Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wereld vergaat

liever anoniem
3 mei 2012

Ik vind het heel erg fijn dat deze site online staat en ik had er veel aan om het te lezen, zal dan ook mijn droom erbij gaan zetten. (Moet je weten dat ik niet met het vergaan van de wereld bezig ben, dat ik niet echt in de voorspellingen van de maya's of einde van de wereld of nostradamus geloof. Voor mij was het onbegrijpelijk om deze droom te ervaren.)

Ik zit met een grote groep mensen op het strand. Het is savonds laat en de hemel zwart en met sterren. Plotseling komt er een vuurexplosie aan de hemel en dan nog een en nog een.. Iedereen weet en beseft dat dit foute boel is en als dan de zee roodgekleurd het strand opspoelt, dan is de paniek enorm en vluchten we de boulevard op. Ik raak mensen kwijt, vind ze weer, spreek met mijn beste vriendin af dat we mekaar dan in de hemel gaan zien en we vechten voor ons leven, zoeken wanhopig naar een veilige plek en komen daardoor bij vreemde mensen in huis, zoeken naar iets om onze huid te beschermen, we maken van alles mee terwijl de wereld aan het vergaan is.

dit duurt in droom heel de nacht en in droom word ik meerdere keren wakker (niet echt) en zie in enkele dagen hoe de wereld vergaat, hoe alles zwart, grijs en rood kleurt, ik kom op allerlei plaatsen, ook op mijn werk, waar alle apparatuur op hol slaat, stroom valt uit, daglicht is grijs en grauw, bomen zijn al dood en grijs.. ik zoek mensen, kom in huizen, parkeergarages, en steeds op hoge verdiepingen, gebeurd erg veel steeds.

dan is het in droom weer opnieuw avond en ben ik opeens in een verlaten huis waar ik voor iemand kom, het huis is in paniek verlaten en het kerstdiner staat nog op tafel.. In dat huis maak ik nog van alles mee, maar doet er even niet toe, draaide vooral om electrische storingen.

weer verder in dromen word ik opnieuw wakker en is het leven op aarde bijna weg, het is wachten tot de laatste zuurstof op is en we allemaal zullen gaan. Ik begin me af te vragen of zuurstofmaskers zin hebben, of die er genoeg zullen zijn en besef me dat die er nooit genoeg zullen zijn voor iedereen en zeker niet voor ons gewone burgers.. we zullen allemaal sterven en kunnen geen kant op.

Dan word ik in het echt wakker en duurt zeker een half uur voor ik me besef dat ik niet meer voor leven hoef te vechten, dat buiten het daglicht gewoon normaal is, dat de zon zelfs schijnt, dat de wereld niet aan het vergaan is. Ik ben in shok, kan er moeilijk uitkomen, ik heb meegemaakt en ervaren hoe de wereld verging, hoe groot de paniek is, de onmacht en vooral de angst, een angst die je als mens niet kent of kennen kan, want dit heeft niemand ooit meegemaakt. Hoe klein en onmachtig je voelt, dat je niks kan doen en enkel op de dood kan wachten die zich om je heen sluit.

Deze droom was enorm, duurde in droom zelf meerdere dagen, vele gedachtes en gevoelens zijn in droom voorbij gekomen, ook dat ik dacht, ok, de polen zouden verschuiven, het heeft dus wel effect.. verder was ik niet met de voorspellingen van de maya's bezig of wat dan ook in de droom. Als ik dan wakker ben en me besef dat de droom zich rond kersttijd afspeelde en dat de voorspellingen dat ook doen, de polen waar ik in de droom wel aan dacht.. ik schrik me dan wezenloos. Ik was gister echt overuigd dat ik de wereld heb zien vergaan en dat dit ook echt gebeuren gaat.

Ben heel de dag in shoktoestand geweest, het gevoel, de angst, de emoties, ze zaten in mijn lijf. Ik kan niet gaan werken en begin een half uurtje later dan normaal, heb ook zeker een half uur wezenloos voor me uit zitten staren toen ik wakker werd om dit te verwerken voor dat moment. Dan ben ik later op het werk, een boekenwinkel, en een klant koopt het boek van Nostradamus, een boek dat we zelden verkopen, maar gisterochtend had ik het in handen, op dat moment, dat ik het boek van de klant aanneem, heel mijn lijf reageert, ik sta te shaken en te trillen vanuit het niets en schrik van die lichamelijke reactie, alsof ik weer gewaarschuwd werd.

Nu ik hier andere dromen lees begin ik meer begrip voor mijn droom te krijgen, zeker goed om te lezen dat er mensen zijn die de wereld al eerder in hun dromen zagen vergaan, met data rond de pasen en zelfs een tijd. Dat is niet uitgekomen en we zijn er nog. Blijkbaar dromen we als mens zijnde gewoon dit soort dingen en heeft het niets met voorspellingen of visioenen te maken. Onderbewust weten we allemaal van de voorspelling in 2012 en nemen die schijnbaar mee, ook al zijn we er als persoon niet mee bezig en hebben we er geen binding mee.

Het was een lucide droom, ik heb het echt meegemaakt en ken nu het gevoel dat hier bij hoort, ik voel me slachtoffer van deze droom. Kon het vooral niet begrijpen, ik droom veel en soms enigzins voorspellend ook. Maar kan geen link leggen naar mijn eigen dagelijkse leven en de gebruikelijke droomsymbolen bleven uit, het was gewoon alsof ik live was. Normaal kan ik in dromen zelf een droom herkennen omdat er vreemde of typerende dingen gebeuren, dan weet je dat je in een droom zit en kan je hem zelfs sturen. In deze droom was dat niet het geval, ik heb wel momenten van besef gehad tijdens de droom, maar omdat de droom zo heftig en overweldigend was werd die controle overspoeld en heb ik het niet kunnen vasthouden. Alsof ik dit dromen moest..

Ik vind het heel fijn dat ik jullie dromen heb mogen lezen, dat ik nu weet dat het niet ongebruikelijk is om dergelijke dromen te ervaren en kan nu de angst loslaten dat het ook echt gebeuren gaat.

stiekum zal ik toch heel opgelucht zijn als we dalijk 2013 ingaan :)

Ard
2 augustus 2012

Er gaat iets gebeuren op aarde europa of een deel van de aarde vergaat jij kreeg die droom omdat je misschien ook in een land woont die spoedig zal vergaan ,lava en die lava put die je zag is een atoom bom of gelijke daarvan die ervoor gaat zorgen dat die landen (een deel van de wereld) zal vernietigd worden .Dus jou droom is een waarschuwing en vele andere krijgen ook zulke dromen dus de tijd is nabij . je vind dit allemaal in de boek van openbaring .God zegen Ard

Chrisjee88
9 augustus 2012

Laatst echt de meest heftige en levendige droom gehad die ik oooit heb gehad.
Ik liep samen met een goede vriend van me door een stad, toen ik naar de lucht keek..
Onweerswolken krulden zich systematisch vanuit alle hoeken waar ik kon zien, in 1 recht lijn naar een centraal punt
schuin voor mij. Het leek alsof ik op een hele brede weg stond en dat centrale punt zo'n kilometer van mij weg was,
maar omdat het zo intens groot was ik alles prima kon zien.
Nadat alle wolken als pizzapunten bij elkaar kwamen, ging er over die strepen een gouden gloed. (op dat moment zij ik tegen die goede vriend, dit was het dan, we moeten onszelf redden de apocalyps begint (haha, dat ik dit zei kan ik me nog goed herinneren) waarop hij zijn oordopje met muziek op deed, mij het andere aanbood en zei: fuck it man, luister de muziek. Op dat moment zag ik dat die wolken die over elkaar heen krulden en als rechte strepen naar een centraal punt gingen als pizzapunten ineens allemaal goud werd en ineens naar de aarde straalden.. BAM wakker..

CAN ANYBODY EXPLAIN THIS!?

Chrisjee88
9 augustus 2012

Sorry Ard, dit is grote onzin en zet aan tot paniek... Denk je nou echt dat degene die ons hier op aarde hebben gezet dat zover laten komen?? Na al die duizenden jaren van werken met de moderne mens.. Dont think so...

[divinecosmos.com]

LOVE AND PEACE MAN , STAY POSITIVE :P

11 augustus 2012

hey !!! uuh khb de zelfde droom gedroomt nou de wereld gaat vergaan op en dag da weeten wij nhie mar da wereld gaat zo ie zo op en dag vergaan eh ! x nou wa ge nhu ebt gedroom gaat ook als de wered vergaan !

jonas
29 augustus 2012

Deze droom lijkt op een invasie van het bovennatuurlijke. Hogere wezens die de controle willen nemen over de aarde? Ik had vannacht en de nacht ervoor en dergelijke droom. Er kwamen buitenaardse wezens op aarde. Ze plonsden met hun voertuigen in de Noordzee en het IJsselmeer, dat veroorzaakte een overstroming, het was water vermengd met een kleverige substantie, dar langzaam wergtrok. Een machtsvertoon volgde; horden ufo's ed vulde de hemel, het leger vormde totaal geen bedreiging. Ze lieten talloze wapens vallen uit de helikopters die laag over vlogen, zonder een duidelijk plan van aanpak. Ik volgde het voorbeeld van vele anderen en raapte wat wapens op uit de smurrie. Maar dit idee schrok mij meteen af en ik ging op zoek naar mijn dierbaren. Er stortte een helikopter neer, waarschijnlijk werd die uit de lucht geschoten door mensen zelf.
De aliens verdwenen uit het zicht, de stratosfeer in. Een boodschap klonk uit de wolken; Iedereen kreeg de keus, als je buiten blijft geef je je definitief over; als je binnen vlucht; kies je voor overleven. Zo was de boodschap inhoudelijk, en onmiddelijke beslissing moest genomen worden. Er ging een explosie af aan de horizon, groter dat een atoombom. Blootstelling van de straling zorgde er voor dat je het psychisch zou begeven, je veranderde in een zombie; zonder eigen wil, slechts je onbezielde lichaam bleef staan. Maar dat wist ik niet, ik zag dit als het einde. Wie binnenshuis verbleef, werd slechts verblind, maar zou niet geaffecteerd zijn door de straling.. Ik was naar binnen gevlucht. Ik zag alles gebeuren en probeerde ondertussen zo veel mogelijk mensen op de hoogte te stellen; maar iedereen volgt absoluut zijn eigen wil, in een dergelijke bovennatuurlijke situatie. Ik slaagde er dus niet in om met een groep dierbaren in huis af te wachten wat er komen zou, nee, ik keerde in mijn eentje huiswaarts, en trof daar een vriend die het schouwspel van de TV volgde. We wachtten de schokgolf van de explosie samen af. We zaten op de bank en door het raam was zichtbaar hoe het felle licht om zich heen greep. Ik had geen tijd meer om te bank om te draaien zodat we in de bank gedrukt zouden worden, in plaats van tegen de muur geworpen zouden worden door de schokgolf. We hadden nog geen tien zeconden over, en die voelden als oneindigheid. Op TV werd iemand geinterviewd op straat over haar duidelijke keuze van overgave; waarom ze buiten bleef staan. En terwijl ze dit vertelde, bereikte de straling van de bom haar juist; ze kwam niet meer uit haar woorden; haar cognitieve functies verdwenen, haar gezichtsuitdrukking verdween en haar trotse uitstraling werd overmand door een leegte. De cameraman was het zelfde ondergaan; hij of zij veranderde ook in in zombie; een zielloos omhulsel, en liet de camera los. Ik hoopte dat we binnenshuis veilig waren voor dit lot. en dat waren we; maar toen werd ik wakker.

De symboliek in mijn droom slaat wel degelijk op mijn eigen leven. Ik ben 20 jaar en mijn ouders scheidden op mijn 14e. Mijn moeder verhuisde naar de stad en kort daarop mijn vader ook, ik ging met hem mee. We hadden ruzie en ik ging bij mijn moeder wonen op mijn 17e, die mij ook uit huis zette. Ik werd 18 in een inrichting, en ik ben daarna op zoek gegaan naar woonruimte. Ik woon nu al een tijdje op mezelf met 2 huisgenoten. Het gaat verder goed ondertussen en deze dromen zijn dnek ik hoe ik de ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven probeer te verwerken.
Het huis waar ik naar toe vluchtte van de explosie in mijn droom, was het huis waar ik ben geboren, echter, het interieur van het huis, is exact hetzelfde als hoe mijn kamer nu is op mijn appartement.
Vannacht heb ik bijna hetzelfde gedroomd, maar dit keer lag de nadruk echt op de atoombom. Ik zag hem afgaan en dit keer was het dichter bij, en ik wachtte net iets te lang met rennen. Ik werd snel ingehaald. Ik was voor 1 seconde verzwolgen door de vuurbol omdat ik een bocht moest nemen. Maar ook dit keer bereikte ik het huis waar ik vroeger woonde veilig.

jonas
29 augustus 2012

maar ik heb deze dromen al zo lang ik me kan herinneren; waarbij alles wat me lief is reddeloos kapot zal gaan.... geeft me een gevoel van onmacht.
Maar vaker ik zo droom, hoe gedetailleerder ze worden. ZO had ik ongeveer een jaar geleden gedroomd:
Het was nacht en ik stond te wachten in de straat vlak bij het huis van een goede vriend. Die stond echter aan het eind van de straat (te wachten?). Er stond opeens een klein jongetje naast me. Hij had een paraplu. Hij zei dat hij de paraplu nooit loslaat, want hij kan er mee vliegen. Hij weet niet waar hij naar toe vliegt, wanneer hij weer landt, maar al weken vliegt hij door de lucht met zijn paraplu die hem overal naartoe brengt. Hij zei ook dat hij dit zal blijven doen om mensen te laten zien dat er iets heel geks aan de hand is. Toen steeg hij op; hij wist zelf niet eens waar naar toe. Terwijl hij me uitzwaaide en uit het zicht verdween, scheurde de al kraakheldere sterrenhemel open, met een oorverdovend kabaal, dat geluid staat me nog goed bij. Het verdween allemaal in 1 punt. Alsof je van onder een tafelkeed kijkt dat door een stofzuiger wordt opgelicht.

mj
14 september 2012

ik denk niet dat de wereld vergaat en met jullie dromen probeer eens aan leuke dingen te denken dan gaan de dromen ook wel weg

De Verlosser
25 september 2012

Beste allemaal,

Jullie dromen zijn blikken in de toekomst.
Ik zelf heb ook vaak dromen over dat ik ergens in een huis zit en me familie en vrienden bescherm weet meestal later niet eens meer waar voor.
Of dat me zoontje dood in het water licht. Dat je sochtens de hele dag je eigen kut voelt als je er aan denkt.
De vloedgolven ect iedereen droomt het.
De meeste van jullie zijn nieuwetijds kinderen, mensen die voorbereid zijn op de nieuwe wereld.
Veel van hen bezitten allemaal een vorm van paronormale krachten hetzij van dromen het zij van andere dingen.

Ik denk zelf dat deze dingen werklijk gaan gebeuren.
Ik droomde ooit dat de planeten van ons melkweg stelsel op 1 lijn stonden althans dat had ik gelezen in me droom.
Dmv deze uitlijning hadden de planeten efecten op elkaar dmv magnetiese velden en zwaarte kracht.

De golfstroom stopte hoorde ik op tv in mijn droom waardoor het klimaat drasties zoe veranderen amerika, china ect veel landen verwenen binnen enkele maande onder ijs.
Door smelting van de noordpool zooi kwamen er hoge golven die tsunamies veroorzaakte en aardbevingen kwamen er ook in voor.
Dit kwam volgens de geleerde omdat het magneties veld veranderd was en ook de polen verschoven waren.

Ook al zouden er bewijzen zijn dan zou de regering en geheime diensten shit alles op alles zetten dit niet openbaar te maken.
Anders zou der paniek heersen onder de bevolking totale chaos.

Misschien zijn onze dromen toch niet zo nep als we denken ?
Aangezien we ook steeds dichter 21-12-2012 naderen ?
Hoe kan het zijn dat zo veel stammen, volkeren ,geloven allemaal naar deze speciale datum verwijzen ?
De mayas is wss de bekenste voorspelling van allemaal neem aan dat iedereen er wel eens van gehoord heeft.

Zo veel vragen , Zo weinig antwoorden.

Moeten we voorbereiden ? Of maken we ons eigen gek ?
Hoe kan het zijn dat zo veel mensen hier in geloven, helderzien, of zoals ons over dromen ?

De Verlosser
25 september 2012

Ook droom ik idd vaak over aliens die TERUG komen naar de aarde.
5091 jaar gelden hebben ze de mayas geholpen dmv hun technolegien te leren en berekenen.
Dit is waardoor hun telleing zo naukeurig is en zoals de piramides zo nauwkeurig dat we dat alleen kunnen berekenen tegen woordig met computers
Hoe was dit mogelijk in dat tijd perk zoveel 1000 voor cristus ?

Er heerst dikke chaos en iedereen vlucht oorlog mensne verschulen

Ik droom zo vaak en zo veel dat ik er gewoon getikt van ben geworden haha
ik droom zo vaak dingen die een dag later uit komen.
zo droomde ik week van te voren dat me vader stier en dat was ook zo 4 dagen later (kern gezonde man toendertijds)
en ik droomde over een maat van ma dat die alleen liep en ik zei huh je bent alleen hoe kan dat nou waas je meisje

dag later verteld hij me dat ze uitelkaar gingen

cijfers die ik dubbel zie nog zo iets 21;12 11:11 50:01 en ga zo maar door telkens als ik op de klok kijk zie ik dit
in het begin schrok ik hier vaan van en vertelde ik het tegen iedereen maar naar een tijd verklaren ze je voor gek of dat je er op aant letten bent
maar das niet zo zie het zo vaak dat het me gewoon is geworden

Lisanne
29 september 2012

Het is 25 augustus geweest en er is niks gebeurd. Ook niet in noord holland en ook niet op 12 augustus.

woldje
27 november 2012

hey ,

ik heb deze droom elk keer opnieuw heb al veel gezien dat de wereld vergaat loop er gewoon ziek van

geloooof nie
18 december 2012

ik heb geen enkele droom gehad
de wereld gaat dus echt nie vergaan eh
hoe dom kun de zijn

19 december 2012

Hallo ik droom de het ook 3 keer. Eentje over zombies.en 2 keer meteoriet. Maar er gebeurt niets zo lang NASA niks zeg is het goed. Het gebuurt niet in 21-12-2012. NASA zegt pas in 2014. Ik geloof NASA meer dan anderen mensen. Maak geen zorgen maar ik ben toch wel bang op 21 om dat het wel spangend is mechien gebeurt er wel wat anders of gewoon niets. Want Jupiter bechermt onze arde als hij er niet was hadden we pech. Met vriendelijke groeten van vanity330

Rose
8 januari 2013

Dromen zijn verwerkingen van je innerzelf , de wereld die vergaat , je zus die in een zwembad verdronken ligt .. zijn allemaal verwerkingen van onderbewuste emotie's en situatie's die van diep in jezelf komen , als je nou eens geen onderscheid maakt met de realiteit en dromen, dan is er toch niets meer aan de hand ? want dan verwerk je je 'dromen' beetje overdag en denk zelf eens aan iets leuks voor je slapen gaat , lach je zelf eens aan met je mooiste lach in de spiegel en je hebt je eigen droom gekozen .. als je iets slechts mee maakt , verwerk het dan beetje per beetje zelf (bij erge dingen zeg ik niets) Zo kan je een prachtige droomwereld opbouwen die telkens (elke nacht als je droomt) er zal zijn , je zal er kunnen in wegvluchten met gemak als je er in geloofd , het zal werkelijk schreeuwen achter je aanwezigheid , daar kan je dan genieten van de dingen die je 'hier' niet kunt , teken of schrijf je dromen in het begin dan wel op , heel raar maar telkens voor dat ik droom ga ik meestal door een groot oud mooi gebouw met zeker 100 verdiepen , ik loop dan op die prachtige grote goudbewerkte trappen en daar staan dan overal deuren en spiegels , ik moet dan (of m'n onderbewust) kiezen naar welke droom ik wil gaan. Ik heb spiegels die m'n toekomstige droom weergeven of deuren 'als ze geopend zijn ' maar van als ik een deur open of in een spiegel gekeken heb kan ik niet terug. Dus de meeste nachtmerrie's zie ik ff aankomen :p ik heb deze zelfde droom wereld al sinds mn 8ste (ben nu 17) ook heel speciaal is , mn droomwereld word opgebouwd in dromen die ik met verloop van tijd krijg BV. een klein gezellig verlaten pretpark , wel deze heeft z'n plekje dan gevonden in m'n droomwereld , of bij een strand en een vuurtoren ? wel deze zie ik dan ook zeker nog terug , Maar alleen mijn beste , speciaalste en emotionele chaos dromen onthoud ik dan ook en deze hebben een grote kans dat ik ze terug zie, en in al die tijd is ze machtig groot en sterk geworden, dit is pas iets persoonlijks hebben ;) ik denk dat ik nooit van haar af geraak :) zo doe ik het..
veel liefs H.

mgls61
13 januari 2013

Het gaat niet meer gebeuren. Dus we kunnen rustig verder leven. ik trek de waarschuwing in.
Een te vertrouwen persoon had laatst een droom met een engel erin waarin ze zei 'fijn he dat het niet doorgaat'

mag
9 december 2013

Hey Allemaal!

Wat een fantastische mooie dromen! Wat een avondturen... Er is een ding dat je als normale hollander moet begrijpen. Alle indrukken die we krijgen op een dag dragen mee aan onze fantasie en dus onze dromen... We zien de vreselijkste gruwels via internet, tv dus in onze dromen...

Begin dit jaar heb ik hier ook heel erg veel last van gehad. Armegadon dromen. Het is niet gek dat we momenteel deze dromen ervaren. Kijk om je heen we zitten in een crisis. We moeten steeds meer betalen en krijgen er steeds minder zekerheid voor terug.

Het gevoel alsof je niet kan controleren wat er uiteindelijk met ons land, de wereld, de oorlogen, de armoede, onze eigen zekerheid, alle ziektes, en onze toekomst al gebeuren.

Vanacht had ik een hele fantastische armagedon droom...

Alles was koek en ei, ik was de kerstboom aan het opbouwen en ik was er hele grote kaarsen in aan het hangen dus ik wist dat het een droom was, ik liep naar het raam in mijn flat en ik zag een tweede kleine maan op onze maan af komen stormen vanuit de zuidhoek. Die kleine maan maakte een draai om onze maan heen en toen knalde zij tegen de achterkant van onze maan aan. De lucht kleurde rood en overal zag ik groen noorderlicht. Mijn katten kwamen naast me in de vesnsterbank zitten want ik voorzag wat er ging gebeuren. Ik hoopte dat het voor mij overwas, en door de inpakt van de kleine maan kwam onze maan langzaam maar gestaag onze kant op. Na denk ik 7 min, waar van ik gewoon heb toegekeken, kwam de inpakt.

Ik zag de maanlevens groot steeds dichterbij komen in die 7 min, steeds lichter en later verduisterd door de aarde.
Die inpakt was enorm. Maar de flat bleef staan en de maan bleef vastgeplakt aan de aarde en uiteindelijk was voor mij overleven. Maar ik denk dat als ik vanuit mijn raam hier kijk de inpakt midden op noord amerika is geweest...

Begin dit jaar waren het ook dromen over paarse tsunami's, oorlogs gebieden, rode lucht met zwarte regen..

Pff ik heb lezen weer opgepakt en het heeft me enorm geholpen. Minder tv, meer slaap en slaap kruid... Erbal shop, ga je lucide van dromen en dan onderhoud je je eigen geest war meer.

Of alle minuten dat je op de wc zit even mediteren. twee min je hoofd leeg en aan niets dan weide denken...


xx

12 januari 2014

Ik droomde vannacht dat de wereld wel zou vergaan maar op een vreemde manier.
Een onbekende zwarte stof uit de ruimte kwam over de aarde in de vorm van wolken die vlugger gingen dan gewone wolken en alles wat ermee in aanraking kwam verdween of veranderde.Alles zou verdwijnen. Ik vluchtte met mijn jongste zoon naar een lieve oudcollega,en met zijn 3 en waren we samen niet zo bang. Toen kwam er in de lucht een band van allemaal doughnutachtige vormen,rood met wit gestreept,en ik zei het lijkt wel moderne kunst!Ineens zaten wij op een boot in het kanaal Onze boot ging door de werking van de zwarte stof zweven ook een andere boot die zich langs ons bevond Griezelig was dat in mijn tas ook door die werking dingen begonnen te bewegen en geluiden te en je wist niet wat het was geworden,en wat je zelf zou worden iets anders of helemaal niets.mijn gedachte was het is toch niet anders.Toen zweefden de twee boten over een fietspad langs een bekende weg met velden,en we schamten een auto die ook was gaan zweven,Och dacht ik dat is wel grappig,nog nooit meegemaakt dat je met een boot boven een fietspad een auto raakt!Dit was een droom,niet helemaal een nachtmerrie,maar zo gekleurd en levensecht het leek wel een visioen!
Mijn vraag is hoe is het mogelijk dat je zoiets droomt!

12 januari 2014

Knap!

aqulla
1 februari 2014

Ik droomde dat ik in de kosmos was,(er gebeurde wat daar voor maar dat waren gesprekken)en zag een komeet,toen gingik om de komeet heen en kwam er een grootte cirkel met een witte ring erom heen, toen zweefde ik er doorheen en werd gelijk wakker metbonzend hart, maar dat was binnen enkele seconde over,

slaper
16 april 2015

Afgelopen nacht gedroomd ,ik zag buiten een ontzettend grote git zwarte wolk met uitstulpingen, gevuld met allesvernietigend vuur!! huizen/gebouwen werden terstond vernietigd!! alles verbrandde,mijn buurvrouw was ook bij mij en zag het ook.Toen het alsmaar dichterbij naderde was alles weg,en werdt ik wakker.

Jennifer peters
27 juni 2016

Hallo ik had ook een naare droom over dat de wereld verging eerst was het mega heet die dag ik stond voor me huis en was bezig alles intepakken ik leek ofzo een man was total iemand anders en toen na een tijd ging ik naar het station van een ruimteschip en met wat andere mensen die ook waren uitgekozen om mee tevliegen in de ruimteschip dus ik voelde ook gewoon die angst en alles en daarna zaten we in de vliegtuig eerst en hing er zo paard achter dat ding een zwarte paard en die pakte zo lange ding vast en proberen ons telaten vliegen dus wii vloogen en dat paard viel en belanden op de grond en er kwamen opeens stukken van een gebouw in dat paard valen heel erg veel stukken uit eindelijk was de paard wel dood maar het bleef door gaan maar ik voelde gewoon de pijn en alles en toen zag ik opeens zo speelgoed ding en werd ik weer waker van me droom weten jullie mechien wat dezen droom inhoud?

27 juni 2016
Beheerder

Met zweven en escapisme zul je niet ontsnappen aan die rampen.
Als de wereld lijkt te vergaan zit je in een crisis.
De vaste grond onder de voeten is dan verdwenen.
Een paard kan niet overleven in de ruimte.
Vraag mij af in hoeverre je het paard achter de wagen spant?
Wie trekt dus die kar?

Vallen er nu stukken op of uit dat paard?
Het paard moet je dragen.

Omdat het een zwart paard is kan het ook een kwade betekenis hebben.
Duistere krachten bijvoorbeeld. (soms waanzin)
Ook nacht-merrie.

Ook al probeer je te ontsnappen, je neemt toch je bagage mee.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 27 juni 2016 door Sheherazade.





Deze discussie is gesloten.