. Die kunnen zich dus al makkelijk weren. Hebben hulp. Positieve karma. Australie op blote voeten, de Alchemist, Brida, de Wereld van Sophie, Happiness, boeken over witte magie, luister maar naar je hart het wijst je de juiste weg en het juiste middel die je nodig hebt in je leven.

Anyway. Ik ben bij je. Velen zijn bij je.
Witte magiers zijn beschermd. In peace.

SENCE

Sence
11 jaar geleden

Neem gij een lekker biertje jongen! Het maakt je aura zeer zwak.
Komt goed! Die auralifters lusten idd wel een lekker biertje of een jointje.
Duh!

11 jaar geleden

Demonen bestaan wel degelijk en dat zijn aanhangers van satan.
Demonen kunnen zich prima voordoen als 'geest' van een overledene maar dat is dus satans werk.
Ik sluit me daarom volledig aan bij bij Christiaan.
Alleen god kan je beschermen en als je bid voor bescherming tegen de demonen, zal god je gebed verhoren en ervoor zorgen dat ze weg zullen gaan. Mits de liefde voor god uit het hart komt!
Velen zullen god niet erkennen of lachen wanneer ze soortgelijke reacties over god zien maar echt waar,
doe er eens onderzoek naar en klinkt zo gek allemaal nog niet.
Ik kan met trots zeggen dat ik een jehovah's getuige wil worden en daarom de bijbel bestudeer.

Ik heb ook altijd last gehad van 'onverklaarbare' dingen en ik ben altijd enorm bang geweest voor geesten.
Ook ik heb ze gezien, gevoeld en gehoord en ik kan je precies vertellen wanneer dat ophield.
Het moment dat ik de bijbel aanvaarde en hard op het eerste gebed van het boek oplas en "amen" zei, kwam er een enorme knal vanuit de woonkamer(alsof iets erg groots op de grond viel) en rende er iets de trap op.
Ik was alleen thuis en ben tot de dag van vandaag overtuigd dat het enge demonen zijn die constant op de loer zitten maar letterlijk zijn weggevlucht omdat ik god aanvaard! Sinds die dag heb ik nooit meer iets akeligs hoeven meemaken en dank god dagelijks voor de bescherming en of hij me die ook wil blijven geven.

Jehovah god is er voor iedereen en ik zal altijd op hem blijven vertrouwen.

Groetjes Sissy

Bob
11 jaar geleden

ik ben een demon en ik werk niet voor satan. zorg dat je info klopt, meneertje!

Hidde
11 jaar geleden

er was een demon die mij in zijn poep gooide. mijn huis zat vol met stront. het was vreselijk. De mestkevers kropen in mijn mond. walgelijk. En als het nog niet erg genoeg was, at de demon ook mijn zus op. en nu even mijn droom. Ik droom nooit over demonen.

Sence
11 jaar geleden

of je zit gewoon lekker in een psychose

De Hemelist
11 jaar geleden

Hoi.
Ik denk dat hier een verklaring voor is. Het kan toch zijn dat je laptop opnieuw moest opstarten, en het kan toch zijn dat je oma op de deur klopte. Of het stormde buiten.
En als het uberhaupt geesten waren, is demonen een sterk woord. Het kunnen zelfs geesten zijn die al naar de Hemel zijn en weer de Aarde bezoeken om grapjes uit te halen. Heel onschuldig dus. Ik kan niet oordelen, dit is mijn theorie.

els5
11 jaar geleden

even ter informatie: deze mevrouw is schizofreen en er loopt een aanklacht tegen haar bij de politie

John Doe
11 jaar geleden

Hallo Sence,

Hoe haal je het in je hoofd om de naam "Dorus Rijkers" te misbruiken? Opa Dorus heeft ruim 500 zeelieden van de verdrinkingsdood gered.

Zal ik anders wat "demonen" achter je aansturen?





Deze discussie is gesloten.