geliefde negeert mij

lexa
13 jaar geleden

Ik heb sinds vijf jaar een relatie met iemand die veel jonger is dan ik. Hij is niet vrij, ik wel.
De laatste tijd droom ik steeds hetzelfde, hij draait altijd rond andere vrouwen en negeert mij kompleet.
Wil dit zeggen dat hij er genoeg van heeft ?

13 jaar geleden

Heyey,

Ik denk niet dat je vriendje genoeg van je heeft, maar dat jij BANG bent dat hij genoeg van je heeft. Klopt het dat je een gebrek aan aandacht ervaart in je relatie? Aan de andere kant zou je droom erop kunnen duiden dat je het gevoel hebt dat je niet kan aan de verwachting van je vriend kan voldoen.

Groetjes Jannes

lexa
12 jaar geleden

Wat jij zegt is heel goed mogelijk. Wij waren collega's en hij ontwijkt mij in het echte leven soms ook, tenzij hij er echt niet onderuit kan. Hoe dom van mij om iets te beginnen met iemand die 21 jaar jonger is. Stom, stom, stom, maar het is te laat hé. Dank je wel voor je interesse. Ik moet proberen hem te vergeten, zal niet makkelijk zijn.

groetjes terug

marie

12 jaar geleden

Sterkte ermee!!!

Groetjes Jannes

lexa
12 jaar geleden

Hoi Jannes,

Ik ben blij dat ik dit eens aan iemand kon zeggen. Tenslotte kon in zijn moeder zijn, maar onze relatie is zo intens.
Hij heeft geen al te gelukkige jeugd gehad, vader vroeg gestorven, broer die zelfmoord pleegde en hijzelf niet al te gelukkig in zijn relatie en zwaar ziek geweest, chemo en alles wat erbij hoort. Ik weet het, ze zeggen misschien allemaal hetzelfde, hij kan zijn partner niet verlaten omdat zij er was toen hij zwaar ziek was, maar ze leven als broer en zus, zegt hij maar ik geloof hem. Ik hoorde hem altijd hetzelfde vertellen toen wij nog niets samen hadden.
Bedankt dat ik mijn hart eens kon luchten, ik heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen, ben weduwe en niet fier op wat ik deed, tenslotte kon hij mijn zoon zijn.

Groetjes en bedankt voor het lezen van mijn klachtenboek.

Peter Van wijns
3 maanden geleden

Ik wil Lord Bubuza bedanken voor het wonder dat hij in mijn familie heeft verricht, mijn vrouw en ik zijn door een scheiding gegaan, mijn vrouw stond erop om van mij te scheiden ondanks mijn smeekbeden. Ik bedroog haar en ze kwam erachter en mijn huis was een hel. Ze weigerde me te vergeven. Ik ging naar iedereen die ik kende om het probleem op te lossen, maar het mocht allemaal niet baten en tijdens dit proces werd ontdekt dat bij mijn vrouw borstkanker werd vastgesteld en het was een zeer kritieke toestand voor haar tijdens de scheiding en de kanker Maar ze zei dat ze liever buiten mijn huis stierf omdat ik vals speelde. Ik ontmoette een vriend die me voorstelde aan heer Bubuza, de spreuk-caster, heer Bubuza verzekerde me dat hij een spreuk zou uitspreken die mijn vrouw de scheiding zou doen vergeten en haar ook alleen van de kanker zou genezen als ik alles kan doen wat hij zou vragen ik deed wat ik strikt deed en in minder dan 16 uur vergat mijn vrouw de scheiding en de kanker verdween alsof ze nooit had bestaan ??en mijn huis was weer vredig. Ik was zo verrast. Ik wil de wereld mijn getuigenis laten weten omdat ik nu een gelukkig leven leid. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp:: +1505569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ******** **   ** **   ** ******** 
 ***  ** **  **  **  **  **   ** **   ** 
 **** **   **   ** **  **   ** **   ** 
 ** ** **   **    ***   **   ** ******** 
 ** ****  **    ** **   **  **  **    
 **  ***  **    **  **   ** **  **    
 **  **  **   **   **   ***   **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht