Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vaak dromen over dezelfde persoon

Tounsia
11 jaar geleden

Ik droom al 5 jaar over dezelfde jongen. In de eerste jaar was mijn droom hetzelfde alleen details anders. De jaren erna was alles anders plek, plaats, etc.
En in elke droom leren we elkaar kennen. En in het begin was er een baby erbij en die werd met de jaren ook ouder. ik droom niet elke dag over hem. Maar soms wel een paar dagen achter elkaar. Ik ken hem in mijn dagelijkse leven niet. In mijn dromen weet ik veel detail over hem alleen naam en leeftijd niet. Zijn woonplaats verandert ook steeds. Kan iemand mij hier mee helpen.

veronique
11 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem als anonympjeee.

Ik heb 3.5 jaar geleden een leuk weekeindje met hem gehad en was tot over m'n oren verliefd op hem. Hij zei dat hij mij niet wilde...maar uiteindelijk heeft hij uitgesproken dat hij mij wel wilde nadat ik met m'n huidige vriend had.

Ik ben verder gegaan maar hij blijft door m'n hoofd spoken en in m'n dromen voor komen.

Ik wordt er gek van. Wat betekent dit?

jus
11 jaar geleden

Hallo dromers,

Ik droom de laatste 2 maanden ook steeds over dezelfde persoon en dat bijna dagelijks.
Het zijn voor mij heel onaangename dromen ook omdat de confrontatie in werkelijkheid ook heel onaangenaam kan zijn.
Ik heb sinds september heel veel onenigheden met mijn schoonzus. Het klikt niet tussen ons, we hebben niks gemeenschappelijk, haar karakter en zelfs haar goede intenties (als dat de bedoeling is) spreken me totaal niet aan. Ik vind haar veel te opdringerig en ze neemt veel te veel beslag op op mijn vriend (haar broer) waartegen zij altijd klaagt over mij. Spijtig genoeg zegt hij daar weinig of niks op haar opmerkingen noch op de mijne. Ik voel me in die situatie dan helemaal alleen en trek dan uiteindelijk altijd aan het kortste eind. Het is alsof zij heilig is voor hem en niets kan verkeerd doen. Hij durft haar nooit tegenspreken of haar wijzen op bepaalde punten. Dit gaat zo al 3 jaar en ben het meer dan beu. (Trouwens zijn familie heeft die mentaliteit.) Deze dingen storen me omdat ik me hierdoor niet belangrijk begin te voelen en soms ook het onderspit moet delven tegenover haar. Zij krijgt alles gedaan van hem. Ze vraagt hem vanalles waar ik nooit iets over weet. Ik ben haar eigenlijk meer en meer beginnen haten en kan haar totaal niet meer uitstaan. Ik haar dat al duidelijk gemaakt door mij afstandelijk op te stellen en nooit in te gaan op haar voorstellen of door te (proberen) vertrekken als ze toekomt. Er hangen enorme spanningen als we samen zijn. 2 Maanden geleden heb ik beslist om haar mijn gedacht eens gezegd in een kort smsje omdat ze zou weten dat haar gedrag mij stoort en ze me beter met rust kan laten. Toen is echt de bom ontploft. Ze heeft haar ouders geallarmeerd en mijn broer. Ze waren natuurlijk allemaal geschrokken en wilden me thuis eens goed te les lezen. Ze hebben constant met elkaar gebeld of smsen gestuurd waar ik geen weet van had.
Maar ik blijf erbij we zullen nooit vriendinnen worden, laat staan dat ik haar nog wil zien. En dit is juist het probleem en ik zal haar nog moeten zien omdat het familie is. Ik probeer haar zoveel te vermijden. Ik denk er zelfs dagelijks aan zoals: als ik haar nu maar niet tegenkom in de winkel of op straat.
Sinds dan droom ik er altijd van dat ik haar zie in mijn dromen en dat we elkaar het leven zuur maken. Ik probeer er zo weinig mogelijk aan te denken maar raak van die dromen niet vanaf. De volgende ochtend sta ik gefrustreerd op en is het precies nog allemaal erger. Ik wou dat ze uit mijn dromen wegbleef en liefst uit mijn leven ook maar ik weet niet hoe... Dit is volgens mij is dit niet op te lossen. Mijn vriendinnen zeggen dat ik dit moet loslaten maar ik heb geen zin om mij gewonnen te geven zo ben ik niet. Het zal voor mij een ondraaglijke situatie blijven, mijn leven lang.

S
11 jaar geleden

Stiertje, ik denk dat er iets ernstigs met het stel aan de hand is.

women
11 jaar geleden

hoi
ik ik ben gelukkig getrouwt ,we hebben een hele goede vriend
en ik droom al een paar weken dat ik en me man een trio met die vriend
hebben ,wat hou die droom in .en ik droom elke keer over de zelfde vriend
mij man weet dat ik die droom droom

women
11 jaar geleden

ik ben vergeten erbij te zeggen dat die vrienden van ons
zelf altijd terug komt in mij droom

myrtle
11 jaar geleden

hallo ik zit net een probleempje mis dat julliee mij hiermee kunnen helpe waar ik werk is er pas gelden een jongen kpmen werken niew begon vond k hem niet zo leuk maar naarmate ik hem zag dacht k hij s wel een leuke jongen al is hij niet de type waar ik op val en hij 2 of3 jaartje jonger dan ik maar hij heeft iets dat me aantrekt laaste maar dagen begin k meer op me gemak tevoelen en hem soort van leuk te vinden maar ik weet niet of nog wedezijd is want dat zijn zus die ook daar werkte zei tegen mij dat hij mij leuk vond maar ok dacht omdat hij jonger da me was wou k hem geen kans geven maar niew kan k alleen maar aan hem denken en soms dromen maar laaste tijde bekvechten we veel vaker doen we lief of aardig tegen elkaar en paar min later kunnen we elkaar gewoon niet luchten maat dan doet ie weer iets waar k om moet lache is et weer gewoon en dan wer still is heel raar maar k weet niet of k hem nu nog moet zegge dat im hem leuk vind of gewoon moet late gaan want k weet zelf okk niet wat ik egt wilt help mi xxx

michelle cornelis
11 jaar geleden

Er is een jongen in m'n droom die ik niet ken.. En ik kom hem een paar keer in het jaar tegen in m'n droom...
Hij is super aardig en ik mag hem ook! Het lijkt wel alsof we elkaar al jaren kennen..
Hij heeft ook een naam.. En ik vertrouw hem echt heel erg..
Moet dit iets betekenen? of is het maar gewoon een droom?
En het is niet de eerste keer dat ik hem tegen kom! ik voel me zo gek en raar... Wat moet ik doen? Want ik heb een vrij normale leven en ik ben ook niet gek of zo..

kevin.s
11 jaar geleden

hallo ik droom egt heel vaak dat ik met een bepaald meisje ben en ik vind haar egt helemaal geweldig maar ik ken haar aleen in mijn dromen vind ik eigelijk wel jammer wat kan dat zij zou zij egt bestaan of?...

groetjes

ik1234
11 jaar geleden

Ik vind een jongen al een jaar heel erg leuk.
en via Msn heb ik dat tegen hem gezegd en dat vond ie heel lief enzo, en we hadden ook heel erg leuke gesprekken maar oplaatst was ie nooit meer online en ik kwam hem wel heel vaak tegen bij mij in de stad enzo.
toen kwam hij weer eens op Msn en toen vroeg ie of ik wou afspreken maar ik kon echt niet !
Maarja er was dus laatst kermis bij mij in de stad en zat hij in een attractie en ik moest wachten op een vriend want die wou ook in die attractie en dus ging die jongen die ik leuk vind naast mij staan wel een stukje van me af maar toen deed ie zo zijn t-shirt om hoog en liet zn spieren zien haha
Maar dus ik droom vaak over hem heel vaak en ik vind hem ook super leuk ! zo leuk heb ik nog nooit iemand gevonden
Ik kan ook niet echt flirten en ik durf hem ook niet zomaar te zoenen straks wil hij niet en dat is dan heel erg genant voor me !
Heeft iemand tips ?!

Patricia L
11 jaar geleden

Ik droom al een tijdje over een jongen maar over echt over de liefde tussen ons, maar die heb ik alleen in mijn droom want in het echt praat ik nooit met hem en we kennen elkaar ook niet maar ik droomde in de 3e van vmbo al over hem terwijl ik hem nog nooit in mijn leven had gezien en toch droomde ik over hem en dacht wie is dat, en een jaar later kwam ik bij hem op school en droomde alsnog over hem en echt heel vaak het gebeurd nu nogsteeds en ik zit al in MBO, ik kom hem nu ook vaker tegen en droom ook vaker over hem en dat nu hij bijna van school afgaat, me vriendin zegt dat we meant to be zijn maar ik wil dat niet geloven omdat ik al heel veel blauwtjes op heb gelopen, ik heb ook heel veel rare momenten met hem waarvan we het volgensmij allebei niet merken maar als ik dan later er over na denkt dan merk ik al heel snel dat het raar is, het is allemaal gewoon te toevallig, en wat moet ik doen moet ik het gewoon laten gaan, gaat het vanzelf over of niet, it really drives me crazy i don't know what to do help me ?

xx.

11 jaar geleden

hallo,

ik zag al voor de 3e keer een jonge die ik leuk vind in mn droom we hadden wel vaak oogcontact maar dat is ook niet echt iets en hij is geslaagd dus ik zie hem niet meer. mijn vraag was wat de betekenis is en waarom ik hem in mn droom zie
graag de antwoord via mijn e-mail als dat kan. dit is mn e-mail: tugce.akdag@hotmail.com

alvast bedankt.

angel_1991
10 jaar geleden

Sinds een paar weken droom ik vaak over de jongen waar ik in het 1e jaar van de middelbare school, stapel verliefd op was. Dit is nooit wat geworden, omdat ik toen een brugpieper was , en hij zat toen in het 3e leerjaar . Ik heb dit al eerder gehad, maar toen was het met vlagen ( dat er een paar weken tussen zat, voordat ik weer over hem droomde). Intussen heb ik al 6 jaar verkering met m,n vriend en we wonen dus ook al samen.

Ik vraag me echt af waarom ik over die jongen blijf dromen...

lizzy191919
10 jaar geleden

Ik droom vaak over een jongen die veel abonnees heeft op youtube, totaal volslagen onzin maar ik vind hem zo leuk en aardig maar ik ken hem totaal niet eigenlijk raar toch?

kellyy
10 jaar geleden

heyy

Ik zit met het probleem dat ik steeds meer en meer begin te dromen over de jongen waar ik nu bijna drie jaar mee vrij. Maar het zijn iedere keer dromen waar hij me in bedriegt of me niet meer moet. Ik vertrouw hem wel en ik weet dat hij nog niemand heeft bedrogen. Maar hoe meer ik zulke dingen droom hoe meer ik begin te twijfelen eraan ;s
help me aub

10 jaar geleden

Dag Patricia L,

Jouw droom is heel herkenbaar. Maar allereerst: "toeval" bestaat niet.
Dat jij en die jongen nét precies op bepaalde momenten van die rare dingen meemaken, dat heeft ergens een doel. Alles in het leven heeft ergens een les, ook al is dit niet altijd een les specifiek voor jou...
Je hebt het in je berichtje verder nog over "écht over de liefde" tussen jullie. Waar dit op neer komt, is dat je alle liefde voelt die je in je hebt en die je maar voor iemand kunt hebben en voelen. Ik ben geen deskundige, maar wat mij betreft kan dit twee dingen betekenen:
1. Je herinnert je hem uit een vorig leven en alles wat je toen gevoeld hebt met/voor hem. Herkenning. En tegelijkertijd ook gemis.
2. Via je dromen probeert je onderbewustzijn je hints te geven dat je er wat mee moet doen.

Maar mijn grootste advies is: volg je gevoel. Volg je (vrouwelijke!) intuïtie en doe wat je gevoel aangeeft. Durf te voelen en wees niet bang voor het lopen van blauwtjes. Een kans missen is veel pijnlijker dan het lopen van een blauwtje. En ik kan het weten, ben er deskundig in geworden in de loop der jaren...

Mocht je er over willen mailen, laat het me dan maar weten. Ik heb hier ook mijn "verhaal" geplaatst en inmiddels ben ik weer verder gekomen met mijn "les" hiervan...

annonniem
9 jaar geleden

hoi ik wil even iets kwijt, sinds ik zomer vakantie heb slaap ik slecht, ik slaap pas om half 2.
En elke keer als ik droom, maakt niet uit of het een leuke droom is of een enge droom, komt er een jongen in voor.
Hij heeft bruin haar en blauwe ogen en in elke droom heeft hij gewoon een simpele zwart shirt aan en een spijkerbroek.
En ik word vaak om 6 uur s'ochtends wakker en dan val ik weer in slaap en dan droom ik weer gewoon en dan is die jongen er weer, en zo gaat het door tot ongeveer 12 uur. En ik heb die jongen nog nooit gezien of gekend.

Ik hoop dat ik antwoord op deze vraag krijg: wat is de reden dat ik over iemand droom die ik niet ken?

mvg annonniem

Domi13donker
9 jaar geleden

Hey,
Ik droom al een tijdje over mijn ex-vriendje. We hebben een tijdje verkering gehad maar toen ging het uit. We negeren elkaar nu al een jaar ofz maar sinds een paar weken droom ik steeds over hem.
Heeft het iets de betekenen ofz? Ik hoop echt een antwoord te krijgen!

Zieltje
9 jaar geleden

Ik heb gedurende 6 jaar een heel sterke en nauwe vriendschap gehad met een man. Deze vriendschap is door tussenkomst van zijn moeder verbroken...... Hij werd zodanig gebrainwashed dat hij me nu zelf de dood van zijn moeder verwijt....... Hij wilt me nooit meer zien....

Sinds zijn moeder 15 maand geleden overleden is, is alle contact tussen ons is nog steeds verbroken...
Sins een paar maanden komt hij echter steeds terug in mijn dromen ...... Ik kom er telkens wakker van.
Iemand enig idee wat dit betekend?

ikk
9 jaar geleden

ja ik ook en ik weet echt niet warom ik wil het heel grAAG goed maken namens de islam je mag niet langer dan drie dagen niet me elkaar praten en ik wil het wel goedmaken en nu droom ik steeds over haar en dathet weer goed word gemaakt alleen weet ik niet warom iik dat droomm en ik bedoel echt de laatste tijd bijn aelke dag

boet niet
9 jaar geleden

hey,
ik heb een vriendin gehad het was een lief meisje we hadden het zelfde karakter en we konden dus goed met elkaar opschiet ...... na 2-3 jaar hebben we ruzie gekregen en het is nu al een ... zeg maar half jaartje en ik wil het heel graag goed maken in de islam mag je niet langer dan drie dagen ruzie hebbben maar dat is de reden niet ik vind dat het te lang heeft geduurd en ja als ik kijk naar het verleden hebben we samen een best leuk verleden samen gehad we gingen samen naar kermis enz we deden echt alles samen en de laatste 2 maandjes droom ik over haar en dat we elkaar zien en dat we het meteen goed maken en ik weet niet waar het vandaan komt


weet iemand wat het is ? dan graag een antwoord hier op :)

ariana
9 jaar geleden

ik vond een jongen super lang leuk het is nu een jaar geleden
en nu droom ik zeker 2 keer per week over hem
en steeds positief dat ik met hem zoen of iets
wat betekend het ?

Alone
9 jaar geleden

ik ben een meisje van 14 jaar. Moeder is allang overleden, dus jaren geleden. In mijn hele leven lang heb ik nooit over der gedroomd. Ik maar tot nu toe maar 4keren over haar gedroomd. De 1ste : ze werd in de buurt heel dichtbij van water vermoord door 2 mensen die helemaal zwart aan hadden, dus je zag niet wie ze was. Mijn 2e droom was exact dezelfde droom als de 1ste. Mijn 3e droom was dat er op een evenement haar foto aan de wand stond. Ze had die zelfde de kleren aan waarmee ze vermoord was, maar ok dat was maar een foto (in het ware leven, dus in het echt heb ik die jurk van der.) en me vader vertelde dan in die droom over zijn relatie die hij had met me moeder. En mijn 4e droom was dat we, dus me vader,moeder en ik naar het binnenland waren gegaan op een recreatieoord of gewoon in het bos ( ik kan me even niet goed herinneren) en iets verder vandaan waar onze kamp was, was er een grote toren van waaruit men water kon halen. mijn moeder is dan water gaan halen maar is niet teruggekomen en toen me vader en ik opzoek naar haar zijn gegaan zagen we dat die toren op der was gevallen en dat ze al. .......

ik vind het raar want in die 1,2,4 droom van me waar ze dood ging was er ook iets dat betrekking had met water. En een keer heb zelf over mijn eigen dood gedroomd dat ik uit huis ging en ik zag dat er iemand in de auto van mijn oom zat en was dood geschoten, ik riep me oma en er gingen mensen langs die ook keken wat er gebeurd was. Toen liep ik naar buiten naar straatkant want ik hoorde nog een kogelschot...bij me huis naast me was er een witte pick-up bij het trottair en liep naar die auto toe om te kijken of er ook een lijk er in was en in die tijd dat ik naar die auto liep. kwam e plotseling een zwarte pick-up tevoorschijn en die reedt me metopzet aan. Er zaten 2 hindoestaanse mannen er in met security guard kleding(witte kleur) die ene die niet aa stuur was, hij had een dunne snor. En het leek alsof ze gingen loren totdat ik naar buiten zou komen en dat ze me zouden aanrijden.

ik ben echt bang voor deze rare dromen. Als er iemand is die weet wat de betekenis is van me rare dromen, zou ik graag willen dat die me vertelt wat ze betekenen.
Bedankt voor uw aandacht!!

Alone
9 jaar geleden

Mijn verontschuldiging voor de fouten die ik heb gemaakt bij het opschrijven van me droom. Bedankt!!

dromenfantast
9 jaar geleden

Hey bladieblaa ,
Misschien komt het dat je het heel vreemd vindt dat hij foto's van jou bekijkt op hyves ?
Sorry late reactie
Hyves bestaat TT niet eens meer


Zo niet ,kan je het zelf proberen te achterhalen? Door gwn heel goed na te denken hoe het kan bijv.

Of is het al over anno 2015?

Veel suc6

Veel liefs





Deze discussie is gesloten.