Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Aanwezigheid in huis, denk ik.

Tjalling Pool
6 jaar geleden

Ik ben benieuwd naar je bevindingen... Tijd om ze te delen?

6 jaar geleden

13:00 uur is overdag 01:00 uur dat is 1 uur 's nachts.

Maria Mieke
6 jaar geleden

Hallo allemaal, ik ben erg geschrokken van jullie verhalen... vooral als ik lees dat jonge kinderen geplaagd worden door dit soort dingen. Er is wel degelijk een geestelijke wereld, dat weten we allemaal...maar er is maar 1 Geest die ons rust en vrede geeft, dat is de Geest van God ofwel Jezus! Daarnaast zijn er heel veel geesten van satan, afkomstig uit zijn rijk, hij haat ons, maar hij haat vooral God en daarom doet hij zijn best om zoveel mogelijk mensen bij God weg te trekken. Jezus stierf ruim 2000 jaar geleden aan het kruis voor onze zonden. Hij deed dat omdat hij niet wil dat er iemand verloren gaat. Als jij werkelijke rust wilt hebben hoef je niet allerlei rituelen te doen of te mediteren..nee, je kunt Jezus in je hart vragen. Als jij je fouten belijdt, dan vergeeft Hij je. Je mag dan zeker zijn dat je na dit leven naar de hemel gaat. God wil graag een relatie met ons hebben en je kunt gewoon met Hem praten in gebed. De Bijbel is daar duidelijk over. God heeft Zijn hand al naar jou uitgestoken, jij hoeft Zijn hand alleen maar aan te nemen! Dat kan vandaag nog, maak vrede met God en Hij zal je werkelijke rust en vrede geven!

Anoniem.
6 jaar geleden

Ik heb nu op dit moment precies hetzelfde. Heb nooit echt naar zijn muziek geluisterd tot ongeveer 2 maand geleden en ben nu letterlijk versaafd aan zijn muziek en leven en sinds ik me daar in verdiep hoor ik van alles, gebeurd er van alles en valt mijn laptop uit zodra ik een intervieuw van hem kijk. Ik slaap nu altijd met de lamp aan. Heb jij er nog steeds last van en zo niet hoe ben je er vanaf gekomen? Hoop op reactie.

6 jaar geleden
Beheerder

Jullie zouden eens de natuur in moeten gaan in plaats van aan de digitale kleitablet te kleven of achter de laptop te verstenen.

Rust en orde in je geest scheppen middels stilte en meditatie.
Beter een goed en vooral niet spannend boek lezen of notities maken in een dagboek.
De chaos aan energie die je om je heen draagt roept verschijnselen op of trekt iets aan in je omgeving.
Leer je geest te richten en niet voortdurend af te dwalen in een roes een impressies en geluiden.
Mensen worden letterlijk ziek aan lawaai en een kakafonie en caleidoscoop aan geluiden en beelden.
Natuurlijke geluiden als meditatieve cd's kunnen wat helpen.
De natuur is vol rust en kalmte en verstilde energie. De zee is dan wel dynamisch maar een strandwandeling leegt je geest en brengt je tot rust. De zeelucht is gevuld met goede ionisatie.
Misschien valt de laptop uit omdat je die klep eens dicht moet doen en dat mobieltje wegsteken.

We noemen het digibesitas.

De bijnaam van diabolos (tweestrijd/twist/duivel)is binarius
Een computer werkt met het binaire (tweetallig) stelsel.1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Sheherazade.

5 jaar geleden
Beheerder

Misschien moet je die telefoon eens wat vaker naast je neer leggen.
De telefoon is een substituut geworden voor de Freudiaanse tepelbehoefte.
De elektronische fopspeen.
Wie voortdurend met dat ding bezig is wordt een zombie en dan gaat het licht in jezelf ook uit.1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.

marion
5 jaar geleden

Mijn man is twee jaar geleden overleden, regelmatig gaat de lamp altijd tussen 16.30-17.00 knipperen is dit een boodschap.

5 jaar geleden
Beheerder

Nou dat denk ik niet, koop een nieuwe lamp, of laat de schakelaar enz. eens nakijken.
Het komt ook weleens voor bij het overschakelen van de centrale dat even de spanning dipt.

5 jaar geleden

Een lamp kan ook knipperen als de voltage van de lamp te hoog is. Je kan het beste kijken bij de fitting of er een voltage bij staat en vergelijken met die van het peertje. Ja, dat zijn apparaten. Mijn televisie bijvoorbeeld gaat soms ook vanzelf uit. Dat komt weer omdat we digitaal kijken en dan heeft de kabel kuren.2 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Esme.

iemand 2.0
5 jaar geleden

Deze morgen ik slaap al 4 dagen heel slecht en wordt om het uur wakker wat erg vervelend is maar mischien heeft dat er niks mee te maken. zoon 9 maanden geleden is mijn opa overleden en sinds dien hadden wij veel knipperende lampjes. mijn stiefvader die er niet zo in geloofde vertelde dit komt door een foutje in het stroom. electricien gekomen maar toch niks gevonden. hadden we een tijdje geen lampjes meer zien flikkeren maar. deze ochtend niemand die beneden was en ik deed het keuken licht aan ik weer naar boven (was wat vergeten) loop weer naar beneden en de ik zie net de lampen aan de andere kant van de kamer uitgaan. ik zeg goedenmorgen opa en de lampen gaan weer aan. heel eventjes gezeten met het gevoel als of hij er weer eventjes was. 5 minuten later moest ik naar mijn werk dus ik zeg: nou opa ik moet naar m`n werk dus de lampjes mogen uitblijven. en de lampen gaan meteen uit. nog niet eerder meegemaakt dat ik meteen een `reactie` zou ontvangen.

5 jaar geleden
Beheerder

Haha, slimme opa.
Een van de sterkste verhalen tot nu toe.
Knipogen met de lampjes.

Rajenne
5 jaar geleden

Lampen gaan zomaar uit zat op me telefoon mijn lapmen gaan uit me kamer zomaar k raak niet eens aaaan ? Kan iemand uitleg geven

Ce
5 jaar geleden

Sluit eerst technische problemen uit voor je, je druk maakt over geesten etc.
Het kan je alleen maar angsten opleveren dus raad je aan daar niet te veel over te denken.
Zoals Sheherezade en Esme al eerder poste, het kan prima een technisch probleem zijn, of simpelweg een kapotte lamp...


Groetjes Ce

Rajenne
5 jaar geleden

Maar ik zie ook een man in het wit stond vorigaar nog met zomer voor me deur is het een geest ?kan iemand mij iets zeggen

5 jaar geleden
Beheerder

Wij hebben geen glazen bol.

Ce
5 jaar geleden

Of je hebt een rijke fantasie.
Hoe oud ben je als ik vragen mag?
Als je, je ervoor afsluit komt het meestal niet zomaar naar je toe ben ik van mening.
Probeer verder te surfen op andere forum's of als je het nuttig vind schakel een medium in met je ouders.

groet ce

Rajenne
5 jaar geleden

Het is echt waaar wrm Zal k di moeten verzinnen zoiets een man bleeff me aanstrateren wat is toen dat
Gebeurde lag indereen te slapen

Ce
5 jaar geleden

Ik geloof je wel maar het kan ook bijvoorbeeld een hypnagoge hallucinatie zijn, zoek maar op... dat kan iedereen gebeuren.
Dan zit je tussen slapen en waken in en kan je vreemde dingen zien. Ik zag ook een keer een man lopen door mijn kamer en kon niet bewegen maar ik wist gelukkig wat het was. Kon je je bewegen?

groet

5 jaar geleden
Beheerder

Eens was er iemand die een geest meende te zien die in de deuropening van de slaapkamer stond te roken.
Later bleek dat het de vader was die dat wel vaker deed.

Soms als je in een lichtbron kijkt en daarna in het donker zie je nabeelden.

Anonieme bezoeker
5 jaar geleden

Wow, ik wist niet dat dat een hypnagoge hallucinatie heet. Kan mij namelijk herinneren dat ik wakker schrok, naar het plafond keek en een wezentje (soort van Cupido) op een touwtje naar boven zag klimmen. Alsof het touw werd opgerold. Kwam daarna heel moeilijk weer in slaap, maar heb er eigenlijk verder niet over nagedacht, behalve dat het maar een raar hersenspinsel was.

Heb ook vaak dat ik "wakker" word en dat er een monster op mijn borst zit. Ik heb mijzelf aangeleerd om dan met m'n hoofd te schudden en dan word ik echt, heel vermoeiend, wakker. Soms zo vermoeid dat ik dan weer in slaap val en weer een monster op m'n borst heb. Is dit ook hypnagoge hallucinatie?

5 jaar geleden
Beheerder

Quote

Heb ook vaak dat ik "wakker" word en dat er een monster op mijn borst zit. Ik heb mijzelf aangeleerd om dan met m'n hoofd te schudden en dan word ik echt, heel vermoeiend, wakker. Soms zo vermoeid dat ik dan weer in slaap val en weer een monster op m'n borst heb.

Dat valt onder de Incubi en succubi.2 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Sheherazade.

Ce
5 jaar geleden

Hey Magnet,

Kijk maar eens op wikipedia slaapverlamming heet het ookwel...
staat precies beschreven wat je verteld.
groet ce

Anonieme bezoeker
5 jaar geleden

@Sheherazade, ik heb het opgezocht, de rillingen lopen over mijn rug. Bah, wat eng.

@CE, ook dat heb ik opgezocht, creepy stuff. Hoop dat ik er vannacht geen krijg nu, haha. Ik vraag mij ook af of het te maken heeft met mijn slaaphouding: op rechts en op mijn rug voel ik soms een soort van schokjes door mijn lichaam als ik bijna in slaap dreig te vallen en dan ben ik weer klaarwakker. Links is no problemo. Kan een slaaphouding zo'n slaapverlamming uitlokken?

5 jaar geleden

Sheherazade, is Incubi schadelijk als je dat mee hebt gemaakt? Wat wil dat symbolisch zeggen?

Magnet, Ik zag ergens staan:
"De stuipen doen zich voor in de ‘hypnagoge toestand’: de overgangsperiode tussen de wakkere en de slaapmodus. Hierin schakel je over van een bewuste naar een onbewuste toestand."
Zelf denk ik dat de stuipen komen, omdat je naar het slapen toe je lichaam gaat ontspannen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door Esme.

Anonieme bezoeker
5 jaar geleden

Oef, dat is een interessante vraag. Ik hoop niet dat het schadelijk is, toch wel een aantal keren meegemaakt.

Dankje, dat klinkt logisch. Interessant. Maar in de ene houding heb ik er meer last van dan de ander?

Deze discussie is gesloten.