Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wereld vergaat

L
28 februari 2011

Ik droom best wel vaak dat de wereld vergaat en vaak bijna allemaal op dezelfde manier.
Vanacht droomde ik dat ik thuis was samen met mijn vriend en we hoorden op de televisie dat de wereld verging.
Snel zijn we toen naar mijn zus gegaan en haar kinderen opeens was er een harde knal en opeens stond ik met mijn zus op een soort van tafel en we zagen allemaal lava aan komen en de lucht was helemaal rood/oranje en alles stond in vuur.
Het was echt erg ook zag ik mijn katten nog bij ons op de tafel springen.
De lava kwam steeds dichterbij en ik voelde de warmte van de lava en ook zag ik hoe ik dood ging en het voelde allemaal echt.
Wat daarna gebeurde snapte ik niet echt ik zag mezelf nog vallen in een soort van lava gat en kwam ergens anders uit en ik leefde weer dat was best wel even vreemd en toen schrok ik wakker voelde allemaal zo echt dat ik kon bijna niet meer in slaap komen.

mgls61
12 april 2011

Hallo mensen,

Ik heb ook al meer dan twintig van deze dromen gehad. En heb ook met meer dan twintig andere mensen tegengekomen die ook dergelijke dromen hebben gehad. sEn ik ben ook nog helderziend. Binnenkort zal ik ook hier zeggen wat je het beste kan doen. Maar eerst ga ik mezelf in veiligheid brengen..

wim
12 april 2011

@mgls61, ik denk dat je wat overdrijft... het zou wel straf zijn dat het om een voorspellende droom gaat. Voor lava bestaat er een droomuitleg - alleszins heeft het met sterke emoties te maken, sterke romantische gevoelens of eerder haat..

Dream symbol: lava
Interpretation:
Releasing long-term unexpressed or suppressed anger

mgls61
13 april 2011

mensen blijf ALTIJD bij je eigen gevoel.

Saskia111
19 april 2011

Ik heb drie nachten elkaar over rampen gedroomd.

Eergisteren droomde ik dat er allemaal mensen in brand stonden overal waar ik kwam.
Gisteren droomde ik dat ik boven op een berg stond aan het strand. Er lagen allemaal mensen op het strand en toen kwam er een enorme Tsunami. Mensen probeerde te vluchten maar dat lukte niet. De tsunami was sneller toen de tsunami weer weg was lag het strand vol met lijken.
Vandaag droomde ik dat er een enorme vuurbal van de zon op de aarde afkwam.

Groetjes Saskia

Saskia111
19 april 2011

Ik heb drie nachten elkaar over rampen gedroomd.

Eergisteren droomde ik dat er allemaal mensen in brand stonden overal waar ik kwam.
Gisteren droomde ik dat ik boven op een berg stond aan het strand. Er lagen allemaal mensen op het strand en toen kwam er een enorme Tsunami. Mensen probeerde te vluchten maar dat lukte niet. De tsunami was sneller toen de tsunami weer weg was lag het strand vol met lijken.
Vandaag droomde ik dat er een enorme vuurbal van de zon op de aarde afkwam.

gr. saskia

marius mgls61
5 augustus 2011

Waarschuwing voor iedereen in Nederland, er komt een 50 meter hoge tsunami aan op volgens mij 25 augustus. maar kan ook wat eerder of dagen later. Dus woon je in west Nederland maak dat je weg komt. Jomanda heeft er ook voor gewaarschuwd. Google Jomanda Tsunami
Hieronder nog wat info die ik op Facebook heb gezet:

In 2010 waarschuwt Jomanda voor een Tsunami in augustus 2011. Ze zegt ongeveer woon je in Noord Holland, maak dan dat je wegkomt voor Augustus 2011. Door alles wat ik zelf zie, voel en droom kom ik zelf al jaren op 25 augustus van uit. Ze waarschuwt voor Noord holland. Maar ik heb het vele keren ook de Tsunami in Den Haag en Rotterdam gezien. Dus daar moet je ook weg als je me geloofd...Het is tijd om kleur te bekennen.
Ik schrijf expres nauwelijks op Facebook om de waarde van deze booschap zo groot mogelijk te laten zijn. Dat ik een belangrijke boodschap ging melden heb ik wel al maanden van te voren in mijn profiel gezet, zoals je kon lezen. En dit is 'm dan.. Lees wel in chronologische volgorde.
In 2010 waarschuwt Jomanda voor een Tsunami in augustus 2011. Ze zegt ongeveer woon je in Noord Holland, maak dan dat je wegkomt voor Augustus 2011. Door alles wat ik zelf zie, voel en droom kom ik zelf al jaren op 25 augustus uit. Ze waarschuwt voor Noord Holland. Maar ik heb vele keren een tsunami in Den Haag en Rotterdam gezien. Dus daar moet je ook weg als je me geloofd...Het is nu tijd om kleur te bekennen.
Toen schrok ik wel. Ik heb het op de herhaling van RTL boulevard opgenomen snachts dat ze dat zei. Daarna heb ik in de afgelopen jaren tientallen soortgelijke dromen en ook heel veel beelden gezien van de tsunami. Ook recententelijk met 25 enorme brokstukken die insloegen op het noorderlijk halfrond. Als een soort komeet. Daarom ben ik voor augustus 2011 naar Limburg vertrokken... zelf denk ik 25 augustus Anderen hebben het over ook 12 augustus...
Ik heb veel voorspellende dromen. En ik 'zie' wat er gebeuren gaat... 100 % bewijs krijg je niet vaak maar deze keer wel.
je bert nu gewaarschuwd. Maar iedereen is op het juiste momen t op de juiste plek. De grens is Utrecht Hilversum Tilbug Helmond Geldrop )dus Eindhoven voorbij, Aalten! Maar het overstroomt eerst en dan trekt het water terug. Als de laars van Italie volstroomt heb je nog 4 uur om weg te wezen...Op Google Earth kan je de hoogtes zien op de meter nauwkeurig

laura goffart
29 augustus 2011

DAG ALLEMAAL

IK HEB VANNACHT EEN RARE DROOM GEHAD

IK DROOMDE DAT ER LANGS DE ENE KANT EEN VUURZEE IS EN LANGS DE ANDERE KANT WATER EN IK ZAT ER TUSSEN EN VOOR MIJ WAS ER OOK NOG EEN TORNADO IK KON NIKS DOEN DUS BEN IK NAAR DE TORNADO GESTAPT EN IK WERD MEEGEZOGEN DOOR DIE TORNADO
WAT BETEKENT DIE DROOM WANT IK BEN ECHT BANG GEWEEST

m
11 september 2011

Hallo mensen, jullie dromen ook over een tsunami, ik ook heel vaak, kijk op mgls61.punt.nl

14 september 2011

ik heb ook eens over een tsunami gedroomd,
en de dag daarna ging ik naar hety strand... en ik zag een tornado boven het water in de verte !!!!(echt KEI eng !!)
en daarna zijn we naar een café aan het strand waar je uitzicht hebt op de zee en toen kreeg ik een deja-vu !!
want ik weet nog heel lang geleden droommde ik dat ik in een café zat zoals toen met uitzicht op de zee en dat er toen een tsunami kwam en dat die al de ruiten kapot deed en dat iederreen verdronk buiten ik... die dag toen aan zee was ik echt SUPER bang !!!
(maar er is uiteindelijk niks gebeurd die dag) maar een paar dagen later hoorde ik op het nieuws dat het aan de kust was overstroomt !!!!!!!!!!

en ik heb al van mijn 5de een super rare droom(ik ben nu 13) die ik altijd direct vergeet als ik mijn ogen maar open doe... het is een droom die je ni kunt beschrijve...
het enigste dat ik weet is dat voor dat ik in slaap val dat ik het gevoel heb dat mijn kamer SUPER groot lijkt en alles zo ver van me afstaat.. dan weet ik altijd op voorhand dat ik weer die droom ga krijgen...maar het is zo'n droom dat ik een uiweg zoek maar die niet vind (zoals een doolhof..)

xxx eske

Lelie
21 september 2011

Wat wordt hier eigenlijk met Noord-Holland bedoeld? Ook bijvoorbeeld Amsterdam en een groot deel van het Gooi? Dat is namelijk ook nog Noord-Holland. Bij Noord-Holland denken de meeste mensen toch aan de streek ten noorden van het Noordzee-kanaal, die tussen de Noordzee en het Ijsselmeer ligt.

27 september 2011

Hey,-

ik heb zulke dromen ook al vaak genoeg gehad,
Ik was gewoon op staat (bekent terrein hier in de buurt) en keek opeens naar omhoog, er ontstonden zwarte en rode wolken, waarbij de lucht geheel zeer donker rood begint te worden.
Waarop later gigantische vuurstenen uit de lucht neercrashen waarbij enorme ontploffingen bestaat.
Even later zie ik mezelf op een andere plek staan (aan de schelde-antwerpen) waar daar ook diezelfde lucht is en de stenen naar beneden storten en grote ravage maakt. tot opeens het water enorm woelig begint te worden en een gigantische vloedgolf creeerd... ik hou me vast aan een goede breedde straatpaal en maak mijn handen vast met een t shirt en wacht af... het raarste is dat iedereen rondom mij werd geraakt dor die vuurballen en ik intact blijf... de vloedgolf raasdde ook pal naast mij en niet op mij...
de vloed is gezakt en ik maak me los... ik zoek overlevenden in een soort loods waar men net een uitverkoop rommelbeurs had. Daar zag ik mijn huidige partner en kind onder een tafel aan het schuilen en alles rondom dode mensen (helemaal verbrand tot as) overal vuur schreeuwende kinderen, mensen die schuilplaatsen inpikken van anderen, mensen die vechten om eigen vel te redden in plaats van schuilplaats te delen, vele agressieve mensen. zelfs iemand wou mijn kind onderuit onze schuilplaats trekken en zich daar plaatsen en zei tegen mij ' dat kind heeft het leven nog niet gezeien zoals ik het gezien heb veel gaat dat niet missen' waarop ik onderuit mijn schuilplaats kwam en dat onmens een kaakslag gaf waarop ik zei 'jij moet beseffen dat we allemaal het zelfde lot ondergaan en er geen voorkeurshandel van toepassing is...we moeten elkaar helpen niet ontnemen' en ik deelde het piepkleinste plaatsje dat nog overschoot mee aan dat mens...
opeens word ik dan wakker en voel me blij dat ik nog leef men partner inorde is en men kind heelhuids en gezond is... dat de lucht er heerlijk blauw uitziet en dat ik in mijn droom niet egoistisch was en toch nog de andere hielp...

Lelie
28 september 2011

Heb ook dromen gehad over vuur op de Noordzee. De ene keer viel er een atoombom, waardoor het land overstroomde, de andere keer waren het onderzeeboten die op de kust vuurden. Weer een andere keer stond er ineens een blauwe planeet aan de hemel die zo groot was dat het pijn aan mijn ogen deed. En in nog weer andere dromen zijn er zulke zware stormen dat het land overstroomt. Ik sta op het balkon van mijn huis en zie de auto's voorbij drijven. Eén keer horen we net op tijd dat er een dijk is doorgebroken en grijp ik de kans aan om bewoners die parterre wonen in de straat te waarschuwen. Overal bel ik aan. In de verte zie ik het water al aankomen. Op een gegeven moment zwem ik met de sleutels van mijn huis in mijn zak. Dan is het water ineens weer weg, en loop ik weer vrolijk door de straat. In weer zo'n droom ben ik echter helemaal in paniek en schreeuw in het trappenhuis om hulp als ik zie dat het huis door water omringd is. In een laatste droom worden we ook door een overstroming overvallen. Ik kijk op een ochtend uit het raam en overal zie ik de verwoestingen. Geen huis lijkt meer heel te zijn. In de straat is het doodstil. Van schrik is iedereen binnengebleven. Kortom, typisch Lage Landen dromen. Toch altijd een onbewuste angst voor de zee en voor wat die met je kan doen. Of de dromen zijn symbolisch voor een zekere onzekerheid over allerlei zaken. Dat zal ook kunnen, als je dat zo wilt zien.

Lelie
30 september 2011

Wat een tsunami betreft. Daar heb ik één keer van gedroomd. Overigens niet met betrekking tot Nederland, maar het ging om een plek ergens aan de kust in het Westen van Frankrijk. Op het strand hoorde ik de mensen gillend wegrennen. Dit was overigens lang voor die tsunami's in Azië waren. Het wil echt niet zeggen dat dat gebeuren zal. Op een gegeven moment bevond ik me ook in de Noord-Franse plaats Arras, en wist niet wat te doen en in welke richting te lopen. Dromen zijn altijd moeilijk uit te leggen.

Nick
16 oktober 2011

Ik heb ook al zown vage droom gehad dat de wereld verging.
In mijn droom ging branden de ozon laag door omdat de zon op de aarde af kwam en er ware aardbevingen overal en alles storte langzaam in.
probeer het nog te ontcijferen, vond het opzig wel een mooie droom ik zij in de droom tegen mezelf. dit is wel waar ik bij wil zijn het einde van de wereld egt te vaag.

hopelijk kom ik er nog achter.

nick
18 oktober 2011

beste iedereen,

ik heb de laaste tijd ook dromen waarin de wereld vergaat

het gaat om een grote golf die niemand kan overleven zelf in me droom weet ik dat ik er niks aan kan doen en het voelt heel erg kut<
totdat ik wakker wordt en dan lijkt het net of het me ooit nog eens zal overkomen in het egt

Lelie
19 oktober 2011

Geloof absoluut niet in het vergaan van de wereld. Dat gaat niet gebeuren. Denk dat men veelal die dromen heeft omdat er veel onrust in de wereld is en hatelijkheid naar elkaar toe, waardoor men dit soort dromen heeft. Veel mensen vinden het ook leuk om anderen bang te maken. Waarom dat zo is, weet ik niet. Leuk is het niet. Als men weer meer vertrouwen in zichzelf en in elkaar krijgt, gaan dit soort dromen vanzelf over en heeft men ze niet meer. Laat je niet bang maken, ook niet door de enge dromen die hier worden gepost!

mier
19 oktober 2011

zulke dromen heb ik al mijn hele leven, ooit van atlantis gehoord?
dat zijn veelal dromen van het verleden die vooral in deze tijd weer opkomen, 2012 nieuwe tijd, etc.
maar ik moet zelf ook eerlijk zijn, ik heb gedroomd dat we natte voeten krijgen en dat TV TAS enz op een gegevens moment overwoekerd worden door water en Nederland ligt onder de zeespiegel en er komt een dag dat de dijken niet meer kunnen dragen.
en dat er dus zeker ook ver in de toekomst een vloedgolf(je) zou kunnen komen, maar dat is nog ver.
ik heb ook zoiets van iedereen is daar waar ie in die tijd moet zijn en thats it, die dromen maken mij niet meer bang.

groetjes

Lelie
19 oktober 2011

Die opmerking over Atlantis is interessant. Misschien dat de natuurrampen in de wereld de "herinneringen" aan het verdwenen Atlantis activeren.

Maar wat is TV TAS?

harm
11 november 2011

de wereld vergaat en dat is zeker

daarom droomde ik vannacht dat ik een mooi huis zou bouwen voor mij en mijn gezin, voordat de aarde zou vergaan.
en wat denk je.
vanmorgen stond de eerste paal.

Blurky1
10 december 2011

Mensen,
Iedereen is gewoon bang voor wat komen gaat,
door de vele films en nieuwtjes die ons worden wijsgemaakt gaan wij hierin geloven.
Want onze dromen zijn onze gedachten, als je zulke dromen vaker hebt moet je proberen andere gedachten te krijgen voor je gaat slapen.
Deze dingen zijn dus geen visioenen van wat komen gaat maar gewoon je bange gedachten die zich gaan ontwikkelen in je hersenen.
Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben!

Groeten

anoniemetipgever
23 januari 2012

Het topic is vast gesloten, maar gister 22 jan 2012 heb ik een droom ontvangen waarin gezegd werd jezus komt terug, maak je geen zorgen jezus komt terug onthoud dat hij komt terug, jezus!

Ik werd zwetend wakker en pakte direct me telefoon om het op te schrijven en hoe ik het op schreef vervaagde de woorden in me gedachten, maar het gevoel van boodschap die belangerijk was had mijn hart vast...
En als ik het niet direct had op geschreven had ik dit stuk vergeten...

Ik ben daarna weer in slaap gevallen, en dit keer droomde ik dat ik in een soort van magazijnsgebouw was...
Maar ik was niet alleen er waren een aantal mensne bij me, ik kon hun gezichten niet onderscheiden, maar ik voelde ze als of ik hun energie in mijn droom kon waarnemen... En zo zagen ze mij ook...
We wisten alleen dat we allemaal wisten dat jezus terug zou keren en dat we moesten vluchten voor slechte mensen/demonen....
Ze wilden ons stopen de wereld te vertellen dat jezus kwam, we waren belangerijk...
We vluchte een kamer binnen en deden de deur als 1 man op slot, we draaide ons om en daar stond zo'n slecht persoon...
We smeekte god en de persoon zei ons dat hij een dubbel spion was en ons zou helpen vluchten...
Hij leide ons naar een gat onder een bank (zitbank) en we vluchte daardoor een gang in naar een soort van warenhuis...
Voordat we naar buiten gingen zei de man ons voorlopig te gedragen als zombies/slapers/slaven net als de rest van de mensheid zich nu gedroeg tot we een veilig onderkomen hadden

Ook nu werd ik zwetend wakker

23 januari 2012

Lieve mensen,

De wereld vergaat niet! , dit zijn allemaal gedachtes die opgenomen worden door je onderbewustzijn, maar ook wanneer je bewust bent door verschillende films en complottheorien. dus je maakt jezelf bang als je gaat geloven in de dromen die je hebt en dat ze echt gaan gebeuren.

ikzelf heb al iets van 20 keer gedroomd dat de wereld vergaat, toen was ik ook een denker dat niburu komt of iets ergs gaat gebeuren, nu weet ik wel beter, en de dromen zijn opgehouden. wel heb ik een keer een visioen gehad toen ik in thailand was droomde ik dat er een grote tsunami kwam die iedereen wegvaagde. dit is in het verleden gebeurt en misschien voelde ik dat wel. je kan het niet verklaren of het nou wel of niet gebeurd, of dat t in het verleden al een keer gebeurd is.

2012 gaat allemaal over het groeien van bewustzijn van de aarde, en dit weten de mensen die de touwtjes in handen hebben, daarom creeren ze angst om de mensen bang te maken, dus verzinnen ze daar allerlei theorieen voor. en ze doen het aardig goed vind ik. en angst creeren is de beste manier om mensen onder controle te houden, want ze zijn BANG voor veranderingen. terwijl de veranderingen die plaats gaan vinden niks met angst te maken hebben. dus asjeblieft wees niet bang voor een tsunami, aardbevingen, of wat dan ook. het enigste wat je kan doen is je mentaal voorbereiden op iets wat KAN gaan gebeuren, en geen angst tonen. want de enigste Demonen op deze planeet zijn de machthebbers. voor de rest de dromen die jullie hebben zijn om je wakker te schudden en je voorbereiden op iets wat veel mooier is dan je je ooit kan voorstellen.

ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.
Namaste!

Anne-Linde
3 februari 2012

In januari jl. heb ik tweemaal gedroomd over een grote allesverwoestende tornado over Zeeland (en in ieder geval dwars over Goes). Het was superrealistisch. Ik vond het alleen niet eng, ik vond het machtig mooi en ging foto's maken, haha. Voor de storm was de lucht helder blauw en er kwam een pikzwarte lucht aan met gave bliksemschichten :D Ook hier was ik niet bang - het was een spectaculair gezicht, zo iets had ik nog nooit gezien.

Ik kan me niet herinneren ooit eerder over tornado's te hebben gedroomd en ik heb onlangs ook geen film of documentaire over tornado's gezien en ik ben het ook niet tegengekomen in boeken of in artikelen of in conversaties om me heen. Dus waar het vandaan komt, geen idee.

Mocht het een voorspellende droom zijn: mensen in Zeeland, wees vast gewaarschuwd :o

(Ik sta alvast op de uitkijk maar het zal er wel niet van komen...)

:(

lindsey
4 april 2012

droomde vannacht een angstige droom,een harde oorverdovende knal net als een tijdbom maar 1000 keer harder in mn oren.Opeens zag ik dat alles in puin was,huizen vielen uiteen dr was geen wereld meer,geen stad stond er nog toen wist ik het in mn droom de wereld is vergaan,hoop niet decemeber 2012 deze droom maakte me wel ontzettend angstig.Omdat ik echt alles in de grond zag zakken,al de huizen en de straten mensen zag ik niet meer.Werd wakker en dacht this is the end of the world.lindsey





Deze discussie is gesloten.