Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vaak dromen over dezelfde persoon

13 jaar geleden

Ik zit eigenlijk al bijna een jaar met iets raars. Ik droom regelmatig (Lees: niet elke avond maar toch zeker wel 1 maal in de maand) over een jongen.
Ik ken hem eigenlijk niet, ik hoef hem ook eigenlijk niet te kennen -heb hier redenen voor-. Ik weet gewoon de standaart dingen over hem: waar hij woont, hoe oud hij is, hoe hij heet,..
Nu zijn een groot deel van mijn vrienden ook vrienden van hem.
Maar ik vraag me af waarom ik zo vaak over hem droom?
Ik kom hem dagelijks tegen, hij woont bij mij in het dorp en zit dus regelmatig bij mij op de bus. Maar waarom droom ik over hem? Er zijn nog mensen die ik dagelijks zie maar waarover ik niet droom.
Mijn vriendin zegt dat ik onbewuste gevoelens voor hem heb, maar ik vind van niet. Ik ken hem niet, hoe kan ik dan gevoelens voor hem hebben?
Maar het belangrijkste vind ik: hoe krijg ik die gozer ingodsnaam UIT mijn dromen?
Als iemand raad weet, graag!

fadelafadela
13 jaar geleden

ik droom ook steeds over t zelfde meisje waar ik ruzie mee heb,
die ik al een jaar niet meer heb gesproken :P

Kell
12 jaar geleden

MM?
Het kan van alles zijn,

*zoals je vriendin zegt...onbewuste gevoelens.

*Die persoon denkt zo sterk aan je dat die persoon onbewust eeen droom naar je stuurt of juist in je dromen komt. Vergeet niet in dromen/astrale wereld bestaat er geen afstand, Je hoeft maar aan elkaar te denken en je ziet elkaar en praat met elkaar gelijk. Als jij dus die persoon niet meer in je dromen wilt ,dan moet je ook sterk eraan denken dat je hem niet wil zien en je zult hem nooit meer zien.Gedachten en gevoelens= energie en energie= een soort muur om je heen bouwen. Anders kaarsje aansteken(check kaarsenmagie op google en kies je kleur zelf uit), hulp aan je gidsen/engelen vragen en vertellen dat zij hem wegsturen. Of een kruisje/pentakel of wat je geloof ook is dragen of in je kussen leggen.

*Die persoon doet aan (wicca) spreuken/rituelen en stuurt je bewust een droom om te laten merken dat hij/zij je leuk vind...

*Het is een soort teken, dat je uit moet kijken voor die persoon...of juist niet wie weet krijgen jullie wel wat samen in de toekomst. Aan jou om het te interpeteren ,door na te gaan wat voor gevoel je krijgt bij die droom.

Roos*
12 jaar geleden

Ik heb ook zoiets,, allen nog maar een week ofzo.. maar ik droom steeds over dezelfde jongen maar ik vind hem niet super leuk ofzo. hij is aardig maar ja, ik weet niet waarom. Weet iemand heir iets mee?

Roos*
12 jaar geleden

Ik heb ook zoiets,, allen nog maar een week ofzo.. maar ik droom steeds over dezelfde jongen maar ik vind hem niet super leuk ofzo. hij is aardig maar ja, ik weet niet waarom. Weet iemand hier iets mee?

(sorry 2e keer maar bij de eerste had ik mijn verkeerde e-mail ingevuld ;) )

12 jaar geleden

Dit gaat niet zo als we denken. De kosmos heeft verschillende manieren om ons iets te laten leren. Let goed op hoe deze jongeman zich gedraagd, misschien zit er daar een les voor jou in. Niet tegenstribbelen, maar gewoon met je zelf op een vertrouwde manier er over discussieren zoals je dit met een goede vriend zou doen. We doen altijd moeilkijker als iets eenvoudig is. Ga in gebed en vraag jou gids om het antwoord. Je krijgt het zeker en niet direct van alles roepen. God waakt over zijn schepselen.

Als je iets ervaart in het leven dat onbekende angsten bij je oproept zijn het je eigen gedachten die je probeert af te stoten. Er is niets om voor bang te zijn zolang je de problemen niet zelf opzoekt. Dan nog heb je misschien je zelf onbewust blootgesteld aan iets dat vreemd is voor je.. Je zal altijd als je je zelf zoekt steun van het Hogere krijgen. Misschien ken je hem uit een vorig leven en waren jullie iets van elkaar kan toch? Dus gewoon er opaf gaan en een gesprek met hem aangaan. het ga je goed veel licht en liefde.
groetje

Nathalie
12 jaar geleden

Ik heb tijdje geleden een jongen leren kennen. Het was het begin van de kerstvakantie. Het klikte goed en we spraken al gauw eens af. Het klikte en we zeiden dat het voor herhaling vatbaar was. De volgende keer, kusten we al. De dag erna was het mijn verjaardag en wist ik dus niet goed of we nu samen waren of niet. Ik hield het dus wat afstandelijk omdat ik van vriendinnen geen reacties wou uitlokken. BLijkbaar voelde hij dit aan als "ik tel niet mee" terwijl dit niet mijn bedoeling was. De weken gingen verder en elke keer ik hem zag, kusten we. Tot op een vrijdag dat er bij hem iets moet gebeurd zijn (ik weet nog steeds niet wat, hij wil niets zeggen). Sinds dan is hij afstandelijk. Hij stuurt ook niets lief meer. En overlaatst zei hij opeens dat we niet bij elkaar pasten als koppel. Sinds dan droom ik bijna elke nacht over hem, en altijd loopt het goed af, met een kus....
Wat is dat toch?

annoniempjeee
12 jaar geleden

Toen ik 14 was (ben nu 20, dus is al 6 jaar geleden) was ik helemaal verliefd op n jongen. Echt tot over mijn oren!
Hij vond mij ook wel leuk en zo hebben we vaak gekust en afgesproken, dit duurde wel een jaar..maar het was nooit officieel, omdat hij dit niet wilde.
Hij wilde dit niet omdat hij zichzelf te jong vond voor een relatie of dergelijk. (Hij was toen 13, een jaar jonger dan mij.)
Toen ik 15 was leerde ik een andere jongen kennen, en omdat ik vastigheid wou, heb ik uiteindelijk iets met die jongen gekregen.
De jongen waar ik een jaar mee 'bezig' was, leek gekwetst en verdrietig, maar ik vond dat hij zijn kansen wel had gehad.
Maar sinds ik dat andere vriendje had tot nu. (is dus al langer dan VIJF jaar!!!!) droom ik regelmatig over de jongen, van 1 keer in de maand, tot vaker in 1 week.
Ik kom er maar niet vanaf. Ik heb nu ondertussen natuurlijk allang een andere vriend waar ik nu al bijna 3 jaar iets mee heb, maar ik kom gewoon niet van de dromen
af!! De dromen gaan dan over mij en hem en dat we verliefd zijn en bij elkaar horen..
Maar ik snap niet wat ik er tegen kan doen..ik wordt er onderhand echt moedeloos van..

Weet iemand hoe ik ervan af kom? Of hoe dit kan?
5 jaar dromen over 1 persoon, dat is wel een beetje heel erg te gek voor woorden niet?

help

dromer
12 jaar geleden

ik heb soms dromen waar ik met mijn oude-bf weer het oplossen en weer met elkaar praten we hebbenn nu ongeveer meer dan een halfjaar ruzie of eiglk negeren we elkr .. maar waarom droom ik dan dit ...

kindsmiledreamer
12 jaar geleden

Ik heb tegenwoordig ook dromen met dezelfde persoon die erin voorkomt. We kennen elkaar al vanaf het VMBO. het was een klasgenoot van mij 2 jaar lang. Ik ben hem toch onbewust leuk gaan vinden maar het was ook een leuke jongen en meer niet. Ik reis nu veel met de bus en trein naar school en daar zie ik hem, maar we spreken elkaar niet meer en zeggen niet eens hallo. We begroeten elkaar helemaal niet.

Hij zag mij met mijn neef op het station staan en ik keek naar hem en wou glimlachem maar hij liep door waardoor ik een beetje geiriteerd raakte. HIj zag mij en staarde naar mij en zei niks. Geen begroeting geen niks. :P

Hij heeft achteraf wel contact proberen te zoeken door te kijken en glimlachen maar ik heb het steeds (bewust misschien) genegeerd en toen ik naar hem keek om te glimlachen was het al te laat want hij keek toen niet meer. Nu is er een afstand tussen ons en dat voel ik dan ook. Ik voel me ergens schuldig dat ik hem niet meer begroet. Ik wil niet een verkeerd beeld overbrengen dat ik te verwaand ben om hem te begroeten.
In mijn dromen droom ik over hem en daarin komt dit onderwerp voor. Waarom we niet meer tegen elkaar hallo zeggen en dat ik er spijt van heb. Laatst had hij mij een brief in mijn droom gestuurd dat hij niet begreep waarom we elkaar niet meer spraken of teminste hallo tegen elkaar zeiden. Ik dacht dat ik er vrede mee had gesloten, met het feit dat we elkaar niet meer spraken en laatst had ik weer een droom daarover. Dus eigenlijk heb ik er geen vrede mee gesloten ofzo?
Ingewikkeld zeg!? Wat wil ik nou van hem? Ik begrijp er niks van. Juist wanneer ik denk dat ik er vrede mee heb gesloten (dat we elkaar niet meer spreken) droom ik over hem. In mijn droom begroet ik hem en beginnen we weer zoals vroeger te kletsen. In mijn dromen voel ik mij wel vertrouwd bij hem en het is meer dan dat.

Maar kan iemand mij vertellen waarom ik zo af en toe over hem droom? En over hetzelfde onderwerp?

Sorry als ik het niet duidelijk heb uitgelegd! =)

DJ
12 jaar geleden

Hoe weet jij dit?
En is het echt waar? Want ik droom ook al HEEEL LANG over 1 persoon.. hij speelt zowat bijna de hoofdrol in mn droom samen met mij.. Ik voel me sterk aangetrokken door hem in mn dromen, maar in reallife weet ik het niet. Soms lijkt het wel alsof HIJ mij leuk vindt, maar ik twijfel...Maar ik snap niet dat hij zo vaak in mn dromen voor komt

DJ
12 jaar geleden

Mijn reactie is bedoelt voor Kell :P

Saïda
12 jaar geleden

ik heb een maand geleden ongeveer ruzie gekregen met iemand waar 'k bijna mee had,
maar dat is afgelopen door een rede terwijl alles echt goed voelde, zowel bij hem als bij mij.
maar nu heb ik bijna elke dag of tenminste heel vaak in een week.
de reden heeft niets met vreemdgaan etc te maken. Het had te maken met dat ik teveel vriendjes had gehad voor zijn gevoel
en dat het daarom niets meer kon worden. Dus ik blijf maar dromen hebben, terwijl ik zeker weet ( bijna zeker ) dat het niet goed komt.

IK WIL ER VANAF!!:(

Me!
12 jaar geleden

ik droom de laatste tijd elke nacht over de zelfde persoon. Het zijn niet echt bijzondere dromen, hij heeft ook niet echt een grote rol in mijn dromen, maar het valt me wel op! weet iemand misshcien hoe dit kan komen???

Lob
12 jaar geleden

Lieve dromers,

is het volgende echt waar? :
*Die persoon denkt zo sterk aan je dat die persoon onbewust eeen droom naar je stuurt of juist in je dromen komt.
Wauw.

Zomaar droomde ik namelijk ook weer over een jongen. Wat is dit toch met al die meiden die steeds dromen over een terugkerende jongen, haha.
Hij vind mij al heel lang leuk, toen hij mij wilde zoenen, wees ik hem af, omdat ik niet wist of ik hem wél of niet leuk vond.
Goed, de tijd verstreek en het contact verwaterde, wat enigzins mijn bedoeling was, ik vond hem immers niet leuk.

Tot maanden daarna op een feestje we wél zoenden. Duidelijk werd hier dat hij écht verliefd op mij was. Ik voelde té veel druk aangezien ik het nog steeds niet wist..
Dus weer weken geen contact. Tot ik opeens iets heel ergs over hem droom! De volgende ochtend moést ik vragen hoe het ging, het knaagde aan mn geweten.

Op die manier kwamen we elkaar weer tegen, zoenden we niet, maar voelde het wel goed. Dus droom ik wéér over hem!
Nu niks ergs, in tegendeel, de aantrekkingskracht in die droom was niet normaal!

Zijn dit nu mijn (onbewuste gevoelens/fantasieen) of is het daadwerkelijk zijn kracht naar mij toe, want duidelijk is dat hij mij leuker vind dan ik hem?

Liefs.

Jara
12 jaar geleden

Ik droom zeker 1 keer in de week dat ik met mijn zwager ben..
We zijn samen en kijken elkaar diep in de ogen.. We zeggen dat we gek zijn op elkaar en zoenen..
In onze dromen zijn we op onze hoede, want ja zelfs in mijn dromen weet ik dat dit echt niet kan!
Soms zijn we in een andere stad, maar altijd samen en gepassioneerd.

In het echte leven vind ik hem heel erg leuk, maar deze gevoelens heb ik zeker niet.

Weet iemand serieus wat dit betekenen kan??

12 jaar geleden

@ Nathalie,
Quote "Sinds dan droom ik bijna elke nacht over hem, en altijd loopt het goed af, met een kus.... Wat is dat toch?"
Diep vanbinnen wil je dat het goed afloopt tussen jullie.

@Dromer,
Ook jij wil dat alles weer goed afloopt.

@kindsmiledreamer,
Allereerst wil ik zeggen dat je het goed uitlegd, maar ook jij wilt diep van binnen of in je onderbewuste dat alles goed komt.

@Jara,
Ik zou zeggen dat jouw gevoelens nu in het onderbewuste zitten en dat je ze nu niet herkent. later zal je deze waarschijnlijk wel herkennen.

Ik heb ook dromen over een vriendin die ik erg aardig vindt en dan praten we steeds, het geeft een goed gevoel.
Op dit moment wil ze geen contact opnemen en ik wel, vandaar mijn dromen.
Ik hoop dat het ooit nog goed komt, en krijg steeds waanideeën denk ik.

Nog veel licht, liefs en geluk,

MvG DiscoverDreams

k_anoniem
12 jaar geleden

ik heb op vakantie een leuke jongen leren kennen maar niet op een manier van ''dat het er wild aan toe ging'' ofzo,
we waren bij familie en kennissen en daar was hij ook altijd....
maar sinds ik dus terug ben (ong. 3 weken) heb ik hem altijd weer in mijn dromen gezien, bijna elke nacht.
Ik heb dit nooit eerder gehad dat ik zo vaak over een jongen heb moeten dromen die ik leuk vond.
Ik vind het bizar aangezien al onze momenten hoogstens bij alleen oogcontact is gebleven,

Ik wil weten of dit uberhaupt een betekenis heeft

tnx

mark
12 jaar geleden

Hey mensen .ik droom zelf ook elke nacht en kan alles herinnerren zelfs maanden er na nog kan ik alles vertellen over de dromen die ik heb gehad(zelfs zien in denkvermogen dan) .vaak wel 3 ofzo per nacht waarvan de laatste droom eruit springt.als ik wakker word smorgens en ik herriner alles nog dan kan ik zo mn ogen dicht doen en verder dromen over hetzelfde maar dat het snel veranderd in een andere droom.vaak word ik heel moe wakker alsof ik aan het werk ben geweest maar eigenlijk wel 8 uur of meer heb geslapen.heel raar maar waar:P

een droom kent geen tijd en die onderscheid kan je heel snel maken als je wakker word.ik weet als geen ander dat dromen een soort werkeleilijkheid is in een ander stadium van het leven dat de wetenschap nog niet weet.alles kan alles mag dat is een droom.je ziet snel genoeg als je wakker word als het kan of niet.het kan wel in een droom maar niet in het nu.moeilijk uit te leggen misschien wel best gek maar dat is een droom.

wes
12 jaar geleden

Hey beste mensen,

ik droom heel vaak over dezelfde persoon maar in mijn dromen is die steeds weer anders (maar ik herken haar alsnog).
meestal heeft ze donkerbruin/zwart haar met blauwe of amber ogen.

De omgeving is net als een gedeelte van de droomwereld waar ik dan in zit, de ene keer zit ik in een park en in de volgende droom
zit ik in de stad (maar weet ik onbewust dat het park die kant op is en droom ik er weer van). in de droom erna fiets ik alleen door het dorp aangrenzend aan
die stad. Het vreemde is dat ik wel vaker ook droom over die omgeving alleen(die persoon is er dan niet en ik mis haar dan, bijna een gevoel van eenzaamheid).
Het lijkt wel alsof ik in mijn dromen niet meer in mijn omgeving ben(ook al voelt alles bekend) het lijkt meer haar omgeving/terrein waar ik in rondloop.
Als ik wakker wordt zit ik met mega vraagtekens ; wie is zij? waar was ik? was er ook maar 1 ding herkenbaar vanuit de echte wereld?
(alleen de laatste is af en toe vaag in de verte te beantwoorden)

2 dagen geleden droomde ik dat ik in haar huis had rondgelopen zonder dat ze er was en ik voelde me er ongemakkelijk bij, ze had een paar foto´s van zichzelf op een dressoir staan
daarmee bevestigde ik voor mezelf )naast het gevoel) dat het haar huis was.

Vannacht droomde ik weer over haar, ik was aan het wandelen langs de weg allemaal bomen met witte blaadjes. Ik had het gevoel dat ik werd gevolgd en toen ik een beetje schuin achter me keek zag ik iemand lopen, het was haar maar in de vorm van een geest. Dus ipv de (toen)normale route te volgen stapte ik de bosjes in op een zelfgemaakt pad.
Uiteindelijk kwam ik bij een afgegraven meer en ik zat daar tussen de planten. Ik wachte en ineens was ze bij me, en ze staarde me recht aan, ik werd er zo kriegel van dat ik wakker werd (en zelfs nu ruim 18 uur later als ik mn ogen ff dicht doe zie ik haar ogen weer,zo intens was het gewoon)

Volgens mij is mn onderbewustzijn over uren aan het draaien.

Mir
11 jaar geleden

Same here,

Sinds de zomervakantie heb ik een nieuwe trainer. Hij is een beetje apart. Niet zo standaard knap ofzo, maar hij lacht gewoon
ontzettend lief. en hij heeft rode haren :)
Daarvoor kende ik hem al wel van naam en ik wist wel een paar dingen van hem, maar ik was nog
niet echt met hem bezig in mijn hoofd. Na de selecties werd dat steeds meer. En de jongen
die ik toen leuk vond begon ik toen ook steeds minder leuk te vinden. Naar mate we verder richting het zuiden
gingen (op vakantie) hoe minder ik dus aan die jongen begon te denken en méér aan mijn trainer.

Toen weer terug in Nederland heb ik voor het eerst over mijn trainer gedroomd. (De trainingen waren al weer bezig toen)
en dat was toen in 4 weken tijd, een stuk of 6 keer. Behoorlijk wat. Verspreidt over deze maanden denk ik dat ik in
totaal wel 23x over hem gedroomd had.
Dat zijn dan de dromen waarin hij langs komt lopen, erbij staat of iets zegt, maar ook waarin hij de hoofdrol speelt.
Het gaat echt van onschuldig tot aan zoenen toe zegmaar.

Er zijn wel weken tussen geweest dat ik hem een beetje losgelaten heb, omdat het nou eenmaal niets tussen
ons worden kan. (te oud, trainer, ander leven, etc)
maar dat kon zo in een dag weer omslaan. Aan de ene kant is het zo fijn om dat wat niet werkelijk is
te mogen dromen, maar ook zo ontzettend vervelend, omdat je dan eigenlijk veel te lang blijft in
dat wat niet is en waarschijnlijk niet komen gaat.

Het is gewoon zo tegenstrijdig, omdat ik zo graag wil dat hij het weet, maar daarnaast wil ik hem daarna
dan ook niet meer te vaak zien. Niemand uit mijn team weet het. Daarnaast wel 1 of 2 vriendinnen. Alleen
die kennen hem alleen van 'een-keer-gezien'. Ik wil ook niet dat mensen (los van of het nou goede vrienden van me
zijn of niet) het weten. Hockey heeft er niets mee te maken. Ik wil dat er buiten houden.

Dus, wat zal ik doen..?
Blijven dromen, of actie ondernemen? :P

rebeccaaa
11 jaar geleden

Heey

Ik heb ongeveer 3jaar geleden toen ik op Aruba woonde gedroomd
Dat ik samen mt een jongen in een baby winkel liep mt me kindje in de winkelwagen.m
Nouw blyf ik steeds denken dat het de vader van myn kind is ..
Nou een hele tyd bleef ik over die jonegen ...
Maar het rAare is ik heb hem nooit gezien
Tenminste dat d8 ik
Tot ik hem hier in myn stad hb zien lopen !!
En ht is precies dezelfde jongen waarvan ik heb gedroomd op Aruba
Maar hy woont hier in NL ??
Wat doet die jongen in myn droom??
Terwyl ik hem nie ken
Jaa 1 x heeft hy gezwaaid naar my
Maar meer was ht ook nie heb nooit egt mt hm gepraat...
Maar toch is het waarom is hy in myn droomen ??


Groetjesss rebecca

Lila
11 jaar geleden

hey mensen,

Ik droom sinds een paar maanden over een jongen die ik redelijk ken.
ik vind dit vreemd omdat ik nooit aan hem denk en nooit over hem praat. ik hoor heel soms verhalen over hem.
okey, leuk om te horen... en dan ga ik weer verder met me leven.

Nu droom ik over hem. Ik heb in het verleden wel een paar dromen over hem gehad dat vond ik toen al vreemd, maar ik dacht laat maar zitten. Maar sinds deze week begin ik me toch wel zorgen te maken. Ik heb deze week namelijk al 2 keer over hem gedroomd. Ik droomde bijv. dat we aan het zoenen waren en bijna verder gingen, ik was de gene die hem tegen hield.
En dat we een stelletje zijn. dat soort vreemde dromen.

Maar ik denk dus amper aan hem, en dit vind ik vreemd. Nja, nu begin ik dus steeds meer aan hem te denken omdat deze dromen me dwarszitten.

Wat voor vreemde betekenis heeft dit? Ik heb deze jongen ook meer dan half jaar niet gezien.

Heel vreemd hoor... heeft iemand een antwoord?


Alvast bedankt,


xxxxx

y
11 jaar geleden

Heey

IK ben al sinds de bassischool verliefd op een jongen,en nu ben ik al 23 . 12 jaar ofzo heb ik die jongen in me hoofd.
Maar hij wilt niks met mij.en ik heb besloten om niet meer aan hem te denken en hem te vergeten.Maar al jaren droom ik over hem.
Hij weet dat k verliefd op hem ben.
Maar hij wilt geen contact ook met me.
Ik begrijp niet waarom ik over hem droom tewijl ik niet aan hem denk of dat k zeg hij is er niet voor me..

Heeft iemand misschien antwoord wrm ik droom over iemand die me tog niet wil.

alvast bedankt

bladieblaa
11 jaar geleden

Ik droom heel vaak over zon knappe jongen op mijn school die af en toe wel is kijkt en op hyves m'n fotos respecteerd. Maar ik droom altijd dati me wat wil aan doen.., door die dromen krijg ik een heel ander beeld op hem. Ik vind het echt vervelend, soms lig ik er zelfs van wakker. Iemand enig idee wat dit betekend?

Deze discussie is gesloten.