Relatiehoroscoop

Weegschaal met Boogschutter

Beste Weegschaal,

Als we de makkelijk in de omgang denkende Weegschaal combineren met de humoristische, enthousiaste Boogschutter, dan is er geen twijfel over mogelijk dat er een aangename mix tussen lucht (Weegschaal) en vuur (Boogschutter) zal ontstaan. De mogelijkheid om goed met elkaar te kunnen communiceren is sterk aanwezig bij het koppel Weegschaal en Boogschutter. Er is een echte binding tussen deze twee sterrenbeelden.

De conversatiemogelijkheden van Weegschaal maakt de verschillen tussen deze twee sterrenbeelden goed. Met zijn diplomatieke aanpak brengt Weegschaal constructieve ideeën in bij Boogschutter. Zo af en toe kan Boogschutter wel eens wat ongeduldig worden met Weegschaal. Eigenlijk zou hij het liefst een tandje bijzetten. Weegschaal staat bekend om zijn uitstelgedrag. Boogschutter is feilloos in staat om Weegschaal te helpen met zijn besluiteloosheid. Waar Weegschaal finesse toepast, hanteert Boogschutter directheid en zegt waar de dingen op slaan. Dit kan Weegschaal wel eens beledigen of schokkeren wanneer Weegschaal de waarheid hoort en ze er nog niet klaar voor zijn.

Weegschaal’s stijl wekt wel indruk op bij de filosofische Boogschutter.

Boogschutter is erg goed in het identificeren en beredeneren van problemen.

Maar vaak pakt Boogschutter problemen nogal op een wat haastige manier aan, in tegenstelling tot Weegschaal. Weegschaal kan Boogschutter leren om af en toe een tandje terug te schakelen. Er ontstaat balans wanneer Boogschutter de dingen op zijn filosofische manier aan Weegschaal kan laten zien.

Op romantisch vlak zal je Weegschaal zien trekken naar de zijde van zijn partner. Ze denken er niet aan om iets solo te doen. Boogschutter is een enorme voorstander van vrijheid, dus dit kan wel eens wrijving geven. Weegschaal is zeer waarschijnlijk het sterrenbeeld van de twee die het liefst een vaste relatie wil aangaan. Boogschutter geeft voorkeur aan zijn vrijheid. Dit geeft ze de mogelijkheid om te reizen en studeren, met name tijdens zijn jeugd. Je kan er zeker van zijn dat Weegschaal plannen eerst overlegt met Boogschutter, voordat ze een beslissing maken. En ze houden er absoluut niet van om er alleen op uit te gaan. Ze denken altijd in termen van ‘wij’ en ‘ons’. Maar dit is niet het geval bij Boogschutter.

Deze relatie kan stabiliseren door dingen samen te gaan doen. Leuke dingen die iets van het denkvermogen vragen. Wat belangrijk is om rekening mee te houden is dat Weegschaal er van houdt om omringd te zijn door schoonheid en comfort. Ze hebben de neiging om netjes en geordend te zijn, en hebben altijd een huis vol mooie bloemen en meubilair. Boogschutter aan de andere kant staat erom bekend meer een rommelkont te zijn. Leer dus ook op dit vlak balans te vinden.

Wat betreft het sociale leven zitten ze op één lijn. Zowel Weegschaal als Boogschutter genieten van het sociale leven en het delen van kennis onder elkaar. Boogschutter zou moeten proberen om wat meer zijn charme en genade in de strijd te gooien. Dit vindt Weegschaal erg aantrekkelijk. Weegschaal zal altijd bewondering tonen voor de openhartigheid waarover Boogschutter beschikt. Humor en eerlijkheid van Boogschutter’s kant, gecombineerd met de behoefte aan rechtvaardigheid en eerlijkheid van Weegschaal zouden dit een ontzettend aangename match moeten maken.