Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droomuitleg

gre
12 jaar geleden

Ik droomde dat ik boven op de zolder was bij een vriendin. De grond bestond uit een vloerkleed mer daaronder smalle plankjes die los zaten hierdoor moest je oppassen waar je liep. Ik wilde het kleed omhoog doen om te kijken hoe e vlloer eruit zag. Dnaast de zolderkamer was een bergzolder Er was veel bewaard maar het zag er opgeruimd uit. Ik snapte in de droom niet goed waarom mijn vriendin altijd zei dat je dingen weg moest doen en toch zelf heel veel bewaarde.

Gré

12 jaar geleden

Hoi Gre

Rollen anderen in de droom een tapijt voor ons uit dan worden we er op gewezen met beiden voeten op de grond te blijven staan. Dat geld ook als we in de droom het tapijt voor onszelf uitrollen. Rollen wij in de droom een tapijt uit voor anderen dan willen wij dat anderen in het waakbestaan niet zo zweverig doen.

Rollen anderen in de droom een tapijt voor ons uit dan worden we er op gewezen met beiden voeten op de grond te blijven staan. Dat geld ook als we in de droom het tapijt voor onszelf uitrollen. Rollen wij in de droom een tapijt uit voor anderen dan willen wij dat anderen in het waakbestaan niet zo zweverig doen.
De zolder is het domein van allang vergeten gebeurtenissen die op de zolder in onze droom weggeborgen liggen.

Rollen anderen in de droom een tapijt voor ons uit dan worden we er op gewezen met beiden voeten op de grond te blijven staan. Dat geld ook als we in de droom het tapijt voor onszelf uitrollen. Rollen wij in de droom een tapijt uit voor anderen dan willen wij dat anderen in het waakbestaan niet zo zweverig doen.

Ik denk dat die droom over je zelf gaat en dat je nog een ballast hebt waar je een keer vanaf moet, los laten heet dat

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

Bron.

DROMEN ENCYCLOPEDIE

ibtissam
11 jaar geleden

ik droomde dat ik de huis sleutel had van mijn geliefde!we wonen nog niet samen!

11 jaar geleden

Hoi ibtissam

De sleutel waarover we dromen kan bepaalde dingen openen of sluiten.

Dromen over een geliefde, kan te maken hebben met sexualitiet.

Groeten H@ns.

eliza
11 jaar geleden

Ik had een hele nare droom. Ik heb er de hele dag aan moeten denken en het zit nog steeds in mijn hoofd, dus ik dacht ik schrijf het maar hier...

Ik droomde dat ik in het huis van mijn overgrootouders was, maar het was niet het huis dat ik me herinnerde. Ik werd wakker gemaakt door mijn vrienden die zeiden dat ik op moest schieten voor school en ze brachten ter sprake dat iemand in de kamer naast de kamer waar ik sliep zelfmoord had gepleegd. Ik wist er niets vanaf en toen ik op die kamer kwam zag ik de persoon aan een touw hangen. Ik herinner me nog dat het de ex vriend was van de moeder van mijn vriend.

Het rare is dat ik die man niet ken en nooit heb gezien. Hij is wel recentelijk overleden, maar aangezien ik hem niet kende begrijp ik niet waarom ik zo zeker wist dat hij het was en het lijkt me raar dat ik met zijn overlijden zou zitten (hoe slecht dit ook klinkt, maar ik kende die man niet).

eliza

maria beumer
11 jaar geleden

Hallo,

2 dagen geleden droomde ik iets heel vreselijks.
Ik kreeg een grote kooi met kanaries voor me neergezet.

Alle kanaries moest ik stuk voor stuk in mijn mond stoppen en zonder te kauwen, levend doorslikken.

En dit terwijl ik een groot dierenliefhebber ben.

Ik heb er één in mijn mond gestopt en toen werd ik wakker.

Wat kan dit betekenen.

Groeten,

M@ri@

Esje333
11 jaar geleden

Hallo,

Ik droom heel veel en meestal zijn dit nachtmerries, hoewel mijn droom van net een heel ander karakter had voel ik me er toch ongemakkelijk bij.

Ik droomde dat ik en mijn verloofde een heerlijke wandeling maakte en langs mijn oude basisschool liepen in NL (we wonen in Zweden), deze was totaal verbouwd en ik gaf uitleg hoe het er vroeger uitzag. Ergens midden in mijn verhaal zag ik dat er een levensgroot doek aan de school hing met daarop een foto van mij (toen in de 20) met naast mij mijn overleden opa van vaders kant en op de achtergrond mijn ouders (vader beter zichtbaar dan moeder) Het was een spontane foto, we poseerden niet en het leek alsof we naar een evenement keken ofzo. Het gekke is dat ik helemaal niet zo'n foto heb en ook niet een die er op lijkt. Het was overweldigend groot en zo echt.
De deur van de school gaat open en er staat een figuur in de opening, hij leidt ons naar binnen zonder iets te zeggen. We komen in een groot lokaal waar ik alleen sta, geen idee waar mijn verloofde is gebleven, en voor mij doemt een vrouw figuur op met oranje gewaad. Ze leidt me mee naar een cremekleurige muur met een kleine smalle opening wat leidt naar een kleine ruimte vol kruiden, poeders, steentjes en symbolische tekens. Ze houdt haar hand op mijn arm en graait in allerlei zakjes en bakjes gooit beetjes op de tafel. Aan de hand van hoe alles valt, verteld ze me dat bloedrood mijn kleur is en herhaalt dit een paar keer. Ik zie dat er een zilverkleurig symbool dingetje op de tafel valt tussen al het andere, het lijkt op een inca masker, ik vindt het een eng ding.

Er komen 2 kindertjes binnen een meisje met haar jongere broertje, ze vragen een opblaasboot aan de voruw en die grijpt ze uit het niets en geeft het aan de kinderen. Het begint te stormen en waaien en we zien de kinderen weglopen met opgeblazen bootje. De vrouw zegt,'Het is nou eenmaal zo'..Ze leidt me mee naar een cremekleurige muur, hangt me een soort van cape om, een oranje met symbolen. Het heeft een wat indiaans- mexicaans uiterlijk. Dan strooit de vrouw het kruiden-poeder-steentjes-strooisel om mijn standplaats in een halve cirkel want ik sta tegen de muur. Zo, nu gaan we contact maken met degene die jij wenst. Ik denk dat ze mijn opa bedoelt want die hangt tenslotte levensgroot aan de buitenmuur. Naast mij, op de muur verschijnt een afbeelding, alsof een digitale foto, van een man met een klein meisje. Ik moet 2 keer kijken, ik ken deze man niet zeg ik. Jawel, zegt de vrouw, dit is de man met wie je zult trouwen! De man stapt binnen en zegt dat hij zijn vrouw zal verlaten voor mij want dit is door hoger hand bepaald. Ik wil weglopen, mijn verloofde zoeken maar ik vindt hem niet. Ik stap uit de school en zie woest water (lijkt op een zee maar met waterkant) op nog geen 5 meter van de school, ik zie een rubberbootje dobberen met 2 kindjes, het water is te sterk voor hen. Er zwemmen haaien en het jongetje valt uit het bootje en wordt verslonden. Het is gruwelijk. Het meisje overleeft en kan met touwen naar de waterkant getrokken worden. Ze zegt ' het is nou eenmaal zo' en stapt, alsof er niets gebeurd is, drijfnat uit het bootje. Het stopt met stormen, het bootje drijft weg en niemand die iets over het kleine jongetje zegt. Het leven gaat verder.
Dan staat de man ineens naast me en zegt dat we echt moeten praten over ons huwelijk. Ik wil niet met de man trouwen, ik ken hem niet, kan mijn verloofde niet vinden en voel me onzeker en bang. Ik kan niet bevatten wat er gaande is met mij en verlang naar raad van mijn opa.. Ik kijk naar de school en kan de het levensgrote doek niet meer vinden...

Wat betekend mijn droom??

Jasper
11 jaar geleden

Hallo,

Ik heb twee dromen die mij verontrusten en verwonderen. De eerste droom is van afgelopen nacht Weet iemand wat de boodschap van deze dromen zou kunnen zijn?

Vanacht
’Ik droomde dat ik in een soort ziekenhuis was. Een verdieping werd bevolkt door mensen die fysiek of psychisch beschadigd zijn. Ze leven op eenpersoonskamers en worden goed verzorgd. Sommigen lijken wat arrogant te zijn. Aan het einde van de gang bevindt zich een plakaat met daarop ‘Het Einde’ aangekondigd. Op het plakaat is een getekend bord met een smiley-gezicht zichtbaar, dat lijkt te lachen. Aan het einde van de droom zoom ik in op dit bord en blijf er een tijdje bij stilstaan. Direct daarna ontwaak ik rond 4 uur 's nachts met een ongemakkelijk gevoel.'

Februari
‘Ik zat in een gevangenis. De mede-gevangenen bestaan o.a.uit de barman van de competitie die ik de avond voor de droom in het echt heb gezien. En een vrouw met wie ik een relatie lijk te hebben. Er is een vroeg ontbijt en een uitgebreider ontbijt. Dagelijks vliegt er een helicopter over het complex, die de boel in de gaten houdt. Om de gevangenis is een muur. Er zit een dikke laag cement tussen de gemetselde stenen, zodat gevangenen niet kunnen vluchten. In de gevangenis heerst een gemoedelijke sfeer. De gevangenen mogen vrij rondlopen door het gevangeniscomplex. Op de een of andere manier accepteer ik gelaten mijn lot’

Groeten, Jasper

Omaira
11 jaar geleden

Ik droomde gisteren dat ik op school zat samen met mijn vriend en andere vriendinnen in dezelfde klas. maar mijn vriend sprak niet met me en toen de les afgelopen was liep hij met zijn vrienden weg zonder wat te zeggen. toen ik ook weg ging samen met 2 vriendinnen wilde ik hem zo nodig zoeken. ik zei tegen ze van hij is vast buiten want hij houd ervan om buiten te zijn. een van mijn vriendinnen moest even wat afleveren bij een docent en toen we verder liepen leek het erop dat het gebouw instortte en daarbij stopte mijn droom ook.

groetjes Omaira

11 jaar geleden

Hoi Maria.

Dromen dat een kanarie dood gaat voorspelt de trouweloosheid van vrienden.

Kooien staan symbool voor geestelijke benauwdheid.

Willen we niet eten of hebben we geen trek, dan duidt dit op een afschuw dat we in het dagelijks leven voor iets hebben.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

helena
11 jaar geleden

ik heb telkens van tijd tot tijd een zelfde droom al jaren lang.
Dan droom ik over een huis en in dat huis vergeet ik vaak de benedenverdieping en soms ook angst om er binnen te gaan.
Het is groot beneden en een keuken en een uizicht op een tuin maar ook heel misterieus en het voelt vaak niet lekker om daar te zijn, het kent vele kamers soms laat ik het weleens mensen zien maar meestal ben ik er dan alweer heel lang niet geweest.
Soms als ik in het huiswoon dan herinner ik mij opeens dat het huis nog vele vertrekken heeft beneden maar daar wil ik dan niet naartoe.
Deze droom heb ik al jaren en komt geregeld terug heel vreemd ik begrijp de boodschap ook niet.

Amira
11 jaar geleden

Hallo,
Ik hoor morgen of ik blijf zitten ofniet..
Één vak heeft me laten twijfelen of ik over ga of niet. Dat vak was Frans.
In mijn droom zag ik dat ik lager had gescoord dan ik nu verwachtte, en dus moest ik blijven zitten.

Ik weet niet of het door 't piekeren komt , of dat het ook echt een betekenis heeft..

Gulio
11 jaar geleden

Hej Amira,

Grappig dat ik je berichtje nu lees, ik had vannacht ook een droom over onvoldoendes (heb ik vaker). Ik denk persoonlijk niet dat het iets voorspellends is, ik denk dat het meer heeft te maken met je angst om het niet te halen. Je bent volgens mij teveel aan het piekeren over een onvoldoende en je 'geest' verwerkt dat tijdens je slaap. Ik heb gister 2 belangrijke tentamens gemaakt en ik weet niet zeker of ik het gehaald heb, ik heb de hele dag zitten stressen en pieken. En jahwel, zoals zovaak kreeg ik een onvoldoende in mijn droom.

Ik zie dat je vandaag de uitslag krijgt?

Groetjes Gulio

marinus houtveen
11 jaar geleden

hoi maria , ik vraag me af of je er al achter bent gekomen wat jou droom betekent , mss heb ik ook wel een paar goede tips voor je . als eerste zing je of doe je dat liever niet .volgens mij en dat is wat ik zie , proberen engelen jou te vertellen dat het beter voor je is om te zingen en je alle hulp krijgt die je nodig hebt . nou ik ben benieuwd naar je antwoord en als ik mis zit heb ik nog wel een paar tips voor je groetjes @ri

marinus houtveen
11 jaar geleden

hoi amira , soms treed je in je dromen uit en dan kom je op plekken en zie je eigenlijk al onbewust wat er in de volgende dagen gaat gebeuren . dit is wat ik zie . blijf niet zo piekeren want je weet zelf , waarschijnlijk moet je het nog een keer overdoen, maar leer er ook zeker van vetrouw op je intuitie .je ziel probeert je iets duidelijk te maken, geloof ...en vertrouw in je drooms ooit heb je het mss wel nodig!!! als je begrijpt wat ik bedoel groetjes @ri

MariekeB
11 jaar geleden

Beste Hans,

Vannacht droomde ik dat ik op een witte motorboot/jacht op zee voer, heerlijk wind in mn haar enz. naast de boot zwommen dolfijnen mee heel speels die me vrolijk aankeken.
Op de boot zelf zat een zeehond met een jonkie. Ook de zeehond keek naar me en leek vertrouwd te zijn met mijn aanwezigheid.
Ik heb een verveldende tijd gehad met werk/depressie en een familielid overleed. is er een connectie? en wat betekenthet?

B.v.d.
Vriendelijke groet,
Marieke

linda-beertje
11 jaar geleden

Ik droomde dat ik werd achtergolgt door 2 mannen, kon hun gezichten niet zien,
ik rende weg en kon ineens niet meer vooruit komen, andere mensen rende me voorbij en ik moest alles op alles zetten om een beetje vooruit te komen, toen die mannen dichterbij kwamen trokken ze een pistool en schrok daarna wakker zo creap !!

even later viel ik weer inslaap en kwam uit op die zelfde straat, ben toen een flat op geklommen, toen ik boven was viel ik achterover naar beneden en net voor de grond werd ik weer wakker...

ik ben toen maar onder gaan zitten en heb kopje thee gedronkn want durfde niet meer te slapen.
zooo eng !
groetjes linda

Ibtisam
11 jaar geleden

heei

ik heb twee rare dromen eentje is van vannacht en de andere die heb ik heel vaak en vind ik eng

1: ik droomde dat ik een uitverkoren was voor iets (het kan zijn dat het door de film van gister komt) en dat ik met een paar mensen naar een andere dimensie ging het leek een beetje op mijn school maar toen kwam er een man en die zei tegen een vrouw die bij me stond dat er een kind vermist was en dat hij Roy heette ik dacht toen huh? Roy zo heette een jongen uit mijn klas (die jongen gaat naar de vakantie naar een andere school)
maar die jongen haat ik heel erg en is vervelend dus ik vond het al helemaal raar worden toen ik me zorgen maakte om hem.
de vrouw die bij me stond zei tegen me die vrouw zei tegen me dat ik moest blijven waar ik was en dat hun Roy gingen zoeken ik zei oke
maar toen die mensen weg waren ging ik zelf zoeken met een meisje een draak en een soort van hond dus ik deed een deur open en kwamen in een doolhof terecht daar riepen we hem maar konden we hem niet vinden en toen kwamen er allemaal monsters achter ons aan en die probeerde ons te vermoorden en we rende en rende maar terwijl we dat deden kwamen we steeds in een andere dimensie en toen zagen we een deur en gingen daar naar binnen en toen kwamen we weer in de dimensie waar we eerst waren en toen kwamen die mensen dus terug en vroeg die vrouw aan ons waar we heen waren gegaan en ik zei toen dat we die Roy gingen zoeken maar niet gevonden hadden en toen zei ze weet je wat we kunnen doen we kunnen een touw vastmaken aan die soort van hond en die zoekt hem dan door zijn geur op te sporen en die draak moet ook mee want die kan op die hond letten dus toen haalde die vrouw een touw en bonden hem vast aan die hond en toen werd ik wakker

2:het is Halloween en mijn nichtje en ik lopen langs de huizen opeens komen we in een soort van gang terecht waar allemaal deuren zijn we rennen dan door de gang maar het lijkt net of er geen einde is opeens gaat er een deur open en wordt ik erin gezogen ik val dan een een soort van diepe zwarte ruimte en dan zie ik een meisje boven me zweven ze lijkt op bloody mary maar toen ik die droom voor het eerst had had ik bloody mary nog nooit gezien en ook niet van haar gehoord maar dat meisje probeert me te vermoorden en we zijn aan het vechten maar opeens val ik in een andere zwarte ruimte en daar zie ik dan een man in plaats van een meisje en hij lijkt net de vader van dat meisje en hij probeert mij ook te vermoorden maar dan zie ik een deur verschijnen en die is heel hoor maar ik probeer er heen te klimmen en dan lukt het me eindelijk maar dan zie ik dat meisje weer ik wil dan heel har schreeuwen maar het lukt me niet en dan vechten we weer en dan zie ik daar ook een deur en dan zie ik mijn nichtje ik probeer dan naar haar toe te gaan en als ik daar ben steekt ze haar arm uit om me te helpen maar dan trekt dat meisje aan mijn benenmaar mijn nichtje trekt nog harder aan me en het lukt haar om mij naar boven te trekken en dan doen we die deur dicht en we rennen weg maar als we rennen worden mijn nichtje en ik achtervolgd door die man en dan heeft die man ons te pakken maar dan word ik elke keer weer wakker precies op dat moment

de eerste vinnd ik raar maar de tweede vind ik eng
groetjes Ibtisam

fje
11 jaar geleden

Hallo,

ik was een droom aan het uitzoeken voor een vriend van me maar ik kom er niet uit..
hoop dat jullie me kunnen helpen.
sinds deze droom durft hij niet meer te dromen... daarom wil ik hem helpen..

De droom;

Hij ligt wakker in zijn bed maar heeft zijn ogen dicht.. als hij zijn ogen open doet ziet ie een grote schim bij de deur...
hij probeerd er naar te kijken maar hij kan zijn lichaam niet meer bewegen.. met heel veel moeite en kracht kan hij zijn hoofd een klein stukje draaien...

dan worden de dekens langzaam van hem afgetrokken en schrikt hij angstig wakker...

ik hoop dat jullie me kunnen helpen in wat deze droom in kan houden en wat de droom eventueel wil zeggen...

Anoniempjexxxxx
11 jaar geleden

Hi,

Ik had laatst een, naja nogal een rare en beschamende droom.. Ik droomde over 2 mannen die ik nog nooit had gezien. Ze waren in gevaar ofzo, en helemaal naakt. Het waren egoisten en uiteindelijk begonnen ze te samenwerken om elkaars leven te redden en telkens zeiden ze: "don't you worry, I'll save myself.".. Vervolgens bedreven ze in 1x de liefde met elkaar. Ik vind mijn droom echt verwarrend.. Hoop dat iemand me kan helpen!

x anoniempje

Sylvia
11 jaar geleden

Het lijkt mij dat er in het verleden iets gebeurd is en dat is de reden waarom je nu in de gevangenis zit en op de speciale afdeling van het ziekenhuis. Je hebt door die gebeurtenis (of reeks gebeurtenissen) in het verleden muren om je heen gebouwd, waardoor je nu jezelf beperkt, ( bijv. je wilt/kan dingen niet zien en staat jezelf niet toe over bepaalde dingen te denken of aan mee te doen) dus je ontwijkt dingen omdat je denkt dat het pijn kan doen als je ze niet ontwijkt, maar daardoor beperk je jezelf. Het bord Einde aan het eind van de gang is heel mooi. Dat betekent dat je op weg bent naar uit de 'gevangenis' stappen of uit die 'speciale afdeling'. Het is aan het einde van de gang dus je bent er nog niet, maar je ziet al wel dat er een uitweg is en je wilt daarnaartoe. Het niet prettige gevoel dat je hebt na de droom is misschien angst om uit je vertrouwde en veilige patroon te stappen.

gerben
10 jaar geleden

Hallo! Hopelijk kunnen jullie me helpen,
Ik heb sinds 2maand nieuw werk ik vind het hartstikke leuk werk om te doen
Als ik na bed ga ben ik altijd op van het werken en slaap ik meteen
In mijn slaap droom ik dat ik aan het werk ben.. Ook droom ik dat ik te laat kom voor me werk
En pak ik in me slaap me telefoon om me collega te bellen dat ik er aankom ..
Verder gebeurd het ook regelmatig dat ik me al aankleed om te werken terwijl ik nog slaap en kan slapen..
Wat moer ik doen? En hoe kom ik hier het beste vanaf?
Ik ben echt moe ervan omdat ik zo onrustig slaap ..
Mij partner word er ook continu wakker van omdat ik zo lig te praten
En te bewegen in mij slaap.
Groeten.

Maria_
10 jaar geleden

Ik had deze nacht een nogal gekke droom.
Ik zal het zo kort en goed mogelijk proberen te vertellen.

Ik zat op een normale namiddag in mijn klein dorpje op een terrasje 500m van mijn huis met mijn tantes en mama en broer iets te drinken. In ene keer zagen we een groot vliegtuig(wit met oranje opschrift) dat super laag aan het vliegen was en ineens een draai maakte en tegen huizen aan vloog (ook richting ons huis) maar wij konden het niet zien vanaf waar wij zaten. Ineens kwam er ook een 2e vliegtuig en dat ging naar de andere kant vh dorp en stortte daar neer. Ik dacht een soort terroristische aanslag. We zijn zo snel we konden naar ons huis gerend om te kijken wat er aan de hand was. Daar aangekomen zagen we dat ons huis gewoon verdwenen was. Dat van de overburen ook en dat van onze buren stond nog recht. Onze plek was gewoon kaal er was niets meer. Toen in ene keer zei mijn mama van ik vraag me af wat hier gebeurd is en toen kreeg ik het beeld van hoe het was gebeurd hoe het vliegtuig ons huis had om gevlogen en hoe het huis ineenzakte met mijn moeder die om de een of andere reden nog net kon ontsnappen uit het huis vermits ik haar riep (wat beetje onmogelijk was want ik was er op het moment niet) maar toen ik het voor me zag natuurlijk wel.
Ik ben met mijn broer 200m gaan lopen naar een buskotje om te schuilen samen met mijn hond terwijl mijn tantes en mama ergens anders gingen. Toen begonnen de gevechten. Terroristen liepen rond in het dorp en schoten op ieder levend wezen wat ze nog zagen. Mijn broer en ik hebben zelf dan ook een pistool in handen moeten nemen om ons te beschermen. Ineens stopte er een auto voor het buskotje met 3 jonge mensen in die zeiden kom snel wij gaan hier weg we gaan naar New York. Mijn broer en ik zijn onmiddellijk ingestapt en reden met hen mee naar NL waar we het vliegtuig moesten nemen. Het probleem was echter dat ik geen gsm had en mijn mama niet kon bereiken (mijn vader werkte in een andere stad dus wist er nog niets van) ik probeerde met de gsm van de jongen a h stuur mijn vader te bereiken die ervan op de hoogte was en naar ons toe wou komen. Aangekomen in NL waren we aan het wachten tot plots 2 dezelfde vliegtuigen weer op een straal van 200m rondom ons neerstortte in huizen. Op dat moment kwam mijn vader ook aan en vroeg hij waar mama was maar dat wisten wij natuurlijk niet.

Toen ben ik wakker geworden.
Ik vind het echt een hele rare droom. Ik vind het heel angstaanjagend. Ik voelde de schrik precies echt.
Wat zou deze droom kunnen betekenen? Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Alvast bedankt!

mariam
10 jaar geleden

ik droomde dat mijn vriendin in de handen kwam van loverboys.
ik zelf was daar ook een vrreem manier. Ik zelf probeerde te vluchten (uit het huis of een gebouw maar dat weet ik niet zeker) en verstopte me. Na een tijdje hoorde ik voet stappen richting mijn en daar stand dan een jongen. Het gekke was dat het niet zomaar een jongen was maar iemand waar ik op ben. Hij keek richting mij en was geschrokken en ik dacht dat hij mij zal mee nemen maar toen zij ik opeens ''als je ooit van me hebt gehouden dan laat je me nu gaan''. Hij keek mij raar en zij daar na "twee de deur links de trap naar beneden en dan links afslaan daar staat een telefooncel''. Ik deed wat hij zij en belde de politie maar voor dat de politie kwam werd ik wakker door de alarm.

alvast bedankt

Natasja
10 jaar geleden

Natasja

Ik droomde dat ik een telefoon bericht kreeg, dat ik met spoed moest komen ik en me zus waren daar gegaan we werden naar de stad geroepen. Ik werd geroepen door een meisje waar ik contact mee heb. toen ik daar aankwam was haar broer daar die ik ook ken, toen zaten wij in een auto met twee familileden die echtparen zijn van elkaar, die echtpaar lagen op elkaar en die jongen die ik ken die lag op mijn familie lied dat meisje. Bij me zelfe dacht ik in me droom wat ben je aan het doen ik vond het niet leuk en in me dromen hield ik van die jongen die ik ken. Eve later waren we in een oud huis waar hij dj aan het spelen was,twee familieleden van hem kwamen naar mij toe ze zijden een en ander tegen mij wat niet leuk was. Toen kwam zijn zus naar ons toe en zij waarmee zijn julie bezig waarom zegen jullie dit, Als mijn broer dit weet word hij echt kwaad op jullie want hij weet het nu. toen eve later zag ik mijn tante zus van mijn vader met een heel mooi wit jurk heen en weer lopen, en mijn vader stond daar ook toe te staren,eve later was het ochtend ik kwam naar beneden en zag mijn oom tante en me nicht beneden zitten, en ze gingen mij roepen om een en andere uit te leggen wat er precies is. Ze gingen weg en die jongen kwam om hun uit te laten, en ik wist dat me andere nichtje hem leuk vond ik vond het niet leuk,ik zag dat die jongen haar niet wilde,maar hij wilde met mij maar ik kon het niet geloven hij keek me niet recht aan ik begon uit woede alles te smijten en gooien, en hij dacht wat ik deed, ik rende naar boven en begon heel hard te huilen en zij heel hard waarom gebeurd dit met mij waarom helpt niemand mij waarom komt niemand met mij praten toen kwam me zus en ze werd boos op mij en zei waarom doe je dit je weet dat dit niet goed is je weet dat die jongen haar niet wilt je moet posetief denken en ze wees een vinger naar me zei je weet dat die jongen goed is toch doe je zo je moet je manieren veranderen,eve later waren we thuis en ik was heel erg verdrietig ik ging naar me zus toe om te praten maar ze had zo druk dat ze me niet hoorde toen ik haar ging roepen en toen ging ik heel verdrietig op het bank zitten. En toen wilde naar buiten gaan ze stond voor de deur met een sigaret rug naar me toe en ze zij waarom maak jij je zorgen alles komt goed als hij je een bericht stuurd dan komt het goed,maak je maar geen zorgen.

Alvast bedankt,
gr Natasja