Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geliefde negeert mij

lexa
30 november 2007

Ik heb sinds vijf jaar een relatie met iemand die veel jonger is dan ik. Hij is niet vrij, ik wel.
De laatste tijd droom ik steeds hetzelfde, hij draait altijd rond andere vrouwen en negeert mij kompleet.
Wil dit zeggen dat hij er genoeg van heeft ?

7 december 2007

Heyey,

Ik denk niet dat je vriendje genoeg van je heeft, maar dat jij BANG bent dat hij genoeg van je heeft. Klopt het dat je een gebrek aan aandacht ervaart in je relatie? Aan de andere kant zou je droom erop kunnen duiden dat je het gevoel hebt dat je niet kan aan de verwachting van je vriend kan voldoen.

Groetjes Jannes

lexa
17 december 2007

Wat jij zegt is heel goed mogelijk. Wij waren collega's en hij ontwijkt mij in het echte leven soms ook, tenzij hij er echt niet onderuit kan. Hoe dom van mij om iets te beginnen met iemand die 21 jaar jonger is. Stom, stom, stom, maar het is te laat hé. Dank je wel voor je interesse. Ik moet proberen hem te vergeten, zal niet makkelijk zijn.

groetjes terug

marie

18 december 2007

Sterkte ermee!!!

Groetjes Jannes

lexa
18 december 2007

Hoi Jannes,

Ik ben blij dat ik dit eens aan iemand kon zeggen. Tenslotte kon in zijn moeder zijn, maar onze relatie is zo intens.
Hij heeft geen al te gelukkige jeugd gehad, vader vroeg gestorven, broer die zelfmoord pleegde en hijzelf niet al te gelukkig in zijn relatie en zwaar ziek geweest, chemo en alles wat erbij hoort. Ik weet het, ze zeggen misschien allemaal hetzelfde, hij kan zijn partner niet verlaten omdat zij er was toen hij zwaar ziek was, maar ze leven als broer en zus, zegt hij maar ik geloof hem. Ik hoorde hem altijd hetzelfde vertellen toen wij nog niets samen hadden.
Bedankt dat ik mijn hart eens kon luchten, ik heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen, ben weduwe en niet fier op wat ik deed, tenslotte kon hij mijn zoon zijn.

Groetjes en bedankt voor het lezen van mijn klachtenboek.