Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

levensechte nachtmerries met pijn etc

Angela
24 mei 2009

Ik heb al 10 jaar last van verschrikkelijke nachtmerries. Ik slaap erg onrustig, ik woel veel, maar het grootste probleem is dat ik niet wakker wordt van de nachtmerries. Hoe erg de dromen ook zijn, ik blijf erin, Heels soms realiseer ik me dat ik droom en probeer ik te vechten om wakker te worden. Wat me niet lukt. Er zit zover ik weet geen verband in mijn dromen. Het is elke keer wat anders. Ik word wel veel achtervolgt, ik ben altijd alleen, niemand houdt van me in de dromen. Als ik word gemarteld bijv. (benen eraf met zoutzuur, prikkeldraad in mijn hoofd gedrukt met echte pijnen) dan lacht iedereen. Niemand komt me redden. Als ik vlucht, van bijv. iets (verkrachting, marteling) wordt er op me geschoten. bommen op me afgevuurd bijv. En nergens ben ik veilig, overal waar ik wil schuilen zijn het weer mensen die bevriend zijn met de vijand. Ik ben echt uitgeput 's ochtends. Ik heb van alles geprobeerd. Aardsstralen zijn uit huis gehaald, Ik heb homeopatische tabletten geprobeerd voor het slapen. Ik heb geen moeite om te slapen. Ik ben namelijk zo moe door de dromen dat ik binnen 5 minuten in diepe slaap ben al. Ik heb geprobeerd in bad te gaan voor het slapen gaan, een leuk boek lezen, melk drinken, een dagje sauna, ontspanningsoefeningen, een dreamcatcher, een armband met magnetische dingen erin. Ja je kan zo gek niet bedenken of ik heb het geprobeerd, maar je wordt er gewoon moedeloos van. Ik heb wel 2 of 3 verschillende drukke dromen/nachtmerries op 1 nacht, en ik onthou ze bijna allemaal ook nog. Regelmaat met naar bed gaan en op tijd eruit werkt niet, slaapsap ofzoiets (ook iets homeopatisch) werkt ook niet. Was er maar iets heel simpels dat zou helpen. Trouwens opschrijven etc heb ik ook al geprobeerd. Zelfs contact gehad met slaapinstituut van utrecht, een soort universiteit die zou helpen met nachtmerries, maar het helpt niets. Ook heb ik mijn urine opgestuurd naar iemand die dat onderzoekt op dingen die niet goed zijn en dan homeopatische tabletten voorschreef. Het enige wat het me kostte was veel geld, maar het hielp niets. Ik ben ook van psycholoog naar psycholoog gestuurd, maar zit na 10 jaar nog steeds met het zelfde probleem. Die verdomde drukke nachtmerries. Wie kan mij nog helpen? DIt is mijn laatste hoop :(

24 mei 2009

Beste Amgela,
zo te zien heb je al echt alles geprobeerd en ik kan goed voorstellen dat je uitgeput wakker wordt maar buiten dat komt dit mij wel erg bekend voor en denk ik dat ik je mischien wel kan helpen maar dan moet ik wel meer weten over de dromen die je heb en hoe je deze dromen ervaart (je voelt echt de pijn en mischien ook andere zintuigelijke dingen bv ruiken en hoe realistisch komt deze dromen op je over.En wat net zo belangrijk is om te weten wat je lichaam doet tijdens deze dromen ( bewegingen, moment van niet ademen,draai je veel etc. )
En in een ding heb je een goed punt en dat is dat de kans groter is dat de oplossing in iets kleins zit dan in iets uitgebreids omdat met iets uitgebreids ben je zodanig mee bezig dat het dit eerder het bevorderd dan oplost.

Angela
24 mei 2009

Ik weet natuurlijk niet wat ik doe in mijn slaap. ik woel wel veel denk ik, want ik trek altijd de deken helemaal los en lig er half boven de dekens. Ik ruik ook dingen en proef ook dingen. het is gewoon echt net of het echt is. gewoon heel eng. Vannacht droomde ik dat ik zoat stikte in 1 of andere uitlaat gas wat zwarte gassen uitstootte en het smaakte wat olie achtig en ik hoestte zwarte adem uit. echt heel raar allemaal. En ja de pijn voel ik ook. bijv. mijn borstkas die pijn doet omdat ik geen lucht krijg haast. of in 1 droom had ik een keer dat m'n borstkas ineens in stukken kapot ging, alle botten waren los en staken in m'n lichaam en ik bloedde had veel pijn.

Angela
24 mei 2009

Heel graag, wat wil je nog meer weten en hoe kan je me helpen? Ik heb misschien wel een idee wat de oorzaak kan zijn, maar het lost niets op. Ik heb drugs gebruikt in het verleden. xtc, coke, speed. Daar ben ik zo'n 10 jaar van af en sindsdien zijn die nachtmerries heel erg. Dat zou toch een keer over moeten zijn? En ik weet dan nog niet hoe ik het moet oplossen

25 mei 2009

Beste Angela,
Ik weet niet waarom maar alles wat je schrijft en de dingen die je aankaart zijn indrukwekkend in de zin van eerlijkheid en in de zin van dat je precies de juiste dingen zegt. De oorzaak heb je al zelf achterhaald. Ik probeer het zo goed mogelijk te zeggen maar weet niet hoe je erop reageert want het laaste wat ik wil is dat ik iets doe wat je afschrikt. Laat ik het zo zeggen geloof jij in kwade geesten , bezetenheid , magie etc. want hoe raar het ook klinkt maar voor mij is dit waar de oorzaak ligt.
Heb je tijdens die nachtmerries wel eens tegen ze gepraat in de zin van ik ben niet bang,ik loop niet weg,denk je echt dat je mij bang kan maken ,doe maar wat je wilt mij deert het niet.Ik ben de baas en jullie zijn niks anders dan de demonen die ik door mij verleden onder ogen moet zien dus bij deze hier ben ik en hoe dan ook jullie verliezen want ik zal nooit meer gebruiken of jullie sloofie zijn.
Mocht je dit al gedaan hebben hoe reageerde zij hierop.
Angela geef nooit de hoop op want ik ben er zeker van dat dit op te lossen is al moet ik bij wijzen van spreken je droom inkomen om dit te laten stoppen dit zal stoppen,moet gewoon.je bent lang genoeg gestraft geweest.

Een probleem kan pas ontstaan op het momemt dat er een oplossing bestaat.
Dennis PD1 keer bewerkt. De laatste keer was 25 mei 2009 door Dennis PD.

Angela
25 mei 2009

Meestal is het zo dat ik het niet doorheb dat ik droom, dus durf ik de confrontatie ook niet aan te gaan, omdat ik niet beter weet dan dat het echt is. Ik vecht ook wel terug hoor in de dromen. bijv. als ze op me schieten, schiet ik terug, maar ze gaan nooit dood. Soms zweef ik zelfs in het heelal. ik vlieg veel in mijn dromen. dan ben ik zo ineens in een oorlogsgebied, of in de tropen. maar het maakt niet uit waar ik ben, ik word altijd weer gevonden. Ik heb al verscheide paragnosten ontmoet, dus ik geloof wel in geesten enzo, maar de paragnost die ik nu ook heb zei al dat ik geen geesten bij me had, of identiteiten. Verder weet ik het ook niet. ze zei wel dat ik zelf ook paranormale gaven heb en met m'n 7e levensjaar bezig ben. Kan ook zijn 9e weet het niet meer precies. maar goed misschien dat de dromen ook daarmee te maken hebben, omdat ik zoveel energie bij me heb dat ik het op 1 of andere manier kwijt moet, ik weet het niet

Angela
25 mei 2009

Trouwens in m'n echte leven zit het ook niet mee. Ik ben gestopt met de drugs dus. ik kreeg astma aanvallen, toen ben ik vorig jaar gestopt met roken ook nog. Ik mag niet meer drinken omdat m'n lever niet goed is. Ik ben te dik, heb suiker gekregen dus ben nu al weer aan het afvallen. Ik hou niet veel meer over wat wel mag, misschien dat daar ook een frustratie in zit wat zich uit in mijn dromen.

26 mei 2009

Beste Angela,
Tot nu toe is alles wat je schrijft echt voor mij in de zin van dat in de dingen die je meemaakt,droomt en voelt zie ik niet iets wat nieuw of onbekend is voor mij is behalve wat je paragnost zegt omdat ik ben een normale man die niks paranormaals heeft waardoor ik mij daar ook nooit in verdiept hebt.Ik heb bv geen verstand van zielen van overleden mensen. waar ik wel wat vanaf weet zijn goede/kwade geesten ( geschapen van vuur ) en aanwezigheden ( geschapen van licht ) omdat ik zo geboren ben en ik net zo met geesten omgaan als met mensen en demonen,magie,bezetenheid zijn voor mij hele gewone dingen
Ik heb geen twijfel over het feit dat ik je kan helpen en uit ervaring kan ik zeggen mischien is een goed persoonlijk gespek al genoeg want denk niet dat hulp iets is van rituele,meubels die rondvliegen etc. eerder een gesprek met de kwade geest , gevecht puur met woorden niet iets wat jij zou merken behalve het horen,
Ik weet dat dit mischien klinkt alsof ik zo uit een gekkenhuis kom maar ik ben een gewone man werk als fiscalist heb vrouw en een kind en een normaal sociaal leven ( alleen mijn vrouw en de mensen die ik help kennen deze kant van mij.)

Dennis PD

Angela
26 mei 2009

En hoe zou ik met die demonen moeten praten dan?

26 mei 2009

Beste Angela,
Als je slaapt en droomt dan moet je proberen met ze te praten zoals ik al eerder geschreven heb en kijken hoe ze reageren( hoe eng het ook is maar het is belangrijk om te weten wie ze zijn er hoe ze eruit zien) mocht dit niet te doen zijn of het helpt niet dan moet ik jou een keer zien om te praten ( je mag daarbij iedereen uitnodigen die je wilt, je weet tenslote niet wie ik ben )om precies te weten wie die geesten zijn zodat ik weet hoe of wat . Direct na het gesprek weet je of ik je kan helpen of niet, ( ik wil je graag helpen maar ondanks dat het nog nooit gebeurt is dat ik iemand niet kon helpen bestaat die kans helaas wel )zo ja dan zal en moet je dat direct merken.

Dennis PD

Angela
26 mei 2009

Je hebt wel goed dat ik een beetje bang ben om zomaar te ontmoeten haha. Maar je stelt me wel gerust dat ik er mensen bij uit mag nodigen. Ik ga je advies opvolgen, tenminste als ik me bewust ben van het feit dat ik droom. want als ik snachts slaap ben ik me meestal niet bewust van het feit dat ik droom namelijk. In ieder geval bedankt alvast. Ik hou je op de hoogte hoe het gaat. Lukt het niet op deze manier, dan ga ik op je aanbod in:)

Angela
26 mei 2009

Ik heb trouwens 1 keer een droom gehad die ik nooit meer vergeet. Het was een soort van les. Een man (die beweerde mijn toekomstige man te zijn) leerde mij dingen. Ik zag bijv. in de droom mijn vader dronken zitten aan de bar. en ik had zoiets van he bah nee daar heb ik geen zin in en ik wou weglopen. Hij veranderde van gezicht en stem en was ineens niet meer dronken. Kijk daar ga je al zei hij. Niet alles is wat het lijkt. Later zat ik in een restaurant en er waren veel mensen. Ik durfde niet op te scheppen. De man werd boos op mij. Hij zei als ik me om zoiets al schaam dat hij niets meer met me te maken wou hebben. Ik schrok ervan en dacht toen dat hij eigelijk wel gelijk had. Dus ik wou op scheppen maar toen was het eten allemaal op haha. Verder liepen we allebei op een gegeven moment naakt over straat. Dat was best eng, maar ook een gevoel van overwinning. zo van, ik ben niet bang voor wat andere mensen denken. Ik ging een kroeg in samen met hem (hou niet eens van kroegen) en toen werden we eruit gestuurd, omdat we niet naakt daarbinnen mochten zitten. We zijn weggegaan en toen hadden we ineens wel kleren aan weer. Ik herinner me niet alles precies. Maar wel de belangrijke punten dus. Verder herinner ik me nog dat ik op het eind vroeg of hij alsjeblieft nog vaker in m'n dromen wilde komen. Hij zei niets. SIndsdien heb ik hem niet meer gezien. Dat vind ik wel jammer

26 mei 2009

Beste Angela,
Deze droom die je beschreef is precies wat je moet weten dat niet alles is wat het lijkt want dit is echt waar en kijk hoe je je voelde tijdens deze droom die gevoel van overwinnig. als je tijdens het dromen dit kan herhalen en hoe eng het ook is of hoe bang je ook bent het is een illusie en wat ze ook doen lach erom. Vertrouw op jezelf en weet niks kan het beindigen van dit nog voorkomen wat er ook gebeurd.
Sterkte
Dennis PD

Angela
27 mei 2009

Tijdens die droom voelde ik me inderdaad heel goed. Jammer alleen dat het niet zo vaak voorkomt haha. Maar goed ik ga nu elke avond me proberen te concentreren dat ik droom, alleen heb ik het tot nu toe nog niet door. De droom vannacht was niet zo heel erg, het was slecht weer en ik fietste rond en was verdwaald. Ik fietste ineens in een menigte mensen die feest aan het vieren waren. Ik bleef staan kijken, vond het wel interessant, maar het slechte weer was zo erg dat iedereen weg ging en ik besloot ook weer verder te fietsen. Dit was geen nare droom gelukkig. Meer het ontdekken van nieuwe dingen tijdens het verdwalen, en het slechte weer ach dat hoort bij nederland:)

27 mei 2009

Beste Angela,
Ben blij met de droom die je gehad heb want zelf heb ik niet geslapen maar mijzelf alleen bezig gehouden met jou ( maakte mij een beetje zorgen )
Deze droom is heel possitief,na regen komt zonneschijn.
Maar wees op je hoede want het is mogelijk dat het stilte voor de storm is maar we zijn op de goede weg en weet dat intensie gelijk staat aan het doen ( alles wat je je voorneemt voor het slapen gaan neem je bewust/onbewust mee in je droom, dus ook al denk je dat je niet beseft dat het geen droom is weet je onderbewust het wel en zal dat effect hebben op je droom.)
Ga zo door
Ben trots op je.

dennis PD

Angela
27 mei 2009

Oei dat is ook niet fijn dat je zelf niet hebt geslapen. Als ik een nacht niet slaap ben ik helemaal niet te genieten. Hoop dat je de dag een beetje door bent gekomen. Ik hou je op de hoogte over hoe het vannacht gaat en ik zal me zeker sterk bezighouden weer voor ik ga slapen met het feit dat ik ga dromen. Heel erg bedankt alvast met alles wat je voor me gedaan hebt al.

kayleigh
27 mei 2009

sorry dat ik zo binnenval in jullie discussie maar heb een vraag..
ik heb zelf last van nachtmerries eigenlijk alleen maar en slaapwandel ook.. ik wordt na me vriend agressief en sla en schop hem en heb hem zelfs gewurgd.. nou ben ik bang dat ik hem wat aan doe in me slaap.. heb ook al een keer een mes gepakt omdat ik ook vaak in de keuken eten maak tijdens het slaapwandelen.. doe nog meer rare dingen in me slaap..ik slaapwandelde al toen ik klein was maar was afgenomen maar sinds 2 a 3 jaar veel erger geworden.. heb me ex ook bedreigd met de dood in me slaap maar die heeft me ook verkracht in me slaap en mishandelde me ook nu ben ik bang dat ik dingen niet heb verwerkt en ze in me slaap tot uiting komen.. ik lopp al bij een psycholoog en heb medicatie maar het gaat niet over.. en hoe moet ik dingen verwerken die in me slaap gebeurt zijn en me niet herinner..? weten jullie misschien iets tegen mijn agressieve gedrag in me slaap..?

28 mei 2009

Beste Kayleigh,
Het is goed dat komt binnenvallen omdat dit een ernstig probleem is om er ierts over te kunnen zeggen heb ik eerst een paar vraagjes.
Gebruik je drugs of drink je alcohol omdat je problemen had of heb je dat gedaan.
Als je slaapwandelt gebeurd dit dan 1 a 3 uur na het slapen gaan of later.
Word je alleen agresief als ze je proberen wakker te maken of gebeurd dit spontaan tijdens het slaapwandelen.
Ga je elke avond om de zelfde tijd naar bed of is het slaappatroon onregelmatig.
Word je gillend wakker of normaal.
Als je antwoord kan geven op deze vragen dan kan ik je meer vertellen.

dennis PD

Angela
28 mei 2009

oei dat lijkt me heel erg kay leigh, ik heb er geen verstand van, dus ik zal je niet kunnen helpen. ik hoop dat dennis het wel kan. Dennis, ik heb weer een hele goede droom gehad, Er zaten wel enge dingen in, maar ik ging er tegen in, ik vecht terug en ik kwam ergens terecht waar ik hulp kreeg, dat gebeurde normaal nooit in m'n droom. Ik verstootte zeg maar de kwade brein van de troon daar, waardoor ik een soort van koningin was. Ik kreeg hulp van de mensen, omdat ze ook van het kwaad afwilden en mij wilden als een soort koningin. Het was allemaal heel raar, ik vroeg hoe ik hun terug kon vinden in mijn dromen. Ik moest in een zee of een meer ofzo gaan en dan een soort gat ingaan ofzo. Dan kwam ik er weer terecht zeiden ze. Ik ga ze vannacht weer opzoeken, ik wil ze nooit meer kwijt haha. Heel erg bedankt voor al je hulp Dennis en ik hou je op de hoogte. Heb je beter geslapen vannacht?

28 mei 2009

Beste Angela,
Ik lees je bericht met tranen in mijn ogen van blijschap en ik weet nu dat er een band tussen ons is anders zouden die mensen jou nooit gevonden hebben en ja nu kan ik weer lekker slapen want ik weet dat je controle hebt over je dromen en zolang je er goed mee omgaat zullen die mensen bij je blijven.
Hou mij aub op de hoogte en als het goed gaat dan zal je gezondheid ook verbeteren.
Dennis PD

Angela
28 mei 2009

ik ben je heel dankbaar dennis. ik kan het nog bijna niet geloven, maar er wordt ook steeds meer duidelijk. bijv. de duivel/slechte demonen zijn nooit het zelfde, ze zijn vaak verpakt in iets waar je van houdt. zoals vannacht zag hij er uit als mijn broer, maar het was alleen een verpakking die hij zich had aangenomen. dus als ik er tegen vecht weet ik dat ik vecht tegen de demonen en niet tegen mijn broer zelf. Ze proberen je altijd in de maling te nemen die demonen. Gelukkig zie ik nu in dat al die mensen die altijd tegen me waren in mijn dromen, niet de mensen zelf zijn die wel om mij geven , maar gewoon de demonen die mij in de maling namen. Nu sta ik sterker en hoop ik dat ik dit door kan zetten. Ik hoop dat jij ook hele fijne dromen gaat hebben en lekker gaat slapen. Ook hoop ik voor Kay Leigh dat ze het opgelost krijgt. Iedereen verdient een goede nachtrust. Dus Kay Leigh ook sterkte gewenst. Ik zal zeker nog vaker hier komen en vertellen over mijn dromen. Echt ik ben zo blij!

kayleigh
28 mei 2009

bedankt voor jullie reactie

om op jou vragen te antwoorden:
ik blow wel en af en toe in alcohol
soms begin ik al heel snel in een soort vage slaaptoestand te bewegen of vreemde houdingen aannemen zoals met me benen van het matras de lucht in en met me handen er naar toe of rare houdingen liggen en praten maar meestal na 2 a 3 uur
ik wordt nooit wakker gemaakt door mensen dus ben in me slaap agressief al en vecht tegen iemand lijkt het in me slaap.. maar voor me gevoel heb ik dan helemaal niet gedroomd maar lijkt het op een black out in me slaap ik droom pas nadat ik weer in bed lig voor mijn bewustzijn dan..
mijn slaap is onregelmatig omdat ik bang ben om in slaap te vallen maar ben altijd zo moe dat ik in coma lig..
ik wordt niet echt gillend wakker maar wel vaag mompelend soms schreeuw ik wel in me slaap maar dan wordt ik niet wakker soms wordt ik wel wakker van me eigen gepraat..heb ook vreemde taaltjes in me slaap..
mijn psych denk dat ik niet slaapwandel maar last heb van dissociatie in me slaap.. ik weet het zelf niet herinner me er helemaal niks van.. vannacht stond ik met een schaar in me handen me vriend heeft die toen wel afgepakt en iets een zakdoekje voor in de plaats in me handen gedaan.. weet het allemaal niet zo goed wat ik er mee moet..? als je nog meer vragen hebt moet je het maar vragen..
nogmaals alvast bedankt

28 mei 2009

Beste Kayleigh,
Om te beginnen wil ik alvast sorry zeggen voor het geval ik iets verkeerds zeg of iets kwetsent maar ik moet soms rsre dingen vragen of dingen zeggen die klinken alsof ik gek ben maar ik probeer alleen te weten te komen wat er aan de hand is omdat dit geen leven is zo.
Is er iets wat je wel kan heringeren van wat je droomt en is dit begonnen na je ex en toen je vroeger slaapwandelde was je toen ook al agressief.
Dissociatie in je slaap is raar en denk dan ook dat je psych geen idee heb wat er aan is.
Kan jij of je vriend iets vertellen van die vreemde taaltjes bv een woord of een zin.
Als laatste wil ik weten of je geloofd in bezetenheid en zwarte magie etc.

Dennis PD

kayleigh
28 mei 2009

beste dennis
ik herrinner me dromen soms wel maar alles gaat altijd heel snel en door elkaar dan ben ik op die plek dan op een ander maar wordt altijd achtervolgd en er gebeuren alleen maar rampen of rare dingen er zijn bedaalde dieren die terug komen maar ik ben alleen bang voor de krokodillen en de haaien maar de spin en de slang niet de spin moet ik beschermen in potjes. kikkers komen ook voor en hamsters heeel veel. als ik ergen heen moet kan ik er nooit komen en gaat alles de verkeerde kant op..in huizen wordt ik achtervolgd en kan ik van de ene kamer na de andere komen of via geheime gangen ontsnap altijd wel..soms krijg ik herbelevingen in me dromen..maar vaak weet ik dat ik heftig gedroomd heb maar kan me niet meer herinneren wat..en als ik slaapwandel lijkt het een blackout.. me vriend kan mijn gebrabbel niet ontcijferen helaas..het klinkt als een mix van talen ofzo zonder klinkers.. het slaapwandelen is weer begonnen toen ik met me ex nog was ik reageerde in me slaap op het misbruik en sloeg hem en heb hem bedreigd in me slaap maar kan ik me ook niks van herinneren zat ook onder zware medicatie..
toen ik klein was, was ik ook al agressief tijdens slapen.. ik geloof wel in zwarte magie me vader zat in een sekte en deed aan zwarte magie.
hij leerde me ook uit me lichaam treden toen ik klein was..
heb je hier iets aan?

28 mei 2009

Beste Kayleigh,
Ik heb hier veel aan alleen kan ik niet zeggen dat ik er blij mee ben omdat er zijn jou dingen geleerd die zonder de juiste kennis gevaarlijk zijn.
In hetgene wat je nog weet van je droom zie ik dat je spinnen beschermd en dat slangen niet erg zijn ( dit zijn dingen die met het kwaad te maken hebben ) uittreden is iets waar ik mij bij afvraag waarom dit je geleerd is .
Dit alles heb te maken met satanisme/zwarte magie,bezetenheid.
Ik heb hier geen probleem mee en kan je helpen maar aangezien het een onderwerp is die vrij uitgebreid en delicaat is lijkt het mij beter om dit niet hier openbaar te doen. je kan prive reageren zodat we kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen.