Vogels uit neus halen

Isabelle C
Vorig jaar

Ik droomde dat ik uit mijn linkse neusgat 2 dode verschrompelde geel-groene vogels haalde. Uit mijn rechter neusgat haalde ik 6 levende vogels: 5 kleintjes en de moedervogel, blauwachtig van kleur. Nadien dacht ik een lege neus te kunnen ophalen en diep te kunnen inademenen via mijn neus maar die voelde verstopt aan.

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het komt je neus uit. Dat betekent dat je het gehad hebt in een bepaalde situatie. De linker kant is je onbewuste kant en je rechter kant is je bewuste kant. Dat vogels uit zo’n klein neusgaatje komt is als een bevalling. De 2 dode verschrompelde geel-groene (symboliek vernieuwing) vogels stellen dubbele vruchtbaarheid voor die niet meer van toepassing is. Je bent ergens op stuk gelopen. De zes levende vogels staat voor nieuwe kansen. Kleintjes staan voor nieuwe creatieve inspiratie. De moeder (je eigen weerspiegeling; je eigen moeder) is nog belangrijk voor de opvoeding van de kleintjes. De kleintjes symboliseren ook de samenstelling van jullie gezin.

Isabelle C
Vorig jaar

Beste, dank voor de uitleg. 14 dagen geleden is mijn papa overleden en we hebben het zwaar. Wijzelf hebben geen kinderen en er zullen er ook geen komen. Dus ons gezin bestaat uit twee personen, mijn man en ik. Beiden een zeer goede band met mijn papa. Mijn mama heeft het ook lastig en zwaar door het plotse verlies van mijn papa. Zou de droom in die context een uitgebreider verklaring hebben?

Vorig jaar

Met gezin bedoelde ik eigenlijk jullie als broer en zussen. De dode vogels kunnen te maken hebben met het overleiden van je vader. De dubbele kracht (2 dode vogels) is de vaste band met je vader. Vanwege deze nare ervaring, hangen jullie weer aan je moeder.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  ********  ******** ********  ******** 
 **  ** **   ** **    **   ** **   ** 
 **    **   ** **    **   ** **   ** 
 **    ********  ******  **   ** ******** 
 **    **     **    **   ** **    
 **  ** **     **    **   ** **    
 ******  **     **    ********  **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht