Relatiehoroscoop

Waterman met Weegschaal

Beste Waterman,

Wanneer je Weegschaal combineert met Waterman dan springen de intellectuele vonken er van af. Deze twee beginnen vaak eerst een sterke vriendschap. Ze beschikken over gelijke stijlen van zelfexpressie. Zowel Weegschaal als Waterman is in staat zonder stoppen te kunnen vertellen over gebeurtenissen ver in het verleden. Hun kijk op het leven heeft enorm veel overeenkomsten.

Met Waterman en Weegschaal is er altijd een boel actie, plezier en socialiteit. Waterman dient als een motor voor Weegschaal. Ze kunnen de horizon van Weegschaal verbreden. En Weegschaal leert Waterman hoe ze hun zaken in balans kunnen brengen.

Maar er zijn ook wel verschillen tussen deze twee, en dan met name in de manier waarop ze reageren op sommige dingen. Weegschaal heeft een nogal behouden aanpak, in tegenstelling tot Waterman’s onconventionele, vrije aanpak. Weegschaal kan er zeker van zijn dat een leven samen met een Waterman vol met verrassingen zit.

Hun thuisleven gaat heel goed samen. Ze delen dezelfde gewoontes en denken hetzelfde op dit vlak. Je kunt verwachten dat er regelmatig feestjes en uitnodigingen voor vrienden zijn in het huis.

Vrienden worden door Waterman als familie behandeld. Het huis is door Weegschaal in schoonheid ingericht met mooie bloemen en planten, kwaliteit meubilair en passend behang. Waterman gebruikt zijn thuis als een ontmoetingsplaats voor vrienden. Feestjes staan hoog op Waterman’s interesselijstje. Maar natuurlijk zal alles gebeuren met goedkeuring van Weegschaal. Weegschaal heeft een constante behoefte aan saamhorigheid, uit welke vorm deze dan ook mag bestaan.

Weegschaal geniet van groepsactiviteiten samen met vrienden en Waterman, maar ze willen Waterman af en toe ook graag voor zichzelf alleen hebben. Soms net iets vaker dan Waterman zou willen. Waterman zit niet altijd te wachten op dit soort momenten, in ieder geval niet zo vaak als Weegschaal. Weegschaal verstaat onder saamhorigheid: jij en ik. Waterman is juist meer een vrije ziel.

Waterman is in staat om Weegschaal veel verschillende type mensen te introduceren. Wat betreft romantiek is dit echt een langdurige relatie, of ze nou vrienden blijven of een relatie aangaan. Wat een uitstekend team vormen deze twee toch!