Jinny

Aangemaakte reacties

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • Jinny
  Deelnemer

  Bedankt voor de extra toelichting. Voor zover ik me bewust ben gebeurt dat niet meer zo vaak.

  Jinny
  Deelnemer

  Hoi Esme, weer bedankt voor jouw uitleg, echt fijn dat je dit belangeloos doet, ik waardeer het enorm!!

  Ik ben samen met een goede vriendin een bedrijfje begonnen, maar doordat ik de afgelopen maanden de tijd voor mijn persoonlijke ontwikkeling en transformatie heb genomen, heb ik in die tijd niets gedaan. Ik vind steeds de tijd niet om weer aan de slag te gaan, iedere keer is er wel wat. Ik heb het gevoel dat het me waarschuwt dat ik nu echt aan de bak moet als ik het nog wil laten slagen.

  M.b.t. mijn gezondheid. Het kan me ook vertellen dat ik goed in mijn energie moet blijven en goed moet blijven aarden. Ik heb nl afgelopen weekend sinds lange tijd weer een angst-paniekaanval gehad die me even helemaal uit balans heeft gebracht. Was echt een shock voor me.

  Het overtreden van mijn grenzen kan ik niet zo 1-2-3 plaatsen.

  Nogmaals dank en fijne avond!

  Jinny
  Deelnemer

  Lieve Esme, Bedankt voor de uitleg. De eerste uitleg kan ik niet echt plaatsen, maar ik laat het eens bezinken.

  Ik heb het afgelopen jaar geleerd meer te delen met anderen en ben dus meer open geworden over mezelf. Dat passieve had ik heel erg, voelde mijn grenzen gewoonweg niet, ben de afgelopen jaren juist de confrontatie aangegaan met ingesleten gedrag. Wel mag ik inderdaad nog beter mijn grenzen leren aangeven. Bedankt en fijne avond! Groetjes, Jinny

  Jinny
  Deelnemer

  Hoi Esme, dat zou heel fijn zijn. Ik zal zeker reageren. Groetjes, Jinny

  Jinny
  Deelnemer

  Lieve Esme, bedankt voor de uitleg.

  We hebben inderdaad een gezin met 2 oudere zoons van mijn man en een dochter van ons samen. De 2 zoons wonen al enige tijd in het buitenland.

  Na bijna 30 jaar leven met depressieve periodes heb ik de juiste therapie gevonden waardoor ik heb geleerd mijn ingesleten patronen te doorbreken. Sinds januari heb ik ontdekt hoog sensitief te zijn en dat heeft mijn spirituele ontwikkeling een boost gegeven. Ik zit nu in een soort transformatie. Ik kan eindelijk genieten van het leven zonder de dreiging te voelen van een depressie. Ik voel me als herboren. Dus die betere situatie is zeker van toepassing. En mijn creativiteit mag ik nog veel meer ontwikkelen. De boodschap om meer creatief bezig te zijn krijg ik van alle kanten aangereikt. Het lukt me nog niet zo goed om het in de praktijk te brengen. Ik pak straks een tekenblok en potlood. :)

  Lieve Esme, heel erg bedankt dat je dit doet. Fijn weekend! Liefs, Jinny

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)