Embryo en bestolen

 • Auteur
  Berichten
 • Jinny
  Deelnemer

  Het was een hele onrustige nacht voor mij. De flarden van mijn dromen:
  Ik hoorde een piepend hulp geluidje en deed snel een machine open en daar haalde ik een soort embryo uit, heel klein en nauwelijks een mensje, het voelde als mijn kindje. ik zei tegen Eric dat hij snel naar boven moest gaan, zodat het geholpen kon worden, maar Eric reageerde traag en zei dat het geen zin meer had. Daarna werd ik wakker met een naar en angstig gevoel, had ook echt moeite om weer in slaap te komen, werd weer paniekerig.
  In de volgende droom sta ik met vreemde mensen te praten en plotseling voel ik dat ze me aan het bestelen zijn, ik heb niets gezien. Ze hebben mijn mobiel en portemonnaie uit mijn tas gestolen, zonderdat ik het merkte. Toen ik terug ging naar de tafel waar ik en Eric zaten, lag daar al een leentelefoon voor me klaar. Er zat wel een barstje in het scherm.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Normaal gesproken staat een embryo symbool voor een vruchtbare bodem voor nieuwe kansen en ideeën. Maar deze embryo haalt het niet. En zou je kunnen zeggen dat een bepaald project niet gelukt is. Deze droom kan ook een onbewust boodschap zijn om wat beter op jezelf te passen en goed op je gezondheid te letten. De beroving kan gaan over dat bepaalde grenzen overtreden worden in een bepaalde situatie of relatie. De leentelefoon is een afdankertje.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Jinny
  Deelnemer

  Hoi Esme, weer bedankt voor jouw uitleg, echt fijn dat je dit belangeloos doet, ik waardeer het enorm!!

  Ik ben samen met een goede vriendin een bedrijfje begonnen, maar doordat ik de afgelopen maanden de tijd voor mijn persoonlijke ontwikkeling en transformatie heb genomen, heb ik in die tijd niets gedaan. Ik vind steeds de tijd niet om weer aan de slag te gaan, iedere keer is er wel wat. Ik heb het gevoel dat het me waarschuwt dat ik nu echt aan de bak moet als ik het nog wil laten slagen.

  M.b.t. mijn gezondheid. Het kan me ook vertellen dat ik goed in mijn energie moet blijven en goed moet blijven aarden. Ik heb nl afgelopen weekend sinds lange tijd weer een angst-paniekaanval gehad die me even helemaal uit balans heeft gebracht. Was echt een shock voor me.

  Het overtreden van mijn grenzen kan ik niet zo 1-2-3 plaatsen.

  Nogmaals dank en fijne avond!

  Esme
  Moderator

  Over grenzen gaan, kan ook gaan over verbaal over grenzen gaan. Het kan zijn dat je minder assertief bent dan de andere en kun je onder de tafel worden gepraat.

  Jinny
  Deelnemer

  Bedankt voor de extra toelichting. Voor zover ik me bewust ben gebeurt dat niet meer zo vaak.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">