Baby konijntjes en Repetitie ruimte

 • Auteur
  Berichten
 • Jinny
  Gast

  Mijn droom: ik had iets van 8 kleine baby konijntjes, geen idee waar ze vandaan kwamen. Het probleem was dat de 2 kittens die ik al had steeds probeerden een konijntje bij de hals te pakken en dood te bijten. Ik kon het gelukkig steeds net op tijd voorkomen. Ik voelde me wel klem zitten in de situatie. De kittens waren trouwens net zo groot als de baby konijntjes. Het waren allemaal van die lieve pluizige bolletjes.

  Ik ging kijken bij de repetitie van mijn allereerste bandje. Het was een heel groot gebouw en ik parkeerde de auto op de eerste etage. Er waren genoeg parkeerplaatsen. Op zoek naar de repetitie ruimte kwam ik iemand tegen die voor het eerst zou meedoen of iets dergelijks. Hij had heel veel spullen bij zich.
  Er waren veel grote ruimtes. Er was 1 ruimte waar heel veel eethoeken stonden, van die ouderwetse grenen. Ik kwam een van de bandleden, Michel de bassist, tegen en vroeg hem waar we moesten zijn. We moesten nog een etage hoger in de linker ruimte. Ik werd wakker met een prettig gevoel

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Jinny
  Gast

  Hoi Esmee, dat zou weer heel fijn zijn. Ik zal zeker weer reageren. Groetjes, Jinny

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De 8 kleine baby konijntjes zijn lief, zacht, aaibaar en kwetsbaar. Meestal worden de kwetsbaren (ook in de mensenwereld) eerder aangevallen om ze een kopje kleiner te maken. De kittens lijken wel op een koekoeksjongen. Een koekoek legt een ei in andermans nest en zodra alles is uitgebroeid werkt het koekoeksjong al zijn stief broertjes en zusjes uit het nest om de volledige verzorging van zijn pleegmoeder te krijgen. Het kan hier gaan om een samengesteld gezin.

  Het gebouw is als een jas om je heen. Het is op dat moment in je droom je lichaam en ziel. Elke ruimte bevat je eigenschappen en vaardigheden. Elke ruimte heeft zijn functie. Reparatie staat voor handigheid. Het gebouw is groot en dat maakt je weer klein. Muziek staat voor creativiteit. De grenen kast staat voor huiselijkheid. Een etage hoger, breng je onbewust (linker ruimte) naar een betere situatie.

  Jinny
  Deelnemer

  Lieve Esme, bedankt voor de uitleg.

  We hebben inderdaad een gezin met 2 oudere zoons van mijn man en een dochter van ons samen. De 2 zoons wonen al enige tijd in het buitenland.

  Na bijna 30 jaar leven met depressieve periodes heb ik de juiste therapie gevonden waardoor ik heb geleerd mijn ingesleten patronen te doorbreken. Sinds januari heb ik ontdekt hoog sensitief te zijn en dat heeft mijn spirituele ontwikkeling een boost gegeven. Ik zit nu in een soort transformatie. Ik kan eindelijk genieten van het leven zonder de dreiging te voelen van een depressie. Ik voel me als herboren. Dus die betere situatie is zeker van toepassing. En mijn creativiteit mag ik nog veel meer ontwikkelen. De boodschap om meer creatief bezig te zijn krijg ik van alle kanten aangereikt. Het lukt me nog niet zo goed om het in de praktijk te brengen. Ik pak straks een tekenblok en potlood. :)

  Lieve Esme, heel erg bedankt dat je dit doet. Fijn weekend! Liefs, Jinny

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">