Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Aanwezigheid in huis, denk ik.

Kiara
14 jaar geleden

Hoi,

Sinds een poos maak ik vreemde dingen mee in huis. Lampen die knipperen of kapot gaan, spullen die zomaar van de kast vallen.
Ik ben zelf iemand die probeert het spirituele zo nuchter mogelijk te bekijken, heb rond mijn tienerjaren veel meegemaakt op dat gebied en heb het een tijd weggestopt en niets mee gedaan, van mij hoeft dat zweverige niet zo :)

Maar het wordt nu een beetje te gek, ik kan om de paar weken lampen vervangen, het is geen oud huis en de elektriciteit is goed. Heb al verschillende oorzaken gezocht op internet of het aan de stroom kon liggen, maar niemand had hier echt een duidelijk antwoord op. Ik heb al langer problemen met elektriciteit, knipperende lampen zijn mij niet vreemd. Maar het wordt vervelend, lampen zijn niet goedkoop en zelfs spaarlampen met een levensduur van 2 jaar gaan met uiterlijk 2/3 maanden kapot.

Een paar weken terug viel er een suikerbus van de kast op mijn hoofd, zonder logische verklaring. Heb samen met mijn vriend bijna een halfuur lang op elke mogelijke manier geprobeerd het blik te laten vallen, kasten opengetrokken terwijl het blik op het randje stond etc maar niets kon het verklaren.

Spullen verplaatsen zomaar zonder reden, terwijl we een vaste plek ervoor hebben en het geen van beide op een andere plek leggen. Laatst lag er een waterfles van mijn vriend aan mijn kant van het bed, terwijl de fles nog redelijk vol was en niet onder het bed door kan rollen.
Die avond lag ik eerder in bed dan mijn vriend, speel dan meestal nog een spelletje op m'n telefoon. Nooit problemen met het toestel gehad maar die sloeg opeens tot 3 keer toe volledig op tilt. Na die avond is het niet meer gebeurd (gelukkig!)

Ik heb dit verhaal ook gedaan op een ander spiritueel forum en daar werd aangegeven dat er een jongen is die mijn aandacht trekt. Degene die dit aangaf is helaas niet veel meer op het forum.
Is er iemand die mij kan helpen met mijn verhaal, misschien kan beamen dat het om een geest gaat en deze misschien kan helpen?

Bedankt voor het lezen!

Kiara

Beebee
14 jaar geleden

Hoi Kiara,

Onderstaand stuk heb ik geplaatst in een forum.

Ik kan je hier mee helpen

Om alle verhalen van iedereen door te spitten wordt er te veel geplaatst.
Om overal een reactie bij te zetten ook, daarvoor open ik een nieuw onderwerp.
Zoals een hoop mensen met elkaar bespreken hebben zij last van geesten die in hun dromen bij ze komen of die hun gedachten beinvloeden.

Je kunt ze ook thuis voelen, hun aanwezigheid of je bekeken te voelen. Je kunt ook lezen zoals Fenaux op forums schrijf dat dit geesten zijn die nog niet naar het licht zijn gegaan.
Ze kunnen ook inderdaad niet weg willen bij jou of bij de plek waar ze aan hangen. Ik heb een cursus gevolgd waarmee ik heb leren communiceren met de geesten. Alles is aan te leren maar met elk talent is het zo je zal in het een beter zijn dan in het ander. Ik ben nooit ergens goed in geweest (school of sport) en ben blij dat ik iets in m'n leven hebt ontdekt waar ik wel goed in ben.
De geesten door laten komen in liefde met boodschappen voor hun families. Dit is ook heel leuk werk om te doen.
Wat ik zelf interessanter vind (niks ten nadele van de lieve opa's en oma's) zijn de geesten die hier nog 'hangen". Wij hebben geleerd hoe je ze kunt benaderen/vragen waarom ze hier blijven hangen en vervolgens een dialoog aangaan waarin je het oude zeer oplost en transformeert. Hierdoor gaat de geest zijn daden in het verleden accepteren en zal een rreis naar het licht met begeleiding sneller accepteren.
Wierook is hiervoor totaal niet nodig. Waarom ik dit schrijf? Na al mijn vriendinnen en kenissen in de kring benaderd te hebben begint mijn kring steeds kleiner te worden. Ik herinnerde mij het droominfo forum waar ik zelf vorig jaar veel heb geschreven na rare dromen.. Ik wist ook dat hier veel mensen zitten met auralifters om zich heen.
Ik plaats hier een linkje waar je meer kunt lezen over auralifters. Ze zijn niet eng en mensen zijn meester in zichzelf gek maken, angstig maken waardoor de lifter meer vat krijgt en de persoon waar hij bij lift nog gekker kan maken. Tot je echt aan je zelf gaat twijfelen. Het is jammer dat hier zo veel mensen mee lopen en niemand weet of durft er over te praten. Het is fijn dat hiervoor dit forum veel dienst kan zijn.

Mocht je interesse hebben en wil jij je huis schoon of jouw aura schoon laten maken, dan kan je me bereiken via mijn e-mail:
ook kan ik je een oefening leren waardoor jij je aura af kan sluiten voor andere energieen.

Met vriendelijke groeten,

Barbara

Hierbij de link over auralifters

Commerciële linken verwijderd
Beheer1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door Sheherazade.

Dide
13 jaar geleden

Raar genoeg, na het aansteken van een wierookje, is mijn lamp zonder enige redenen aan het knipperen geslagen, hi is totaal niet warm, dit is me al een eeuwigheid niet meer overkomen en hi is nu raar genoeg ook gewoon uitgeslagen, aangedraait losgedraait niks helpt. Ik voel me al de hele tijd niet op me gemak, alsof ik... tja niet alleen ben, en het een vreemde is. Ik moet zeggen dat ik normaal niet zo bang ben, maar echt fijn voelt het niet!
Ik vind het nog steeds wel een beetje eng, had het op me 14de ook maar besloten er niks mee te doen, heb en had ook niemand die me er iets over kan leren al is het maar door geldgebrek.

Kun e niet alsnog op een simpele manier vragen of ze weg willen gaan... of op een simpele manier weten wat ze willen.

Groetjes Dide

Samantha
12 jaar geleden

hallo,

ik voel heel vaak een aanwezigheid van iets weet niet wat het is helemaal niemand thuis op dat moment gebeurd vaak als ik de afwas staat te doen of ergens bezig bent....krijg vaak koude rillingen over me hele lijf net of ik in een vriezer sta...zo raar....vaak hoor ik ook dingen denk ik dat er iemand wat heeft gezegd maar dan heeft niemand dan op dat moment...me lampen gaan veel kapot kan iedere week onderhand nieuwe lampen erin zetten....me wc die doorspoeld en zeiknat is overal was nachts gebeurd terwijl iedereen lag te slapen....vraag me af of er hier wat is en als dat zo is wat die gene van me wilt en wat ik er aan kan doen..

groetjes

Sofie H.
12 jaar geleden

Hey Kiara...

Bij ons thuis gebeuren er al jaren rare dingen: (met komen en gaan)

Voetstappen (als er niemand is), lichten en tv aan en uit, vol fleske water van bureau valt, koude rillingen, djembee muziek horen,... :-)

Gekke dingen...

Ik probeer dit wetenschappelijk te verklaren...maar is nogal moeilijk, niet? :-)

Mss stel ik mezelf teveel open voor het spiritueel? Geen idee...

Ik moet er toch iets op vinden...

Kan je huis zelf reinigen? Of andere tips?

wwDennisww
12 jaar geleden

hoi kiara heb je mischien onlangs verbouwingen gedaan in het huis? Want geesten kunnen namelijk heel actief worden na een verbouwing.
omdat ze er mischien jaren hebben gewoond,en het meestal niet mooi vinden als je het huis anders maakt dan het is.Dan kunnen ze namelijk ook dingen gaan verplaatsen,verstoppen,en zelfs gooien met spullen.Heb zelf ook al veel dingen meegemaakt. Zoals een goede geest verscheining door de huiskamer zien lopen,kranen die bijna elke dag spontaan gaan lopen,iemand die door de raam van mijn slaapkamer deur kijkt.hard geschreeuw (dat heel ver weg lijkt te komen) zijn allemaal heel aparte dingen maar toch best interessant.

12 jaar geleden

Ik ben blij dat ik me heb aangemeld , kom er dus achter dat ik dus niet de enige ben met ervaringen op spiritueel gebied.
De laatste maanden , weken voel ik heel sterk dat er iemand is , door dingen die ik voel en ervaar.
Maar het frapantste is toch wel dat ik een paar weken terug snachts rond een uur of 3 wakker werd en tot 3 keer aan toe heel zachtjes , maar toch ook wel duidelijk mijn naam heb gehoort ( in mijn slaapkamer) en voor zover ik het nog weet was het een vrouwen stem. Hier was ik toch wel een beetje overrompeld door.
Apart want ik woon alleen, was niemand aanwezig in mijn huis, behalve ikzelf dan. Via via heb ik begrepen dat het een vorm van contact maken is , maar wil graag duidelijkheid hierover.
Is er misschien iemand die mij hierover duidelijkheid kan geven?

Dirk
11 jaar geleden

Hallo, ik ben een erge Michael Jackson fan, heb ook een kast vol met spullen van hem, iedere week valt er hetzelfde boek van die kast af, soms hoor ik zijn stem ook, koude rillingen, ik voel aanwezigheid, soms ben ik met vrienden in de stad, en dan zeg ik: horen jullie dat, die muziek van Michael, en dan zeggen zei: waar heb je het over?
soms lijkt het ook alsof iemand me adviezen geeft, of belangrijke dingen tegen me zegt. en heel vaak gaat de deur zomaar open, terwijl ik juist een deurmuis gebruikt heb, of de vloer en de trap kraken, en 1 keer ging 's nachts zomaar mijn Ipod aan, en speelde muziek van MJ af. Ik ben niet bang ofzo, maar geeft toch wel een grillig gevoel als je 's avonds naar beneden gaat om wat te eten, ben dan ook best bang in het donker, maar dat heeft met iets anders te maken. verder is er nog iemand's aanwezigheid, in boze zin. ik doe aan atletiek, en soms struikel ik zomaar, over niets, niet over mijn eigen voeten, niet over veters over helemaal niets, en toen lag mijn hele been meteen open. er is iets, of iemand dat mij probeert te grijpen.

demilaaa
11 jaar geleden

Hoi, de laatste tijd met het verbouwen heb ik last van een gevoel dat er iemand bij me is. Met douchen knippert heel de tijd het licht, en toen ik begon over dat we om elkaar moeten geven en niet bang maken envroeg dat ie weg wilde gaan , stopte het. Toen ik 7 was had ik er last van dezelfde droom. Een meisje met een onduidelijk gezicht die me om hulp vroeg. En dan werd ik zwetend wakker, zonder dat ik een engen film zag. Em ik heb ook vaak last van koude rillingen. Ik ben nu 13 en maak me zorgen, laatst zag ik weer dat meisje maar in een auto zitten, ik knipperde en ze was weg. Ik ben echt bang de laaste tijd. In mijn kamer hoorde ik een keer toen niemand er was 'Ga weg dan gebeurd er niks'. Dat is nu een jaar geleden. Ik weet niet wat ik moet doen...

roy
11 jaar geleden

ik heb dit ook lampen aan en uit het zijn geesten maar niet met slechte bedoelingen
. je zou mischien denken dat is niet zo maar ik ben helder ziend ik kan mensen die overleden zijn zien .

RasmusFan
10 jaar geleden

Hoi,


Ik lees hier verhalen die ik herken, ik kom zo net thuis met de kids en leg mijn sleutel op de vaste plek naast me bij de pc, of de schoenenkast 2 meter verderop.
Ik kan ze niet meer vinden, alles op zijn kant kop gezet en ik heb alleen bij de pc gezeten maar, ze zijn echt weg.
Ook lampen die aan zijn als ik thuis kom en ik weet zeker dat ze uit waren .

Ook mijn dochter zegt dat ze "geesten "ziet in huis de hond van 8 maanden jong blaft als een gek naar de achterdeur sinds een week. En alleen 's avonds rond half 8, 8 uur en stopt pas als we naar bed gaan.

Ben een keer bij de pastoor geweest en die zei "dat ik misschien wel op een doorgang woon
Waar ik woon zijn de huizen 8 jaar jong en ik ben de eerste bewoonster , ik weet alleen dat dit oude voetbal velden zijn en dat ergens hier een meisje dodelijk door de bliksem is getroffen.

Weet iemand wat dit betekend? Of wat dit is? Of misschien weet wat ik eraan kan doen?


Alvast bedankt!
Laura1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door Sheherazade.

IsabellaXLoveday
10 jaar geleden

Hi,

Mijn ik ben Isabella. Ik ben 11 jaar oud. Sinds dat ik ongeveer 7 jaar ben zie ik erg veel geesten. Ik kan precies om schrijven hoe ze eruit zien! Als je in een raam kijkt en je ziet jezelf, zoiets ziet een geest er ook uit. In ons huis gebeuren rare dingen. (Ik ben de dochter van Laura die daar boven staat) Mijn pup van 8 maanden blaft 's avonds tegen de achterdeur, en als we op de bank zitten blijft ie er zo geconcentreerd naar kijken. Heel de tijd moeten we z'n kop naar beneden halen, en hij gaat als maar door met dat geblaf, ik vindt het gewoon eng worden! Zelf zie ik ook geesten, ze zeggen dat honden het ook zien, maar nu geloof ik daar ook écht in. Want waarom steeds rond dié tijd? Altijd 's avonds!

En net dan nog, mijn moeder had de sleutel bij haar computer neergelegd, en ineens zijn ze weg! Alles overhoop gehaald, maar niks te vinden. Ze is niet uit de kamer geweest. Niet van haar stoel af, en ineens: WEG! Niet meer te vinden!

En ook nog, een paar minuten geleden: de gordijnen waren dicht (Meestal blaft onze hond voor de raam en dan gaan ze open) Maar nu, ze is niet gaan blaffen, en ze staan in een keer open... Dit is gewoon raar! En vooral ook eng! Ik voel en zie ook de aanwezigheid van de geesten, als het tenminste geesten zijn die dit doen! Maar ik weet bijna zeker dat de geesten het zijn, het zijn dode mensen die geen rust kunnen vinden. Of mensen die je haten die je willen pesten door dingen te verplaatsen/weghalen. Dit komt vaker voor bij ouderen mensen. Mensen, een tip: leg dingen weg. En onthoud goed waar ze liggen! Schrijf het op en kijk of het er ligt na 2 á 3 uur? Zo niet, vraag aan uw huisbewoners of zei het hebben gepakt. Hebben ze dat niet gedaan? Dan bent u misschien een geest op het spoor. Oftewel, een geest is u op het spoor...

Met vriendelijke groet,
Isabella Loveday

mariane
10 jaar geleden

een aantal dagen geleden werd ik snacht ineens wakker door 1 van mijn wekkers.
niet abnormaal zul je denken ? Maar wel als je weet dat de wekker niet werkte.

Eetst dacht ik dat het gewoon een slecht contact was maar het is daarna nog meerdere keren gebeurt.
Ook zie ik soms vreemde schaduwen acht mij in de spiegel...Mijn vriend en ik maken zich enorm veel zorgen.

Wij hebben ook katten , en soms wordt de kat ineens uit het niets heel agressief tegen iets in de lucht dat er niet is.

op een nacht gingen ook ineens alle wekkers in het huis af om kwart voor drie.
Wat is dit .

dieter
10 jaar geleden

ik heb dit verhaal al eerder hhoord bij mensen.
Men zegt dat het een goedaardige geest is. maar of je in die spirituele onzin moet geloven,
Het kan ook inderdaad een slecht ontact zijn he !

frank
10 jaar geleden

ik zag gisteren nog toen ik in bed lag 2x een lamp knipperen maar dat kan normaal niet want op die plek op de plafond zit helemaal geen lamp HUH!
ik heb tot 2x toe meegemaakt dat onze kat niet naar de bijkeuken durft en wij voellen ook wel iets maar wat?geesten o.i.d.?
ik heb geregeld dat ik s'nachts tot wel 3x wakker word om dat ik dan denk te horen gehebben dat mijn wekker is gegaan en dan kijk ik op mijn telefoon en dan zie ik dat het nog maar 13.00u is bijvoorbeeld.
raar maar waar.
ik mediteer wel eens maar dat is maar zelden.

als iemand idee heeft wat hier aan kan doen dan hou ik me aanbevelen.
post het dan gewoon hier dan even.

10 jaar geleden

Frank,
Zo te lezen zou het best wel eens kunnen dat je een geest in huis heb , ...Dieren hebben er zo wie zo een zintuig voor !
Ik zou er niet bang voor zijn als ik jou was...duidelijk kenbaar maken dat het jou huis is en wegsturen.
Mocht dat niet lukken , kan je altijd nog witte Salie gebruiken om je huis te reinigen ! Hoop dat je hier wat aan hebt

Esra
10 jaar geleden

Salie branden helpt niet en er zelf zomaar mee in contact gaan is ook niet verstandig omdat je niet weet of de geest je goed gezind is. Bij ons thuis gebeuren er ook vreemde dingen met o.a. lampen die vanzelf uit en ook weer aan gaan, ook voel ik me soms niet alleen. Ik heb echter niet het idee dat het ons kwaad wil doen, maar enkel onze aandacht wil. Ik denk dat het belangrijk is dat je niet bang bent en wanneer je wel angstig bent probeer dan kalm te blijven en je over die angst heen te zetten. Bedenk dat jij altijd sterker bent omdat je een fysiek lichaam hebt, er is veel energie nodig voor geesten om zich kenbaar te maken. Wat ook belangrijk is, is om je gedachten en gedrag zoveel mogelijk positief (zuiver) te houden, dit omdat negativiteit negatieve geesten kan aantrekken omdat alles bestaat uit trilling. Angst en woede bijvoorbeeld hebben een lage trilling, zaak is dus om je trilling zoveel mogelijk hoog te houden. Goede geesten willen ons niet bang maken, ze doen het soms misschien onbewust toch omdat wij ze niet kunnen zien, maar het is niet hun bedoeling. Negatieve geesten proberen ons wel angst aan te jagen om zo grip op ons te krijgen, je kunt je dan wenden tot aartsengel Michaël voor bescherming. Gewoon vragen zoals je een normaal persoon zou vragen om bescherming. Wanneer het echt uit de hand loopt, zou je contact kunnen zoeken met iemand die de geest helderziend kan waarnemen en weghalen. Kijk hier wel mee uit, er zit namelijk veel kaf tussen het koren en wanneer men veel geld vraagt, kun je ervan uitgaan dat deze niet zuiver is en beter een ander zoeken.

Geesten zijn net als wij alleen hebben ze geen lichaam meer. Wij zijn dus eigenlijk ook 'geesten' alleen 'wonen' we nog in een lichaam. Zelf ben ik een keer spontaan uit mijn lichaam getreden en hing ik met mijn astrale lichaam boven mijn fysieke lichaam dat nog gewoon in bed lag. Op dat moment was ik dus ook een geest en zou iemand mij alleen helderziend kunnen waarnemen.
Een geest die om wat voor reden nog niet naar het licht is gegaan, is vaak bang of verward. Ook kunnen ze verdrietig en boos zijn net als wij, boos omdat je bijvoorbeeld iets hebt verandert in 'hun' huis of boos omdat ze niet begrijpen dat ze dood zijn en waarom niemand ze ziet. Geesten leven in de astrale wereld en kunnen heel makkelijk de stap naar onze wereld maken. Vaak willen ze ons niet bang maken, maar slechts onze aandacht. Ik kan er nog veel meer over vertellen, maar laat het hierbij en belangrijk is om vooral niet in je angst te schieten.

Amanda van den Berg
9 jaar geleden

Hallo Esra,

Ik denk dat er idd een entiteit zich in jouw huis bevind. Dit kun je laten controleren door een medium. En het haar dan ook laten reinigen. Zelf reinigen kan ook, mits het geen vervelende entiteit is. Sommige laten zich niet zomaar verwijderen. Koop bij een kruidenwinkel gedroogde witte Salie. Of ga naar een spiritueel winkeltje koop het daar en laat je het even uitleggen waar je mee zit en wat je met de witte salie moet doen. Thuis moet je alle deuren en ramen dicht doen. En ga dan goed met de witte salie die je hebt aangestoken (blaas hem ook weer uit dan gaat het roken) door het huis. Behandel kamer voor kamer, en vooral goed in de hoeken. Als je het hele huis hebt gedaan. Laat dit dan even een half uur inwerken en zet dan alle deuren tegen elkaar open en doe alle ramen en buitendeuren open, kortom laat het hele huis goed luchten. Mocht dit niet werken ga dan naar een medium en leg het probleem daar neer. Ik hoop dat je hiermee bent geholpen.

Groetjes Amanda

Amanda van den Berg
9 jaar geleden

Ga naar een medium en zij helpen je wel. Niet bang zijn er is echt meer dan wij weten!

benito
9 jaar geleden

ik weet niet wat er echt gaande is maar ik ben nu weg van die studio maar glazen die verschuiven van je salontafel naar je tvkast gekraak alsof er iemnd naar je kijkt echt ik voelde mij niemeer op mijn gemak en als ik eerlijk moet zijn overal waar ik slaap is het het zelfde liedje ik heb een patertenoster op mijn kamer hangen eerst helpt het en dan gebeuren de dingen weer en het is altijd op het zelfde uur enb zo wisseld het af

weet iemand hier een oplossing voor heeft pls ik voel me echt niet meer op mijn gemak?

9 jaar geleden

Hallo allemaal.

Ik zit met het volgende.
Ik zie steeds schimmen in m'n ooghoeken.
Ook ruik ik uit het niets een vreemde geur.
Een keer leek het of er ineens iets razendsnel op me afvloog.
En 2 x leek het erop dat ik werd geduwd waardoor ik m'n evenwicht verloor.
het lijkt er soms ook op dat ik kinderen hoor terwijl mijn kinderen niet aanwezig zijn.
Ik heb al m'n ervaringen aan m'n moeder verteld.
zei vertelde me dat toen ik klein was altijd bang was om naar de wc te gaan omdat er een meisje opzat,Terwijl er niemand was.
ook speelde ik altijd op m'n kamer met een denkbeeldig vriendje waar ik trouwens ook hele gesprekken mee voerden.
ook was m'n moeder altijd 1 sok kwijt, uiteindelijk vond ze die wel op onlogische plekken.

ik herinner me hier helemaal niks meer van en heb het ook niet meer ervaren tot een half jaar geleden.

Ik ben nu wel heel nieuwsgierig wat ze van me willen en wil er graag mee verder gaan.
Ik ben me zelf steeds aant pushen om contact met ze te krijgen maar ze blijven verstoppertje met me spelen.
Hoe kan ik me opstellen aan je.
Ik heb inmiddels angst/paniekstoornissen eraan overgehouden doordat het uiteindelijk m'n leven beheerst.
ik durf hier niet met m'n psycholoog over te praten.

Wie kan me aub verder helpen.

b.v.d
Dalton1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door Sheherazade.

Isabelle0408
8 jaar geleden

hey, sinds een goeie maand heb ik thuis meer en meer last van flikkerende lichten. Het rare is dat mijn vriend dit maar 1 keer heeft meegemaakt als ik er ook was. Voor de rest gebeurd het als ik alleen ben. Ik ben ook erg prikkelbaar de laatste tijd en de flikkerende lichten zijn bizar. We wonen al
3 jaar in dit nieuwbouw appartement en dit is nog nooit voorgekomen. Het slaagt ook nergens op. We hebben
Ook een dochter van
9 maand oud. En soms
Kijkt Ze naar het plafond en lacht ze.
Maar er is niks. En daarstraks zat ze op mijn schoot en ze was precies iets aan het volgen en deinste toen wat achter uit. Precies of er kwam "iets" te dicht bij haar. Mijn mama was goed in kaartlezen en blijkbaar zijn mijn zus en ik gevoelig voor het spirituele. Kan jij me soms wat antwoorden geven of raad? Mvg

8 jaar geleden

Hoi,

Het kan heel vervelend zijn. En ook veel energie van je vreten. Dat kan ook de oorzaak zijn waarom je misschien meer prikkelbaar bent. Je hoeft er in ieder geval niet bang van te zijn. Je moet er niet bang zijn. Als het geen negatieve energieën zijn dan is er niks om bang van te zijn, alleen soms kan het vervelend zijn tenzij je er vrede mee krijgt voor jezelf. Het zouden overleden familieleden kunnen zijn die zich willen laten 'zien' aan jou en laten weten dat ze er zijn.
Maar het kunnen ook dolende zielen zijn die verder geen kwaad in de zin hebben. Je zou gewoon eens hardop kunnen zeggen dat je graag wilt dat ze jou en je familie met rust laten, dat wat ze ook misschien aan verkeerde dingen gedaan hebben, dat ze nu genoeg hebben moeten dolen en dat ze naar het licht kunnen gaan wat naar ze lonkt. Daar is het veilig en zijn ze vergeven voor wat ze gedaan hebben of denken gedaan te hebben. En dat ze niet bang hoeven te zijn voor het licht. Als je zoiets vanuit je hart kunt zeggen dat je ze oprecht het beste en liefde wenst en veel vrede en harmonie in het licht, dan gaan ze meestal wel weg.
Rituelen ben ik niet zo fan van. Ik brand wel eens pure salie maar dat is meer voor het zuiveren van nare luchtjes door koken dan iets spiritueels.
Als je niet weet wat je doet moet je ook geen rituelen uitvoeren. Dat kan het alleen maar erger maken. Dan kun je dingen aantrekken die je zeker niet wilt!

En je kunt eens denken aan een grote ruwe tijgeroog steen in kamers te plaatsen waar je er last van hebt en naast de meest gebruikte buitendeur (aan de binnenkant)

Wat je in huis hebt zou ook misschien te maken hebben met je zelf. of jij niet lekker in je vel zit, ruzie's hebt gehad en daar over zit en die andere persoon nog kwaad is op jou.... Of je vriend/man die problemen heeft en ergens mee zit....
Jullie kunnen iets hebben 'meegenomen' door een mindere gemoedstoestand wat bij jullie speelde. Dat soort dingen kunnen het ook zijn.

Ik was werkte met mensen die wonen op een zorgboerderij. cliënten met veel zware problemen hebben ook vaak een negatief verleden en slepen wel eens negatieve energieën met hun mee. Die kon ik waarnemen. Zelf heb ik als begeleider ook ingewoond als inwonend begeleider. Dat pand had een zware lange geschiedenis. Daar had ik erg veel last van een vorige bewoner en partners in crime van hem.
Waarbij ik ook fysiek aangevallen ben, niet alleen in huis maar ook op de weg.
Mede met hulp van het licht.... inclusief bijbelse figuren, is dat vervelende en gevaarlijke paranormale niet meer in mijn leven. Als je gelooft in dit onverklaarbare, zou je wellicht ook kunnen danken aan vertrouwen op bijbelse figuren en krachten. Dat hoeft verder niet institutelijk religieus te zijn, je kunt ook gewoon bedenken dat ze goede personen zijn die graag helpen.... als je er maar om vraagt en er op vertrouwd.

Ik krijg nog wel eens dolende geesten snachts aan mijn bed te zien. Die zeg ik naar het licht te gaan en dan gaan ze weg.
Soms denk ik dat ze mij gebruiken om dat laatste zetje te krijgen om toch maar te stoppen met dolen.
En soms zie ik beschermengelen in mijn slaapkamer. Het verschil kun je ook voelen. Je kunt voelen of iets naar is en kwaad, of neutraal, of erg fijn en vredig is.

Vaak krijg ik wat te zien als er veranderingen in mijn leven komen. Dan wordt het actiever.
Ik weet niet of het je helpt.... maar wie weet.

groetjes

lunatamara
8 jaar geleden

Ik heb ook het idee dat er bij mij thuis aanwezigheid is ik hoor geklop op de muur heb steeds een kkou in me nek en rug dat ik er kkippevel van krijg. Mijn hond kijkt steeds naar het plafond. Er komt steeds een bier lucht langs me neus terwijl ik geen bier drink. En er is veel stress in huis voel me continu moe en depressief. En mijn vriend heeft precies het zelfde zou het daar aan kunnen liggen. Soms hen ik gedachtes die niet bij mij horen en krijg ik weer paniek aanvallen. Ik heb een extreem sterke intuïtie en ben veel bezig met het spiritueele. Kunt u mij vertellen of het zo is of dat Ik het me allemaal in beeld gr van tamara

8 jaar geleden

Hallo Tamara,

Als je je veel bezighoud met spiritualiteit dan kan het maar zo zijn dat je energie aantrekt die niet gewenst zijn als je ook nog eens slecht in je vel zit. En niet alleen jij maar ook je vriend slecht in zijn vel zit.
Entiteiten, positief en negatief zijn overal of kunnen overal wel eens zijn. Maar je trekt ze aan als je vatbaar bent voor invloed van negativiteit. Deze teren op een zwakke mentale gesteldheid van levenden. Wat komt door stress of van bijvoorbeeld ook veelvuldig negatieve dingen zien op tv of in de krant of van mensen om je heen. Dingen die jou negatief stemmen.
Als dan je aura verzwakt en gaten krijgt, kunnen ze aan je 'kleven' en meeliften op jouw energie en steeds meer invloed op jouw bestaan en wezen krijgen.

Maar het kan ook zijn dat er al iets in dat huis zat en het niet naar het licht wil gaan of nog niet overtuigd is om daar heen te gaan.
Je kunt het eens ronduit vragen of hij naar het licht wil en zeggen dat er geen schaamte hoeft te zijn voor eventuele daden in zijn leven voor hij/zij stierf. Dat er geen veroordeling zal zijn in het licht (de bron).

Als je hooggevoelig bent, ben je sowieso meer vatbaar voor entiteiten die langskomen. De positieve die hebben geen kwaad in de zin en komen alleen even bij je checken. Dat zijn de engelen en gidsen/begeleiders. Deze laatste zijn bijvoorbeeld je overleden dierbaren.

Voor jezelf zou je gewoon eens pure salie kunnen branden. Die salie stokjes kun je wel kopen in spirituele winkels. Gewoon voor jezelf. Niet met een zware druk er op om het schoon te krijgen in huis. En dan wanneer je weer wat voelt, gewoon vragen of die persoon niet naar het licht wil gaan, omdat jij er hinder van hebt en het in het licht ook veel plezieriger is voor hem/haar.
Eventueel kun je ook een Shungiet steen of een Zwarte Toermalijn steen of een Aegirien steen dragen. Of misschien een grote Labadoriet in je kamer leggen als die groot genoeg is om de ruimte te zuiveren.
Een grote oranje Calsiet in je slaapkamer leggen kan ook. Je kunt de werking van die stenen wel op internet vinden. Bijvoorbeeld op edelstenenenmineralen.nl En er is vast wel een spirituele winkel in je omgeving met veel stenen.
De stenen wel regelmatig reinigen en opladen!

Waar ik werkte met clienten, als er een jongen totaal kwaad terug kwam van school, rook er een zware tabakslucht in het voorportaal van het gebouw. En 5 minuten later een asbak lucht. Dus zo'n bierlucht hoef je je niet ingebeeld te hebben.

Deze discussie is gesloten.