Relatiehoroscoop

Waterman met Vissen

Beste Waterman,

Wanneer je Waterman en Vissen samenbrengt dan ontstaat er een combinatie van twee sterrenbeelden die veel zorg geven aan anderen en die een verschil willen maken in de wereld. Toch heeft ieder zo zijn eigen manier om dit te realiseren.

Vissen is zachtaardig, geeft veel om anderen en is sympathiek. Waterman is humanitair ingesteld en geeft om de mensheid in het algemeen. Toch kan Waterman beter afstand houden dan een Vissen. Vissen raakt te betrokken. Waterman voelt wel en geeft echt om anderen maar Vissen is echt in staat om Waterman in aanraking te laten komen met zijn gevoelens. Waterman trekt Vissen uit de put wanneer ze worstelen met hun gevoelens en ze kunnen Vissen de redenen achter hun gevoelens leren begrijpen.

Zo af en toe kunnen Waterman en Vissen wel erg afdwalen met hun verwachtingen en dromen. Waterman kan gefrustreerd raken wanneer ze het gevoel krijgen dat niemand hen begrijpt. Vissen is in staat om Waterman weer terug op vaste bodem te krijgen door simpelweg naar ze te luisteren en ze te voorzien van de nodige steun.

Een sterke overeenkomst tussen Waterman en Vissen is op gebied van verwachtingen en ambities.

Ze beleven ze enkel op verschillende manieren.

Waterman streeft naar onbereikbare doelstellingen, hoe hoopvol hun intenties ook zijn. Wanneer ze werken aan hun doelen, dan is het vaak voor het belang van iedereen. Vissen aan de andere kant raakt te betrokken en wordt vaak meegesleurd in hun dromen en fantasieën. Ze zijn vaak niet in staat te begrijpen waarom hun verwachtingen hebben geleid tot een teleurstelling.

Romantisch gezien zal Vissen te kampen krijgen met de sporadische onzekerheid van hun Waterman partner. Ze moeten leren het allemaal niet te persoonlijk op te vatten wanneer Waterman zijn onvoorspelbare momenten ingaat. Waterman kan deze verwarring bij Vissen goedmaken door ze af en toe eens te bellen en ze eraan te herinneren dat ze aan Vissen denken.

Waterman heeft een sterke behoefte aan de aanwezigheid van mensen om zich heen. Ze zullen regelmatig gasten uitnodigen. Maar wees er zeker van dat je dit tijdig overlegt met je Vissen partner. Geen verrassingen alsjeblieft! Waterman moet eraan denken dat Vissen zich af en toe wil afzonderen. Te veel activiteit in het huis creëert een chaotische omgeving voor Vissen. Vissen trekt impulsen uit zijn omgeving sterk aan en ze zullen er daarom alles aan moeten doen om hun omgeving vredig en rustig te houden wanneer ze daar behoefte aan hebben.

De mystieke Vissen en de intuïtieve Waterman genieten van het uitwisselen van bovennatuurlijke onderwerpen die nog niet wetenschappelijk te verklaren zijn. Ze zijn allebei erg goed in het onderzoeken naar toekomstige ontwikkelingen. Ze vergelijken hun bevindingen regelmatig. Vissen is het medium, Waterman de Astroloog!