Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droomuitleg

12 jaar geleden

Hoi Gre.

De boot brengt ons naar een nieuwe toekomst. Rustig water betekent daarbij rustig vaarwater, onrustig water betekent onrust en onevenwichtigheid.

Soms is de dolfijn die ons komt redden een teken de hoop niet op te geven, mogelijk worden we uit onverwachte hoek uit een bepaalde situatie gered.

Het dromen over zeehonden voorspelt dat u hogerop wilt. Het geeft gewoonlijk aan dat de dromer over grote ambities en een gevoel van ongenoegen beschikt, waardoor een streven naar meer ontstaat.

Deze droom is al wat ouder, maar kijk even goed maar of je er wat aan hebt en dat jij je in die tijd misschien beter bent gaan voelen.

Groeten H@ns.

12 jaar geleden

Hoi Linda


Achtervolgingen komen vaak voor in nachtmerries. Soms proberen we te ontsnappen aan een moordenaar.

De onbekende mannen in de droom symboliseert de schaduwkant van de dromer. Vaak zijn de onbekende achtervolgers in onze dromen de duistere kant van onszelf. De onbekende mannen willen ons dwingen onze gebreken onder ogen te komen.

Het schieten in de droom staat symbool voor de beslissingen die genomen moeten worden.

Ik denk Linda dat je naar je zelf moet kijken naar de dingen die je niet goed doet en het even rustig aan moet doe met een kopje thee.

Kijk mar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

gertie gijzen
12 jaar geleden

ik heb altijd dezelfde droom in verschillende varianten
ben altijd mijn auto kwijt als ik hem ergens geparkeerd heb
en is best beangstigend , zon dromen
want ik zoek me wezenloos

GERRIT
12 jaar geleden

Ik droomde dat ik op een cruiseschip was.
We konden niet aan wal omdat er nergen land was om aan te meren.
Er was alleen maar zee tot in de verte.
Echt alleen maar water.

Simone 11 jaar
12 jaar geleden

Ik droomde dat ik in een zwarte blokjesveld liep met groene randen.
Ik liep 1 stapje en er kwam een rijtje bij en ik had ineens een trouwjurk aan.
toen stond er ook een muurtje met een scheur erin.
Daardoor keek ik en er keek een groene oog doorheen.
ik keek achter de muur en er zat niemand.

zover kreeg ik die droom en toen werd ik wakker.

NinaMG
12 jaar geleden

Ik heb afgelopen nacht en de nacht daarvoor 2 hele rare dromen gehad. 2 nachtmerries eigenlijk. ik heb al in geen jaren meer eenbnachtmerrie gehad dus ik werd heel verwilderd wakker. ik begin met mijn eerste droom. ik weet niet alles in detail meer, maar het belangrijkste weet ik nog: ik droomde dat ik op een soort industrieterrein was, waar ook veel pakhuizen enzo stonden. ik liep daar rond, af en toe kwam ik iemand tegen. waarom ik daar was en wat ik moest6 doen weet ik niet. op een gegeven moment verscheen er een man met een wapen, een pistool. hij begon aan me te trekken en te duwen en uiteindelijk schoot hij mij in mijn zij. ik strompelde naar een half lege sloot langs het terrein en en sleepte mezelf onder een klein houten bruggetje, en deed alsof ik dood was. de man sjorde nog wat aan me en vertrok. next thing i know, was ik ineens in een winkelcentrum, geen idee meer hoe ik daar kwam. ik liep een grote albert heijn binnen en liep wat rond op zoek naar hulp. voordat ik het wist verscheen de man ook daar weer en richtte een bloedbad aan door te schieten en met granaten te gooien. hij richtte op mij, en 2 mannen sprongen voor mij, alos we in een rij stonden (3 achter elkaar). de man schoot de eerste man in zijn hoofd, waarna de kogel ook door de tweede man zijn hoofd boorde en vervolgens in die van mij. hierna werd ik wakker.

afgelopen nacht droomde ik dat ik op station groningen was, hier zit ik op school, maar het station was helemaal leeg. er was niemand behalve ik, mijn beste beste vriendin en de jongen waar ik sinds kort een relatie mee heb.raar was ook dat alles eromheen leek weggevaagd te zijn, het leek een soort van woestijn maar het was niet heet. we hadden onze jassen gwoon aan. waar normaal het busstation was, bankjes of winkeltjes was alleen vlakte. op die vlakte stond een gigantische zeecontainer. we zouden met z'n 3en naar een open dag of een expositie of iets in die richting gaan, maar er reed dus niks. de treinen terug ook niet meer. we liepen wat rond en zagen een man/jongen g3ekleed in zwart, met een capuchon op. hij sprak ons aan, ik weet niet meer wat hij zei, en wou mijn vriend slaan. we renden weg en hij rende achter ons aan. op een gegeven moment was de man/jongen weg en we schuilden bij de gigantische zeecontainer. af en toe kwam de jongen weer opdagen, dan renden we verder en kwamen we af en toe een doodlopende snelweg tegen of een bord met bustijden. de jongen op zijn beurt verdween dan weer.

ik vind deze dromen erg vreemd en denk er nog veel aan. ik vraag me af of ze iets betekenen en zo ja wat ze dan zouden betekenen. als iemand mij hierbij zou kunnen helpen zou ik dat erg waarderen, want zelf heb ik het gevoel dat mijn onderbewustzijn me iets wil vertellen of misschien wil waarschuwen?
mvg nina.

Wil
12 jaar geleden

Ik droomde, dat ik op een feestje kennismaakte met iemand van een ander bedrijf. Met deze man ging ik uitvoerig in gesprek.
In mijn droom werd ik 's nachts wakker, ging ik naar beneden en zag ik de voordeur openstaan. Ik keek naar buiten en zag het lijk van de bewuste man aan de gevel hangen. Weer boven zag ik dat de badkamerdeur dicht was en een briefje op de deur geplakt was. Ik maakte de deur open en zag in het donker een man staan. Ik ging weer naar bed, nadenken over wat ik gezien had en probeerde de politie te bellen. De slaapkamerdeur ging open en een vreemde kleinere man kwam naar binnen.
Hij veronschuldigde zich verlegen voor wat hij gedaan had. Toen werd ik wakker.

Nu vraag ik mij af, wat deze droom voor een betekenis kan hebben.

Maryse v.d. Westen
12 jaar geleden

rare droom...

Nu droom ik meestal erg vreemd, maar deze kan ik niet plaatsen.

Ik had een lege doodkist, van blank ongeschuurd hout zonder deksel. De straat was open, dus ik wilde de kist
passen en keek hoe ver de doodkist in de straat, voor mijn huis pastte, ja, heel idioot, die kist zou ik dan maar vast hebben
voor als mijn moeder zou komen te overlijden ooit, ( heel spooky, baal er zelf van) Afijn, alle buren kijken en denken waar ik nu toch mee bezig ben, in de droom vind ik alles zelf heel normaal maar bedenk wel wat de buren er van zullen denken, omdat ze kijken gooi ik de doodkist snel vol met zand. ook vrij licht zand. dan haal ik hem er snel weer uit, voor de mensen denken
dat ik dat daar zo maar laat liggen. dan ga ik met de lege kist naar mijn winkel ( die ik in het echt niet heb) en sta in de etalage, die heel mooi en ruim en leeg is op siertegels na. er komen twee kleine jongetjes die viool willen spelen, ze doen me denken aan mijn neefjes, maar zijn veel jonger..ze spelen voor me om te vieren dat ik die winkel open. dan sla ik de doodkist stuk, vind het opeens naar en ik heb hem niet meer nodig, die hoef ik niet in de winkel. dus ik sla hem stuk, zo van, die kan wel in de kachel. zo eindigt de droom ook, ik kan er niets mee. Ik lees nu niet echt goede berichten over dromen over een doodkist...
weet een van jullie lezers wat dit in kan houden?

bedankt alvast,
groet,
Maryse

Astra
12 jaar geleden

Eergisteren droomde ik dat ik door een straat liep en bijna werd getroffen door een baksteen op mijn hoofd. Kon deze net op tijd ontwijken, deze niet vol op mijn hoofd terecht kwam. Toen ik naar boven keek, zag ik 2 (voor mij onbekende) kinderen uit een raam kijken met een baksteen in handen om nogmaals te gooien. Ik kon net op tijd wegstappen onder een/het afdekje van het portiek waar zij moesten wonen (?). Ik belde aan om diegene/de volwassene die bij deze kids hoorde te waarschuwen, maar ook om deze persoon hierop aan te spreken. Belde aan bij buren maar niemand kon mij info verschaffen omtrent deze kids. En hoe meer ik de trappen omhoog klom, hoe meer ik het gevoel kreeg dat deze personen niet bestonden en ik hun niet kon bereiken.

Eve
12 jaar geleden

Ik droom de laatste tijd veel over de dood. Mensen om me heen die ik niet ken worden dood geschoten en zelfs kinderen worden bedreigd in mijn dromen. Gelukkig werden deze niet dood geschoten. Zelf voel ik me ook bedreigd maar ik heb niet het gevoel dat ik doodga. Wel wordt ik van achter gegrepen maar meestal word ik dan wel weer wakker. Toch zijn mijn dromen zwaar beladen en is er veel chaos. Mensen worden doodgeschoten en ik ben soms toekijker en soms ook onderdeel van de droom. Zelf moord ik niet en gaat er ook niemand die ik ken dood. Ik ga niet naar begrafenissen in mijn dromen of zie geen doodskisten. Het lijken meer speelfilms waarin mensen worden dood geschoten of plots dood gaan.
Ik heb vaker last van grimmige dromen maar deze laatste tijd laten de dromen me moeilijk los en blijf ik er mee zitten.
Ik hoop op advies van iemand.

Groetjes

12 jaar geleden

Hallo allemaal,

ik heb de afgelopen week al 3 keer achter elkaar gedroomd dat er een overstroming was,
het leek op een tsunami maar dan van onderen en alleen ik dreef omhoog maar voor de rest zag ik niemand.
Toen ik helemaal boven was op het water heb ik God geroepen van help mij en toen
begon het water weer te zakken en toen beneden was was het weer helemaal droog,
het water was ook helemaal helder niet eens donker of modderig.
Ik vind het heel erg gek dat ik dit al 3x achter elkaar heb gedroomd.
Het leek net echt en ik werd dus geschrokken wakker.
Ik geloof zelf ook dat het niet meer heel lang zal gaan duren voordat de wereld vergaat...

kan iemand mij helpen!
ik hoop dat iemand weet wat dit betekent graag hoor ik nog van jullie allemaal.

Met vriendelijke groet H.

Tammy
12 jaar geleden

Hallo Hans,

ik heb iets heel interessants gedroomd. Ik heb achter elkaar ongeveer dezelfde dromen gedroomd over mijn ex.

ik had ongeveer 2 jaar relatie met mijn ex. Het is nu ongeveer 10 maanden uit. Wij hebben echt heel veel van elkaar gehouden, maar toen ging het niet meer goed tussen ons. We hadden heel vaak ruzie etc. Maar ik voel mij wel veel beter zonder hem. Alleen wat ik voor die jongen heb gevoeld is onbeschrijflijk, ik heb nog steeds gevoelens voor hem maar diep in mijn hart weet ik dat ik de beste beslissing heb gemaakt.

Na 6 maanden had hij weer een vriendin, dit begrijp ik ook wel. Zijn vriendin woont ook helemaal in Spanje en ze is van plan om voor hem te verhuizen naar Nederland. Ik was wel verdrietig hierover. Omdat ik het jammer vond dat hij mij zo snel kon vergeten, dat hij weer gevoelens ging opbouwen voor een ander meisje terwijl ik nog verliefd op hem was.

Nu over mijn dromen.....
Ik had gedroomd dat we allebei aanwezig waren op hetzelfde feestje. Ik was op weg naar een damestoilet en ik kwam hem tegen in de gang. We gingen elkaar groeten en vroegen aan elkaar hoe het ging. Daarna zei ik tegen hem hoe gaat het met je vriendin, toen zei hij: Ze woont in Spanje. Toen zei ik dat ik dat al had gehoord, waarop hij reageerde met: ja, ze kan niet komen. Ik vroeg nog waarom niet dan? Hij kreeg tranen in zijn ogen en hij zei: Ik wil haar niet meer.

Paar dagen later kreeg ik de volgende droom
We waren allebei samen in een huis. Ik weet niet precies wie z´n huis dit was. Dit was een onbekende locatie. Hij kwam mijn kamer binnen en zei heel enthousiast tegen mij: Kom je mee? Toen zei ik tegen hem, nee ik kom helemaal nergens met je mee. Hij zei toen waarom niet, waarop ik zei dat hij een vriendin heeft. Toen werd hij stil en ik vroeg aan hem: Hou je van mij? Hij zei ja. Toen ik zei hou je niet van haar (vriendin)? Hij zei nee.
In die droom voelde ik mij toen heel goed dat hij van mij hield, ik kreeg weer gevoelens voor hem en ik ging heel erg twijfelen dat ik weer bij hem terug ging. Maar diep in mij wist ik dat het beter is om niet met elkaar te zijn.

Ik ben zo benieuwd wat deze dromen betekenen. is dit omdat ik hoop dat hij nog steeds van mij houdt of houdt hij juist nu heel veel van zijn huidige vriendin? Want dromen kunnen soms ook het tegendeel betekenen, heb ik gehoord.
Ik kom er echt niet uit, kan iemand mij hiermee helpen?

Alvast heel erg bedankt!!
Groetjes Tammy

lily25
12 jaar geleden

Ik droomde dat ik met mijn vriend in het huis van de buren woonde.
Op een ochtend word ik heel vroeg wakker en kijk ik naar buiten en zie ik dat het niet meer gesneeuwd heeft maar dat de zon schijnt. Ik zie alle buren naar buiten komen met tenten en barbeques om het mooie weer te vieren. Overal lopen losse honden en koeien rond die de wegen versperren.
Een buurmeisje van 8 jaar komt naar me toe en samen zoeken we mijn hond tussen alle dieren die we maar niet kunnen vinden. We moeten over dieren hun hoofden stappen om weer bij mijn huis aan te komen.
Daar staan de deuren van het huis wagenwijd open en als ik naar binnen loop zie ik grote voorraden voedsel en frisdrank staan in een open kast. Ook zie ik mijn vriend een vloer leggen in de voortuin maar zijn 2 handen zijn verbonden met doeken en hij bloedt enorm. Ik zie ook aan het verband dat hij zijn vingers kwijt is.
Ik begin te gillen en zeg dat we naar het ziekenhuis moeten.
Omdat ik mijn pijama nog aan heb, ren ik naar boven om me om te kleden maar een buurvrouw komt naar me toe en zegt dat ze gelezen heeft op het internet dat mijn vriend aan zelfdoding denkt.
Als ik naar beneden storm, zie ik dat mijn vriend al weg is.
Ondertussen stromen alle buren bij me binnen en beginnen te dansen op de muziek die ze aan hebben gezet in de woonkamer.
Ik ben op de trap gaan zitten met mijn handen voor mijn ogen. Een buurman vroeg wat ik deed en ik zei dat ik "er geen kracht voor heb om achter mijn vriend aan te gaan" en toen werd ik wakker.

Wat kan dit betekenen? Dank jullie!

Tammy
12 jaar geleden

Lieve Hans,

Ik hoop dat je ergens tijd kan vinden om mijn droom uit te leggen.
Dit zal ik erg op prijs stellen.

Groetjes, Tammy

Romy
12 jaar geleden

Hoi ik ben romy en ben 12 jaar ik zit nu al te puberen en maak het me moeder hrt soms te bond... >:( nou ik hax ruzie met mama gister en toen wou ik heel snel slapen toen voor het eerst in mijn leven droomde ik van mijn overleden opa ( de papa van mijn mama) zelf heb ik hem nooit gekent maar goed nu terzaken over mijn droom...


Ik stond in de woon kamer en mij moeder zat op de bank met een vriendin en toen zei mama oppeen romy net schriken maar opa staat daar ( omdat ik zon scheiterd in t echt ben ) en toen zag ik mijn opa verschijnen hij wabs niet in kleur maar hij was wit beetje doorzichtig zoals ze een geest beschriiven maar toen deed hij zijn jas uit en toen wou ik in mijn onbewuste gedachten hem een knuffel maar ik kon me niet bewegen toen was ik oppeens op een soort van markt en de kraampjes die ik kan herinneren zijn groenten en van die arabishe vazen van aladin u snapt wel... hoop ik nou toen zei mijn opa gaat alles goed met je? Ja zei ik en toen zei hij en met mama ja nou kan beter toen zei hij zorg wel goed voor je moeder he.... en toen maakte mama mij wakker helaas.....



Ik vond het niet eng ofzo ik vond het fijn om hem te zien maar ik vind het vreemd ik weet wel wat hij zegt alleen niet hoe zijn stem klinkt.....

mariam
12 jaar geleden

ik droom dat ik twee hoofddoeken heb gekrijg, ik grrag de betekenis weet

mariam
12 jaar geleden

ik droom dat ik twee hoofddoeken heb gekrijg, ik grrag de betekenis weet

vaseur
12 jaar geleden

de dromen gingen over het volgende: het ene moment ben ik opweg met een vriendin om te zoken naar een bonoeman (waarzegger) die voor mij zou kunnen uitzoeken wat er aan de hand is. onderweg meent zij iets te moeten doen en verlaat mij waarop ik mijn weg verder voortzet. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming ging ik zitten wachten. toen verscheen plotseling mijn ex met zijn zussen die tegen mij zijden vandaag is de dag dat wij jou gaan vertellen wie wat gedaan heeft met jou en dat zijn wij niet.

de tweede droom ging als volgt. Ik zat aan tafel met mijn ex en wij begonnen te praten, toen plotseling vanaf de achterdeur allerlei mensen van vroeger waar ik gewoond heb in suriname (oude buren) binnen kwamen mij aankeken en weer wegliepen. Ik shrok en zei hoe is dit mogelijk en hij bleef mij aankijken en deed niks.

Alvast bedankt.
Patty

Liz
12 jaar geleden

Hallo!

De afgelopen 10 jaar kon ik me 's ochtends nooit herinneren wat ik gedroomd had, pas sinds een week of twee is dit anders.

De eerste droom die ik mij kan herinneren speelde zich af in mijn kamer waar een hele dikke rat er met mijn favoriete armband (plastic met zilver bewerkt) vandoor probeerde te gaan. Ik heb vergif op de rat gesmeten wat witte vlekken/strepen op zijn vacht heeft achtergelaten, maar vervolgens is hij er toch vandoor gegaan door een klein gat in de muur. Dat gat is er in werkelijkheid niet waardoor ik me realiseerde dat ik aan het dromen was en toen ben ik wakker geworden.

Vannacht heb ik weer gedroomd. Eerst zat ik in een heel kort maar vreemd gesprek. De jongen met wie ik sprak ken ik van een verre reis (bijna 2 jaar geleden) die ik heb gemaakt, we hebben leuk contact gehad toen maar elkaar sindsdien niet meer gezien. In mijn droom heb ik gezegd dat ik met hem mee zou gaan naar Brussel om vanaf daar samen het vliegtuig te pakken. Vervolgens bevond ik me plotseling helemaal alleen bovenop een heel hoog speeltoestel (2 etages, 2 plateaus boven elkaar) waarvan ik met moeite naar de eerste etage ben geklommen. Ik herinner me dat het akelig voelde en dat ik bijna verkrampt naar beneden ben geklauterd. Het speeltoestel stond buiten, er was gras en een paar bomen. Via de kettingen van de schommel beneden me, en de houten paal ben ik enorm opgelucht aangekomen. Toen werd ik wakker... Even later realiseerde ik me dat ik pas geleden ook al over dezelfde jongen gedroomd heb ook in relatie met vliegen en Brussel. Voor mij maakt dit absoluut geen sense! Er is geen enkele reden waarom ik over hem zou dromen!

Misschien dat U me iets meer duidelijkheid en inzicht kunt geven. Bij voorbaat dank.

LiekeLievv
12 jaar geleden

Hoi Mariam,

Ik probeerde "hoofdoek" op te zoeken, en ik probeerde "krijgen" op te zoeken.
Ik kon hier niks over vinden. Weet je nog meer over die droom?
Van wie krijg je de hoofddoeken? En waarom?
Welke omgeving was de droom?
Welk gevoel had je er zelf bij?

Groetjes Lieke

Liekelievv
12 jaar geleden

Hoi Vaseur Patty,

Ik ging ook opzoek of ik over jouw droom iets kon vinden.
In beide dromen komt je ex voor, en ik geloof niet dat hij iets heeft bijgedragen aan je quest (toch?)
Eerst moet je je afvragen wat die vriendin, de ex, en alle oude bekende voor jou betekenen.
"waarzegger" kan ik niet vinden, maar sjamaan wel. Dit betekend "contact met het spirituele onder begeleiding".
Dat je zelf verder moet zoeken geeft mij het gevoel dat ==> "je het zelf moet doen" (diepzinnig he? ;))
'wachten" heeft naar mijn idee temaken met ==> wachten! in het dagelijks leven moet men wachten op van alles. "op het juiste moment, de juiste keuze maken". Wachten kan je ook het idee geven dat je niet belangrijk genoeg bent. Wacht je teveel? Of ben je juist ongeduldig?
Mogelijk kijk je naar andere mensen, of externe omstandig heden om je vooruit te helpen of een juiste keuze te maken, terwijl je dit eigenlijk zelf zou moeten doen.

Ik denk dat je moet kijken naar je wakende leven, vinden hier zich veranderingen plaats? Zijn er dingen waarbij je hulp zou willen maar niet kan krijgen?

Je eigen gevoel is het belangrijkste van je droom!

Groetjes Lieke

Liekelievv
12 jaar geleden

Hoi Liz,

Jouw eerste droom over de rat: Een rat staat voor iets smoezeligs, iets sluws. Een deel van je persoonlijkheid of een deel van je wakende leven.
Een rat duidt op iets wat niet te vertrouwen is.
Stelen staat letterlijk voor stelen, maar dan kan dit van alles zijn (jij steelt van een ander, een ander steelt van jou, niet te vertrouwen, liefde en genegenheid kan ook gestolen worden)

de tweede droom: een persoon uit je verleden brengt je terug naar die periode, niet zozeer dat het over dat persoon gaat, maar waarschijnlijk wel over dat gevoel.
Dromen over klimmen is dromen over iets achterlaten. Mogelijk om aan iets te ontsnappen, of iets te vermijden.

Je bent veilig en opgelucht beneden aangekomen, dus je hebt misschien wel iets overwonnen.

Groetjes Lieke

Leon
12 jaar geleden

Hoi,

Ik heb nogal een gekke droom gehad,

Ik zit in een stoel in een kamer rechts naast mij staat een bank en er ligt een meid cq vrouw op waar ik mee in dat zelfde huis woon.
Ik heb een overweldigend gevoel dat ik niet rook en of alcohol drink ( ik doe dit in het echt wel ).
Dan komt er een man binnen lopen met wie ik ook samen in dat huis woon, ik ken hem wel maar weet niet wie
hij is, het is een Marokkaans type.
(Dan nu het seks gebaseerde)
Hij trekt zijn kleren uit en ook zijn onderbroek en gooit zijn onderbroek naar mijn gezicht en beland op mijn schouder.
Ik pak de onderbroek en smijt hem weg met de uitspraak ; Doe GVD ff normaal.
Dan loopt de man over de bank naar de vrouw en steekt zijn geslachtsdeel in de mond van de vrouw.
Dan in een flits komt de man klaar over de vrouw en in haar gezicht cq mond. En ze kijken mij aan.
Nu ook weer een overweldigend gevoel, dat het me helemaal niets interesseert ze doen maar.
Zolang ze mij maar met rust laten.

waar slaat dit op,

grt Leon.

Dorus
12 jaar geleden

dorus

ik heb de afgelopen tijd hele vreemde dingen meegemaakt. een meisje waarmee ik een relatie had anderhalf jaar terug, en ook al 9 maanden niet heb gesproken. maar wel het enige meisje waar ik om heb gegeven. komt telkens terug in me dromen.
ik heb ongeveer een maand terug een droom gehad over me ex. ik ben die nacht 4 keer wakker geworden en elke keer droomde ik hetzelfde. ik durfde niet meer te slapen omdat ik bang was om de realiteid te vergeten want elke keer dat ik het droomde werd het werkelijker en me gevoel werd intenser. op dat moment vond ik het heel raar en kon het niet plaatsen had zoiets nog nooit gehad. (ik ben zelf niet iemand die hier normaal veel over denkt). vorige week heb ik 4 keer over haar gedroomt. ik dacht dat het kwam omdat ik haar deels miste en misschien deels onzeker ben over een ander meisje heb leren kennen waar ik sinds die tijd die bepaalde gevoelens voor heb. deze week heb ik ineens gehoord dat me ex vermist word sinds januari. zou ze me misschien iets willen zeggen of is dit gewoon toeval. ik weet dat zei zich hier altijd mee bezig hield maar ik heb me zelf nooit in verdiept hopelijk kan iemand me helpen

dorus

Tammy
12 jaar geleden

Beste Lieke,

Zou jij mijn droom ook uit kunnen leggen?

Alvast heel erg bedankt.

Groetjes, Tammy